Παίζει πάντα και παντού με το σκύλο, σάκος βόλτας με: σακούλες για τις ακαθαρσίες, γάντια μιας χρήσεως, μπουκάλι με νερό για τυχόν υπολείμματα, μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα, ανταλλακτικό περιλαίμιο + λουρί (οδηγός). Ένεκα σκύλος μεγαλόσωμος και ποτέ δεν ξέρεις.
Δεν είναι κόπος, μια απλή τσάντα ώμου είναι.
ως πολιτης χαιρομαι οταν διαβαζω για τετοιες υπευθηνες συμπεριφορες.
και για να μην παρεξηγουμε δεν ηρθα να ρωτησω κ να το παιξω κριτης,απλα θεωρω πως η τοση ζωοφιλια που βλεπουμε γυρω μας ειναι περιορισμενης ευθηνης κ αφορα μονο την μοδα/μοστρα κτλ...
-σαφως κ υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις κ ως κοινωνια οφειλουμε να τις προστατεψουμε/επιβραβευσουμε κ προωθησουμε!-
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Συμφωνώ μαζί σου. Τον τελευταίο καιρό παρατηρώ κι εγώ αυτό το φαινόμενο της εποχής, με "νεοζωόφιλους" ιδιοκτήτες, ανεύθυνους "χειριστές" ζώων, έχοντας στην κατοχή τους σκυλιά ζόρικων φυλών παντελώς ανεκπαίδευτα όπως και οι ίδιοι, με τελική κατάληξη να γίνουν αδέσποτα.
Στα 52 μου χρόνια μεγάλωσα και μεγαλώνω ζώα με αγάπη, ευθύνη, φροντίδα και κυρίως με προσωπικές στερήσεις. Η φροντίδα περιλαμβάνει και την αγωγή, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό τον προσδιορισμό, που δίνουμε οικογενειακώς στα ζώα που έχουμε ή φιλοξενούμε.
Λοιπόν, σπάνια επιβραβεύθηκε αυτή η στάση που τηρώ(-ούμε) ή έγινε αφορμή μίμησης από την τοπική κοινωνία. Το αντίθετο μπορώ να πω μάλιστα, κάτι που στο εξωτερικό το είδα σαν μια δραστηριότητα της καθημερινότητας όπως όλες τις άλλες.
Ας ελπίσουμε σε κάτι καλύτερο...!
Σημερα κανω και babysitting :d
Συνημμένο 365527
Inochi, ρε!
Για οσο.
εισαι απολυτα σωστος!ειδικα τα μπλε αντικατοπτριζουν την πραγματικοτητα.
ομοιως εχεις δικιο κ για τα παρακατω που αναφερεις, δυστηχως η υπευθηνη σταση κοστιζει κ εχει κοπο κατι που η νεα γενια ''επιλεκτικα''δεν ειναι διατεθιμενη να δωσει...
λεω επιλεκτικα διοτι μπορουν ανετα να καμαρωνουν λεγοντας οτι καθημερινα βγαζουν το κατοικιδιο τους βολτα ενω -πιθανον- τον ηλικιωμενο γονεα τους που χρειαζεται βοηθεια για εναν μικρο περιπατο στον κηπο/παρκο/γειτονια δεν αξιωνονται ποτε να τον συνοδεψουν!!
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
Σακουλιτσες, μωρομαντηλα και ένα μπουκαλάκι με νερό, είναι ο βασικός εξοπλισμος. Έχει τύχει πολλές φορές να κάνει την ανάγκη της ανάμεσα σε κόσμο, μιας και την έχουμε και θα την έχουμε, πάντα μαζί μας στις εξόδους μας.
Μάζεμα, ξέπλυμα, μαντηλάκι για την μικρή και για μας και δεν υπήρξε ποτέ, οποιοδήποτε πρόβλημα. Τελευταία την παίρνω μαζί στις πεζοπορίες στο βουνό, όπου εκεί, δεν μαζεύω τίποτα, απλά τα βγάζω απ' τα μονοπάτια.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Τα κάνει σε κάτι συστάδες πεύκων, δίπλα σε ένα ρέμα. Τα σκεπάζω με μια χοντρή στρώση από πευκοβελόνες σε μια σεμνή και σύντομη τελετή.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Και οχι μονο,αλλα και κοκκινολαιμη,καρακαξες,αλεπουδιτσα ακομη και δενδρογαλια.Ασε περναω ενα δραμα και αναθεμα αν βγαλω γκομενα με τον κοκκινολαιμη.
Μιας και το φερε η κουβεντα,εχω να τον δω 4-5 μερες.Αν τον παρει το ματι κανενος,ας ενημερωσει.Διδετε αμοιβη.Τη μερα που εξαφανιστηκε ειχε κοκκινο λαιμο και ειχε φαει τον αμπακο.
Μπορει να μην ειναι κοκκινολαιμης,αλλα εγω ετσι τον φωναζω.![]()