Σελίδα 83 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 3373787980818283848586878893133 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.231 έως 1.245 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    gixxerpap,

είδα το Bross-άκι ΣΟΥ ....

Το έχει δώσει;;; - δεν γνωρίζω.

Τεσπα, είδα αυτό το πανέμορφο Bross-ακι....
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

@ DrEvil

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ...αλλά ευτυχώς η Vanda επέμεινε να την κρατήσει!
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    μα δεν είναι καν δικό μου ...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Ωραίο!!!
    Μπράβο pap, να δούμε αν θα στο δίνει καμμια βόλτα ο Vandas τώρα.

και για να μη σπαμάρω...σε είδα την Κυριακή 11/7 γύρω στις 16:00 να με χαιρετάς στον παλιό δρόμο Παντελεήμωνα-Λεπτοκαρυάς...ίχνος εξοπλισμού δεν υπήρχε πάνω σας (αναβάτης-συναναβάτρια)...ελπίζω να έδωσες βάση στο δάχτυλό μου που σου έδειχνε το κράνος μου...
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Σε είδα! Με πέρασες! Και σαν να ερωτεύτηκα ξανά!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ducati-multistrada-1200-nose-job-render-1-thumb.jpg 
Προβολές:	791 
Μέγεθος:	34,9 KB 
ID:	203759

Σε ειδα

DeliveroCourrier σημερα το πρωι στη Βασιλισσης Σοφιας μετα το φαναρι της ακαδημιας που αποφασισες να αυτοκτονησεις οταν απο το πουθενα κι ενω ειχες κατευθυνση προς Πανεπιστημιου αποφασισες να κανεις αναστροφη

αλλα λογο κινησης στο αντιθετο ρευμα δε μπορεσες και βρεθηκες ξαφνικα καθετα στο δρομο να μας κοιτας οπως ο λαγος οταν τον χτυπανε τα φωτα του αυτοκινητου τη νυχτα......

Μας ειδα και μας ( εγω με το GSXR και ενα GS1200 διπλα μου ) να σε βλεπουμε να το κανεις και να πλακωνομαστε στα φρενα και να ψαχνουμε να δουμε απο που να φυγουμε για να μη πεσουμε πανω σου.....

Απο μενα τη γλυτωσες αλλα οχι κι απο το μαστοδοντο GS1200 που ευτυχως σε βρηκε ελαχιστα με τη βαλιτσα και γλυτωσατε τα χειροτερα......

ελπιζω μονο το ολο σκηνικο και η κατσαδα που εφαγες μετα να σε κανουν να σκεφτεις τη μαλακια σου και να μη το ξανακανεις...........
    Ολα φαινονται καλυτερα πανω σε δυο τροχους......

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    σε ειδα στο περαμα χτες με το τουδουμου σου και δεν ησουν και πιτσιρικας να βγαινεις απο το καραβι και να πηγαινεις πλακωμενος και γραφοντας μεσα σε πεζους ΖΩΟ!

ειδα και σενα χριστε φανταρε (ειχα καιρο να τρομαξω!!!) μεταμορφωμενο σε αυνανα εφηβο πανω σε ινοβα να ερχεσαι κεντραρισμενος απο τυφλη στροφη επανω μου,στο ρευμα μου μιλωντας με τον φιλο σου που οδηγουσε το αλλο μπουρδελακι.κορνα και φωνη για να συνελθεις.μου ρθε να σε παρω στο κυνηγι αλλα δεν ξερω πως,επικρατησε η λογικη και η ψυχραιμια.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Με τετοια ζεστη,το αιμα το τρελο ξυπναει... Προσεχτικα παιδια,σε καθε διασταυρωση εχετε κοκκινο..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    loipon.....

shmera to vrady phga me mia filh varkiza na fame soyvlakia sth paralia me ta mikra mas mhxanakia...super....ola kala mexri edo.

Sto gyrismo paraliakh akrivos meta ta limanakia vlepo mprosta moy 2kavalo v-strom me kalokairinh amfiesh to zevgaraki.

Ton prosperno me to scooter kai h filh me to enduraki ths....anoigei gkazi na mas perasei...ok...ksana paei arga...ton ksanaprospername....to ksanakanei....ksana paei arga .... meta th glyfada phga na mpo na ton peraso giati profanos de to eixe mesa sth kinhsh kai ego foraga mpoyfan kai zestenomoyn na perimeno.

O magkas me koitaei....anoigei gkazi na me perasei alla kolonei erxete akrivos dipla moy paei ligo mprosta patao freno ... h mprostinh moy roda me thn piso thn dikia toy eixan apostash oyte xiliosto....to mprostino moy talantevete epikyndina kai eimai ena tsak prin xaso ton elenxo....

Magka EISAI poly TYXEROS poy eprepe na valo venzinh...para poly...giati an den xreiazotan sta fanaria tha peftan POLLES fapes....

kompleksike
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σε ειδα φιλε με το σμαρτακι, πατεντα να αναβοσβηνουν τα στοπ,πολυ καλα. Το ακουσα και να ανοιγει η σκαστρα στην αλλαγη,ωραια πηγαινες. Ειχες βαλει στο ματι τα μωρακια με το βεσπακι κ τα κυνηγαγες.. Ειπα να σε σβησω,αλλα τελικα πηγα ευθεια..

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    πες μας σε που θα βολταρεις το σκ σακατ' μη διασταυρωθουμε και μας κανεις καμια "ζημια"
    πολυ αουας μαναμ......

αλλαξομηχανακιας....
    ρε σκατομαλακα με το λευκο Μπουζα που αποψε το βραδυ ξεσηκωσες 3-4 φορες τις περιοχες γουδι-ζωγραφου εισαι και πολυ γιδι....
    πηγαινες με οσα μπορουσες (σιγουρα το 200 αρησες) ετρωγες τα κοκκινα χωρις κρανος και με ξεταπωτες εξατμισεις...σιγουρα ξυπνησες ολον τον κοσμο αφου αυτο εγινε μεταξυ 3 κ 4......
    στην αρχη ησουν δικαβαλος.... εεεε λεμε το παιζει μουρη στην γκομενα....
    ξεφορτωσες την πουτανα σου στην πολυτεχνειουπολη μαλλον γιατι εκει μεσα ακουγοσουνα....
    μετα μαλακιζοσουν μονος σου με τερμα γκαζι.....και μετα εκανες το κορυφαιο ρε τριμαλακα.....
    κατεβηκες την Κοκκινοπουλου τρικαβαλος με σουζα.....ναι ρε πουστη μου 3καβαλος με σουζα....ο πισω τα ειχε δει ολα,ισα που κρατιοταν στην ακρη...μετα ξαναπερασες παρεα με μια αλλη καγκουρομηχανη και καπου αφησες την δικια σου...(μαλλον στην κοτα σου) και εφυγες με τον αλλον....

αν τυχον συχναζεις εδω μεσα και θες να με βρεις ειμαι αυτος που σου φωναξε ''πεσε μαλακα'' και κοιταξες αλλα δεν σταματησες... θα τρωγες τοσο ξυλο καραγκιοζη που θα εκανες να οδηγησεις κανα 2 χρονια...ζωο-βλημα.... περασες και απ το παιδων μαλακα μπροστα...ακουγοσουνα στα 2 χιλιομετρα και βαλε....
    αν επεφτες θα ερχομουνα να χοροπηδαω πανω σου...
    ειμαι απο χωριο......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris22
    ρε σκατομαλακα με το λευκο Μπουζα που αποψε το βραδυ ξεσηκωσες 3-4 φορες τις περιοχες γουδι-ζωγραφου εισαι και πολυ γιδι....
    πηγαινες με οσα μπορουσες (σιγουρα το 200 αρησες) ετρωγες τα κοκκινα χωρις κρανος και με ξεταπωτες εξατμισεις...σιγουρα ξυπνησες ολον τον κοσμο αφου αυτο εγινε μεταξυ 3 κ 4......
    στην αρχη ησουν δικαβαλος.... εεεε λεμε το παιζει μουρη στην γκομενα....
    ξεφορτωσες την πουτανα σου στην πολυτεχνειουπολη μαλλον γιατι εκει μεσα ακουγοσουνα....
    μετα μαλακιζοσουν μονος σου με τερμα γκαζι.....και μετα εκανες το κορυφαιο ρε τριμαλακα.....
    κατεβηκες την Κοκκινοπουλου τρικαβαλος με σουζα.....ναι ρε πουστη μου 3καβαλος με σουζα....ο πισω τα ειχε δει ολα,ισα που κρατιοταν στην ακρη...μετα ξαναπερασες παρεα με μια αλλη καγκουρομηχανη και καπου αφησες την δικια σου...(μαλλον στην κοτα σου) και εφυγες με τον αλλον....

αν τυχον συχναζεις εδω μεσα και θες να με βρεις ειμαι αυτος που σου φωναξε ''πεσε μαλακα'' και κοιταξες αλλα δεν σταματησες... θα τρωγες τοσο ξυλο καραγκιοζη που θα εκανες να οδηγησεις κανα 2 χρονια...ζωο-βλημα.... περασες και απ το παιδων μαλακα μπροστα...ακουγοσουνα στα 2 χιλιομετρα και βαλε....
    αν επεφτες θα ερχομουνα να χοροπηδαω πανω σου...

τον εχω πετυχει κι εγω να περναει εξω απο το μαγαζι ετσι και καμμια ωρα θα του πεταχτει κανεις απο κανενα καθετο που δεν υπαρχει ορατοτητα και θα τον φαω στη βιτρινα!

Παμε παρακατω...

Σε ειδα ηλιθιε με το Βαραντερο (το παλιο, το καρμπυρατερατο) το πορτοκαλι, λευκό κρανος, σκουρο μπλε μπλουζακι με Ελληνικη σημαια στο μπρατσο στην πλατεια Μπουρναζιου 8:10 το πρωι!
    Αυτοι που μπαινουν ρε ζωο σε πλατεια εχουν προτεραιοτητα! Αν εισαι μαγκας και εχεις προλαβει να περασεις, καλως, αν οχι κοψε γιατι θα σε καρφωσει κανεις και θα σε στειλει!
    Μου κουνησες και το κεφαλι οταν σου φωναξα! Τι μμμμμ ρε μαλακα? τι "μμμμ"!? ΜΟΣΧΑΡΙ!
    Κατι ειπες και το εκοψες προς αλλη κατευθυνση...
    ΖΩΟ!

Σε ειδα κι εσενα κοπελια...που καθοσουν πανω στο ΤΜΑΧ...που σε ειχε αφησει ο δικος σου να περιμενεις μεχρι να παρει καφε...ωραιο το φουστανακι σου....ωραια και η γραμμη...
    ...ξερεις για ποια γραμμη λεω... αυτη που ειχες αφησει να φαινεται και που αν φοραγες κιλοτακι θα φαινοταν το κιλοτακι και οχι η γραμμη...

ρε πρωι πρωι τι παθαμε! Μλκες ειχαμε μεινει ολοι στο φαναρι!

:wacko:

Πολλα νευρα πμως.. Και πολυ αουα κατασταση..
    Μη φατε το κεφαλι σας μονο με τους τσαμπουκαδες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webassasin
    Πολλα νευρα πμως.. Και πολυ αουα κατασταση..
    Μη φατε το κεφαλι σας μονο με τους τσαμπουκαδες.
    Μα δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι μονο εμεις εδω στο moto εχουμε παρει τα διπλώματα οδήγησης απο την Ελβετια και εχουμε μετεκπαιδευτει στην Σουηδία για κυκλοφοριακή αγωγή απο τα 5 μας ?
    Ολοι οι αλλοι ειναι καφροι και ασχετοι.

Σε είδα στο ταμείο της Αττικής οδού, βγάζοντας χρήματα να πληρώσω.
    Σε βλέπω αρκετά συχνά και μου λες πάντα καλό δρόμο προειδοποιώντας με όταν έχει πολύ αέρα.
    Αλλά αφού έφαγα τον απάλευτο χτες με το καλοκαιρινό μπουφάν που δεν έχω βγάλει ως τώρα, αποφάσισα σήμερα να σκάσω με πουκαμισάκι μόνο στη δουλειά.
    Και σήμερα μου την είπες, πειρακτικά και με χαμόγελο.
    "Σε βλέπω πάντα με κράνος, γαντάκι, μπουφάν, μποτάκι και σε χαίρομαι. Που πήγε το μπουφανάκι σήμερα? Το ξεχάσαμε?"

Να'σαι καλά ρε μάγκα !!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF