μετά το παραπάνω review αναζητώ προς αγορά μεταχειρισμένο τον ίδιο ατμοποιητή....![]()
ναι η κανθαλ ετοιμη εχει διαροες.
Κανενα απολύτως γρίφο.
Οταν δούλεψα τις δικες του αντιστάσεις , ειχα διαρροές υγρου απο την οπη του αερα.
Αυτο γίνεται γιατί εχουν μεγαλώσει τις οπες παροχης υγρού σε περίπτωση που χρήστης θέλει να δουλέψει με πιο παχύρρευστο υγρό (άνω του 60%vg) ωστε να μην έχει προβλήματα τροφοδοσίας.
Στα λεπτορευστα υγρα (50-50) το υγρό περνάει ευκολότερα απο τις μεγαλες τρύπες και έχουμε υπερτροφοδοσια και ετσι καταλήγουμε σε διαρροή.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Καλύτερα που την "πατησα" με την διαρροή γιατί δεν θα έπαιρνα την απόφαση να ξεκινησω να στήνω τον επισκευασιμο.....![]()
Στα ποσα watt χτυπας;
Κι εγώ το ίδιο! Διότι ήμουν άσχετος!
Τώρα ότι και να του κάνω διαρροές δεν έχω!
Κάπου στο 0,6 με 0,65Ω είναι! Η τιμή της αντίστασης αλλάζει ελαφρώς όταν ζεσταίνεται αλλά αυτό δε στο δείχνει. Έχω την ίδια αντίσταση με σένα, σε μοντάκι με καλύτερο τσιπάκι που μετράει δυο δεκαδικά και μου δείχνει και τις διακυμάνσεις. Παίζει στο 0,57 - 0,64 ή ίσως και σε μεγαλύτερο εύρος. Στην προηγούμενη κεφαλή ήταν λίγο διαφορετικά τα νούμερα αν θυμάμαι καλά. Αλλά αυτό δεν σε απασχολεί εσένα (ούτε εμένα) και μη σε μπερδεύει.
Τα istick την βλέπουν λίγο πιο υψηλή. Και αυτό μπορεί να συμβαίνει για πολλούς λόγους (συνήθως λόγο επαφών).
Μια χαρά είναι σε αυτα τα νούμερα δε χρειάζεται αν είναι 0,5 ούτε φυσικά πιο κάτω.
Ανέβασε λίγο τα watt. Τα πολύ χαμηλά watt είναι ένας καλός λόγος για διαρροές διότι η αντίσταση δεν μπορεί να κάψει το υγρό που διαποτίζει το βαμβάκι. Αλλά όλα είναι υποκειμενικά απ' τη στιγμή που δεν υπάρχει ακρίβεια στις μετρήσεις. Ούτε τα watt που στέλνουν τα μοντάκια ειναι ακριβώς αυτά που λένε (μπορεί να στέλνουν παραπάνω) ούτε η τιμη της αντίστασης είναι πάντα απόλυτα σωστή. Και επειδή όλα αυτά είναι αλληλένδετα μεταξύ τους αυτό που φτάνει τελικά στην αντίσταση δεν είναι τόσο λάθος όσο φαίνεται. Διαφορετικά με 15w θα φύσαγες αέρα.
Εγώ το έχω στα 25.
Edit. Με λίγα λόγια να κρίνεις απ' αυτό που σου δίνει και όχι απ' αυτό που σου δείχνει ή αυτό που σου λέμε. Αλλά έτσι θα ξέρεις και τον λόγο, αν σου κάνει διαρροή.
Sent from me using a computer.
Τώρα το είδα αυτό. Με γειες sniper. Για κάτω από ένα Ω παίξε με μέτριο προς χοντρό σύρμα. Οι έτοιμες κεφαλές δεν αποδίδουν τη γεύση όσο το επισκευάσιμο. Ξεκίνα να στηνεις και θα τον φέρεις στα μέτρα σου. Ενδεικτικά, με 30 σύρμα και 6 σπειρες σε 2mm θα σου βγει 1.15-20. Πιστεύω είναι η χρυσή τομή για γκαζι και γεύση. Μήνες τώρα σε αυτή τη τιμή αντίστασης είμαι και όλα καλά από 15 έως 25 watt. Αν παίζεις με volt, μέχρι 4.2 λένε αλλά και 4.3 να πας δε τρέχει τίποτα . Σημασία παίζει και το drip tip αν είναι ελευθέρας ή όχι. Το ελευθέρας σε μπουκώνει ενώ ένα πιο σφιχτό σου φέρνει τη τζουρα τσιγαρίσια περίπου.
Όχι εννοώ kayfun lite plus. 60 ευρώ αυθεντικός και αξιόπιστος, απλός, πολλά αξεσουάρ από steam tuners για να μη βαριέσαι ποτέ και γεύση ως τώρα η καλύτερη που έχω συναντήσει σε βαμβακάτους ατμο/τες.