απο την αριστερη μερια? απο δεξια ενοχλει και την μανιβελα. εννοειται με κοψε ραψε παλι..
Πέρα από το γεγονός ότι δεν στερήσαι φαντασίας, πέρα από το γεγονός ότι δαπανάς τουλάχιστον 3 φορές περισσότερο χρόνο με το να βγάζεις φωτο και να τις ποστάρεις προς τέρψιν των πεινασμένων για θέαμα οφθαλμών μας, πέρα από το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός και ολοκληρώνεται το πρότζεκτ γίνεται κουκλί το άτιμο, θα πω κι εγώ τη μαλακία μου (δωρεάν είναι).
Το λοιπόν οι αποστάτες που χρησιμοποίησες για να εδράσεις τα πίσω αμορτισέρ τεχνικά δεν μου αρέσουν. Δημιούργησες μοχλό και οι δυνάμεις που θα ασκούνται στο σπείρωμα του φτερού αλλά και στον ίδιο τον αποστάτη θεωρώ θα είναι μεγάλες (αρκετά μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να διαχειριστεί το σύνολο αποστάτη - σπειρώματος) και κατά τη γνώμη μου ή ο αποστάτης θα λυγίσει - σπάσει ή το σπείρωμα θα παραδώσει πνεύμα και ίσως βρεθείς προ εκπλήξεως όταν θα είσαι εν κινήσει. Θα ήθελα το αμορτισέρ ν' ακουμπάει στο φτερό, θα είναι πολύ ισχυρότερη η κατασκευή και στα δικά μου μάτια τουλάχιστον πιο δόκιμη η στήριξη.
Αν το έχεις σκεφτεί και υπολογίσει, πάσο.
Κατά τ' άλλα
ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΜΕ
έχεις τον απόλυτο σεβασμό μου.
:a19: :a19:![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).