Και λέω εγώ τώρα, σκεφτείτε πως θα ήταν η Ελλάδα, αν μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου αντί να καούν οι πόλεις βγαίναν ένα δύο τρία εκατομμύρια κόσμος με ένα κεράκι στο δρόμο.... Θα είμασταν όλοι ένα.
Και λέω εγώ τώρα, σκεφτείτε πως θα ήταν η Ελλάδα, αν μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου αντί να καούν οι πόλεις βγαίναν ένα δύο τρία εκατομμύρια κόσμος με ένα κεράκι στο δρόμο.... Θα είμασταν όλοι ένα.
Υποθετεις διαφορα για μενα και βγαζεις λαθος συμπερασματα.Μην το κανεις.Ουτε ειπα,ουτε αφησα να εννοηθει κατι τετοιο,αν δεν κανω λαθος.
Τωρα αυτο για τον Ρωμανο και για το αν περασε απο το σταδιο του μικροαστισμου και δεν κολλησε,δεν το καταλαβαινω.Γιατι καποιος να ενδιαφερεται ,ντε και καλα,για την οποια πορεια του.Εγω προσωπικα δεκαρα δεν δινω ,ουτε επιχειρω να του βαλω ταμπελα.Το μονο που με απασχολει ειναι το αντικτυπο που θα ειχαν οι πραξεις του σε καποιον ανθρωπο.
Δεν επιθυμω να ειμαι παραπλευρη απωλεια ΚΑΝΕΝΟΣ,ητε ειναι μικροαστος,ητε ειναι αριστεροκεντροαριστερος,ητε ειναι ο πατερας μου ο ιδιος.
Ρε μαγκες το έχετε πάρει χαμπαρι οτι αυτοι που κατεβαίνουν στις πορειες αποτελούν πενιχρη μειοψηφία;
Οι υπολοιποι ειτε μας αρέσει ειτε όχι απέχουν.Ειτε γιατί είναι βολεμενοι,ειτε γιατι είναι ωχαδερφιστες φοβισμενοι η οτι άλλο θέλετε.Το θέμα είναι οτι απεχουν.
Οποτε τι κοινωνικές διεκδισεις μου λέτε και κουραφεξαλα;;;
Το 2012 μαζευόταν κάθε μερα 200-300 χιλιαδες κόσμος στο κέντρο. Ειρηνικα ομορφα ωραία "πέφτει" για χψ λόγους ο Γιωργάκης και γίνονται εκλογές.
Θυμάστε το αποτέλεσμα των εκλογών,ναι;
*Ενα απο τα πιο αστεία που έχω συναντήσει ποτε σε πορεία (δεν ξερω αν γινεται συστηματικά) στο μπλοκ του ΠΑΜΕ με το που περνάει τη Βουλή αρχίζουν να φωνάζουν οι "υπεύθυνοι" στον κοσμο να τρέξει στην Ακρόπολη να μπει στο τρενο να ξαναπάει Ομόνοια και ξανα μάνα πορεία ....
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
Θα έπρεπε λοιπόν πριν μιλήσεις εξ κάθεδρα να ρωτήσεις γιατί ρε παιδιά δεν έρχεστε?
Να κάτσεις να κουβεντιάσεις ΜΕ ΟΛΟΥΣ ακόμα και με το ΠΑΜΕ,
ακόμα κι αν διαφωνείς κάθετα μαζί τους.
ΕΚΕΙ είναι η διαφορά του δημοκράτη από την κάθε Πιπιλή που την άκουγα σήμερα στο ράδιο
και ήθελα να ξεράσω από το φασισμό, το θράσος και τη μαλακία
Πάντα φιλικά έτσι?
υγ
Αν είναι να κουβεντιάζουμε να κουβεντιάζουμε πολιτισμένα
Αν είναι να βρίζουμε τον Α ή το Β όχι ευχαριστώ δεν θα πάρω.
ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΙΔΙΟΙ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΝΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ
ανανήψαντας
Αυτό συζητήθηκε και στο άλλο Θρέντο εΞπρέσο σκέτο με την "μοτοπορεία", η φιλοσοφία του καλύτερα "κάτι" παρά "τίποτα".
Εγώ από τις τελευταίες σελίδες γελάω με το "η εφορία δεν κάνει επιστροφές, η αστυνομία κάνει" σε ότι αφορά τις "πεταμένες" μολότοφ...
Και με το ότι η αστυνομία είναι... ο συνδετικός κρίκος της κοινωνίας; Ρε παιδιά, να σοβαρευτείτε λίγο. Ναι είναι χρήσιμη η αστυνομία. Από αυτό ως το "χωρίς εμάς διαλύεστε", η απόσταση είναι τεράστια. Και αν θεωρείτε ότι επωμίζεστε την ευθύνη του να αποτελείτε τον συνδετικό κρίκο της κοινωνίας, τότε μάλλον θα έπρεπε να αντιλαμβάνεστε ότι οι αποπάνω σας χρησιμοποιούν ως κρίκους για αλυσίδα που συχνά διαχωρίζει, καταπιέζει και εκφοβίζει την κοινωνία, δεν την συνδέει. Και προφανώς θα αποδεχτείτε και την κριτική για τα κακώς κείμενα, που διαβάζετε ήδη σε τόσες σελίδες. Αυτό το "είμαστε οι σωτήρες σας και δεν το εκτιμάτε" είναι λίγο καβαλημένο καλάμι, πέραν του ότι είναι εκτός πραγματικότητας. Αλλά για κάτσε, το ίδιο λένε και οι πολιτικοί. Όλοι για το καλό μας κόπτονται. Και τώρα η βροχή ποτίζει το χώμα να γίνει εύφορο και να ξεκινήσει η ανάπτυξη.
ΧαΧαχαχαχαΧαραμίζεστεΤι μπάτσοι και μαλακίες. Δημοσιογράφοι έπρεπε να γίνετε.
Ζαρντινιέρες να πέφτουν πάνω σε ανθρώπους και άνθρωποι να πέφτουν πάνω σε μηχανάκια είναι πια ξεπερασμένα.
https://www.youtube.com/watch?v=1MbaZzCxhAY#t=61
Τώρα κατάλαβα τι λέει το τραγούδι:
https://www.youtube.com/watch?v=yUqmcG2G0Xk
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Η δημοσιαγραφια του αντεννα ειναι πλεον τεχνη.
Πως μπορεις να δημιουργησεις εικονες και συνειρμους με μια φαινομενικα αθωα περιγραφη και με απλες λεξουλες -οχι τιποτα περιτεχνο- που την σπρεχαρει ενας μονοτονος χαλβας.
Εχω πολλα να μαθω σπο δαυτους.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?