Σελίδα 83 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3373787980818283848586878893133 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.231 έως 1.245 από 2020

Θέμα: ΣΕ ΕΙΔΑ vol. X

Σε ειδα χτες virus, διασταυρωση Αθηνων και Λενορμαν, να αναβεις τσιγαρο πανω στο 2τροχο. Κουναγα χερια, ποδια, κωλαρακι, τα παντα, αλλα με τετοια κινηση και 3 ρευματα μακρια, δεν καταφερα τιποτα...

There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Σε είδα μεγαλοκοπέλα πριν λίγο να βγάζεις selfie με τη μαμάκα σου χεράκι χεράκι πεζοί στη μέση του δρόμου της Ομήρου στη Ν. Σμύρνη ανάμεσα στα αυτοκίνητα σα να έχει σταματήσει ο χωροχρόνος για πάρτη σας. Ο κόφτης και οι κόρνες σας επανέφεραν στη πραγματικότητα και το κινητό στην άσφαλτο......get rekt, owned, και λοιπα.

Α στα διαλα πλακώσανε οι ζέστες και χαζέψατε μουσχάρια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Σε είδα Αριστείδη να βγαίνεις από το ΒΡ το απόγευμα,αλλά δεν σε προλαβα
    The only easy day was yesterday.

Σας είδα εχθές παρέα 5 tmax να κατεβαίνετε την Συγγρού, μετά την Ποσειδώνος και να μπαίνετε στην Μαρίνα Αλίμου, όλοι ξεκράνοτοι. Μάλλον η Yamaha στο συγκεκριμένο μοντέλο εξέλιξε κάποιο σύστημα προστασίας της κεφάλας που δεν το γνωρίζουμε οι μη μυημένοι. Από βελτιώσεις τι να πρωτοθυμηθώ, το θερμόμετρο για τον έλεγχο κατά την διάρκεια των ειδικών διαδρομών με τα πολλά ζόρια υποθέτω, τις απομιμήσεις κάρμπον, την σπέσιαλ εξάτμιση που διαχέει στην ατμόσφαιρα τα εξαίσια ντεσιμπέλ της αυτόματης μετάδοσης βρβρΒΡΒΡΒΡβρβρβρΒΡΒΡΒΡβρβρβρΒΡΒΡΒΡβρβρβρ (κ@βλα να ούμε), όλα αυτά μου θύμισαν τα C50 με τις κομμένες ποδιές και τις σπέσιαλ εξατμίσεις της δεκαετίας του '80, cult κατά κάποιο τρόπο!

Είδα όμως και εσένα πιτσιρικά σήμερα στην Εθνική στο ύψος των Κ. Πατησίων, ξεκράνοτος και εσύ, είχες το εντουράκι λαμπάδα για κάνα χιλιόμετρο με το ένα πόδι διπλωμένο πάνω στη σέλα και να κάνεις ελιγμούς ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Και ούτε στιγμή δεν φοβήθηκα ότι μπορεί κάτι να πάει στραβά. Ζήλεψα και θαύμασα ταυτόχρονα! Περιμένω να σε δω κάπου αλλού, σε πιο κατάλληλο μέρος να ξεδιπλώνεις τις ικανότητές σου.

Hey satan, payed my dues. Το avatar του/της petros1479
    Σε είδα παππού να μου βγαινεις από στοπ να σε ακουμπαω δεξια μπροστα γωνια, να το σωζω ευτυχώς και να με βριζεις γιατί εμείς με τις μηχανές πάμε σαν διαολοι!!!!! Δε σε χάλασε που...
    Το κακό είναι ότι είσαι γιατρός και υποτίθεται ότι φροντίζεις κόσμο! Επίσης σου έχουν ανανεώσει δίπλωμα και εσύ δεν βλέπεις καλά και δεν ακούς ούτε που καταλαβες ότι έπεσα πάνω σου έπρεπε να σου δείξω το σημάδι για να το βουλωσεις!!!!
    "Δεν είμαι Μωαμεθανός
    ούτε και ανήκω κανενός
    Σ’ όσους και να πάω τόπους
    ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους"

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σε είδα μάστορα στο συνεργείο να τραβιέσαι 2 μέρες,να σε βοηθάω κι εγώ,για να μου αλλάξεις το σκουριασμένο ρουλεμάν στην τιμονόπλακα και όταν επιτέλους εδέησε και τελειώσαμε σε ρώτησα λεφτά και μούπες 'άσε ότι θέλεις ρε Νίκο'
    -ρε πόσο κάνει ο κόπος σου?
    -Σου πα ρε όσα θέλεις,ξέρω γω, άσε 20 ευρώ (!!!)
    Φυσικά άφησα 40.

Αξία να τραβιέσαι για την καλή σου με επίσης καλή παρέα: Ανεκτίμητη.

Σας είδα μόλις 5 1200GS ταξιδιαριδες με....ρωσικές πινακίδες να με περνάτε έξω από σερρες. Ωραίο πραμα το ταξίδι!

Σε είδα με το σκούτερ και την ολιγόχρονη κόρη σου πίσω. Τισερτάκι και χαλαρότητα. Η μικρή με είδε με το κράνος το μπουφάν κλπ, κάτι σου είπε, με κοίταξες, κάτι απάντησες. Πολύ θα ήθελα να ξέρω τι ηλίθια δικαιολογία βρήκες για το ότι εσείς δεν φοράτε κανέναν εξοπλισμό.

Hey satan, payed my dues. Το avatar του/της petros1479
    Σε είδα νωρίς το πρωί έξω από το γνωστό μαγαζί κοντά στην πρεσβεία του Ισραηλ με την αφρικανα σου. Χωμάτινα λάστιχα, κάνιστρο στη σχάρα και έτοιμος για χώμα!!!!! (?) . "Ζηλεψα" γιατί εγώ πηγαινα για δουλειά! Καλους δρόμους να έχεις!
    "Δεν είμαι Μωαμεθανός
    ούτε και ανήκω κανενός
    Σ’ όσους και να πάω τόπους
    ίδιους βρίσκω τους ανθρώπους"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    σε είδα ντόπια ξανθια σήμερα στην αρχαία Κόρινθο να σφάζεις το στοπ που ηταν τεράστιο κιολας, και να θες με το ζόρι να περάσεις απο πάνω μου. σεβαστικά τα υπόλοιπα παιδιά που δεν ηθελα να τους χαλάσω την βόλτα και δεν το προκάλεσα άλλα εύκολα έβγαζα μηνιάτικα απο τις αποζημιώσεις που θα έπαιρνα. ειστε και βλάκες οδηγοί ειστε και βλάκες άνθρωποι!

Σε είδα λεβιέ ταχυτήτων να λύνεσαι και να φεύγει το λαστιχένιο άκρο... Μαρούσι Κιούρκα τρελός χαβαλές μόνο με το "μπράτσο". Εντάξει αν στραμπουλήξεις πολύ το πόδι αλλάζεις, αλλά δεν ήταν ευχάριστο. Κάπου έχω λαστιχάκι από παπί, μακριά βίδα και παξιμάδι ασφαλείας να φτιάξω πατέντα... Μα να μην υπάρχει ησυχία πιά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GsDakar
    Σε ειδα μπαταρία νέου τύπου λιθιου σε κατάστημα που πήγα να παρω μπαταρία φίλου να μου κλείνεις το μάτι....100-120€ εχεις,θα σε προτιμήσω οταν τα φτύσει η δικιά μου....εισαι και πούπουλο......
    Σας βλεπω και εσας με τα παιδακια σας καθε μερα να προσπαθουν να γραπωθουν απο τις μπλουζες σας μην πεσουν πισω με τις τσαντες απο το σχολειο στις πλατες τους αχρηστοι γονεις....Εσεις ειστε μαλακες τα παιδακια τι φταινε;;;;;;

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Σας είδα δεκάδες-πολλές δεκάδες- καθαρά,φορτωμένα σε τρέιλερ-αγροτικά-φορτηγάκια να ανηφορίζετε τον Ταΰγετο χτες.
    4η εντουρο συνάντηση 2017,χαμός!

on-off μέλος Το avatar του/της KostRider
    Σας είδα σήμερα στο πλυντήριο, να έρχεστε με τα κουτιά σας να τα πλύνετε, ενώ ήταν καθαρά! Λεφτά υπάρχουν.. Σε είδα κι εσένα ξανθιά με το κουτί σου να μην με αφήνεις να σε προσπεράσω σε λεωφόρο.. Στο φανάρι όμως τσάι κερασμένο..

Banned
    Απο ψηλά...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_20170508_115030-2080x1170.jpg 
Προβολές:	290 
Μέγεθος:	59,5 KB 
ID:	382215

Παρόμοια θέματα

1. Σε είδα...... vol ΙΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1183
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2010, 19:17
  2. Σε είδα...... vol ΙΙ
    από MikeG στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 255