Αν θες και τη βαθμολογία των οδηγών πές το μου μη ντραπεις![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Εσυ δεν πάς βήμα και θα τις ξενερώσεις...
οσο βγαζει το μηχανακι σου τελικες.. και εισαι ψαρακομενος
εγω κανω σουζες ορθιος![]()
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Kατα τα άλλα η μούρη του multi σε χάλασε.
Ιδού...ένα έργο τέχνης.
Να ρωτήσω κάτι?
Μήπως είναι φτηνό αξιόπιστο και γλήγορο?
ενω ι μουρη απο το χαρλευ σου ειναι πιο ωραια ε?????????????
βαλε τωρα φωτο απο το χαρλευ σου απο κατω.. και κοιτα το ενα και το αλλο....
αλλα σιγα μι βαλεις...
Τσουλάν, αλλά δεν έχει πλάκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Γιατί απο του χρόνου θα βάλουν το 1098 στα SBK δε τσουλάν τα άλλα?
Να βγάλει τετρακύλινρο!
Τα αμερικάνικα VTR ήταν δυνατότερα απ τα HRC αλλα αστο ξέχνατο πάρε κανα μπετόνια λάδι!
Και η 999 σας τον φοράει και μετά από τόσα χρόνια δεν μπορείτε να καταλάβετε απο πού....
Τετρακύλινδρo δεν θα βγάλει απο την στιγμή που σας τον φοράει κανονικά και με 2..
Έχω καβάντζα λάδι σε μπιτόνια και για τα Αμερικάνικα και για τα Γιατονμπουτσονέζικα...
Να σου δώσω και μια συμβουλή...
Παθιάσου με το ποδόσφαιρο, εκεί οι στατιστικές έχουν μεγαλύτερη ισχύει και δεν έχουν ομάδα Ducati...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι την θέλω!!! των τελευταίων 6 ετών παρακαλώ....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
![]()
γιατι εχετε αυτη τη κακια συνηθεια να σιγκρινετε παντα... τι γινετε στα moto gp kai sta wsbk... οταν δλδ γαμουσε ι yamaha δε μιλουσατε τωρα κερδισε ι ducati και ολη τιν ωρα αυτο λετε...
σιγκρινετε τα μηχανακια παραγωγης τι μας νοιαζει τι κανουν τα αγωνιστικα... λες και προκειται ποτε να εχουμε ιδια μηχανακια με αυτους
Όσο εσύ κάνεις σούζες όρθιος, εγώ είμαι νοήμων ων....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
οσο βγαζει το μηχανακι σου τελικες.. και εισαι ψαρακομενος
εγω κανω σουζες ορθιος![]()
![]()
ΧάλασεΑρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Να σου δώσω και μια συμβουλή...
Παθιάσου με το ποδόσφαιρο, εκεί οι στατιστικές έχουν μεγαλύτερη ισχύει και δεν έχουν ομάδα Ducati...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Βάλε και μια απο sutziki κακόγουστε...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ενω ι μουρη απο το χαρλευ σου ειναι πιο ωραια ε?????????????
βαλε τωρα φωτο απο το χαρλευ σου απο κατω.. και κοιτα το ενα και το αλλο....
αλλα σιγα μι βαλεις...
Που δεν σου αρέσουν οι μ@λ@κίες..
Απο κομπλεξισμο!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
γιατι εχετε αυτη τη κακια συνηθεια να σιγκρινετε παντα... τι γινετε στα moto gp kai sta wsbk... οταν δλδ γαμουσε ι yamaha δε μιλουσατε τωρα κερδισε ι ducati και ολη τιν ωρα αυτο λετε...
σιγκρινετε τα μηχανακια παραγωγης τι μας νοιαζει τι κανουν τα αγωνιστικα... λες και προκειται ποτε να εχουμε ιδια μηχανακια με αυτους
Ναι χάλασε και πέρασε τη Honδa..Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Χάλασε![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Βάλε και μια απο sutziki κακόγουστε...
Που δεν σου αρέσουν οι μ@λ@κίες..
οχι θα βαλουμε το δικο σου το τερας....
οχι οχι μη βαλεις θα φυγουν ολοι θα τρομαξουν ειναι και το μαυροοοο γαμησεταααααα![]()
![]()
Πότε σπάει είπαμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Και τι συγκρίνουμε;;;
Θεε γΛηγόρη . . ... ..
![]()