Σήμερα θα είμαστε στην Πάρνηθα 2 ποδήλατα,μέτα τις 15.00.
Λίμνη Μπελέτσι και κατάβαση στη Σφενδάλη μέσω Αγίου Μερκουρίου(χώμα).
Αργότερα ξεκούραση στο καφε "Μαλακάσα"![]()
Όποιος πιστός προσέρχεται.
Σήμερα θα είμαστε στην Πάρνηθα 2 ποδήλατα,μέτα τις 15.00.
Λίμνη Μπελέτσι και κατάβαση στη Σφενδάλη μέσω Αγίου Μερκουρίου(χώμα).
Αργότερα ξεκούραση στο καφε "Μαλακάσα"![]()
Όποιος πιστός προσέρχεται.
ΚακώςΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Eίμαι υπέρ του ηλεκτρικού ποδήλατου, του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, του ηλεκτρικού τρένου, του ηλεκτρικού διαστημόπλοιου, του ηλεκτρικού αρμονίου κτλ.
![]()
Εχω ενα MTB Giant Rincon και οργωνω τα βουνα του Ποικιλου (Πετρουπολη, Χαιδαρι, Ελευσινα, Ιλιον). Ανεβαινω 2 με 3 φορες την βδομαδα, εξαρταται απο την δουλεια, τον καιρο........κ βασικα την ορεξη. Απεκτησα κ ενα ασφαλτινο Cube, οπου παω καθε Σαββατο ή Κυριακη πρωι πρωι προς Σουνιο......ακομα δεν εχω φτασει......αλλα αυτος ειναι ο στοχος!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Βασιλικα, Παρνηθα κ σχετικα με ποδηλατο δεν εχω παει ποτε.........αλλα για enduro......τα εχω οργωσει!!!!!
Οποιος ψηνεται μπορει κ θελει, ειτε για MTB, ή για ασφαλταδα, χτυπαει mail, pm, τηλεφωνο!!!!
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
Για λύστε μου μια απορία ρε παιδιά, η εξάσκηση με MB στο βουνό βελτιώνει και την ικανότητα
οδήγησης μηχανής στο χώμα?
Ρωτάω γιατί βλέπω πολύ συχνά οδηγούς αγώνων που έχουν το ΜΒ μέσα στο πρόγραμμα
προπόνησης τους
(δεν θέλω να γίνω πιο γρήγορος, θέλω να βελτιώσω χειριστική ικανότητα)
σαφώς και θα βελτιώσει τον χειρισμό σου, αλλά κυρίως τις σωματικές σου αντοχές σε αυτά τα πεδία, καθώς ούτε αναρτήσεις θα έχεις (οι αναρτήσεις σε καλά ΜΤΒ κάνουν μια μικρή περιουσία), ούτε φυσικά γκάζι για να περάσεις γρήγορα απο λούκια κτλλ... μόνο δυνατά γόνατα και πόδια.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
.........κατα βαση προκειται για αεροβια κυριως ασκηση........, αλλα αν συνδιαζεις μονοπατια και ασκεισαι με συγκεκριμενο τροπο, ρυθμο και κυνηγιεσαι.......τοτε μετατρεπεται αμεσως σε αναεροβια. Γενικα εχει ιδιαιτερες ενεργειακες......κ μυικες απαιτησεις!!!! Θελει σωστη κ ισσοροπημενη ασκηση, ωστε να μην επελθει μυικος καματος κ κοπωση...........που θα σου παρει καιρο ωστε να ξαλαφρυνουν τα ποδια σου!!!! Προσοχη στην προθερμανση/αποθεραπεια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Για λύστε μου μια απορία ρε παιδιά, η εξάσκηση με MB στο βουνό βελτιώνει και την ικανότητα
προπόνησης τους
.
Τωρα......οι enduro-αγωνιζομενοι, ειναι μια ασκηση που την επιλεγουν διοτι συνδιαζει πολλα στοιχεια απο τους αγωνες!!!! κ αεροβισμο κ δουλευουν συγκεκριμενες μυικες ομαδες......! προπονουνται σε μονοπατια κτλ κτλ..............
Για να βελτιωσεις την χειριστικη ικανοτητα............δουλεψε πολυ κοντρολ!!! 8-ρακια, slow wheelies......μικρα/μεγαλα εμποδια!!!!! σε αυτο το ποδηλατο θα σε βοηθησει στα μονοπατια παρα πολυ, ωστε να καταλαβεις τι σημαινει η "φορα" κ πως να κοιτας μακρια!!!! Γενικα βοηθαει παντως!!!! :wacko: :wacko: :wacko:
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Πάρα πολύ.
Και φυσική κατάσταση χρειάζεσαι όταν είσαι στο χώμα με μοτό και την τεχνική σου βελτιώνεις με το ποδήλατο.
Καλησπέρα στο νήμα.
Επανέρχομαι με το νέο μου φιλαράκι που απο τότε που γνωριστήκαμε για τα καλά - χώμα δεν ξαναπήγα με το μηχανάκι.
Εδώ και ένα μονοπάτι στο 'χωριό' που με το Tenere δεν θα το έβλεπα ποτέ...το 'φωτεινό μονοπάτι'
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Καλησπέρα στο νήμα.
Επανέρχομαι με το νέο μου φιλαράκι που απο τότε που γνωριστήκαμε για τα καλά - χώμα δεν ξαναπήγα με το μηχανάκι.
Εδώ και ένα μονοπάτι στο 'χωριό' που με το Tenere δεν θα το έβλεπα ποτέ...το 'φωτεινό μονοπάτι'
Super!
Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
νεο ξεκινημα...![]()
![]()
![]()
Σε λιγες μέρες έρχεται και το δικο μου κουρσάκι![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Καλησπέρα στο νήμα.
Εδώ και ένα μονοπάτι στο 'χωριό' που με το Tenere δεν θα το έβλεπα ποτέ...το 'φωτεινό μονοπάτι'![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Όμορφα πράγματα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
Καλησπέρα στο νήμα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
προπόνησης τους
Σαφως διοτι το ποδηλατο ειναι εξαιρετικα ποιο δυσκολο στην χειριστικη ικανοτητα απο την μοτο καθως εκτος απο την ελειψη σταθεροτητας - πατηματος σε συγγριση με την μοτο ....
Πολλα πραγματα που στην μοτο εξαρτωνται απο το μοτερ ...
Στο ποδηλατο εξαρτωνται μονο απο εσενα !
![]()
Pws φαινεται ο ανθρωπος που εχει λιωσει στο πετάλι!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Σαφως διοτι το ποδηλατο ειναι εξαιρετικα ποιο δυσκολο στην χειριστικη ικανοτητα απο την μοτο καθως εκτος απο την ελειψη σταθεροτητας - πατηματος σε συγγριση με την μοτο ....
Πολλα πραγματα που στην μοτο εξαρτωνται απο το μοτερ ...
Στο ποδηλατο εξαρτωνται μονο απο εσενα !
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά ειναι αερόβια άσκηση που σου συντηρει εκτός απο την φυσικη κατασταση και το feelling που έχεις κατα την οδηγηση στο χώμα (σαθρό εδαφος, διαλογη πατήματος κλπ)
Αν θέλει κανείς να κανει σοβαρη προπονηση για ΜΧ ή εντουρο τότε επιβάλεται να κάνει κούρσα και να μετριέται με παλμούς κλπ
Θα συμφωνήσω με τον Σταύρο .Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Αν θέλει κανείς να κανει σοβαρη προπονηση για ΜΧ ή εντουρο τότε επιβάλεται να κάνει κούρσα και να μετριέται με παλμούς κλπ
Το ΜΒ δεν σε κάνει καλύτερο οδηγό enduro, γιατι απλά είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.
Αν θες να δεις τις οδηγηκές σου ικανότητες να βελτιώνονται ξεκίνα κούρσα
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.