Σελίδα 83 από 142 ΠρώτοΠρώτο ... 3373787980818283848586878893133 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.231 έως 1.245 από 2116

Θέμα: Ποδήλατα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Σήμερα θα είμαστε στην Πάρνηθα 2 ποδήλατα,μέτα τις 15.00.
    Λίμνη Μπελέτσι και κατάβαση στη Σφενδάλη μέσω Αγίου Μερκουρίου(χώμα).
    Αργότερα ξεκούραση στο καφε "Μαλακάσα"
    Όποιος πιστός προσέρχεται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Eίμαι υπέρ του ηλεκτρικού ποδήλατου, του ηλεκτρικού αυτοκινήτου, της ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, του ηλεκτρικού τρένου, του ηλεκτρικού διαστημόπλοιου, του ηλεκτρικού αρμονίου κτλ.
    Κακώς

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Εχω ενα MTB Giant Rincon και οργωνω τα βουνα του Ποικιλου (Πετρουπολη, Χαιδαρι, Ελευσινα, Ιλιον). Ανεβαινω 2 με 3 φορες την βδομαδα, εξαρταται απο την δουλεια, τον καιρο........κ βασικα την ορεξη. Απεκτησα κ ενα ασφαλτινο Cube, οπου παω καθε Σαββατο ή Κυριακη πρωι πρωι προς Σουνιο......ακομα δεν εχω φτασει......αλλα αυτος ειναι ο στοχος!!!!

Βασιλικα, Παρνηθα κ σχετικα με ποδηλατο δεν εχω παει ποτε.........αλλα για enduro......τα εχω οργωσει!!!!!

Οποιος ψηνεται μπορει κ θελει, ειτε για MTB, ή για ασφαλταδα, χτυπαει mail, pm, τηλεφωνο!!!!
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Για λύστε μου μια απορία ρε παιδιά, η εξάσκηση με MB στο βουνό βελτιώνει και την ικανότητα

οδήγησης μηχανής στο χώμα?

Ρωτάω γιατί βλέπω πολύ συχνά οδηγούς αγώνων που έχουν το ΜΒ μέσα στο πρόγραμμα

προπόνησης τους

(δεν θέλω να γίνω πιο γρήγορος, θέλω να βελτιώσω χειριστική ικανότητα)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    σαφώς και θα βελτιώσει τον χειρισμό σου, αλλά κυρίως τις σωματικές σου αντοχές σε αυτά τα πεδία, καθώς ούτε αναρτήσεις θα έχεις (οι αναρτήσεις σε καλά ΜΤΒ κάνουν μια μικρή περιουσία), ούτε φυσικά γκάζι για να περάσεις γρήγορα απο λούκια κτλλ... μόνο δυνατά γόνατα και πόδια.
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ktmikos Το avatar του/της crfouras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
    Για λύστε μου μια απορία ρε παιδιά, η εξάσκηση με MB στο βουνό βελτιώνει και την ικανότητα

προπόνησης τους

.

.........κατα βαση προκειται για αεροβια κυριως ασκηση........, αλλα αν συνδιαζεις μονοπατια και ασκεισαι με συγκεκριμενο τροπο, ρυθμο και κυνηγιεσαι.......τοτε μετατρεπεται αμεσως σε αναεροβια. Γενικα εχει ιδιαιτερες ενεργειακες......κ μυικες απαιτησεις!!!! Θελει σωστη κ ισσοροπημενη ασκηση, ωστε να μην επελθει μυικος καματος κ κοπωση...........που θα σου παρει καιρο ωστε να ξαλαφρυνουν τα ποδια σου!!!! Προσοχη στην προθερμανση/αποθεραπεια!!!

Τωρα......οι enduro-αγωνιζομενοι, ειναι μια ασκηση που την επιλεγουν διοτι συνδιαζει πολλα στοιχεια απο τους αγωνες!!!! κ αεροβισμο κ δουλευουν συγκεκριμενες μυικες ομαδες......! προπονουνται σε μονοπατια κτλ κτλ..............

Για να βελτιωσεις την χειριστικη ικανοτητα............δουλεψε πολυ κοντρολ!!! 8-ρακια, slow wheelies......μικρα/μεγαλα εμποδια!!!!! σε αυτο το ποδηλατο θα σε βοηθησει στα μονοπατια παρα πολυ, ωστε να καταλαβεις τι σημαινει η "φορα" κ πως να κοιτας μακρια!!!! Γενικα βοηθαει παντως!!!! :wacko: :wacko: :wacko:
    Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos

Πάρα πολύ.
    Και φυσική κατάσταση χρειάζεσαι όταν είσαι στο χώμα με μοτό και την τεχνική σου βελτιώνεις με το ποδήλατο.

νεο ξεκινημα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sec.jpg 
Προβολές:	253 
Μέγεθος:	99,8 KB 
ID:	242817

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Καλησπέρα στο νήμα.
    Επανέρχομαι με το νέο μου φιλαράκι που απο τότε που γνωριστήκαμε για τα καλά - χώμα δεν ξαναπήγα με το μηχανάκι.
    Εδώ και ένα μονοπάτι στο 'χωριό' που με το Tenere δεν θα το έβλεπα ποτέ...το 'φωτεινό μονοπάτι'

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	_mg_4208_666.jpg 
Προβολές:	233 
Μέγεθος:	171,3 KB 
ID:	242840

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    Καλησπέρα στο νήμα.
    Επανέρχομαι με το νέο μου φιλαράκι που απο τότε που γνωριστήκαμε για τα καλά - χώμα δεν ξαναπήγα με το μηχανάκι.
    Εδώ και ένα μονοπάτι στο 'χωριό' που με το Tenere δεν θα το έβλεπα ποτέ...το 'φωτεινό μονοπάτι'

Super!

Αρχικά δημιουργήθηκε από manianisg
    νεο ξεκινημα...

Σε λιγες μέρες έρχεται και το δικο μου κουρσάκι

Καλησπέρα στο νήμα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Καλησπέρα στο νήμα.
    Όμορφα πράγματα!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

προπόνησης τους

Σαφως διοτι το ποδηλατο ειναι εξαιρετικα ποιο δυσκολο στην χειριστικη ικανοτητα απο την μοτο καθως εκτος απο την ελειψη σταθεροτητας - πατηματος σε συγγριση με την μοτο ....

Πολλα πραγματα που στην μοτο εξαρτωνται απο το μοτερ ...

Στο ποδηλατο εξαρτωνται μονο απο εσενα !

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Σαφως διοτι το ποδηλατο ειναι εξαιρετικα ποιο δυσκολο στην χειριστικη ικανοτητα απο την μοτο καθως εκτος απο την ελειψη σταθεροτητας - πατηματος σε συγγριση με την μοτο ....

Πολλα πραγματα που στην μοτο εξαρτωνται απο το μοτερ ...

Στο ποδηλατο εξαρτωνται μονο απο εσενα !

Pws φαινεται ο ανθρωπος που εχει λιωσει στο πετάλι!

Βασικά ειναι αερόβια άσκηση που σου συντηρει εκτός απο την φυσικη κατασταση και το feelling που έχεις κατα την οδηγηση στο χώμα (σαθρό εδαφος, διαλογη πατήματος κλπ)

Αν θέλει κανείς να κανει σοβαρη προπονηση για ΜΧ ή εντουρο τότε επιβάλεται να κάνει κούρσα και να μετριέται με παλμούς κλπ

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS

Αν θέλει κανείς να κανει σοβαρη προπονηση για ΜΧ ή εντουρο τότε επιβάλεται να κάνει κούρσα και να μετριέται με παλμούς κλπ
    Θα συμφωνήσω με τον Σταύρο .
    Το ΜΒ δεν σε κάνει καλύτερο οδηγό enduro, γιατι απλά είναι τελείως διαφορετικό πράγμα.
    Αν θες να δεις τις οδηγηκές σου ικανότητες να βελτιώνονται ξεκίνα κούρσα
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παρόμοια θέματα

1. Ktm & ποδηλατα
    από el_hymador στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 115
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2008, 14:06
  2. Κατάστημα με ποδήλατα κανείς..?
    από motaba στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2007, 09:06
  3. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2007, 21:35
  4. Απαντήσεις: 37