και φυσικά στο site της UEFA, πρώτο θέμα η πρόκριση των Κύπριων για πρώτη φορά στην Ιστορία τους, έναντι στους Κόκκινους του ΟΣΦΠ.
http://www.uefa.com/competitions/ucl...report=rp.html
Gandalf
και φυσικά στο site της UEFA, πρώτο θέμα η πρόκριση των Κύπριων για πρώτη φορά στην Ιστορία τους, έναντι στους Κόκκινους του ΟΣΦΠ.
http://www.uefa.com/competitions/ucl...report=rp.html
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
TΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ
ΠΡΟΣ: ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟΝ ΚΑΙ ΑΔΟΞΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΝ ΣΑΣ STOP
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ STOP
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5.000.000 ΦΟΡΕΣ STOP
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ STOP
ΠΑΕ PANATHINAIKOS NO STOP
![]()
ας βάλουν τα κεφάλια κάτω...ο πίπας ο κόκκαλης να κάνει τις 2 μεταγραφές που απομένουν και χρειάζονται να γίνουν και ας κοιτάξουν το ουέφα σαν μια καλή ευκαιρία για διάκριση...
δεν νομίζω να μας περισσεύουν τα Ουεφα και να μην το έχουμε ως στόχο...
δουλειά,δουλειά και δουλειά ....
http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w
Ε ψηλά είναι.... με την βοήθεια της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕ ΘΡΥΛΕ..........![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ε ψηλά είναι.... με την βοήθεια της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
11 χρονια Χουντα εχουμε....ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ... ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ........ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ............
η μεταπολιτευση μολις αρχισε...![]()
Ρωμαϊκη μου αυτοκρατορια εσεις....με δανεικα γινατε αυτο που νομιζετε οτι ειστε, σας εφαγε η επαρση και η εγωπαθεια αλλα η πτωση σας μολις εχει αρχισει....και θα ειναι μεγαλη σε διαρκεια και επωδυνη...![]()
ρε βαζελακια χανουμακια μην χαιρεστε?ξερω οτι ολοι σας βλεπατε τον ολυμπιακο και κανατε βουντου να αποκλειστουμε τοσο κομπλεξικοι εισαστε,μονο με ξενες πουτσες κατα του ολυμπιακου μια ζωη θα χαιρεστε γιατι 11 χρονια στην πιπα σας εχουμε και μην μιλατε εσεις για χουντες οταν ο δικος σας εβγαζε πιστολια.
σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.
εδω σε παω κοντρα Τερενς!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
2-0 τό σκόρ..................καί οί γηπεδούχοι μέ 2 νίκες πανηγυρικά στό Ούέφα..........
Όποιος τολμάει άς τά ρίξει.............έδώ καί τώρα....!!!
μή σάς πώ ότι τή βλέπω τήν Όμόνοια νά κληρώνεται μέ γαύρο..........
δεύτερο έμφραγμα..........βλέπω καί τό βοηθό τού Βαλβέρδε νά φεύγει........
![]()
οι Κυπρισκες ομαδες με το ημιεπαγγελματικο πρωταθλημα εχουν ενα χαρακτηριστηκο που δεν μπορεσε να εκμεταλευτει ο οσφπ........
δεν βγαζουν 90λεπτο σε υψηλο ρυθμο!!!!
μετα το 75 κλαταρουν και γυριζουν πισω γιατι δεν εχουν τη φυσικη κατασταση να παιξουν μπαλλα................
αυτος ηταν ο κυριος λογος που δεν σε κοντραρα στην προκριση του οσφπ!!!
το 80% των ευκαιριων του οσφπ εγιναν μετα το 75 λεπτο και στους 2 αγωνες!!!!
η ΑΕΚ λογικα θα το εκμεταλευτει!!
ο αγωνας θα ειναι μια απ τα ιδια................
μπαλλα και απ τους 2 στο πρωτο ημιχρονο...........ταμπουρι οι κυπριοι στο τελος!!!
δινω προκριση στην ΑΕΚ με γκολ μετα το 75 λογο αδυναμιας των κυπριακων ομαδων, σε συνδυασμο με καποια επιχειρηματα που προειπε ο Γκανταρλφ για αλλαγη ψυχωλογιας στην ΑΕΚ.............και μεγαλυτερης ετοιμοτητας μιας και εχουν περασει 15 μερες!!!!
δινω 80% πιθανοτητες στο 2.......................η ΑΕΚ δεν χανει σημερα!!!!!!
και αν βγουν οι 20% και χασει............... ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ στο ντερμπυ με ΠΑΟ!!!!!!
Στη χειροτερη περιπτωση παιρνει Χ!!!!
2πλο εγω, ΑΣΣΟ εσυ.............με ομονοια
ΑΣΣΟ εγω, 2πλο εσυ.............με ΠΑΟ.
DRAW NO BET και στα 2 ματσακια!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
εδω σε παω κοντρα Τερενς!!!!!!!!
οι Κυπρισκες ομαδες με το ημιεπαγγελματικο πρωταθλημα εχουν ενα χαρακτηριστηκο που δεν μπορεσε να εκμεταλευτει ο οσφπ........
δεν βγαζουν 90λεπτο σε υψηλο ρυθμο!!!!
μετα το 75 κλαταρουν και γυριζουν πισω γιατι δεν εχουν τη φυσικη κατασταση να παιξουν μπαλλα................
αυτος ηταν ο κυριος λογος που δεν σε κοντραρα στην προκριση του οσφπ!!!
το 80% των ευκαιριων του οσφπ εγιναν μετα το 75 λεπτο και στους 2 αγωνες!!!!
η ΑΕΚ λογικα θα το εκμεταλευτει!!
ο αγωνας θα ειναι μια απ τα ιδια................
μπαλλα και απ τους 2 στο πρωτο ημιχρονο...........ταμπουρι οι κυπριοι στο τελος!!!
δινω προκριση στην ΑΕΚ με γκολ μετα το 75 λογο αδυναμιας των κυπριακων ομαδων, σε συνδυασμο με καποια επιχειρηματα που προειπε ο Γκανταρλφ για αλλαγη ψυχωλογιας στην ΑΕΚ.............και μεγαλυτερης ετοιμοτητας μιας και εχουν περασει 15 μερες!!!!
δινω 80% πιθανοτητες στο 2.......................η ΑΕΚ δεν χανει σημερα!!!!!!
και αν βγουν οι 20% και χασει............... ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ στο ντερμπυ με ΠΑΟ!!!!!!
Στη χειροτερη περιπτωση παιρνει Χ!!!!
2πλο εγω, ΑΣΣΟ εσυ.............με ομονοια
ΑΣΣΟ εγω, 2πλο εσυ.............με ΠΑΟ.
DRAW NO BET και στα 2 ματσακια!!!!!
ME ΠΑΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ..............τό Χ κανενός...!!!
Μέ Όμόνοια τό ίδιο............
ΕΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......
20 εύρούλια....???
Άπό 10 τό κάθε ματσάκι,έτσι μή μάς πούν καί κουμαρτζήδες...........!!!!!!
![]()
![]()
κλασσικο δειγμα γραφης κλασσικου γαυρου...Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
ρε βαζελακια χανουμακια μην χαιρεστε?ξερω οτι ολοι σας βλεπατε τον ολυμπιακο και κανατε βουντου να αποκλειστουμε τοσο κομπλεξικοι εισαστε,μονο με ξενες πουτσες κατα του ολυμπιακου μια ζωη θα χαιρεστε γιατι 11 χρονια στην πιπα σας εχουμε και μην μιλατε εσεις για χουντες οταν ο δικος σας εβγαζε πιστολια.
ντουβαροειδες, flat και ανεμπνευστο...
μπορει ανετα να αποτελεσει αντικειμενο μελετης στην επιστημη της γαυρολογιας...![]()
![]()
![]()
power hornet... κλασσική αντίδραση κομπλεξαρισμένου γαύρου που πόνεσε απο τον αποκλεισμό. Θα έλεγα να δείτε μόνοι σας τι φταίει και μην ασχολείστε με το τι λένε οι υπόλοιποι που είναι αναμενόμενο να κάνουν την καζούρα.
Για την ΑΕΚ... είπα... δύσκολο παιχνίδι αλλά οχι και αδύνατο ούτε έκπληξη αν το πάρει η ομάδα μου. Παρόλα αυτά διατηρώ επιφυλάξεις γιατί δεν ξέρω πως θα είναι με τον Σκόκο (μάλλον! ) κέντρο και προσθήκη Μπασινά και Κυριάκου, συν την συσπείρωση που διαφαίνεται.
Ακόμα και αν περάσει όμως, στον επόμενο γύρο πολύ φοβάμαι οτι θα πέσουν χαστούκια αν δεν αλλάξουν τα πράγματα θεαματικά.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
την ΑΕΚ μην την ξεγράφεις τόσο εύκολα, εκτός και αν το κάνεις για γούρι όπως προ-είπε και ο zzr2005![]()
Αλλάζει πολύ το κέντρο της ομάδος με την φυγή Ριβάλντο και σίγουρα θα είναι πιο γρήγορο. Κανείς δεν λέει πάντως οτι είναι εύκολο... το άκρως αντίθετο. Πολύ δύσκολο είναι. Θα δούμε πάντως.
Gandalf
ΡΕ ΜΑΓΕ...............
Όλο γρήγορο καί γρήγορο μού λές............
Δέ θά τρέξουν όμως κατοστάρι στήν όλυμπιάδα.....!!!!!!!!!
κι ό Παπάς διακοσάρι θανάτου είχε............άλλά μπάλλα δέν έπαιξε....!!!!!
![]()