Σελίδα 83 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 3373787980818283848586878893133183 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.231 έως 1.245 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Γαματο, το εχει γραψει παναθηναϊκος, αλλα αξιζει να διαβαστει απο ολους...αλλωστε το φανταστικο σεναριο που περιγραφει ο ανθρωπος δεν διαφερει και πολυ απο αυτα που ειχαμε δει και ακουσει πριν λιγα χρονια οταν ο γαυρος εχασε στην Ξανθη και κοντεψε να γινει πραξικοπημα...

O Ολυμπιακός παίζει στην έδρα της Σκόντα Ξάνθης, ματς κομβικό για την πορεία του στην συνέχεια του πρωταθλήματος.Στο πρώτο λεπτό ο νεαρός Νίνιτς του Ολυμπιακού με μία έξυπνη κίνηση αφήνει την μπάλα μπροστά και ο Βάλλας των γηπεδούχων τον κλαδεύει ερχόμενος με φόρα από πίσω.

Στο τέταρτο λεπτό ο Ματζιοτιτς του Ολυμπιακού ξεχύνεται μπροστά και ο Κωστούλας τον τραβάει από την φανέλα, σταματώντας τον.

Κλασικές περιπτώσεις κίτρινης κάρτας, αλλά η κάρτα δεν βγαίνει απο το τσεπάκι του διαιτητή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σιμάοβιτς κάνει ένα φάουλ στον Αγκάλι στο κέντρο του γηπέδου, ο Σαριέγκιτς με φόρα πατάει το χέρι του πεσμένου αντιπάλου και κιτρινίζεται απο τον ρέφερι.

Δέκα λεπτά μετά πάλι ο Σαριέγκιτς με φόρα σταματάει αντικανονικά τον Γκρζέλακ και ο Κουκουλάκης βγάζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ατζαμή αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός τελικά με 10 παίκτες δεν αντέχει το σφυροκόπημα της Ξάνθης, χάνει με 2-1 με γκολ του Χάρη Παππά και ο Πειραιάς “βράζει”…

Το λιμάνι κλείνει για 18 ημέρες, από αγανακτισμένους οπαδούς του Θρύλου….

Ο Σωκράτης Κόκκαλης επιστρέφει εσπευσμένα από την Ρωσία όπου είναι για “δουλειές” για να πάρει μέτρα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης βγάζει ανακοίνωση 32 σελίδες κατηγορώντας από τον Κώστα Καραμανλή μέχρι τον Αδωνη Γεωργιάδη….

Ο Τάκης Τσουκαλάς κόβει σε ένδειξη διαμαρτυρίας την χαρακτηριστική του “αφάνα σπόιλερ”!

Ο Αλέφαντος εμφανίζεται στην εκπομπή της Αννίτας Πάνιας και ζητάει την βοήθεια της προκειμένου να αναλάβει αρχιδιαιτητής και να καθαρίσει “τις αισχρές διαιτησίες που στερούν τον Ολυμπιακό από το 28ο συνεχές πρωτάθλημα, όπως τότε εμένα μου το στέρησε ο Δούρος”

ΥΓ Η παραπάνω ιστορία και τα πρόσωπα της είναι φανταστικά και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Είναι όμως μία διδαχτική ιστορία για όσους αποφασίσουν να ασχοληθούν ΣΟΒΑΡΑ με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΥΓ Ο Κουκουλάκης στο ημίχρονο δεν έκανε ντουζ. Διάβασε προσεχτικά τον κανονισμό περί “μαρκαρισμάτων που επιφέρουν κίτρινη κάρτα” και στο δεύτερο ημιχρόνιο βγήκε διαβασμένος…Ευγε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    EINAI THΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ Ο ΚΩΣΤΗΣ..........

Μεγάλωσε μέ pro............. :rotflmao: :rotflmao:
    ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΗΣ............ό Σπυρόπουλος καί ό Νίλσεν...........
    ΧΑΦ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ......!!!!
    Μή μού άλλάζεις τά λόγια..............ντροπή.........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ο σπυροπουλος επαιζε και πλαγιος χαφ (μπακ-χαφ που λενε δηλαδη ) στον πανιωνιο
    το εχει κανει πολλες φορες και στον παναθηναικο.
    ο νιλσον οκ, δεν μπορει χαφ το παλλικαρι

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    1) με το να βασιζεσαι σε ρεπορταζ που ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ σιγουρια οτι ειναι αληθη....
    2) με το να τα βαζεις σε παραθεση με καποιον που σου λεει τα γεγονοτα...απο μεσα.
    με γεια σου
    τελικά εσύ πάντως μας αποδεικνύεις το μέγεθος της βλακείας σου...και ακόμα δεν έπιασες πάτο

"Κομμάτια τσιμέντου, σίδερα και γυαλιά εκτοξεύονταν προς όλες τις κατευθύνσεις. "
    απο sportday
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ....

μάλιστα όλα τα site λένε το ίδιο και εσύ επιμένεις ότι τα σπάσατε και κάνατε ότι κάνατε επειδή προκληθήκατε!!!!αλλιώς δεν θα γινόταν τπτ.....λυπάμαι αλλά δεν πείθεις...

ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ...ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΙ....ΤΟΥΒΛΑ ...ΠΕΤΡΕΣ....ΓΥΑΛΙΑ....ΣΚΑΛΕΑ(~!!!) ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ Κ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΤΕ.....

από κει κ πέρα τζάμπα καίει η λάμπα....αν είχατε όπλο τελικά σίγουρα θα πυροβολούσατε και εσείς
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τελικά εσύ πάντως μας αποδεικνύεις το μέγεθος της βλακείας σου...και ακόμα δεν έπιασες πάτο

"Κομμάτια τσιμέντου, σίδερα και γυαλιά εκτοξεύονταν προς όλες τις κατευθύνσεις. "
    απο sportday
    ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΓΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ....ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ....ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ....

μάλιστα όλα τα site λένε το ίδιο και εσύ επιμένεις ότι τα σπάσατε και κάνατε ότι κάνατε επειδή προκληθήκατε!!!!αλλιώς δεν θα γινόταν τπτ.....λυπάμαι αλλά δεν πείθεις...

ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ...ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΙ....ΤΟΥΒΛΑ ...ΠΕΤΡΕΣ....ΓΥΑΛΙΑ....ΣΚΑΛΕΑ(~!!!) ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ....ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΛΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ Κ ΤΑ ΠΕΤΑΞΑΤΕ.....

από κει κ πέρα τζάμπα καίει η λάμπα....αν είχατε όπλο τελικά σίγουρα θα πυροβολούσατε και εσείς
    νταξ...εχει δικιο ο LAZIO... δεν εχει νοημα να μιλαει κανεις μαζι σου...μιλα μονος σου

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω εχω αλλη απορια...

τα αεκακια που εχουν χαθει;;;;
    :rotflmao: :rotflmao:
    prospathoyn na kerdisoyn ton soyvlako panthrakiko ta kataferan

eprepe na paei enas gavros(h afentia moy)sto oaka gia na kerdisoyn :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ο σφυρουλας του Υποκαταστηματος Θρακης - ΠΑΟ θα παραπεμφθει αραγε;
    :a13:
    αδικηθήκατε πάλι ρε γαμώτο

ρε τι τραβάτε....

υ.γ έχετε καταντήσει χειρότεροι κλαψιάρηδες και απο τα χανούμια..... τουλάχιστον αυτοί την γελοιότητα την κατάλαβαν νωρίς ότι τους φτύναν και κάποια στιγμή το κόψαν....
    δεν φτάνει που το παράρτημα σας στην Ξάνθη περπάταγε επί 90 λεπτά περιμένοντας να βάλετε κανά γκολ μην γίνει καμιά στραβή και δεν νικήσετε....ΠΕΡΠΑΤΑΓΑΝ λέμε....ένα σπριντ δεν είδα σε κανένα σημείο του αγώνα
    δες το δεύτερο γκολ για να καταλάβεις την απέλπισια του παραρτήματος σας να φάει κ 2ο γκολ....αυτά δεν γίνονται ΟΥΤΕ στα ερασιτεχνικά.....δεν έμεινε ούτε ενας αμυντικός πίσω....πιο τραβηγμένο δεν γινόταν.... :rotflmao: :rotflmao:

νταξ...εχει δικιο ο LAZIO... δεν εχει νοημα να μιλαει κανεις μαζι σου...μιλα μονος σου

εμ έτσι είναι...εκτέθηκες μόνος σου και δεν μπορείς να τα μαζεψεις τώρα

ποιος ασχολειται με τον LAZIO...αυτός είναι σε παράλληλη πραγματικότητα...

δεν ξερω για ποιο λογο προσπαθεις να κερδισεις το βραβειο του βλακα του φορουμ.
    σου απεδειξα πολλες φορες πιο πανω ( βεβαια για δικους σου λογους ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ) οτι αυτο που κανεις ειναι εξαιρετικα βλακωδες.

βασιζεσαι σε ενα ΡΕΠΟΡΤΑΖ, εισαι χιλιομετρα μακρυα, και επιμενεις να εχεις αποψη περι των γεγονοτων.

η ενεργεια σου αυτη δεν σε καθιστα σοβαρο.
    τωρα αν μεσα στην τυφλα σου θες να πιστευεις οτι εκτεθικα και γιαυτο δεν συνεχιζω...τοτε οκ οτι πεις.

θα επρεπε να σε προβληματιζει ομως το γεγονος οτι οι υπολοιποι του φορουμ που ασχοληθηκαν με το θεμα, σταματησαν την σταση που εχεις εσυ τωρα...
    γιατι αραγε;

βλεπεις οτι σταματανε να σου απαντανε ολοι σιγα σιγα, βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες...και εσυ νομιζεις οτι απλα ειναι σε παραλληλες πραγματικοτητες οπως λες.
    ειναι αυτο που λενε....δεν βρεχει....

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω εχω αλλη απορια...

τα αεκακια που εχουν χαθει;;;;
    3 βαθμους κατω σας

αρα σε 3 αγωνιστικες σας περασαμε... (εχουμε μεταξυ μας παιχνιδακι για να ριξουμε μερικες τορπιλες ακομα στο κοτερο του πατερα)

ελεος ρε πουστη μου μεχρι και οι βαζελοι στα ιδια χαλια με εμας εχουν το θρασος και μα τη λενε ...

ελεος!!!

σου απεδειξα πολλες φορες πιο πανω ( βεβαια για δικους σου λογους ΔΕΝ ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ) οτι αυτο που κανεις ειναι εξαιρετικα βλακωδες.

θα επρεπε να σε προβληματιζει ομως το γεγονος οτι οι υπολοιποι του φορουμ που ασχοληθηκαν με το θεμα, σταματησαν την σταση που εχεις εσυ τωρα...
    γιατι αραγε;

δεν έπαψαν να ασχολούνται με το θέμα...έπαψαν να ασχολούνται με τις βλακείες που γράφεις...αν τις πστεύεις δεν ξέρω....

όλοι σου είπαν ότι σου λεώ κ εγώ απλά βαρέθηκαν να μιλάνε στα ντουβάρια...ίσως καλά κάναν

όταν μας δικαιολογήσεις που βρέθηκαν τουβλά,λοστοί,σκάλες κ πόσα άλλα θα σε πιστέψω....

και μια που μιλαμε για δηλωσεις,,,,,,,......ακουστε τα παρακατω .....

Πέρυσι ο Ολυμπιακός έκανε μία από τις πιο πετυχημένες σεζόν των τελευταίων ετών, με το νταμπλ στην Ελλάδα και την πορεία μέχρι τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρ όλα αυτά, βασικοί παίκτες όπως ο Λεντέσμα, ο Λούα Λούα και εσύ απομακρυνθήκατε στο τέλος της σεζόν. Το ίδιο και ο προπονητής Τάκης Λεμονής. Γιατί πιστεύεις ότι συνέβη αυτό;
    «Όλα τα προβλήματα ξεκίνησαν στην αρχή της περσινής σεζόν. Η ομάδα δημιούργησε μία εσωτερική δομή η οποία περιέπλεκε την προσπάθεια του προπονητή. Ο κόουτς Λεμονής, κατά την άποψή μου, όχι μόνο έπρεπε να μείνει μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν, αλλά θα έπρεπε να είναι ακόμα στο τιμόνι της ομάδας. Το ίδιο και εγώ, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες που προανέφερες».

Θα ήθελα να απαντήσεις σε κάποιες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες ο κύριος λόγος που τελείωσε η καριέρα σου στον Ολυμπιακό ήταν η πολύ κακή απόδοσή σου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχασε με 4-0.
    «Με τον Ολυμπιακό έχω κάνει μεγάλα ματς. Εχω σημειώσει σημαντικά γκολ. Πρέπει να ήμουν μέσα στους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας αναφορικά με τα γκολ που σημείωσα στις δύο σεζόν που έπαιξα. Πάνω απ όλα όμως είμαι άνθρωπος και στο συγκεκριμένο ματς δεν ήμουν σε καλή ημέρα. Ηταν ένα πολύ κακό βράδυ. Μην ξεχνάτε όλη την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα. Υπήρξε ένας «πόλεμος» μεταξύ των εγωισμών του Ριβάλντο και του προέδρου του Ολυμπιακού. Δύο πολύ ισχυρών προσωπικοτήτων. Από τη μία ήταν ο Ριβάλντο, που έλεγε με τον τρόπο του «είμαι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου» και από την άλλη ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ήθελε να αποδείξει πως ο «βασιλιάς» του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Ολυμπιακός.

Το συγκεκριμένο ματς είχε ξεφύγει από τα όρια ενός ντέρμπι και η ήττα θα προκαλούσε πολλές απώλειες σε όποια ομάδα έχανε. Ο Ριβάλντο είναι φίλος μου, αλλά ο κόσμος αναλώθηκε σε πολλά λανθασμένα σενάρια μετά το ματς, ενώ και ο Τύπος έκανε μεγάλο κακό. Ξαφνικά, όλη η δουλειά και ο ιδρώτας μου για 2 χρόνια στην ομάδα εξαφανίστηκαν. Με μετέτρεψαν σε «σκουπίδι». Δεν ήταν καθόλου δίκαιη αυτή η αντιμετώπιση. Εχω τη συνείδησή μου ήσυχη και δεν με αγγίζει καμιά φήμη. Παρ όλα όσα πέρασα, κρατάω μία πολύ καλή ανάμνηση από την εμπειρία μου στην Ελλάδα και θα έχω πολλά καλά πράγματα να διηγούμαι για τη χώρα σας στα παιδιά μου».

Πόσο μεγάλη είναι η πίκρα σου για το άδοξο τέλος της καριέρας σου στον Ολυμπιακό;
    «Οσο καιρό ήμουν στην ομάδα, προσπαθούσα να βλέπω τα πράγματα θετικά, και ήλπιζα ότι τα κακώς κείμενα θα διορθωθούν. Παρότι δεν πήρα τα λεφτά που δικαιούμουν για να φύγω, δεν τα διεκδίκησα γιατί είμαι κύριος. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για κάποιους άλλους ανθρώπους που ήταν τότε στον Ολυμπιακό.

Έπρεπε να με σεβαστούν. Είτε το θέλουν είτε όχι, είμαι και εγώ ένα μέρος της ιστορίας του συλλόγου και δεν μπορούν να με διαγράψουν. Δεν έπρεπε να με διώξουν και να σπιλώσουν το όνομά μου με τέτοιο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι ήταν δειλοί. Αυτό που δεν κατάλαβαν, είναι ότι κανένας δεν μπορεί να είναι πάνω από την ίδια την ομάδα. Όλοι μας κάποια στιγμή θα φύγουμε από τον Ολυμπιακό, αλλά η ομάδα θα παραμείνει. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους μας. Τόσο καιρό δεν είχα μιλήσει γιατί δεν είχα διάθεση να ανοίξω διάλογο με αυτούς τους ανθρώπους μέσω του Τύπου».

αυτα τα ειπε ο ζουλιο σεζαρ....

http://www.novasports.gr/soccer/anat...asp?aid=165814
    javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    3 βαθμους κατω σας

αρα σε 3 αγωνιστικες σας περασαμε... (εχουμε μεταξυ μας παιχνιδακι για να ριξουμε μερικες τορπιλες ακομα στο κοτερο του πατερα)

ελεος ρε πουστη μου μεχρι και οι βαζελοι στα ιδια χαλια με εμας εχουν το θρασος και μα τη λενε ...

ελεος!!!
    ε δεν περναει η ωρα αλλιως ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    δεν ξερω για ποιο λογο προσπαθεις να κερδισεις το βραβειο του βλακα του φορουμ.

βασιζεσαι σε ενα ΡΕΠΟΡΤΑΖ, εισαι χιλιομετρα μακρυα, και επιμενεις να εχεις αποψη περι των γεγονοτων.

η ενεργεια σου αυτη δεν σε καθιστα σοβαρο.
    τωρα αν μεσα στην τυφλα σου θες να πιστευεις οτι εκτεθικα και γιαυτο δεν συνεχιζω...τοτε οκ οτι πεις.

γιατι αραγε;

βλεπεις οτι σταματανε να σου απαντανε ολοι σιγα σιγα, βαζελοι-γαυροι-αεκτζηδες...και εσυ νομιζεις οτι απλα ειναι σε παραλληλες πραγματικοτητες οπως λες.
    ειναι αυτο που λενε....δεν βρεχει....

1) Καταδικαζω καθε ειδους βια απο οποιο χωρο προερχεται......πιστευω οτι οι οπαδοι μας προκληθηκαν αλλα δεν ειχαν σωστη αντιδραση

2) Να μην μιλανε οι αρουραιοι για βια γιατι ειναι οι πρωτοι διδαξαντες..... να μην ξεχναμε τσιρακια της κοκκινης ΠΑΕ και Διοικητικοι Συνδεσμων αφαιρεσαν τη ζωη του αδελφου μας Φιλοπουλου δυστυχως η βια σε αυτους υποκινειται απο τα πολυ εσωτερικα τους

3) Αδελφε Kal οντως εγω ειχα προτεινει μποικοταζ .....
    Αν και εγω κανταω κοπανος ορισμενες φορες το καταλαβαινω και μαζευομαι ..... μερικοι ομως δεν παιρνουν χαμπαρι

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio

??

Κανε μας τη χαρη ρε πατριωτακι......

δεν έπαψαν να ασχολούνται με το θέμα...έπαψαν να ασχολούνται με τις βλακείες που γράφεις...αν τις πστεύεις δεν ξέρω....

όλοι σου είπαν ότι σου λεώ κ εγώ απλά βαρέθηκαν να μιλάνε στα ντουβάρια...ίσως καλά κάναν

όταν μας δικαιολογήσεις που βρέθηκαν τουβλά,λοστοί,σκάλες κ πόσα άλλα θα σε πιστέψω....
    δεν χρειαζεται να σου δικαιολογησω τιποτα γιατι το μυαλο σου δεν φτανει να σκεφτει μερικα ΑΠΛΑ πραγματα που σκεφτηκαν οι αλλοι...

ποια ειναι αυτα;;; αντε να στα πω αλλη μια φορα...να δω με τις ποσες τα πιανεις.

1) σταματησαν να μιλανε γαιτι ΔΕΝ βασιζεται κανεις σε ενα απλο ρεπορταζ, και τα ψεμματα του, ειδικα απο την στιγμη που τους παραθετει γεγονοτα καποιος που ηταν μεσα

2) δευτερο και σημαντικοτερο...ειναι λυπηρο το οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ....οτι αν υπηρχαη τουβλα, λοστοι, σκαλες...και δεν ξερω εγω τι αλλο....ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ οπως τωρα.....αλλα πολλλλουυυυυςςςςςς περισσοτερους.

σου ειπα..δεν βρεχει...

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα