Σελίδα 83 από 92 ΠρώτοΠρώτο ... 33737879808182838485868788 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.231 έως 1.245 από 1374

Θέμα: Διοδια πληρωνετε???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Οχι και αδιαμαρτύρητα, και προσφυγή έχω κάνει, και ψήφισα καταλλήλως...

Εντάξει, να μη σε ξεκινήσω στραβά, δε σε ξέρω κιόλας αλλά με προσφυγές κλπ δε κάνεις δουλειά.

Και μη με ρωτήσεις πως κάνεις, μακάρι να ήξερα. Πάντως να σου παίρνουνε τα λεφτά αναίμακτα δεν είναι και η καλύτερη ιδέα. Οι προσφυγές και αυτά τα κόλπα μας φτάσανε
    στο σημείο που μετά από τόσα ξαναέχουμε ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ στην κορυφή της εξελικτικής πυραμίδας της χώρας .

Υ.Γ. Δεν αντέχω

Προσφυγή :

"Μα Κε εφοριακέ, θα σας μαλώσω..."

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Λες να μη το ξέρω τι γίνεται με τις προσφυγές; Οτι και να πεις πάντως, δεν πιστεύω με τίποτα πως η λύση είναι η αυτοδικία (σηκώνω μπάρες, φοροδιαφεύγω/φοροκλέβω, κλπ κλπ). Απλά πράγματα. Και όποιος δεν αντέχει, μεταναστεύει, όπως και σε λίγο και οι τελευταίες βιομηχανίες που έχουνε μείνει στην Ελλάδα. Αυτά.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    η αυτοδικία τύπου ''σηκώνω μπάρες'' έρχεται ως αντίμετρο στη ψυχολογική, κοινωνική, οικονομική και ηθική βία που μας ασκούν οι έχοντες και κατέχοντες αυτού του τόπου.
    και λίγα τους κάνουμε αν θες την άποψή μου.

νομίζεις λοιπόν οτι η συγκεκριμένη αυτοδικία δεν είναι σωστή ή ηθική? εγώ σου λέω οτι παραείναι μαλθακή κιόλας.

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    η αυτοδικία τύπου ''σηκώνω μπάρες'' έρχεται ως αντίμετρο στη ψυχολογική, κοινωνική, οικονομική και ηθική βία που μας ασκούν οι έχοντες και κατέχοντες αυτού του τόπου.
    και λίγα τους κάνουμε αν θες την άποψή μου.

νομίζεις λοιπόν οτι η συγκεκριμένη αυτοδικία δεν είναι σωστή ή ηθική? εγώ σου λέω οτι παραείναι μαλθακή κιόλας.
    τα κλασσικά επιχειρήματα του φοροφυγά είναι αυτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostas777 Προβολή μηνύματος
    Κώστα υπόσχομαι να τη κάνουμε αυτή τη κουβέντα αύριο.

γελοία η απάντησή σου.
    έχει ρουφήξει το ΤΕΒΕ και κάθε λογής εισπρακτικός φορέας την οικογένειά μου εδώ και 30χρόνια ενώ είμαστε απόλυτα τίμιοι και με καθαρό κούτελο ελεύθεροι μικρομεσαίοι επαγγελματίες.

αν λοιπόν φίλε μου δε μπορείς να ξεχωρίσεις την αγανάκτηση από την αδικία που μας έχει υποδουλώσει τόσα χρόνια, και πετάς απλά ένα χαρακτηρισμό τσουβαλιάζοντας τους πάντες ως φοροφυγάδες....τότε είσαι απλά εκτός τόπου και χρόνου.
    μείνε στη πλάνη σου και καληνύχτα.

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Σωστότατος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Λαϊκό δικαστήριο και να τους κρεμάσουμε, έ; Ποιός είναι ο επόμενος; Ποιός κρίνει;

ο κριτής είναι το κοινό αίσθημα αυτοσυντήρησης και επιβίωσης.
    όταν η κοινωνική αδικία λαμβάνει τρομακτικές διαστάσεις και αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο όσο περνάει ο καιρός....τότε μάλλον κάτι στο υπάρχον σύστημα δε πάει καλά και θέλει αλλαγή......

αν πάλι είναι τόσο βαθύ το ράγισμα και δεν υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης.....η συνέχεια δεν μπορεί να είναι αναίμακτη ή ειρηνική......να σας θυμίσω τις πρόσφατες μούτζες στο κτήριο της βουλής. μάλλον τους κάναμε αέρα στα μπαλάκια...και βλέπανε τις μούτζες απέναντι σε ένα άψυχο κτήριο από τις πολυθρονάρες τους στην Εκάλη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Πάντως μέχρι τους πρόσφατους νόμους, το να σπρώξεις την μπάρα και να περάσεις ήταν νόμιμο. Φυσικά μετά αλλάξανε τον νόμο. Και όταν είδαν ότι και πάλι δεν βόλευε τον τροποποίησαν (βεβαίωση και με τεχνικά μέσα συν τα περί κατάληψης διοδίων).

Παρόλα αυτά αν θέλουμε να είμαστε νομότυποι ακόμα μπορείς να περάσεις χωρίς να πληρώσεις ζητώντας πιστωτικό (όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία) αλλά οι εταιρείες παράνομα δεν σου κόβουν, σου λένε πλήρωσε ή φωνάζουν την αστυνομία να σου κόψει πρόστιμο συν αφαίρεση πινακίδων. Και αν με ρωτήσεις γιατί το κάνουν η απάντηση είναι γιατί ΜΠΟΡΟΥΝ.

Υ.Γ.: χώρια τα σχετικά με τις συμβάσεις παραχώρησης, τις υποχρεώσεις των ανάδοχων εταιρειών που δεν τις τηρούν, τις υπουργικές αποφάσεις που διαγράφουν πρόστιμα της πολεοδομίας για αυθαίρετα που έχουν χτίσει οι εταιρείες κλπ.
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    http://www.youtube.com/watch?v=gI6WiAoDqF0

αν επαιρνες 780 το μηνα με περιουσιακα στοιχεια 1 σπιτι 25ετιας και 8 στρεμματα χωραφι και σουρχοταν 2700 η εφορια....θα τα βλεπες πιο "φοροφυγαδικα" ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Καλά μην βιάζεσαι να υπερασπιστείς τους "εργοδότες" σου...

Σε ποια διόδια είσαι; Στις Αφίδνες νομίζω ήδη έχουν αρχίσει να βάζουν "καλαθάκια" if you know what I mean...

(υγ: χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης...)

Ναι ! Απ την μία γράφεις «χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης» Κι απ την άλλη με βάζεις να υπερασπίζομαι τάχα τους εργοδότες μου λες και είναι συνδαιτυμόνες μου ή εγώ λακές τους..

Για να τα ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, ένας υπάλληλος βγάζει το μεροκάματό του εκεί που βρίσκει δουλειά (πολλές φορές υποδεέστερη των τυπικών προσόντων του αν κι αυτό δεν έχει σημασία).

Στην αντιπαράθεση αν πρέπει ή δεν πρέπει , να πληρώνετε διόδια δεν μπήκα.

Αυτό που με ενόχλησε είναι η επιθετικότητα και ο χλευασμός απέναντι σε ανθρώπους που δεν ευθύνονται για την ύπαρξη ή όχι των διοδίων και απλά σαν υπάλληλοι βγάζουν το ψωμί της οικογένειάς τους εργαζόμενοι τίμια.

Δεν γνωρίζω τι δουλειά κάνει ο «φίλος» που έχει την πολυτέλεια να πίνει τον καφέ του στον Πλαταμώνα αλλά το «χιούμορ» του σχετικά με το ρίξιμο της ψεύτικης χειροβομβίδας για να τρομάξει ο υπάλληλος των διοδίων , δηλ εγώ, ή η αναφορά του σε δήθεν κρυφή μου επιθυμία να ήμουν κυπατζής δεν με έκαναν να γελάσω καθόλου..

Θα μπορούσα κι εγώ να γράψω που θα του έβαζα την χειροβομβίδα , όχι για να υπερασπιστώ τα αφεντικά μου αλλά για να υπερασπιστώ την δική μου αξιοπρέπεια.

Θα ήταν κι αυτό «χιουμορ» που σίγουρα δεν θα του άρεσε καθόλου.

Και ναι ! Τα διόδια και υψηλά είναι και άδικα σε πολλές (ή και σε όλες τις περιπτώσεις) αν ήταν στο χέρι μου θα τα καταργούσα , όμως δεν είναι, και βρίσκω άδικο να είμαι εγώ κι ο κάθε εργαζόμενος απολογούμενος για ευθύνες που δεν μου ανήκουν .

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Αυτό που με ενόχλησε είναι η επιθετικότητα και ο χλευασμός απέναντι σε ανθρώπους που δεν ευθύνονται για την ύπαρξη ή όχι των διοδίων και απλά σαν υπάλληλοι βγάζουν το ψωμί της οικογένειάς τους εργαζόμενοι τίμια.

Δεν γνωρίζω τι δουλειά κάνει ο «φίλος» που έχει την πολυτέλεια να πίνει τον καφέ του στον Πλαταμώνα αλλά το «χιούμορ» του σχετικά με το ρίξιμο της ψεύτικης χειροβομβίδας για να τρομάξει ο υπάλληλος των διοδίων , δηλ εγώ, ή η αναφορά του σε δήθεν κρυφή μου επιθυμία να ήμουν κυπατζής δεν με έκαναν να γελάσω καθόλου..

Θα μπορούσα κι εγώ να γράψω που θα του έβαζα την χειροβομβίδα , όχι για να υπερασπιστώ τα αφεντικά μου αλλά για να υπερασπιστώ την δική μου αξιοπρέπεια.

Θα ήταν κι αυτό «χιουμορ» που σίγουρα δεν θα του άρεσε καθόλου.

πρωτα τρεχεις 100αρι στον εποπτη.... και ΜΕΤΑ μαθαινεις αν ηταν απο τα Jumbo η χειροβομβιδα...
    (πιο πολυ απο τον Μπομπολα δε γουσταρω ατομα που χρησιμοποιησαν ολους τους γνωστους και τα μεσα για "ενα ψωρομεροκαματο" μια "δουλεια πολυ κατωτερη των ικανοτητων τους" εχω κι εγω ατομα δικα μου στα διοδια, κανενας δεν εκανε το "Μανιφεστο του Καταπιεσμενου Εισπρακτορα" )

την αληθεια την ξερουν κ τα μικρα παιδια...
    Accipere quam facere praestat injuriam

όπου γης Το avatar του/της iosif
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Σωστότατος.

Λαϊκό δικαστήριο και να τους κρεμάσουμε, έ; Ποιός είναι ο επόμενος; Ποιός κρίνει;

στα διοδια εγω κρινω για μενα. οπως και στην εφορια, εγω κρινω για μενα. ο νομος οφειλει να εξασφαλιζει οτι αποτελει αποτυπωση του δικαιου, οχι οτι οι πολιτες πρεπει να θεωρουν δικαιο το νομο ντε φακτο
    απλα

να στο θεσω αλλιως? ποιος κρινει να πληρωνω για δρομους που ΘΑ κατασκευαστουν, εξασφαλιζοντας σιγουρα κερδη σε αυτους που ΘΑ τους φτιαξουν?
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Τα σίγουρα κέρδη πού τα είδες;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Τα σίγουρα κέρδη πού τα είδες;
    Σίγουρα είναι τα κέρδη εφόσον δρόμους δεν ΘΑ δούμε σύντομα και διόδια ΘΑ πληρώνουμε συνέχεια ώστε
    τα χρήματα που δίνουμε
    εμείς ΝΑ τα εκμεταλεύεται η εταιρεία που ΘΑ φτιάξει το δρόμο.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF