Mε είδα πριν μερικές μερες, μεσημέρι, σταματημένη με το παπί σε φανάρι της Αλεξάνδρας να περιμένω το πράσινο. Και σε είδα πεζέ να έρχεσαι δίπλα μου, να με ρωτάς αν η Πατησίων είναι απο κει και να μου ζητάς να σε πάω μέχρι εκεί.
Το νου σας κορίτσια
Mε είδα πριν μερικές μερες, μεσημέρι, σταματημένη με το παπί σε φανάρι της Αλεξάνδρας να περιμένω το πράσινο. Και σε είδα πεζέ να έρχεσαι δίπλα μου, να με ρωτάς αν η Πατησίων είναι απο κει και να μου ζητάς να σε πάω μέχρι εκεί.
Το νου σας κορίτσια
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Ξέρουμε.. άλλες γλιτώσανε..
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2320955
άλλες πάλι όχι.
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2320975
![]()
safety doesn't happen by accident
Με είδα να φρενάρω στο τσακ μπροστά στη Βουλή γιατί τα στοπ του μπροστινού ημιφορτηγού είχαν χαλάσει και στο τσακ δε καρφώθηκα πίσω του. ABS οεο, οεο και ξανά οέο. Στο φανάρι σταματάω δίπλα του και πριν πάω να μιλήσω μου λέει.
"εσύ ακούστηκες πίσω μου...1η μέρα στη δουλειά φίλε και το ξέρω οτι τα στοπ δε δουλεύουν, το πα και στο αφεντικό".
Του απάντησα οτι έχω κρατήσει πινακίδα και πάω για επώνυμη καταγγελία στην τροχαία και το νου σου στα μπλόκα.
Κανονικά πίσω από φορτηγά ποτέ δε κάθομαι γιατί δε βλέπω τι γίνεται μπροστά μου αλλά έκατσε να φρενάρει τη στιγμή που άλλαζα λωρίδα πίσω του.
Άει σιχτίρ γαμώ την ουγκάντα μου!
προβλέπεται δύσκολο καλοκαίρι. προσοχή παίδες![]()
Πριν κανα μήνα είμαι πίσω από VAN και πάντα μα πάντα το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τσεκάρω αν τα στοπ του μπροστινού δουλεύουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν δούλευαν οπότε μένω ακόμα πιο πίσω. Μαζί μου και 2-3 άλλα μηχανάκια. Από μέσα μου σκέφτομαι να πάω δίπλα να τον ενημερώσω αλλά έχω άλλα στο νου μου και το αφήνω. Στο επόμενο φανάρι πάει δίπλα του ένα σκούτερ και του λέει "Φίλε δεν ανάβουν τα στοπ" Και ξεκινά μιας και είχε ανάψει το πράσινο. Και τι του φωνάζει ο οδηγός ειρωνικά; " Δεν έχω λεφτά να τα αλλάξω". Γιατί βέβαια ο Έλληνας δεν μπορεί να το αφήσει έτσι, το θεωρεί προσβολή...
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Με είδα να μην βλέπω το μικροσκοπικό φλασάκι σου και να μαμιέμαι στο φρένα ..τελικά ίσα που άγγιξα την εξάτμιση σου ..τέλος καλό όλα καλά![]()
Με είδα να δοκιμάζω βραδιάτικα την καινούργια κάμερα
https://youtu.be/lGg72F_EcPg
Με είδα να θαυμάζω τα φρένα του cbf που με γλύτωσαν από έναν χαμένο που έσφαξε στοπ, και πριν καλά καλά σταματήσω, να ακούω το ανατριχιαστικό φρενάρισμα πίσω μου. Ευτυχώς στο παλιό νισάν που οδηγούσε η κυρία με το τηλ στο αφτί φρενάρισαν μόνο οι δυο τροχοί (ευτυχώς) και δίπλωσε και στοκάρισε πάνω σε παρκαρισμένο. Να είναι καλά ο άνθρωπος που το είχε εκεί και καλά ξεμπερδέματα με την τρελή.
Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 08/05/2015 στις 09:59.
Με είδα με το σκουτερ της δουλειάς 430 το μεσημέρι να γυρνάω από Πειραιά προς Φάληρο και να γίνεται της π....ανας από κίνηση η ζέστη να είναι αφόρητη και γω για πρώτη φορά έβγαλα το κράνος, έστω για 50 μέτρα, γιατί ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝΕ..
γιατί το νου;
κι εγω το'χω κάνει παλιότερα στον Βοτανικό στο Σεράγεβο της οδού Ορφέως.
έστειλα τη μηχανή με τη νταλίκα για Αλεξανδρούπολη και επειδή φοβόμαν μη με κόψουν οι νταλίκες εκεί, ζήτησα απο το πρώτο παπί που πέρασε να με πετάξει μέχρι Ιερά οδό.
τον χιλιοευχαρίστησα και τον χαιρέτησα.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Διότι στο φανάρι περιμέναμε καμια δεκαριά μηχανάκια και ήρθε κατευθείαν σε μένα που ήμουν η μόνη κοπέλα. Και αφού του είπα όχι, τον παρακολούθησα μέχρι να ανάψει πράσινο και ο τύπος δεν απευθύνθηκε σε κανέναν άλλο.
Δεν ήταν η περίπτωση οπού σταματάς το πρώτο μηχανάκι που θα συναντήσεις και έτυχε να είναι κοπέλα...
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Να πού χρειαζονται τα δωδεκαποντα και οι dr martins στα παπια....
Και μια που το φερε ο λογος, με ειδα να οδηγω με τετοια περσυ το καλοκαιρι, και οταν κολλησε στο πατακι η τακουναρα καταλαβα ποσο ηλιθιο ηταν και ειπα ποτε ξανα....Η πλατφορμα ομως πολυ ελαφρια, απο τετοιους τυπους δεν σε γλυτωνει...![]()
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα