Σελίδα 84 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1994

Θέμα: Με είδα

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Mε είδα πριν μερικές μερες, μεσημέρι, σταματημένη με το παπί σε φανάρι της Αλεξάνδρας να περιμένω το πράσινο. Και σε είδα πεζέ να έρχεσαι δίπλα μου, να με ρωτάς αν η Πατησίων είναι απο κει και να μου ζητάς να σε πάω μέχρι εκεί.

Το νου σας κορίτσια
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Mε είδα πριν μερικές μερες, μεσημέρι, σταματημένη με το παπί σε φανάρι της Αλεξάνδρας να περιμένω το πράσινο. Και σε είδα πεζέ να έρχεσαι δίπλα μου, να με ρωτάς αν η Πατησίων είναι απο κει και να μου ζητάς να σε πάω μέχρι εκεί.

Το νου σας κορίτσια
    Αυτό δεν είναι τίποτα, φίλος περίμενε σε φανάρι με το αμάξι του και ξαφνικά ανοίγει η πόρτα του συνοδηγού και κάθεται δίπλα του τυπάκος χαμογελώντας - χαλαρός και του λέει ''μπορείς να με πετάξεις λίγο παρακάτω;''

Το νου σας κορίτσια
    Ξέρουμε.. άλλες γλιτώσανε..
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2320955
    άλλες πάλι όχι.
    http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2320975
    safety doesn't happen by accident

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Με είδα να φρενάρω στο τσακ μπροστά στη Βουλή γιατί τα στοπ του μπροστινού ημιφορτηγού είχαν χαλάσει και στο τσακ δε καρφώθηκα πίσω του. ABS οεο, οεο και ξανά οέο. Στο φανάρι σταματάω δίπλα του και πριν πάω να μιλήσω μου λέει.
    "εσύ ακούστηκες πίσω μου...1η μέρα στη δουλειά φίλε και το ξέρω οτι τα στοπ δε δουλεύουν, το πα και στο αφεντικό".
    Του απάντησα οτι έχω κρατήσει πινακίδα και πάω για επώνυμη καταγγελία στην τροχαία και το νου σου στα μπλόκα.
    Κανονικά πίσω από φορτηγά ποτέ δε κάθομαι γιατί δε βλέπω τι γίνεται μπροστά μου αλλά έκατσε να φρενάρει τη στιγμή που άλλαζα λωρίδα πίσω του.
    Άει σιχτίρ γαμώ την ουγκάντα μου!

προβλέπεται δύσκολο καλοκαίρι. προσοχή παίδες

Πριν κανα μήνα είμαι πίσω από VAN και πάντα μα πάντα το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να τσεκάρω αν τα στοπ του μπροστινού δουλεύουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν δούλευαν οπότε μένω ακόμα πιο πίσω. Μαζί μου και 2-3 άλλα μηχανάκια. Από μέσα μου σκέφτομαι να πάω δίπλα να τον ενημερώσω αλλά έχω άλλα στο νου μου και το αφήνω. Στο επόμενο φανάρι πάει δίπλα του ένα σκούτερ και του λέει "Φίλε δεν ανάβουν τα στοπ" Και ξεκινά μιας και είχε ανάψει το πράσινο. Και τι του φωνάζει ο οδηγός ειρωνικά; " Δεν έχω λεφτά να τα αλλάξω". Γιατί βέβαια ο Έλληνας δεν μπορεί να το αφήσει έτσι, το θεωρεί προσβολή...
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

Παλαιό μέλος
    Με είδα να μην βλέπω το μικροσκοπικό φλασάκι σου και να μαμιέμαι στο φρένα ..τελικά ίσα που άγγιξα την εξάτμιση σου ..τέλος καλό όλα καλά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stamatisx
    Με είδα να δοκιμάζω βραδιάτικα την καινούργια κάμερα
    https://youtu.be/lGg72F_EcPg

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GiorgosLa
    Με είδα να θαυμάζω τα φρένα του cbf που με γλύτωσαν από έναν χαμένο που έσφαξε στοπ, και πριν καλά καλά σταματήσω, να ακούω το ανατριχιαστικό φρενάρισμα πίσω μου. Ευτυχώς στο παλιό νισάν που οδηγούσε η κυρία με το τηλ στο αφτί φρενάρισαν μόνο οι δυο τροχοί (ευτυχώς) και δίπλωσε και στοκάρισε πάνω σε παρκαρισμένο. Να είναι καλά ο άνθρωπος που το είχε εκεί και καλά ξεμπερδέματα με την τρελή.
    Τελευταία τροποποίηση από GiorgosLa; 08/05/2015 στις 09:59.

d.m.w.t.l. Το avatar του/της congate7
    Με είδα να πλένω τη μηχανή
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	07052015430.jpg 
Προβολές:	326 
Μέγεθος:	38,2 KB 
ID:	335240

να κάνω μια συντήρηση στο σκύλο

Όνομα:	06052015428.jpg 
Προβολές:	327 
Μέγεθος:	94,9 KB 
ID:	335241

και να βγαίνω βόλτα με τις καινούριες μποτΆρεςςςς

Όνομα:	08052015431.jpg 
Προβολές:	328 
Μέγεθος:	91,1 KB 
ID:	335242

Ελ προφεσόρ Το avatar του/της Nik0s_Dk
    Με είδα με το σκουτερ της δουλειάς 430 το μεσημέρι να γυρνάω από Πειραιά προς Φάληρο και να γίνεται της π....ανας από κίνηση η ζέστη να είναι αφόρητη και γω για πρώτη φορά έβγαλα το κράνος, έστω για 50 μέτρα, γιατί ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝΕ..

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros

Το νου σας κορίτσια
    γιατί το νου;
    κι εγω το'χω κάνει παλιότερα στον Βοτανικό στο Σεράγεβο της οδού Ορφέως.
    έστειλα τη μηχανή με τη νταλίκα για Αλεξανδρούπολη και επειδή φοβόμαν μη με κόψουν οι νταλίκες εκεί, ζήτησα απο το πρώτο παπί που πέρασε να με πετάξει μέχρι Ιερά οδό.
    τον χιλιοευχαρίστησα και τον χαιρέτησα.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Διότι στο φανάρι περιμέναμε καμια δεκαριά μηχανάκια και ήρθε κατευθείαν σε μένα που ήμουν η μόνη κοπέλα. Και αφού του είπα όχι, τον παρακολούθησα μέχρι να ανάψει πράσινο και ο τύπος δεν απευθύνθηκε σε κανέναν άλλο.
    Δεν ήταν η περίπτωση οπού σταματάς το πρώτο μηχανάκι που θα συναντήσεις και έτυχε να είναι κοπέλα...
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Διότι στο φανάρι περιμέναμε καμια δεκαριά μηχανάκια και ήρθε κατευθείαν σε μένα που ήμουν η μόνη κοπέλα. Και αφού του είπα όχι, τον παρακολούθησα μέχρι να ανάψει πράσινο και ο τύπος δεν απευθύνθηκε σε κανέναν άλλο.
    Δεν ήταν η περίπτωση οπού σταματάς το πρώτο μηχανάκι που θα συναντήσεις και έτυχε να είναι κοπέλα...
    Να πού χρειαζονται τα δωδεκαποντα και οι dr martins στα παπια....

Και μια που το φερε ο λογος, με ειδα να οδηγω με τετοια περσυ το καλοκαιρι, και οταν κολλησε στο πατακι η τακουναρα καταλαβα ποσο ηλιθιο ηταν και ειπα ποτε ξανα....Η πλατφορμα ομως πολυ ελαφρια, απο τετοιους τυπους δεν σε γλυτωνει...
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Να πού χρειαζονται τα δωδεκαποντα και οι dr martins στα παπια....

Και μια που το φερε ο λογος, με ειδα να οδηγω με τετοια περσυ το καλοκαιρι, και οταν κολλησε στο πατακι η τακουναρα καταλαβα ποσο ηλιθιο ηταν και ειπα ποτε ξανα....Η πλατφορμα ομως πολυ ελαφρια, απο τετοιους τυπους δεν σε γλυτωνει...
    To θέμα είναι με είδα
    Ο εξοπλισμος αναβάτη είναι σε αλλο θέμα ποιο κάτω

Με είδα να βάζω λαστιχαρες στο μοτο και να διαπιστωνω οτι θέλει και τακάκια, ευτυχως με εξυπηρετησε ο Πισσαρης... με πολυ καλη τιμή
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    δεν απευθύνθηκε σε κανέναν άλλο.
    πρέπει να ήταν απ αυτούς των extreme sports...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παρόμοια θέματα

1. Με είδα....να διαβάζω πάλι ταξιδιωτικά blogs..
    από Gallos στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2012, 11:52
  2. Ειδα το χαρο με τα ματια μου....
    από ela ela στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας