Σελίδα 84 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Αυτός είναι κλώνος του kayfun?
    Οχι.Τον ιδιο λεει.
    Kayfun lite plus
    Δεν τον πολυβολευτηκα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Δε σου άρεσε το deck εσένα νομίζω

Αυτο.
    Καθως και οτι ειναι σφικτος στην τζουρα συν οτι σφυριζει στο τραβηγμα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Επειδή ο kanger είναι πολύ καλός και επειδή δεν ατμιζω όπως πρώτα δε νομίζω ότι θα διαθέσω τέτοιο ποσό. Όχι τουλάχιστον αν δεν τον δοκιμάσω πρώτα.

Λόγο περιστασιακής χρήσης όμως σκεφτόμουν κανα dripping, αλλά όχι ακριβό.

Αυτά τα διαόλια δίνουν καθόλου γεύση? Δε με ενδιαφέρει καθόλου η παραγωγή ατμού, το αντίθετο μάλιστα.

http://www.mpixlimpidi.net/index.php...product_id=852
    Sent from me using a computer.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αυτο.
    Καθως και οτι ειναι σφικτος στην τζουρα συν οτι σφυριζει στο τραβηγμα.
    Πούλησε τον στον Dimmie.

Επειδή ο kanger είναι πολύ καλός και επειδή δεν ατμιζω όπως πρώτα δε νομίζω ότι θα διαθέσω τέτοιο ποσό. Όχι τουλάχιστον αν δεν τον δοκιμάσω πρώτα.

Λόγο περιστασιακής χρήσης όμως σκεφτόμουν κανα dripping, αλλά όχι ακριβό.

Αυτά τα διαόλια δίνουν καθόλου γεύση? Δε με ενδιαφέρει καθόλου η παραγωγή ατμού, το αντίθετο μάλιστα.

http://www.mpixlimpidi.net/index.php...product_id=852
    Dripper όλο λέω θα πάρω και ποτέ δε το κάνω για τον λόγο πως είναι μόνο για το σπίτι. Και γεύση έχουν και ντουμάνια γιατί σταζεις κατευθείαν πάνω στις αντιστασεις. Dripper χρησιμοποιούν οι cloud chasers.

Daz μιας και πιάνουν τα χέρια σου από ότι καταλαβαίνω θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με Genesis ατμό/τη. Και απασχόληση μανούρα αλλά και αποτέλεσμα.

Ρε σεις... Τι γλώσσα μιλάτε;

Επί της ουσίας, έχετε δει διαφορά με το ΗΤ σε σχέση με το κανονικό; τι διαφορές και μετά από πόσο καιρό; εγώ κάνω ένα μήνα ΗΤ και δεν έχω τρελαθεί κιόλας... Μου φέρνει ένα "μπουκωμα".. Νομίζω ότι και το ΗΤ είναι μια μ@λ@κια..αν καταφέρει και παίξει τον ρόλο του ενός βήματος για να κόψεις τελείως τσιγάρο και μετά το ΗΤ τότε οκ.. Αλλιώς, αμα είναι να κάνεις αυτό συνέχεια τότε όχι οκ..
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 19/12/2015 στις 19:52.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Α ναι κι εγω θα ηθελα να ακουσω την απαντηση στην παραπανω ερωτηση....

(τα χετε πει σιγουρα αλλα δεν εχουμε προλαβει να πιασουμε απο την αρχη, συγνωμη)
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    Α ναι κι εγω θα ηθελα να ακουσω την απαντηση στην παραπανω ερωτηση....

(τα χετε πει σιγουρα αλλα δεν εχουμε προλαβει να πιασουμε απο την αρχη, συγνωμη)
    Ταφόπλακα είναι αυτό που έχεις βάλει για άβαταρ?
    Sent from me using a computer.

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις... Τι γλώσσα μιλάτε;

Επί της ουσίας, έχετε δει διαφορά με το ΗΤ σε σχέση με το κανονικό; τι διαφορές και μετά από πόσο καιρό; εγώ κάνω ένα μήνα ΗΤ και δεν έχω τρελαθεί κιόλας... Μου φέρνει ένα "μπουκωμα".. Νομίζω ότι και το ΗΤ είναι μια μ@λ@κια..αν καταφέρει και παίξει τον ρόλο του ενός βήματος για να κόψεις τελείως τσιγάρο και μετά το ΗΤ τότε οκ.. Αλλιώς, αμα είναι να κάνεις αυτό συνέχεια τότε όχι οκ..
    Κοίτα Γιώργη,εγώ προσωπικά έχω φτάσει σε σημείο που παίζει κ μέρα ολόκληρη να μην ατμίσω και παλιά ήμουν τζιμινιέρα κ το έχεις δεί κ στις εκδρομές...Τώρα απλά εγώ το έχω δεί σα χόμπι.Δεν το κοιτάω ως σε ένα 6μηνο να κόψω τα πάντα.Πάντως βελτίωση έχω δεί αρκετή και στις αντοχές μου πλέον και απλά έχει κ το χαβαλέ του.Τρώει λεφτά το τονίζω γιατι μέχρι να κατασταλάξεις στις γεύσεις σου φέυγει αρκετό χρήμα και χρόνος.Απλά ώρες που πίνω καμμια μπύρα κανα καφέ και θέλω κατι σάν τσιγάρο έχω το ψιψιψόνι..Και με 6αρα νικοτίνη που ουσιαστικά σε παράθεση με το παλιό δεν είναι τπτ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Κοίτα Γιώργη,εγώ προσωπικά έχω φτάσει σε σημείο που παίζει κ μέρα ολόκληρη να μην ατμίσω και παλιά ήμουν τζιμινιέρα κ το έχεις δεί κ στις εκδρομές...Τώρα απλά εγώ το έχω δεί σα χόμπι.Δεν το κοιτάω ως σε ένα 6μηνο να κόψω τα πάντα.Πάντως βελτίωση έχω δεί αρκετή και στις αντοχές μου πλέον και απλά έχει κ το χαβαλέ του.Τρώει λεφτά το τονίζω γιατι μέχρι να κατασταλάξεις στις γεύσεις σου φέυγει αρκετό χρήμα και χρόνος.Απλά ώρες που πίνω καμμια μπύρα κανα καφέ και θέλω κατι σάν τσιγάρο έχω το ψιψιψόνι..Και με 6αρα νικοτίνη που ουσιαστικά σε παράθεση με το παλιό δεν είναι τπτ...
    Ωραίος!! Μετά από πόσο καιρό εφτασες να μην θες μέσα στην μέρα ούτε τσιγάρο ούτε ΗΤ.;

Ξεκίνα να διαβάζεις Νικόλ.
    Δεν είμαι σίγουρος ότι το ξεκινάς για να κόψεις τι τσιγάρο. Πιστεύω είναι λάθος νοοτροπία αυτή. Απλά κάνεις εναλλαγή σε κάτι ίσως λιγότερο βλαβερο. Στην αντοχή είδα διαφορά και στην όσφρηση. Στη τσέπη δεν είδα και μεγάλη διαφορά αλλά σίγουρα μου βγαίνει φτηνότερα. Βέβαια το τελευταίο δίμηνο βλέπω τσιγάρο και το ζηλεύω αλλά όταν είμαι στη ρουτίνα μου, είμαι σταθερά στο ηλεκτρονικό.

Δεν υπαρχει χρονοδιαγραμμα.
    Αναλογα τον ανθρωπο.
    Ο αδερφος μου, (φανατικος ντουμανας)το ξεκινησε μετα απο εμενα το ΗΤ και το εκοψε εντελως το καπνισμα μετα απο 5 μηνες περιπου.
    Εμενα αρχισε να μου "μυριζει" το τσιγαρο και το γυρισα στο ΗΤ,οχι οτι ημουν κανενας ντουμανης.
    Δεν θελω να το σταματησω απλα σε κανενα ποτακι-τσιπουρακι η νικοτινη ειναι απαραιτητη η ρουφιανα..........

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Συμφωνώ με το θοδωρή.Άμεσα το έκοψα το κανονικό.που&που κανω εν γνωση 1 τσιγαρο αλλα σε φάση οτι μου τελείωσε η μπαταρία ή το υγρό και είμαι εκτός σπιτιού.Κοιτα και μέσα στον πρώτο μήνα δεν πάθαινα ντελίριο αν δεν είχα τσιγάρο.απλά αρχιζα να ξεσυνηθίζω την πίσσα και την νικοτίνη.Και το καλό ήταν οτι πέσανε και καλοκαιρινές διακοπές τότε και ξεχνιόμουν κιόλας στην παραλία..ούτε καν το ζήταγα πολλές φορές.Βέβαια αν σου κάτσει η γεύση του δίνεις και καταλαβαίνει γιατι εκεί εθίζεσαι απο τη ρουφιάνα την γεύση την ωραία που αφήνει.Έχει τύχει φάση συνάδελφος στο γραφείο να το βουτάει και να κάνει μόνο κ μόνο επειδή "μοσχοβόλαγε"..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ωραίος!! Μετά από πόσο καιρό εφτασες να μην θες μέσα στην μέρα ούτε τσιγάρο ούτε ΗΤ.;
    να μπω λιγο σφηνα

μην νομιζεις οτι θα σε κανει να το κοψεις. θελοντας να πω οτι αν εχεις αποφασισει μεσα σου να το κοψεις τοτε ναι θα το κοψεις με ΗΤ. σου δινω ενα με εναμιση μηνα και τα παρατας ολα.

ομως η αληθεια ειναι οτι δεν τοχει αποφασισει κανενας μας
    Γιαννης

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Ταφόπλακα είναι αυτό που έχεις βάλει για άβαταρ?
    ......Μιλησε εκεινος που εβαλε το μαλακιο!!!!!!!!!!

pardon the spam
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23