σπυρο!!! θες κυλινδρο αλουμινιου... αλλα μιας κι ειναι καινουριος αυτος ριχτου ενα ασημι θερμοκρασιας εσυ που εισαι ειδικος. παντα με χαλαγαν οι μαυροι κυλινδροι κι ειδικα σε τοσο καθαρα μοτερ σαν το δικο σου.
τα αμορτισερ γιατι καθονται τοσο εξω?
σπυρο!!! θες κυλινδρο αλουμινιου... αλλα μιας κι ειναι καινουριος αυτος ριχτου ενα ασημι θερμοκρασιας εσυ που εισαι ειδικος. παντα με χαλαγαν οι μαυροι κυλινδροι κι ειδικα σε τοσο καθαρα μοτερ σαν το δικο σου.
τα αμορτισερ γιατι καθονται τοσο εξω?
Πιστευω οτι παρα τη μοχλικότητα δεν θα δημιουργήσουν προβλημα τα αμορτισερ σου.
Εγω θα στο ξαναπερασω το κονε για τα λαστιχα (μιας και εβαλες λευκες ταπες...)
http://global.ebay.com/Atlas-17-MC-W...801546141/item
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Δεν εχω δει τι καπακια εχεις για τις βαλβιδες αλλα αυτα τα κλασσικα με ψυκτρες θα του πανε πολυ, οπως και καπακι εκεντροφορου με ψυκτρα..
ORGIA!!!!!
κι εγω αυτο σκεφτομουν πριν αστρο.. αλλα σε νικελ. αυτα αμα δεν βαλεις μαμα καρμπυρατερ δεν μπαινει το πανω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πέρα από το γεγονός ότι δεν στερήσαι φαντασίας, πέρα από το γεγονός ότι δαπανάς τουλάχιστον 3 φορές περισσότερο χρόνο με το να βγάζεις φωτο και να τις ποστάρεις προς τέρψιν των πεινασμένων για θέαμα οφθαλμών μας, πέρα από το γεγονός ότι όσο περνάει ο καιρός και ολοκληρώνεται το πρότζεκτ γίνεται κουκλί το άτιμο, θα πω κι εγώ τη μαλακία μου (δωρεάν είναι).
Το λοιπόν οι αποστάτες που χρησιμοποίησες για να εδράσεις τα πίσω αμορτισέρ τεχνικά δεν μου αρέσουν. Δημιούργησες μοχλό και οι δυνάμεις που θα ασκούνται στο σπείρωμα του φτερού αλλά και στον ίδιο τον αποστάτη θεωρώ θα είναι μεγάλες (αρκετά μεγαλύτερες από αυτές που μπορεί να διαχειριστεί το σύνολο αποστάτη - σπειρώματος) και κατά τη γνώμη μου ή ο αποστάτης θα λυγίσει - σπάσει ή το σπείρωμα θα παραδώσει πνεύμα και ίσως βρεθείς προ εκπλήξεως όταν θα είσαι εν κινήσει. Θα ήθελα το αμορτισέρ ν' ακουμπάει στο φτερό, θα είναι πολύ ισχυρότερη η κατασκευή και στα δικά μου μάτια τουλάχιστον πιο δόκιμη η στήριξη.
Αν το έχεις σκεφτεί και υπολογίσει, πάσο.
Κατά τ' άλλα
ΕΙΣΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΜΕ
έχεις τον απόλυτο σεβασμό μου.
:a19: :a19:![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ καλη δουλεια και με πολυ μερακι,το οποιο φαινεται σε καθε σημειο της κατασκευης.θα ηθελα να πω κι εγω οτι το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο μολις ειδα τους αποστατες,ειναι αυτο που λεει και ο φιλος vaska.επισης,σκεφτομαι οτι εκτως του οτι το αμορτισερ ειναι μακρυα απο το σημειο που εδραζεται ο αξονας στηριξης στο φτερο(ξερω οτι ο αξονας ειναι διαμπερης μεχρι την αλλη μερια και περναει μεσα απο το φτερο),υπαρχει και μια διαφορα στο παχος της βολτας σε σχεση με το παχος του αξονα που στηριζεται το αμορτισερ.ο αξονας ειναι 11mm και η βολτα 10mm απο οτι θυμαμαι.η δευτερη σκεψη μου οποτε, ειναι οτι δεν μου φαινεται σωστο οτι εκτως του οτι μεγαλωνει ο μοχλος στηριξης,ο αποστατης να στηριζεται πανω στη βολτα και οχι και πιο μεσα με καποιο τροπο και στον αξονα.αν αγκαλιαζε και τον αξονα θα μου φαινοταν πιο σιγουρη δουλεια,αλλα μετα λογω αυξημενου παχους του αποστατη δεν θα εμπαινε το αμορτισερ.επισης απο οτι παρατηρησα το παχος του αποστατη σου ειναι μεγαλυτερο απο το παχος του αξονα,οποτε για να μπει το αμορτισερ σιγουρα πρεπει να εχεις βγαλει απο μεσα το δαχτυλιδι του και να συνδεεται ο αξονας κατευθειαν με το συνεμπλοκ του αμορτισερ.αυτο ισως οδηγησει στο να φαγωνεται πιο ευκολα το συνεμπλοκ.τεσπα,θα τη βρεις εσυ την ακρη,απλως ηθελα να μεταφερω καποιες σκεψεις...
παντα φιλικα...
pantelis performance
κυριοι ευχαριστω για τα λογια σας και τις παρατηρησεις.οι φοβοι σας ειναι και δικοι μου οσο αναφορα τις προσθηκες των αμορτισερ.επεσε πολυ σκεψη και συζητηση για να επιλεγει η συγκεκριμενη λυση.φοβομουν και γω το φαινομενο του μοχλου αλλα 3 παραμετροι με καθησυχασαν.
1.οι πειροι των αμορτισερ ειναι ενιαιοι μεσα απο το φτερο.αρα αυξημενη ακαμψια.
2.το υλικο της προεκτασης δεν ειναι τυχαιο.(αεροπορικο υλικο).
3.μιλαμε για μονοσελο,που η κατανομη του βαρος επιφορτιζει με λιγοτερο βαρος τη λειτουργια των αμορτισερ.
απο την αλλη ευελπιστω να διαψευστουν οι φοβοι μας και να μην μπω σε νεες περιπετειες![]()
οσο για την εξατμιση,παιζουν και αλλες ιδεες,οι παλιοτεροι θα εχουν ακουσει την εξατμιση λεφας.παιζει να βαλω μια τετοια λοιπον.καλη ιδεα ειναι και σκετο νικελ μπουρι φαλτσοκομενο αλλα με εσωτερικο διατρητο σωληνα σε ρολο σιγαστηρα![]()
....εμενα παντως μ αρεσουν τ αμορτισερ που ναι ετσι ανοιχτα...!! κι εχω και 2 ιδεες υλοποιησιμες και πρωτοτυπες αλλα δεν στις λεω γιατι δεν απαντας στα μνματα μου.... στο τσακ ειμαι να σε σβησω κι απ το facebook για να μαθεις..!!!!![]()
Οι πατεντες ετσι ειναι,σε παιδευουν.Καλη συνεχεια![]()
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΣΟΥ
Μαστρο Σπυρο αν φτιαξεις αποστατες με πατουρα πανω στο φτερο δεν θα εχεις προβλημα καμψης του αξονα καλη συνεχεια!![]()
![]()
![]()
ready to race....
The right to go insane
http://www.youtube.com/watch?v=m20sJNgZ17U&ob=av3e
http://www.sevenstring.org/forum/index.php
Για πε,για πεΑρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosAfricaner
....εμενα παντως μ αρεσουν τ αμορτισερ που ναι ετσι ανοιχτα...!! κι εχω και 2 ιδεες υλοποιησιμες και πρωτοτυπες αλλα δεν στις λεω γιατι δεν απαντας στα μνματα μου.... στο τσακ ειμαι να σε σβησω κι απ το facebook για να μαθεις..!!!!![]()
![]()
Αυτό έπρεπε να είχα κάνει από την αρχηΑρχικά δημιουργήθηκε από airpanos
Μαστρο Σπυρο αν φτιαξεις αποστατες με πατουρα πανω στο φτερο δεν θα εχεις προβλημα καμψης του αξονα καλη συνεχεια!![]()
![]()
![]()
![]()
Όχι μόνο αυτοκίνητο θα πάρεις στον μηχανουργό σου αλλά και την πισίνα που ήθελε εσύ θα του τη φτιάξεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
Αυτό έπρεπε να είχα κάνει από την αρχη![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
Προχώρα μωρέ μη φοβάσαι τπτ, έτσι κι αλλιώς 50-55 κιλά άνθρωπος είσαι (μοντέλο λέμε), αλλά αν πραγματικά θέλεις τεστ ράιντ να μου το δώσεις βόλτα......
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σπυρο καλησπερα!!!
ξερεις οτι διαβαζω καθε μερα σχεδον οτι κανεις και σε θαυμαζω.Εμενα μου αρεσουν ολα πανω στο μηχανακι, εκτος απο ενα πραγμα.δεν θυμαμαι αν το εχει αναφερει καποιος αλλος .Δεν μου αρεσει πολυ το μπροστα το φως.Δεν ξερω μοιαζει χαμηλοτερης ποιοτητας σε σχεση με το υπολοιπο.Ισως αν ηταν νικελ να εδινε μια αλλη οψη ,να το εκανε πιο αρχοντικο
39κ μέλη...
40κ απόψεις...
![]()
![]()