Σελίδα 84 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 2014

Θέμα: ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ και λοιπές δυνάμεις ΙΙΙ

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Επειδη εχω αρχισει και φορτωνω πιεση,ελα σε ΠΜ.Και συγγνωμη για το σπαμ,επειδη εγω δεν μπορω(δεν ξερω γιατι),ασ σβηστει ολη αυτη η σελιδα με μηνυματα μου.Συγγνωμη και παλι!
    θα τα πούμε με πμ.
    Αλλά δεν μπορείς να λες να σβηστεί αυτή η σελίδα. Κουμάντο κάνε στα δικά σου λόγια, όχι στα δικά μου. Προσπαθώ με κόπο να γίνει μια σοβαρή κουβέντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς συγγνώμη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    θα τα πούμε με πμ.
    Αλλά δεν μπορείς να λες να σβηστεί αυτή η σελίδα. Κουμάντο κάνε στα δικά σου λόγια, όχι στα δικά μου. Προσπαθώ με κόπο να γίνει μια σοβαρή κουβέντα. Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς συγγνώμη.
    Με μηνυματα ΜΟΥ λεω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    κάνε μας τη χάρη σε παρακαλώ
    εσύ να μου κάνεις τη χάρη

και αν θες να συνεχίζεις να γράφεις στο θρεντ να είσαι πιο πολιτισμένος.

αλλιώς θα έρθει κανάς μοντ και θα το στείλει στη ζώνη. και πολύ καλά θα κάνει
    αλλά τι φταίνε όλοι οι άλλοι που το παρακολουθούν και γράφουν;

αυτούς τους νοιάζεσαι;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εσύ να μου κάνεις τη χάρη

και αν θες να συνεχίζεις να γράφεις στο θρεντ να είσαι πιο πολιτισμένος.

αλλιώς θα έρθει κανάς μοντ και θα το στείλει στη ζώνη. και πολύ καλά θα κάνει
    αλλά τι φταίνε όλοι οι άλλοι που το παρακολουθούν και γράφουν;

αυτούς τους νοιάζεσαι;
    Δε βλέπεις καθόλου τι έχει γραφτεί και με τι προσοχή.
    Γι αυτό δε συνεχίζω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Δε βλέπεις καθόλου τι έχει γραφτεί και με τι προσοχή.
    Γι αυτό δε συνεχίζω.
    φίλαι μου δεν με νοιάζει τι έχει γραφτεί και ποιός έχει δίκιο.

εμένα με ενδιαφέρει να κρατάμε στο φόρουμ τις ισορροπίες.

από κει και πέρα υπάρχουν τα πμ και ένα κομμάτι του moto που λέγεται "Αντιπαραθέσεις"

Ηρεμία λοιπόν

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    http://www.youtube.com/watch?feature...v=ONY9Hb-KPvE#!

Εχει ξεφυγει τελειως,καψτα ολα καμμενε,με 300 τετοιους την πηραμε πισω την χωρα.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Ας καταθέσω για τελευταία φορά την άποψή μου επί του παρόντος thread γιατί προσωπικά το βρίσκω πλέον ανούσιο και βαρετό...και γενικά έχω βαρεθεί δυό χρόνια τώρα να ακούω αφορισμούς, αναλύσεις και "αναλύσεις", μεγάλες κουβέντες και δε συμμαζεύεται. Άσε τη μόνιμη επωδό "φταίνε οι πολιτικοί που καταντήσαμε έτσι"... Ο κάποτε σοφός λαός μας έλεγε όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Παντού, όπου κι αν σταθώ και βρεθώ ακούω κριτική, κριτική, κριτική ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ. Και όταν έχεις φτάσει πια στον πάτο σε μια κατάσταση και δεν αρχίζεις να κάνεις την αυτοκριτική σου, εεε τότε το παιχνίδι είναι από χέρι χαμένο και τίποτα δεν σε σώζει. Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εμάς. Τις προάλλες συζήταγα με γνωστό μου, ελεύθερο επαγγελματία, ο οποίος κραύγαζε και ωρυόταν πως αυτή η χώρα για την οποία έχει ματώσει έφτασε ως εδώ και γιατί δεν έχει μπει κανείς φυλακή από αυτούς που έχουν κλέψει. Κι επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, ο εν λόγω ελεύθερος επαγγελματίας στον οποίο δούλευα κάποτε, έχει χτίσει ΕΠΤΑ (7) σπίτια κι έχει αγοράσει 2 επαγγελματικούς χώρους τους οποίους εκμεταλλεύεται, επί 40 χρόνια είχε και έχει διπλά και τριπλά βιβλία που ξέρω που τα κρύβει και προφανώς δεν θεωρούσε πως ΚΑΙ αυτός έχει κλέψει και δήλωνε αμέτοχος στην όλη κατάσταση. Ο οδοντίατρός μου, μου μίλαγε τις προάλλες με πάθος για το ΚΚΕ και πόσο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα εάν κυβερνούσε ένα κόμμα που στηρίζει τον αγρότη και τον εργάτη, αλλά εγώ, ο μισθοσυντήρητος ιδιωτικός υπάλληλος τον πλήρωσα ΕΠΤΑΚΟΣΙΑ (700) ευρώ για να φτιάξω τα δόντια μου και όταν του ζήτησα απόδειξη στράβωσε και μου είπε πως δεν τον συμφέρει να κόψει και τελικά καταδέχτηκε να μου κόψει απόδειξη για ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ (170) ευρώ...Αριστερός στα λόγια, δεξιός στην τσέπη.
    Είμαστε ένας κωλολαός που του αξίζουν χειρότερα από όσα ζούμε...Βάζουμε το εγώ πάνω από το εμείς, το ΄χει πει κι ο Μακρυγιάννης. Η βόλεψή μας και στα @ρχίδια μας και στο μ@υνί μας το κοινωνικό σύνολο. Μόνο για μόστρα, ακίνδυνη αμπελοφιλοσοφία και φρου-φρου κι αρώματα είμαστε. Επαναστάτες του γλυκού νερού και των κενών λόγων. Που ζητάμε καλύτερη ζωή και την ίδια στιγμή κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας περί του αντιθέτου.
    Τις προάλλες έφτιαξε ο δήμος στην πόλη μου καινούρια πεζοδρόμια και φύτεψε μικρά δεντράκια ανά διαστήματα. Μέσα σε τρείς ημέρες είχαν σπάσει οι φρεσκοβαλμένες πλάκες από τα αυτοκίνητα που παρκάρανε ΠΑΡΑΝΟΜΑ πάνω στο πεζοδρόμιο και έκλειναν τον δρόμο στους πεζούς, από τους συναδέλφους μου, οι οποίοι βαριούνται να παρκάρουν 150 μέτρα παρακάτω, τα δε δεντράκια τα ξήλωσαν γιατί τους εμποδιζαν στο παρκάρισμα!!!! Από ένα γραφείο 12 ατόμων μόνο εγώ και μια συνάδελφος παρκάρουμε εκτός του πεζοδρομίου και περπατάμε την τρομερή απόσταση των 150 μέτρων...Και μετά οι ίδιοι συνάδελφοι ωρύονται για τους διεφθαρμένους πολιτικούς που κατέστρεψαν την Ελλάδα.
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι!

Δεν θα παίξω το παιχνιδάκι τους φίλε μου, φορτώνοντας στην πλάτη μου τις μαλακίες που έχουν κάνει. Ένα σύγχρονο προπατορικό αμάρτημα έχουν εφεύρει, για να αισθανόμασατε συνένοχοι και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα μέτρα, τα χαράτσια και τη λιτότητα!

Όχι ρε! (δεν πάει σε σένα, γενικά το λέω) Εγώ και η οικογένεια μου δεν κλέψαμε ούτε δραχμή και δεν λειτουργήσαμε ούτε πλουτίσαμε (εδώ γελάνε) εις βάρος κανενός! Για να μη το πάρουμε επί προσωπικού, ας μιλήσουμε για χιλιάδες άλλους που είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν εκεί έξω και τώρα τρώνε την πο*τσα για μια κατάσταση στη δημιουργία της οποίας δεν συνέβαλαν στο παραμικρό! Ίσα - ίσα που παραγκωνίστηκαν, προσπελάστηκαν και απώλεσαν βασικά τους δικαιώματα, έλαβαν άθλιες υπηρεσίες τις οποίες είχα προ και χρυσό - πληρώσει, γιατί κάποιοι μπάσταρδοι λειτουργούσαν αλλιώς, έξυπνα και μαγκιόρικα... έτσι την ονομάζανε τη λαμογιά.

Ναι, μπορεί να μην πήραν μια φορά απόδειξη για το πακέτο τις τσίχλες που αγόρασαν, ίσως μια φορά να πάρκαραν και παρανομα... αν αυτό εξισώνεται με τις υπεξαιρέσεις δις, με τα απίστευτα σκάναδαλα, με τις πελατειακές σχέσεις και τους κουμπάρους, με τις αργομισθίες ετών, με τα παράνομα επιδόματα, τα νταβατζιλίκια και όλα αυτά, τότε δεν ξέρω τι να πω...

Ας αποδοθεί δικαιοσύνη αναλόγως των αδικημάτων! Να πληρώσω ρε παιδί μου, πόσο κάνει το ότι δεν πήρα 2-3 αποδείξεις από το ψιλικατζίδικο, να τα δώσω με χαρά, αρκεί να σαπίσουν στη φυλακή αυτοί που πραγματικά ευθύνονται για την σημερινή κατάντια...

Όχι λοιπόν, υπάρχουν πολλοί που δεν τους αξίζει αυτό που ζούμε σήμερα! Το αν το ήξεραν και έκαναν τουμπεκί ως ανθρωπάκια, είναι άλλο θέμα και ίσως και η μοναδική ευθύνη που μπορεί να τους αποδωθεί... αλλά αν εστιάσουμε σε αυτό χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο, βολεύει και αυτό τα μεγαλολαμόγια που θέλουν συμμέτοχους στις συνέπειες των πράξεων τους, αυτούς που έμμασα και άμεσα γ@μουσαν τόσα χρόνια.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι!

Δεν θα παίξω το παιχνιδάκι τους φίλε μου, φορτώνοντας στην πλάτη μου τις μαλακίες που έχουν κάνει. Ένα σύγχρονο προπατορικό αμάρτημα έχουν εφεύρει, για να αισθανόμασατε συνένοχοι και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα τα μέτρα, τα χαράτσια και τη λιτότητα!

Όχι ρε! (δεν πάει σε σένα, γενικά το λέω) Εγώ και η οικογένεια μου δεν κλέψαμε ούτε δραχμή και δεν λειτουργήσαμε ούτε πλουτίσαμε (εδώ γελάνε) εις βάρος κανενός! Για να μη το πάρουμε επί προσωπικού, ας μιλήσουμε για χιλιάδες άλλους που είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν εκεί έξω και τώρα τρώνε την πο*τσα για μια κατάσταση στη δημιουργία της οποίας δεν συνέβαλαν στο παραμικρό! Ίσα - ίσα που παραγκωνίστηκαν, προσπελάστηκαν και απώλεσαν βασικά τους δικαιώματα, έλαβαν άθλιες υπηρεσίες τις οποίες είχα προ και χρυσό - πληρώσει, γιατί κάποιοι μπάσταρδοι λειτουργούσαν αλλιώς, έξυπνα και μαγκιόρικα... έτσι την ονομάζανε τη λαμογιά.

Ναι, μπορεί να μην πήραν μια φορά απόδειξη για το πακέτο τις τσίχλες που αγόρασαν, ίσως μια φορά να πάρκαραν και παρανομα... αν αυτό εξισώνεται με τις υπεξαιρέσεις δις, με τα απίστευτα σκάναδαλα, με τις πελατειακές σχέσεις και τους κουμπάρους, με τις αργομισθίες ετών, με τα παράνομα επιδόματα, τα νταβατζιλίκια και όλα αυτά, τότε δεν ξέρω τι να πω...

Ας αποδοθεί δικαιοσύνη αναλόγως των αδικημάτων! Να πληρώσω ρε παιδί μου, πόσο κάνει το ότι δεν πήρα 2-3 αποδείξεις από το ψιλικατζίδικο, να τα δώσω με χαρά, αρκεί να σαπίσουν στη φυλακή αυτοί που πραγματικά ευθύνονται για την σημερινή κατάντια...

Όχι λοιπόν, υπάρχουν πολλοί που δεν τους αξίζει αυτό που ζούμε σήμερα! Το αν το ήξεραν και έκαναν τουμπεκί ως ανθρωπάκια, είναι άλλο θέμα και ίσως και η μοναδική ευθύνη που μπορεί να τους αποδωθεί... αλλά αν εστιάσουμε σε αυτό χάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο, βολεύει και αυτό τα μεγαλολαμόγια που θέλουν συμμέτοχους στις συνέπειες των πράξεων τους, αυτούς που έμμεσα και άμεσα γ@μουσαν τόσα χρόνια.
    Ετσι....
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Σεβαστή η άποψή σου αλλά εγώ πάλι έχω την εντύπωση πως όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις "βλέπεις το δέντρο και χάνεις το δάσος"... λες ότι " ίσως μια φορά να πάρκαραν και παρανομα" ... Εγώ θέλω να σου δείξω ένα παράδειγμα καθημερινό όπου η προσωπική βόλεψη του καθενός είναι υπέρτατη του κοινωνικού συνόλου. Το πεζοδρόμιο φτιάχνεται για να μπορούν οι πολλοί να περπατάνε με ασφάλεια, φυτεύεται και με δέντρα για να είναι και καλαίσθητο κι έρχεται ο ένας και αράζει επί του πεζοδομίου ξεριζώνοντας κιόλας τα δέντρα επειδή τον εμποδίζουν με τη λογική "στ' @ρχίδια μου οι άλλοι, εγώ να κάνω τη δουλειά μου και να βολευτώ και το που θα περπατήσει ο άλλος δε μ' ενδιαφέρει". Η ελληνική κοινωνία κατάντησε εδώ που κατάντησε στηριγμένη στις δικές της δυνάμεις και χωρίς εξωτερική βοήθεια. Ας αποδοθεί λες δικαιοσύνη, δηλ. ζητάς να τηρηθούν οι νόμοι και δεν είσαι ο μόνος, πολλοί το ζητάνε. Όταν όμως ο νόμος λέει απαγορεύεται (καλώς ή κακώς άλλη ιστορία) το κάπνισμα στις καφετέριες και πας και μπαίνεις σε τεκέ από την τσιγαρίλα, ε τότε ακυρώνεσαι γιατί την ίδια στιγμή που έχεις απαίτηση να τηρείται ο νόμος, εσύ τον καταπατείς γιατί έχεις τη λογική "στ' @αρχίδια μου τί λένε, εγώ γουστάρω να καπνίσω και κανείς δε θα μου επιβάλλει τί να κάνω". Έχω πάει Γαλλία, Τσεχία, Ισπανία, Ιταλία 2 φορές, όσες φορές πήγα σε καφετέρια ή εστιατόριο δεν είδα ΠΟΤΕ κάποιον να καπνίζει μέσα, όλοι πήγαιναν έξω, Βαρκελώνη ήμουν 6 μέρες και δεν είδα ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ακράνωτο, το διανοείσαι αυτό που σου λέω; ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!!!!!!!!!!!!! Και βέβαια υπάρχουν αναμφίβολα άνθρωποι που δεν τους αξίζει αυτό που ζούνε σήμερα, όμως είναι ΣΤΑΓΟΝΑ στον ωκεανό. Αυτοί που γαμούσαν τόσα χρόνια όπως λες το έκαναν επειδή κάποιο τους επιβράβευαν με την ψήφο τους, δεν φύτρωσαν μόνοι τους, ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ.

ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΝΟΜΙΜΑ.
    δηλαδη ο Παπαδημας...Ραιχενμπαχ...Φρουχτερ...κλπ εκλεχτηκαν νομιμα???

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    δηλαδη ο Παπαδημας...Ραιχενμπαχ...Φρουχτερ...κλπ εκλεχτηκαν νομιμα???
    Ο Παπαδήμας, ο Ράιχενμπαχ, ο Φρούχτερ είναι αποτέλεσμα αυτών που εκλέχτηκαν νόμιμα. Ο ανεκδιήγητος Μπεγλίτης, ο τηλεβιβλιοπώλης Άδωνις, ο βουτυρομπεμπές-καταδρομέας Πλεύρης, ο υμνητής του Χίτλερ Βορίδης, ο Τζέφρυ aka Γιωργάκης, ο ξεμωραμένος Πάγκαλος, εκλέχτηκαν ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ...δε μπήκαν με το ζόρι. Από εμένα end of discussion, απλά ήθελα να καταθέσω την άποψή μου και το έκανα, κάποιοι συμφώνησαν και ταυτίστηκαν απόλυτα μαζί μου κάποιοι όχι, θεμιτά και όμορφα αμφότερα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Και για να γίνει αυτό χρειάστηκε να δολοφονηθεί ο Μπελογιάννης, ο Παναγούλης, ο Αθανασιάδης, ο Μπακογιάννης και χιλιάδες άλλοι.
    Χρειάστηκε η μισή Ελλάδα να πάρει το δρόμο της ξενιτιάς (από Γερμανία, έως την άκρη της Σοβιετικής ένωσης)
    Χρειάστηκε να στηθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης (Μακρόνησο , Αη Στράτης)
    Χρειάστηκε το κράτος να ελέγξει γραφειοκρατικά ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ…

Αλλά μετά φταίμε όλοι και πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί που δεν είμαστε Αλβανία.
    Λες και η Φινλανδία ας πούμε που δεν ήταν στο μπλογκ δεν ήταν ποτέ όψιον…

Χτες διάβαζα για το μπαμπά του Χριστοφοράκου. (αυτού που μοίραζε τις μίζες της ζίμενς)
    Λένε ότι ήταν κουκουλοφόρος στη κατοχή.
    Που είναι άραγε το παράξενο?

ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΩΣ !

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ζευκα δεν προσεχεις και θα χτυπησεις....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
    Αμ μπράβο! Αυτο ακριβώς θέλουμε!Ζητώ προστασία απο τον κάθε αναίσχυντο φοροφυγά που θα με αναγκάζει να πληρώσω χιλιάδες ευρώ για να καλύψω την τρύπα του κράτους.Ζητω προστασία απο τον συνάνθρωπο μου,που επειδη σημερα καταφερα και προοδευσα παραπανω απο οτι αυτος θελει να με καταστρεψει.Ζητώ άσυλο απο κομματόσκυλα και ψευτοσυνδικάτα,απο μια κρατική εξουσία που δεν μπορεί να εισπράξει ουτε το 50% αυτων που της οφειλονται και ζητα απο εμενα να δωσω.Απαιτω σιωπη απο τους υπαιτιους και την τιμωρια τους.
    Εγω αυτα θελω να γινουν! Με ξύλο?Ε 40 χρόνια δεν μπορέσε κανεις αλλιως,οποτε ναι,ετσι!
    φοροφυγας ειναι αυτος απο τον οποιο ζητας προστασια.
    ειναι το κρατος και οι μηχανισμοι του που καλυπτουν τους αναισχυντους φοροφυγαδες.
    ειναι το κρατος και οι μηχανισμοι του που επετρεψαν σε σενα (και πολλες φορες οχι αδικα) να φτυνεις σχεδον τη λεξη ''συνδικατα'',να λες ''αριστερος'' και να εχεις στο μυαλο σου εναν ψευτοκουλτουριαρη, να πιστευεις οτι η κρατικη εξουσια θα επρεπε να εισπραξει τους φορους για να μη βουλιαξουμε (λες και αυτο εχει γινει σε καποιο ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σημειο του πλανητη).τελικα μπορεις ισως να δεις τωρα ξεκαθαρα οτι ζεις σε ενα διαβρωμενο συστημα το οποιο απλα σου εχει κανει πουρε το μυαλο.αν ξεκινησεις να αμφισβητεις τα πιστευω σου,ισως να καταφερεις να δεις λιγο πιο καθαρα τους εχθρους σου.οσο θα πιστευεις την ορθοτητα των λεγομενων σου τοσο θα επιτρεπεις στο διαβρωμενο αλλα πανεξυπνο συστημα να σε εχει στρατευμενο διπλα του και το μονο που θα κανεις θα ειναι να περιμενεις να πιασεις καπως και εσυ την καλη.

και προσεξε τι ευχεσαι...γιατι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ξερεις τι παει να πει ΞΥΛΟ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Είμαστε ένας κωλολαός που του αξίζουν χειρότερα από όσα ζούμε...

Συγχαρητήρια

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1949
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 09:32

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ