Σελίδα 84 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1985

Θέμα: Νεοφιλελευθεροι VS Αριστεροι

Παλαιό μέλος
    Αφου αυτοί που Θέλουμε να κυβερνήσουν ΔΕΝ θέλουν να κυβερνήσουν!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από baron Προβολή μηνύματος
    Και ποιός σου λέει ρε Νίκο, οτι αυτοί οι αδιάφοροι, άκυροι κλπ ΑΝ πήγαιναν θα ψήφιζαν κάτι που θα άλλαζε το αποτέλεσμα? Στατιστικά οι ψήφοι θα μοιράζονταν με τον ίδιο περίπου τρόπο.
    Με αυτό το σκεπτικό ρε Βύρωνα να βγάζουμε κυβέρνηση με τη δημοσκόπηση της Σίνγκιουλαρ Λότζικ να μην έχει και έξοδα το κράτος

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Στα @@ μας !

υγ
    οι άνθρωποι δεν είναι αλλοτιομένοι με απόφαση, το έχουν στο αίμα τους.
    Κι εσύ δεν νομίζω ότι είσαι και ούτε νομίζω ότα θα γίνεις....
    Άμα καταλάβαινα και τι γράφεις

Έχεις δίκιο. Μάλλον θα θυσιαστώ για το κοινό καλό μια μέρα να κυβερνήσω εγώ.....

.....να συμπληρώσω μόνο καμμιά 70αριά κιλά ακόμα που μου λείπουνε.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ιωσήφ (και δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά αλλά επειδή το ακούω συνέχεια )πόσο σίγουροι είμαστε ότι αυτό δεν το ήθελε ο κόσμος ???
    Μα καλά σε πια χώρα ζούσαμε τόσα χρόνια ? τι μας κάνει δηλαδή εντύπωση από το αποτέλεσμα ?
    Η πλειοψηφία των ελλήνων είναι βαθιά συντηρητική , φιλοτομαριστικη που σκύβει εύκολα μπροστά στον ισχυρό αλλά είναι αδυσώπητη μπροστά στον αδύναμο.
    Και δεν έγινε τώρα … έτσι είναι χρόνια…
    Τους ΧΑυγιτες ακόμη κα την εποχή που δεν περναν ούτε το 0,001 στις εκλογές , τους έβλεπες παντού … στον δρόμο , στην δουλειά , στην γειτονια …. Και ας μην είχαν ψηφίσει ποτε Χ.Α.
    Ακόμη και αυτοί που προσδιορίζονται ως «προοδευτικοί» , «αριστεροί» κ.λ.π. δεν ειμαι και πολύ σίγουρος ότι θελαν μια «αριστερή» κυβέρνηση…
    Βασικά , διαχειριστή ψάχνουμε που να μην πειράξει τις … «καταθέσεις» MOY και όλα (και όλοι) να παν να γα@@@

Απολύτως σωστός.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Συγκνώμη Μπαιντιά, αλλά ποιος ήθελε το συντηρητισμό; Το 42% ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (μάλλον για κάτσε να το υπολογίσω καλύτερα) το 25% των "γραμμένων"
    που πήγαν και τους ψήφισαν.
    Το 1/4 (με την απογραφή του 2001 δηλαδή) των ελλήνων δε μου φαίνεται παράλογο ποσοστό αριθμός ανθρώπων που έχουν ή νομίζουν ότι έχουν
    κάτι να χάσουν ή απλώς χ3στηκαν πάνω τους μη τους πάρει ο κομμουνισμός το πληγούρι.
    Αφού τους αφήνουμε και αποφασίζουν οι υπόλοιποι άκυροι λευκοί απέχοντες αδιάφοροι, καλά να πάθουμε.
    Ειλικρινά, μα τη Μπαναγία, τη πάρτυ μου μόνο θα κοιτάω από τούδε και στο εξής.
    Αλλοτριώθηκα εν συνειδείση και γω, όχι θα κάτσω να σκάσω.

θεωρείς ότι μόνο οι ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι συντηρητικοί ?
    δηλαδή ο Καμμενος ,η ΧΑ , οι τζημεροι ακόμη και πολλοί όψιμοι ψηφοφόροι της «αριστεράς», τι είναι ?
    η αποχή (ακόμη και αν υποθέσουμε ότι οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ενημερωμένοι) δυστυχώς δεν μπορεί να πιστωθεί σε κανέναν.
    Οπότε (μετά την αναγωγή), αν θεωρείς ότι μικρό ποσοστό ψήφισε «συντηρητικα» τοτε ακόμα μικρότερο ψήφισε «προοδευτικά»

Επίσης , αν θεωρούμε ότι μόνο με την συμμέτοχη μας κάθε όποτε γίνονται εκλογές έχουμε καθαρίσει από την «υποχρέωση» και νομίζουμε ότι ετσι διαμορφώνουμε τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα , δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά απ αυτούς που πήγαν να παίξουν ρακέτες την Κυριακή και δεν ψήφισαν

θεωρείς ότι μόνο οι ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι συντηρητικοί ?
    δηλαδή ο Καμμενος ,η ΧΑ , οι τζημεροι ακόμη και πολλοί όψιμοι ψηφοφόροι της «αριστεράς», τι είναι ?
    η αποχή (ακόμη και αν υποθέσουμε ότι οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ενημερωμένοι) δυστυχώς δεν μπορεί να πιστωθεί σε κανέναν.
    Οπότε (μετά την αναγωγή), αν θεωρείς ότι μικρό ποσοστό ψήφισε «συντηρητικα» τοτε ακόμα μικρότερο ψήφισε «προοδευτικά»

Επίσης , αν θεωρούμε ότι μόνο με την συμμέτοχη μας κάθε όποτε γίνονται εκλογές έχουμε καθαρίσει από την «υποχρέωση» και νομίζουμε ότι ετσι διαμορφώνουμε τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα , δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά απ αυτούς που πήγαν να παίξουν ρακέτες την Κυριακή και δεν ψήφισαν
    Εντάξει, στη κυριολεξία η λογική μου μπάζει, αλλά νομίζω ότι το πιάσατε το νόημα.
    Ούτε μια κυριακή να μη θυσιάσω τα τζιτζάκια της παραλίας για το μέλλον του τόπου;

Αλλά στο κάτω κάτω αυτό σημαίνει και αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Επιλέγω και ΠΛΗΡΩΝΩ αυτόν που για 4 χρόνια θα βγάζει
    τα κάστανα από τη φωτιά για να κάνω εγώ στο ενδιάμεσο βουτιές. Δεν τον υποχρεώνει κανένας στο κάτω κάτω.
    Άμα ήταν αλλιώς, θα το είχαμε φτιάξει* αλλιώς το σύστημα, άμεση δημοκρατία και τέτοιες ουτοπικές παπάτζες.

*μλκς λέω έτσι, μην αρπάξει κανένας τις ντομάτες από το κασόνι

[...]δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά απ αυτούς που πήγαν να παίξουν ρακέτες την Κυριακή και δεν ψήφισαν
    Εντάξει, στη κυριολεξία η λογική μου μπάζει, αλλά νομίζω ότι το πιάσατε το νόημα.
    Ούτε μια κυριακή να μη θυσιάσω τα τζιτζάκια της παραλίας για το μέλλον του τόπου;[...]
    Ειλικρινα ρε μαγκες, αυτο το βλεπω παντου γραμμενο αλλα δε μου καθεται σωστα. Πας πρωι ψηφιζεις κι η μερα ειναι ελευθερη. Σιγα το δυσκολο.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Ειλικρινα ρε μαγκες, αυτο το βλεπω παντου γραμμενο αλλα δε μου καθεται σωστα. Πας πρωι ψηφιζεις κι η μερα ειναι ελευθερη. Σιγα το δυσκολο.
    Ε καλά, αν δε φορέσεις τα καλά σου, δεν περάσεις από το καφενείο, δεν κουβεντιάσεις με τα γκομενάκια τών αντιπροσώπων κλπ
    που πας; Τη χάνεις τη μέρα σου ή όχι;

Η ανακοίνωση είναι κοντά στην πραγματικότητα του Jurasic Park. Όταν μπροστά σε μια τέτοια κρίση, ένα (υποτιθέμενο) φιλοεργατικό κόμμα μένει στάσιμο στον α΄γύρο λέει πολλά πράγματα που τα απολιθώματα του Περισσού δεν μπορούν να ακούσουν.
    Ο κοσμάκης κατάλαβε οτι έχει να κάνει με ζόμπυ του ψυχρού πολέμου, τους έριξε στα χαμηλότερα ποσοστά απ΄το 1974 αφού έχει πιο σοβαρά κόμματα να ψηφίσει. Και το 4,5% που πήραν ΠΟΛΥ τους είναι.
    Πήραν ακριβώς όσο τους άξιζε να πάρουν, λέω εγώ. Το ΚΚΕ παραδοσιακά αποτελούσε το δεκανίκι της δεξιάς, ακόμα και σήμερα αρέσκεται στο να παίζει το παιχνίδι του ρυθμιστή (έστω κάτω από το τραπέζι). Το κάνει πολλά χρόνια τώρα και γνωρίζει τον τρόπο, έχει φτιάξει τους διαύλους επικοινωνίας.
    Ουσιαστικά ποτέ δεν ήθελε να είναι πάνω από το 13% - 17% ποσοστό που το κάνει απαραίτητο στη μοιρασιά της τράπουλας.
    Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα πως ένα κόμμα φιλο-εργατικό, που μονίμως μιλάει για πάλη ταξική κλπ αρλούμπες, καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον λαό του, με τη βάση του, χρησιμοποιώντας αυτή τη γλώσσα που για να την καταλάβεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 Ph.D, ένα επίτομο λεξικό της Ελληνικής και να έχεις διαβάσει κανα 2 βιβλιοθήκες κομουνιστικών δοκιμίων.
    Τι καταλαβαίνει δλδ ο μεροκαματιάρης (σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω κανέναν βιοπαλαιστή και κανένα επάγγελμα - πρώτος εγώ γράφω τις ομιλίες σε βίντεο και μετά τις βλέπω κομμάτι κομμάτι για να καταλάβω) όταν ακούει για φράξια, για σπέκουλα (αχ βρε Λιάννα) και λοιπά λαχανάκια Βρυξελλών??

Πάντα το είχα απορία αυτό!!!

Ε καλά, αν δε φορέσεις τα καλά σου, δεν περάσεις από το καφενείο, δεν κουβεντιάσεις με τα γκομενάκια τών αντιπροσώπων κλπ
    που πας; Τη χάνεις τη μέρα σου ή όχι;

Ναι, αυτος που θα τα κάνει αυτα, δε θα πηγαινε για μπανιο ετσι κι αλλιως.

Εγω προλαβα ψηφισα και πηγα και δουλεια κιολας.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=fYGNYaILE8I

Κάπου είχε ακούσει τη λέξη "δρώμενα" και σου λέει αρχαιοελληνική ακούγεται να την χρησιμοποιώ για το εφέ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=fYGNYaILE8I

Κάπου είχε ακούσει τη λέξη "δρώμενα" και σου λέει αρχαιοελληνική ακούγεται να την χρησιμοποιώ για το εφέ.
    Έλα ρε, υπερβολικός είσαι, απλά πιωμένος ήταν και κόλλησε στα "δρώμενα". Άλλη φορά άλλη μέρα θα κολλήσει αλλού.

χαχαχαχαχαχα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Πήραν ακριβώς όσο τους άξιζε να πάρουν,
    Δίκιο έχεις, προφανώς υπερβάλλω. Ιδίως όταν βλέπω τα ποσοστά του κυριολεκτικά Καμμένου και της ΧΑ....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Δίκιο έχεις, προφανώς υπερβάλλω. Ιδίως όταν βλέπω τα ποσοστά του κυριολεκτικά Καμμένου και της ΧΑ....
    Προφανώς και συμφωνούμε, δεν διαφώνησα μαζί σου, άλλωστε το έχω γράψει και πιο πάνω ότι τόσο άξιζαν τόσο πήραν. Τουλάχιστον για το ΚΚΕ τα ποσοστά είναι αντιπροσωπευτικά.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ο Σαμαράς, επιτυγχάνει το μέγιστο δυνατό στις σκληρές διαπραγματεύσεις με την τροίκα και επιστρέφει θριαμβευτής στην Ελλάδα...

http://www.grapheine.com/bombaytv/il...a36f688ce.html

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40
  3. Castrol vs Bel Ray
    από alexander_g16 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket