Αφου αυτοί που Θέλουμε να κυβερνήσουν ΔΕΝ θέλουν να κυβερνήσουν!
Αφου αυτοί που Θέλουμε να κυβερνήσουν ΔΕΝ θέλουν να κυβερνήσουν!
θεωρείς ότι μόνο οι ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι συντηρητικοί ?
δηλαδή ο Καμμενος ,η ΧΑ , οι τζημεροι ακόμη και πολλοί όψιμοι ψηφοφόροι της «αριστεράς», τι είναι ?
η αποχή (ακόμη και αν υποθέσουμε ότι οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ενημερωμένοι) δυστυχώς δεν μπορεί να πιστωθεί σε κανέναν.
Οπότε (μετά την αναγωγή), αν θεωρείς ότι μικρό ποσοστό ψήφισε «συντηρητικα» τοτε ακόμα μικρότερο ψήφισε «προοδευτικά»
Επίσης , αν θεωρούμε ότι μόνο με την συμμέτοχη μας κάθε όποτε γίνονται εκλογές έχουμε καθαρίσει από την «υποχρέωση» και νομίζουμε ότι ετσι διαμορφώνουμε τις πολιτικές εξελίξεις στην χώρα , δεν έχουμε και μεγάλη διαφορά απ αυτούς που πήγαν να παίξουν ρακέτες την Κυριακή και δεν ψήφισαν
Εντάξει, στη κυριολεξία η λογική μου μπάζει, αλλά νομίζω ότι το πιάσατε το νόημα.
Ούτε μια κυριακή να μη θυσιάσω τα τζιτζάκια της παραλίας για το μέλλον του τόπου;
Αλλά στο κάτω κάτω αυτό σημαίνει και αντιπροσωπευτική δημοκρατία. Επιλέγω και ΠΛΗΡΩΝΩ αυτόν που για 4 χρόνια θα βγάζει
τα κάστανα από τη φωτιά για να κάνω εγώ στο ενδιάμεσο βουτιές. Δεν τον υποχρεώνει κανένας στο κάτω κάτω.
Άμα ήταν αλλιώς, θα το είχαμε φτιάξει* αλλιώς το σύστημα, άμεση δημοκρατία και τέτοιες ουτοπικές παπάτζες.
*μλκς λέω έτσι, μην αρπάξει κανένας τις ντομάτες από το κασόνι
Πήραν ακριβώς όσο τους άξιζε να πάρουν, λέω εγώ. Το ΚΚΕ παραδοσιακά αποτελούσε το δεκανίκι της δεξιάς, ακόμα και σήμερα αρέσκεται στο να παίζει το παιχνίδι του ρυθμιστή (έστω κάτω από το τραπέζι). Το κάνει πολλά χρόνια τώρα και γνωρίζει τον τρόπο, έχει φτιάξει τους διαύλους επικοινωνίας.
Ουσιαστικά ποτέ δεν ήθελε να είναι πάνω από το 13% - 17% ποσοστό που το κάνει απαραίτητο στη μοιρασιά της τράπουλας.
Επίσης ποτέ δεν κατάλαβα πως ένα κόμμα φιλο-εργατικό, που μονίμως μιλάει για πάλη ταξική κλπ αρλούμπες, καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον λαό του, με τη βάση του, χρησιμοποιώντας αυτή τη γλώσσα που για να την καταλάβεις πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 Ph.D, ένα επίτομο λεξικό της Ελληνικής και να έχεις διαβάσει κανα 2 βιβλιοθήκες κομουνιστικών δοκιμίων.
Τι καταλαβαίνει δλδ ο μεροκαματιάρης (σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μειώσω κανέναν βιοπαλαιστή και κανένα επάγγελμα - πρώτος εγώ γράφω τις ομιλίες σε βίντεο και μετά τις βλέπω κομμάτι κομμάτι για να καταλάβω) όταν ακούει για φράξια, για σπέκουλα (αχ βρε Λιάννα) και λοιπά λαχανάκια Βρυξελλών??
Πάντα το είχα απορία αυτό!!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=fYGNYaILE8I
Κάπου είχε ακούσει τη λέξη "δρώμενα" και σου λέει αρχαιοελληνική ακούγεται να την χρησιμοποιώ για το εφέ.
Ο Σαμαράς, επιτυγχάνει το μέγιστο δυνατό στις σκληρές διαπραγματεύσεις με την τροίκα και επιστρέφει θριαμβευτής στην Ελλάδα...
http://www.grapheine.com/bombaytv/il...a36f688ce.html