Γέλιο μέχρι δακρύων. https://twitter.com/hashtag/iptameno...xikoi?src=hash
ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ![]()
Γέλιο μέχρι δακρύων. https://twitter.com/hashtag/iptameno...xikoi?src=hash
ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Συγχαρητηρια σε ολους τους "μηχανοβιους"...πραγματικα δεν πιστευω να υπαρχει αλλο θεμα (σχετικο η μη με μοτο) και μεσα σε λιγοτερο απο μηνα να εχει 84 σελιδες...ολα ειναι προσχεδιασμενα οποτε ληξτε το και ασχοληθειτε με κατι που αγαπανε ολοι οσοι γραφτηκαν σε αυτο το forum
Δεν ξερω αν χτυπαει για μενα η καμπανα, απλα εγω γραφτηκα εδω να μαθω καποια πραγματα για τις μηχανες. Ξαφνικα βλεπω ενα αρθρο ασχετο τελειως με το site και εχει ξεπερασει καθε ρεκορ απαντησεων τρωγομαστε μεταξυ μας και εχουμε μπει σε ενα τρυπακι χωρις τελος...επειδη μπορει να ειμαι εγω ο λαθος δεν ξαναεπεμβαινω...καλη συνεχεια και πειτε μου στο τελος αν βγαλατε ακρη και αν αξιζε τον κοπο
Εισαγωγή στο παρκούρ..
Κλαίω..
Αυτοί λοιπόν έχουν πάθει το εξής τώρα: περίμεναν ο κόσμος που κατέβηκε να κάνει χαζομαρίτσες για να κάνουν και αυτοί χειρότερες χαζομαρίτσες (γι αυτό οι 100αδες μυστικοί, γι αυτό ΟΠΚΕ, γι αυτό αύρες κλπ). Αλλά ο κόσμος δεν έκανε χαζομαρίτσες γιατί είδε τη φάκα (επιτέλους και ευτυχώς). Συνεπώς τους έμειναν αμανάτι τα σχέδια κλιμάκωσης και τα άλλα...
Επειδή λοιπόν δεν τους βγήκε αν και το προσπάθησαν πολύ (βλέπε και ζαρα ΘεσαΛΛονίκη) είπαν να το ρίξουν σε ότι περίσσευε, βλέπε Καραϊβάζ
Ρε παιδιά αυτά τα βλέπουμε σε ταινίες και λέμε ότι είναι cult
Κοτζάμ γραφείο τύπου τίποτα καλύτερο δε σκέφτηκε;
Πόσο πάτος θεέ μου, πόσο πάτος
Η αληθεια ειναι οτι παρατραβηξε και ακρη δεν θα βγει.Επισης,αλλη μια αληθεια ειναι, οτι η πολυ μεγαλη πλειοψηφεια των θεματων,αφορα μοτοσυκλετιστικα θεματα,οποτε εχεις πραγματα να δεις.
Αν σε χαλαει κανε αυτο που θα κανω και εγω,γιατι και εμενα με χαλαει.Μην το παρακολουθεις.![]()
Τι, δεν θα "κατοσταρίσει" όπως προβλέφθηκε; Μπινιά...
Σε αυτο εχεις δικιο...Η αληθεια ειναι οτι δεν το παρακολουθω απλα την αρχη που διαβασα και μετα προς το τελος ειδα καποιες αντιπαραθεσεις χωρις λογο και δεν ηθελα να μπαινουμε σε ενα τρυπακι να χαλαει η διαθεση ορισμενων για πραγματα που εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ουτε καν αυτοι που μας κυβερνανε...Αν τωρα ολο το θεμα ειναι να κατοσταρισει η οτιδηποτε αλλο να βοηθησουμε να τα χιλιασει κιολας
ω ναι....
φιλε ρεθεμνιανε.υπαρχουν τοσα θεματα με μηχανακια-βολτες-αγορες κλπ που τρεχουν αυτον τον καιρο.
εμενα δεν μου φαινεται παραλογο να εχει τοση βαρυτητα ενα τετοιο θεμα που εμπεριεχει πολιτικα ζητηματα(την στιγμη που μας τα εχουν γ@μησει ολα),συμπεριφορα αστυνομικων σε πορειες και μη κλπ κλπ.
γιατι σου φαινεται παραλογο;;
επισης το οτι ειμαστε 5-10-100 μακακες που καβαλαμε μηχανακια δεν μας κανει αυτοματως και κολλητους.ναι εχω γνωρισει κοσμο εδω μεσα που τους θεωρω φιλους μου,γουσταρω να παμε μια βολτα να τα πουμε κλπ αλλα δεν σημαινει οτι συμφωνουμε ολοι σε ολα.η αποδειξη ειναι αυτο το θεμα(και οχι μονο)που βλεπεις οτι σε θεματα σοβαρα διαφωνουμε ακομα και στην βαση τους...![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ερευνα λεει για τον μπαλουρδο που βαρεσε τον συλληφθεντα.................... Καθηστε τωρα αναπαυτικα να μπει ο "εκπροσωπος" τους να μας πει οτι δεν ειναι αυτο που βλεπουμε και πως πηγε να βγαλει οπλο......
ps. Αμα ειχε ευθιξια θα ελεγε ενα συγνωμη για τον σταυλο και θα ειχε αποχωρησει απο την ματαια τουτη κουβεντα.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Πιπιλή σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙ
-Πρέπει να κάτσουν να διαβάσουν το λόγο του κ.ου Σαμαρά και του λόγο του Τσίπρα
για να καταλάβουν.
Και λέω να διαβάσουν γιατί αυτοί βαριούνται να βλέπουν τηλεόραση....
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:
ανανήψαντας