Καλά οι προβληματισμοί σου χτενιζουν σκαντζόχοιρο.
Άλλο είναι χοντροπετσοι,άλλοι μαλακες,αλλους τους φτυνουν και νομίζουν οτι βρέχει,άλλον του πιάνουν τον κώλο και του αρέσει, τι παει να πει?
Σορυ δεν θα πάρω .
Όσο για το <σύμβολα>ψάξε τ ανάλογα θέματα και απο που ξεκίνησε η κόντρα και μετά μιλαμε
Ναι... ποιοί προβληματισμοί; Δεν έχω πια προβληματισμούς σε αυτό το θέμα.
Δεν καταλαβαίνω που το πας. Χοντρόπετσος, δηλαδή αναίσθητος γενικότερα ή που δεν τον αγγίζουνε "προσβολές"; Μιλάς για φτύσιμο κυριολεκτικό (που σηκώνει επιτόπια σφαλιάρα) ή μεταφορικό (που δεν αξίζει καν την προσοχή σου) ;
Καλά κάνεις. Συνέχα όπως θες.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Τελευταία τροποποίηση από dimmie_72; 01/04/2016 στις 18:16.
Όπως το πάρει κανείς το φτύσιμο, κυριολεκτικό η μεταφορικό.
Άλλος μπορεί να το δει σαν χιούμορ,άλλος ευκαιρία να πλυθεί, άλλος για ξεματιασμα άλλος φτύνει για να γ@μησει κ@λο.
Όπως το βλέπει ο καθένας ειπαν παραπανω .
Αν σε ενοχλεί όπως είπε άλλος μην το διαβάζεις βγάλε τι θέμα απο την λίστα παρακολούθησης.
Επειδή με κούρασε συφωνησαμε οτι διαφωνούμε οκ.
Εσείς από εκεί εγώ απο εδώ.
Δεν πρόκειται να έρθω απο εκεί,δεν πρόκειται να έρθετε απο εδώ
κανε οτι θες ,πες οτι θες,αρκει ποτε μα ποτε, μην ενοχλησεις κανεναν.Δικος μου νομος και ετσι βαδιζω στη ζωη μου.Τωρα στα χρονια που ζουμε,μερικοι κατω απο τον μανδυα της σατυρας(τρομαρα τους,που ξερουν απο σατυρα)νομιζουν οτι μπορουν να λενε οτι τους γουσταρει.Αμ δε....οχι ρε φιλε,ΔΕΝ μπορεις να λες οτι σου κατεβει.
ηθελα να διαβάσω την διαφωνια, να παρω θεση, αλλα στη πορεία βαρεθηκα, οπότε ολα καλα
και μιας και μου ρθε, είναι λάθος να λέμε όλα οκ γιατι είναι σαν να λέμε ολα ολα καλα...![]()
Γεια σου ρε Ohm που δεν εχεις θεμα για τιποτα και ολα οκ και κλαιν μαιν και δεν μπορεις και να θιγεις..
Με τα χριστιανικα προτυπα παιζει και να αγιασεις..![]()
Quod me nutrit... me destruit.....
τεχνική τζούντο είναι
εκμεταλλεύεσαι το βάρος του αντιπάλου για να τον ρίξεις
"δεν λέω ποτέ πράματα που ενοχλούν τους άλλους!"
"αυτό που λες με ενοχλεί"
οπότε τώρα τί γίνεται; το λέει ή δεν το λέει;
ποιός καθορίζει τι είναι ενοχλητικό και τι όχι;
βουλώνεις το στόμα κάθε φορά που κάποιος προσβάλλεται; θα μουγγαθούμε όλοι επειδή κάποιοι δεν έχουν μάθει να κουμαντάρουν τα συναισθήματά τους; "με προσβάλλεις με αυτό το καρτούν!" "GROW THE FUCK UP".
δεν τους ενοχλεί που οι ομόθρησκοί τους ανατινάσσονται σκοτώνοντας αθώο κόσμο... αλλά ενοχλούνται με τα κόμικ... "μας προσβάλλει που απεικονίζεις τον προφήτη μας έτσι!" ε ναι, δικός σας είναι, όχι δικός μας... δεν είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω καμίας θρησκείας τους κανόνες και κανείς δεν έπαθε τίποτα από το καρτούν με τον μωάμεθ... εκτός φυσικά από αυτούς που σκοτωθήκανε επειδή κάποιοι άλλοι είναι άρρωστοι και ευερέθιστοι
η μαλακία έχει βαρέσει κόφτες, η εξάτμιση έχει ασπρίσει, οι βαλβίδες πια δεν προλαβαινουν να κλείσουν, τα λάδια έχουν αρχίσει να βράζουνε, τα μπεκ είναι στο 100% pwm και μεις πατάμε γκάζι
Δεν πέφτεις πολύ μακριά. Ορθόδοξος ήμουνα, μέχρι το μεδούλι. Μέχρι που έμαθα να ξεχωρίζω φιλοσοφία από μαλακία.
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Έχει τεράστια διαφορά να είσαι το Σαρλί και να κάνεις τέχνη η μπίζνα απευθυνόμενος στο ευρύ κοινό με το να είσαι μέλος μιας κλειστής κοινότητας και μέσα εκεί να υποδαυλίζεις καταστάσεις απευθυνόμενος σε προσωπικότητες που εν γνώσει σου θίγονται. Εκτός κι αν ο ναρκισσισμός σου σε κάνει να θεωρείς ότι η ιδιότητα του μέλους αυτής της κοινότητας, σε καθιστά αυτόματα καθοδηγητή ως κατέχοντα την παγκόσμια Αλήθεια.
Αν μη τι άλλο στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας και συναδελφικότητας -και όχι οι κανόνες για επιβολή ποινών- θα απέτρεπαν μια συγκροτημένη προσωπικότητα να διαιωνίζει εμπρηστικά μια κατάσταση που κατά δήλωση κάποιων τους προσβάλλει τις αξίες, τα σύμβολα... ξέρω γω τι. Θα μπορούσε το άκρατο δημιουργικό πνεύμα να στραφεί σε άλλα πεδία ενασχόλησης, but it's just U.