φοβηθηκα σε καποια στιγμη μην μου ζητησεις να βγαλω τον ΕΛΑΣ στο βουνο.
Παρεπιμτοντως το εχω δει- το εχω και στο αρχειο μου- και ξερεις κατι πολλες απο περιπτωσεις που αναφερονται στο βιντεο τις ειχα αντιληφθει και μου εχουν εξηγησει Σερβοι κατα την παραμονη μου εκει. Μου κανει εντυπωση η μηδενικη αναφορα στην κοιλαδα του Πρεσεβο αλλα και την περιοχη του Κουμανοβο.
Και γι αυτο διορθωσα μετα την παρατηρηση του Βυρωνα.
Οσο για τις αποριες που εχεις οσον αφορα την μηδενικη αναφορα στην κοιλαδα του Πρεσεβο και την περιοχη του Κουμανοβο προφανως και δεν ειμαι εγω αυτος που θα τις λυσω αφου δεν εφτιαξα εγω το ντοκιμαντερ. Οβερολ παντως δε νομιζω οτι αρνειται κανεις οτι η πρωην Γιουγκοσλαβια ηταν μια πετυχημενη περιπτωση εφαρμογης μιας πολιτικης που δεν ηταν κομενη και ραμενη στα προτυπα του αμερικανικου ιμπεριαλισμου η του καποταλιστικου συστηματος απο τη μια και απο την αλλη τραβηξε μια εντελως διαφορετικη γραμμη απο τα αισχη της Σταλινικης τυρρανιας.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Καπως ετσι αφου σε ενα συστημα σαν αυτο η ανεργια σε πολλες περιπτωσεις βαραει κοκκινα με αποτελεσμα να χανει το προτυπο του "αντρα κυνηγου" τις ιδιοτητες του και καπως ετσι σε προσφατες ερευνες καταντανε οι συζηγοι σε ποσοστο 30% να δεχονται σωματικα πλεον κακοποιηση απο τις γυναικες τους![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...