Σελίδα 84 από 102 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1529

Θέμα: Καρυδάκια (σετ).

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Volpad Προβολή μηνύματος

Και η bahco 5712r μου γυάλισε το μάτι...
    Κάτσε καλάαααα!!!!! Δε θέλω πολύ ε! Εγώ προσπαθώ να σου κάνω οικονομία!
    https://sarris-machinery.gr/1-4-r-181pb-facom.html

https://www.skroutz.gr/s/32240487/Fa...%BC%CF%87.html

Αν θέλεις να κάνουμε ζημιά, πες το, να το κάνουμε σωστά ε!

Για σκέτη μέχρι 35 ευρώ.

(μπορείς να ρωτήσεις κολερη πειραιά τι έχει σε koken). Αρνητικό της συγκεκριμένης τα λίγα δόντια. Υπερέχει σε πολύ χαμηλό back drag. Από ποιότητα είμαστε ψηλά. Αν θέλετε με 72 δόντια κοκεν, και θα πλερώσετε και θα περιμένετε κύριε.
    https://www.car.gr/parts/view/352412...o-ken-iapwnias

Επίσης..

https://www.skroutz.gr/s/26108580/Fa...-RL-161PB.html

https://www.skroutz.gr/s/26108488/Fa...-R-161BPB.html
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Η πιο οικονομική και ωραία λύση είναι μία αχλαδοκεφαλη καστάνια 1/4 τύπου σναπ ον.
    Η πιο πλήρης λύση η αγορά συλλογής Bahco 1/2+1/4 στα 140 ευρώ, αλλά πρέπει να σκεφτείς τι θα κάνεις όλα αυτά που ήδη έχεις.

Συντονιστής Το avatar του/της Volpad
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz

Αυτό το σετ έχει 1/4 - 3/8.

Το σετ με 1/4 - 1/2 εχει 140 ευρώ. όχι 170.
    Ναι ναι. 3/8 εννοούσα. Τυπογραφικό.

Σκέφτομαι να μείνω με τη milwaukee, μιας και δεν έχω άποψη για τα τετράγωνα καρύδια. Ας τα δοκιμάσω. Ακόμα και να μην μου αρέσουν, έχω κανονικά στρογγυλά να κάνω τη δουλειά μου.

Στη συνέχεια, παίρνω καστανια 3/8 (σίγουρα σε σετ γιατι δεν έχω καρύδια 3/8).

Έτσι, δεν ξεφεύγω τώρα από το budget, παίρνω μια αξιοπρεπή καστανια για να κάνω τη δουλειά μου τώρα και σε λίγο καιρό που θα έχω καλύτερη εικόνα των οικονομικών μου , κοιτάω για την 3/8.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Οι Αμερικάνοι που έχουν κουλτούρα καταναλωτισμού, όταν θέλουν να συγκρατηθούν στις αγορές, εφαρμόζουν τον κανόνα του μήνα: Δεν αγοράζεις κάτι αμέσως, ακόμα κι αν είναι σε προσφορά, αλλά περιμένεις ένα μήνα. Αν στον μήνα πάνω εξακολουθείς να θεωρείς ότι το θέλεις ή ότι το χρειάζεσαι, το παίρνεις. Έτσι φιλτράρεις τον ενθουσιασμό και είσαι πιο ανθεκτικός στις συνηθισμένες εμπορικές πρακτικές "τώρα ή ποτέ" που δεν σου δίνουν χρόνο να σκεφτείς κάτι, ώστε να το θεωρείς ευκαιρία που πρέπει να αρπάξεις.

Προσωπικά αποφεύγω όσο μπορώ τις προσφορές. Ξέρω ότι χάνω σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα είμαι κερδισμένος, διότι παίρνω μόνο όσα χρειάζομαι, όταν τα χρειάζομαι. Είναι φορές που ενδίδω, αλλά θεωρώ ότι το ελέγχω αρκετά καλά.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Moderator
    Ναι ναι. 3/8 εννοούσα. Τυπογραφικό.

Σκέφτομαι να μείνω με τη milwaukee, μιας και δεν έχω άποψη για τα τετράγωνα καρύδια. Ας τα δοκιμάσω. Ακόμα και να μην μου αρέσουν, έχω κανονικά στρογγυλά να κάνω τη δουλειά μου.

Στη συνέχεια, παίρνω καστανια 3/8 (σίγουρα σε σετ γιατι δεν έχω καρύδια 3/8).

Έτσι, δεν ξεφεύγω τώρα από το budget, παίρνω μια αξιοπρεπή καστανια για να κάνω τη δουλειά μου τώρα και σε λίγο καιρό που θα έχω καλύτερη εικόνα των οικονομικών μου , κοιτάω για την 3/8.
    Για 3/8 δε θα χρειαστείς πολύ ψάξιμο εκτός και αν δώσεις περιορισμό στο budget. Ειδικά αν σ' αρέσουν / βολεύουν τα πολύ κοντά καρυδάκια (λίγο πιο κοντά απ' τα κανονικά).

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot from 2023-04-08 00-10-04.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	38,4 KB 
ID:	442711

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Κάτσε καλάαααα!!!!! Δε θέλω πολύ ε! Εγώ προσπαθώ να σου κάνω οικονομία!
    https://sarris-machinery.gr/1-4-r-181pb-facom.html

https://www.skroutz.gr/s/32240487/Fa...%BC%CF%87.html

Αν θέλεις να κάνουμε ζημιά, πες το, να το κάνουμε σωστά ε!

Για σκέτη μέχρι 35 ευρώ.

(μπορείς να ρωτήσεις κολερη πειραιά τι έχει σε koken). Αρνητικό της συγκεκριμένης τα λίγα δόντια. Υπερέχει σε πολύ χαμηλό back drag. Από ποιότητα είμαστε ψηλά. Αν θέλετε με 72 δόντια κοκεν, και θα πλερώσετε και θα περιμένετε κύριε.
    https://www.car.gr/parts/view/352412...o-ken-iapwnias

Επίσης..

https://www.skroutz.gr/s/26108580/Fa...-RL-161PB.html

https://www.skroutz.gr/s/26108488/Fa...-R-161BPB.html
    Μη με πριζωνεις... κάθε φορά θέτω ένα budget για αυτό που θέλω να αγοράσω και τελικά καταλήγω να πληρώνω 4 φορές το αρχικό budget.
    Είπα μια φορά να το ακολουθήσω (περιπου βέβαια γιατί στην αρχή είπα να δώσω μεχρι 50) αλλά παρασύρομαι εύκολα και το πρωί κοίταζα κασετίνες με 1/4, 3/8 ή 1/2 από wera, gedore, facom, koken gearwrench κλπ, που σύνολο με 2 καστανιες έβγαινε από 280 μέχρι 450€.

Πιστέψτε με, λίγο θέλω για να κάνω τη μαλακια και να κοιμάμαι αγκαλιά με τα εργαλεία, στο παγκάκι του πάρκου κοντά στο σπίτι μου...

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Οι Αμερικάνοι που έχουν κουλτούρα καταναλωτισμού, όταν θέλουν να συγκρατηθούν στις αγορές, εφαρμόζουν τον κανόνα του μήνα: Δεν αγοράζεις κάτι αμέσως, ακόμα κι αν είναι σε προσφορά, αλλά περιμένεις ένα μήνα. Αν στον μήνα πάνω εξακολουθείς να θεωρείς ότι το θέλεις ή ότι το χρειάζεσαι, το παίρνεις. Έτσι φιλτράρεις τον ενθουσιασμό και είσαι πιο ανθεκτικός στις συνηθισμένες εμπορικές πρακτικές "τώρα ή ποτέ" που δεν σου δίνουν χρόνο να σκεφτείς κάτι, ώστε να το θεωρείς ευκαιρία που πρέπει να αρπάξεις.

Προσωπικά αποφεύγω όσο μπορώ τις προσφορές. Ξέρω ότι χάνω σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα είμαι κερδισμένος, διότι παίρνω μόνο όσα χρειάζομαι, όταν τα χρειάζομαι. Είναι φορές που ενδίδω, αλλά θεωρώ ότι το ελέγχω αρκετά καλά.
    Όταν αφορά μεγάλα ποσά, ακολουθώ μια παρόμοια τακτική.
    Παρακολουθώ τις τιμές και περιμένω μήπως σκάσει κάποια προσφορά σε αυτό που θέλω. Μπορώ να περιμένω μήνες...

Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι έχω μείνει χωρίς 1/4 και πρέπει να την πάρω άμεσα. Δεν έχω το χρόνο να περιμένω.
    Τα άλλα μεγέθη όμως... θα περιμένω όσο χρειαστεί...

Moderator

Δε ξέρω αν πιάστηκες απ' αυτό που είπα αλλά σε αυτή την περίπτωση δε λέμε το ίδιο πράγμα.

Όταν ξέρεις οτι το δυναμόκλειδο είναι κάτι που αργά η γρήγορα θα πρέπει να αγοράσεις παρακολουθείς την αγορά. Όταν βρεις κάτι σε ευκαιρία το αρπάζεις. Αν δε βρεις, τότε δε θα κερδίσεις κάτι περισσότερο από το να πας να το πάρεις όταν σου χρειαστεί. Ίσα ίσα, αν δε βιαστείς, δίνεις περισσότερες πιθανότητες να ξεπηδήσει κάτι.

Εσύ, και πολύ σωστά λες, να μη πάρει κάποιος το δυναμόκλειδο επειδή το βρήκε σε σουπερ προσφορά, χωρίς να ξέρει αν θα το χρησιμοποιήσει κάποτε.

Ο volpad αυτή τη στιμή ειναι με λυμένο κινητήρα και θέλει δυναμόκλειδο.

3 διαφορετικές καταστάσεις.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 17/04/2023 στις 12:44.

Moderator
    Όταν αφορά μεγάλα ποσά, ακολουθώ μια παρόμοια τακτική.
    Παρακολουθώ τις τιμές και περιμένω μήπως σκάσει κάποια προσφορά σε αυτό που θέλω. Μπορώ να περιμένω μήνες...

Το πρόβλημα μου τώρα είναι ότι έχω μείνει χωρίς 1/4 και πρέπει να την πάρω άμεσα. Δεν έχω το χρόνο να περιμένω.
    Τα άλλα μεγέθη όμως... θα περιμένω όσο χρειαστεί...
    Θες να σε φτιάξω? Να σου στείλω μια δική μου?

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Θες να σε φτιάξω? Να σου στείλω μια δική μου?
    Νάσαι καλά αλλά δεν χρειάζεται.
    Μπορεί να σου φανεί περίεργο, αλλά μπορώ να "πεταξω" τα 65€ της κασετίνας milwaukee και να πάρω καινούρια σε κάποιους μήνες.
    Χαμένη δεν θα πάει.

Εννοώ βέβαια αμα δεν με βολέψει ή δεν μου αρέσει τελικά.
    Αμα είναι κομπλε, δεν έχω λόγο να την αντικαταστήσω

Υπάρχουν λεπτομέρειες που κρίνουν τη διαφορά. Αν παρακολουθείς την αγορά και κοιτάζεις συνέχεια τιμές και προσφορές, καταλήγεις να πωρώνεσαι και να παίρνεις κάτι που δεν σου χρειάζεται πραγματικά.

Αν είστε τόσο εγκρατείς και παίρνετε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε χωρίς υπερβολές, με υπομονή θιβετιανού μοναχού μέχρι να σκάσει η προσφορά, χωρίς στο μεταξύ να έχετε αναβάσει τις "ανάγκες" σας, σας παραδέχομαι.

Moderator
    Υπάρχουν λεπτομέρειες που κρίνουν τη διαφορά. Αν παρακολουθείς την αγορά και κοιτάζεις συνέχεια τιμές και προσφορές, καταλήγεις να πωρώνεσαι και να παίρνεις κάτι που δεν σου χρειάζεται πραγματικά.

Αν είστε τόσο εγκρατείς και παίρνετε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε χωρίς υπερβολές, με υπομονή θιβετιανού μοναχού μέχρι να σκάσει η προσφορά, χωρίς στο μεταξύ να έχετε αναβάσει τις "ανάγκες" σας, σας παραδέχομαι.
    Αυτό τώρα είναι διαφορετικό. Δεν είναι παρόρμηση αλλά εικονικές ανάγκες απ' τη συνεχή επαφή. Junky φάση!
    Δεν είναι λάθος αυτό που λες αλλά αν έχεις τάσεις να ξεπερνάς τα όρια δε χρειάζεται να παρακολουθείς την αγορά για να το κάνεις.
    Δε χρειάζεται να κατεβάσεις τον κατάλογο προσφορών της φακομ για να δεις τα δυναμόκλειδα και ξαφνικά θέλεις και την καινούρια καστάνια της. Αρκεί να διαβάσεις πχ, αυτή τη συζήτηση ή να πας στο μαγαζί να πάρεις βίδες.

Συμφωνούμε γενικά.Η συζήτηση περιστρέφεται στις πρακτικές που μας κάνουν να αγοράζουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε.

Και ναι, αυτό το νήμα είναι από τις περιπτώσεις που σε κάνουν να θέλεις να αποκτήσεις εργαλεία που είναι υπερβολικά για τη χρήση που κάνουν μερικοί. Κάποιοι θα επωφεληθούν, διότι θα αγοράσουν κάτι ποιοτικό που το χρειάζονται, αλλά θεωρώ ότι θα είναι πολλοί εκείνοι που θα πληρώσουν από ενθουσιασμό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται σε ειδική ή επαγγελματική χρήση.

Ακόμα όμως και η δεύτερη περίπτωση δεν είναι πάντα κακή. Κάποιος μπορεί να χαίρεται που έχει καλή συλλογή εργαλείων, ακόμα κι αν δεν την αξιοποιεί στο έπακρο. Έχει αξία αυτό.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Συμφωνούμε γενικά.Η συζήτηση περιστρέφεται στις πρακτικές που μας κάνουν να αγοράζουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε.

Και ναι, αυτό το νήμα είναι από τις περιπτώσεις που σε κάνουν να θέλεις να αποκτήσεις εργαλεία που είναι υπερβολικά για τη χρήση που κάνουν μερικοί. Κάποιοι θα επωφεληθούν, διότι θα αγοράσουν κάτι ποιοτικό που το χρειάζονται, αλλά θεωρώ ότι θα είναι πολλοί εκείνοι που θα πληρώσουν από ενθουσιασμό το κάτι παραπάνω που χρειάζεται σε ειδική ή επαγγελματική χρήση.

Ακόμα όμως και η δεύτερη περίπτωση δεν είναι πάντα κακή. Κάποιος μπορεί να χαίρεται που έχει καλή συλλογή εργαλείων, ακόμα κι αν δεν την αξιοποιεί στο έπακρο. Έχει αξία αυτό.
    Όχι εγώ....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Μα όλοι την πατάμε. Γενικά όσο πιο πολύ συζητάς κάτι και όσο πιο πολύ χρόνο αφιερώνεις, τόσο ανεβαίνει στο μυαλό σου η αξία του.

Έχω δει τύπο να πηγαίνει σε κομπολογάδικο και στην αρχή να είναι σε φάση να γελάσει με κομπολόγια που κόστιζαν 30€, τη στιγμή που βρίσκεις κινέζικο με 1€. Μετά από μισή ώρα κουβέντας με τον μαγαζάτορα για το πώς μεγαλώνει το φυτό στο Θιβέτ από μοναχούς που το φροντίζουν ευλαβικά επί σειρά ετών και πώς στη συνέχεια επεξεργάζονται το ξύλο για να φτιαχτούν οι χάντρες του, κατάλαβε ότι δεν μπορεί να πάρει σοβαρό κομπολόι με λιγότερα από 50€. ΟΚ ναι, κάποιοι έχουν κοπιάσει και έχουν εργαστεί με συνέπεια για το αποτέλεσμα. Σου χρειάζεται όμως;

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2022, 12:44
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Σετ Καστάνιες & Καρυδάκια HAZET 854-2
    από dimitrisinside στο forum Αγγελίες ποικίλης ύλης
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2020, 09:12
  3. Σετ καρυδάκια - καστάνια μέχρι 100 ευρώ (1/2")
    από Takata Dome στο forum Εργαλεία
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2016, 19:39
  4. Σετ εργαλείων???
    από Kizoku στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2006, 10:34
  5. σετ εργαλείων
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2005, 21:17

Κανόνες δημοσιεύσεων