Σελίδα 84 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από panark
    Το χρώμα να πω την αλήθεια δεν με προβληματίζει καθόλου, όπως επίσης και οι ελάχιστες αισθητικές αλλαγές. Οι αλλαγές ουσίας είναι οι σημαντικότερες, αλλά απ' ότι φαίνεται τέτοιες δεν υπάρχουν. Ενθαρρυντικό είναι επίσης και αυτό που λες για τις τιμές, δεν τις παρακολουθώ για το πώς διαμορφώνονται σε καινούργια μοντέλα. Θα κάνω και μια ερώτηση στον Σφακιανάκη και βλέπουμε.
    Αναμένουμε την απάντηση του Σφακιανάκη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Κυριακη 27/01/2008 και ωρα 13.00 θα βρεθουμε τα GSR Θεσσαλονικης στην Καμαρα

Ολοι ειναι ευπροσδεκτοι........................

Μέλος Το avatar του/της DAIMOND
    Αρχικά δημιουργήθηκε από contravener
    Αναμένουμε την απάντηση του Σφακιανάκη

παιδιά μονο τα χρώματα και η προσθήκη της καρίνας ειναι οι αλλαγές νομίζω..!!
    το πουλάω λέμε ....

Νέο μέλος
    Ο Σφακιανάκης στη Μιχαλακοπούλου δεν είχε ιδέα για το πότε θα είναι διαθέσιμο το νέο μοντέλο. Η απάντηση ήρθε με email και είναι η εξής:

"Καλημέρα σας ,

σε συνέχεια του e-mail σας, σας ενημερώνω ότι το νέο GSR 600 ABS K8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο . Η τιμή πώλησης του δεν έχει ακόμη καθοριστεί. "

Το έκανα κι ένα test ride και μου άρεσε αρκετά. Το θέμα είναι πλέον κατά πόσον με βολεύει εμένα προσωπικά η μηχανή. Είδομεν...

φιλε panark ευχαριστουμε για την ενημερωση
    Αυτο που λες εχει και την μεγαλυτερη σημασια πιστευω,η μηχανη να αρεσει και να βολευει ΕΣΕΝΑ δηλαδη.
    Ολα τ'αλλα ειναι φιλολογιες...
    Θυμαμαι οταν γυρισα απ'το test ride ρωτησα τον αντιπροσωπο αν ειχε ετοιμοπαραδοτη σε μαυρο χρωμα και δυο-τρεις μερες μετα οδηγουσα την δικη μου,τοσο πολυ μ'αρεσε η συμπεριφορα της
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Νέο μέλος
    Κανένα πρόβλημα!

Βασικά αυτό που με προβληματίζει δεν είναι η συγκεκριμένη μηχανή, αλλά η μηχανή σαν γενικότερη έννοια. Το θέμα είναι ότι είμαι μικρόσωμος και δεν πατάω όσο καλά θα ήθελα ίσως. Χαμηλότερη δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς σε αυτή την κατηγορία.

Έχω αλλάξει μέχρι τώρα δύο παπιά κι ένα σκούτερ, φοβάμαι πως το πέρασμα από το SH150 που έχω τώρα στο GSR είναι τεράστιο. Δεν έχω περιθώριο να ξεκινήσω με κάτι άλλο γιατί είμαι ήδη 29 και η καριέρα μου στο χώρο δεν έχει και πολύ μέλλον έτσι και αλλιώς. Απλά ήθελα πάντα μια μηχανή, και ίσως τώρα είναι η μοναδική ευκαιρία.

Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι το GSR είναι έτσι κι αλλιώς πιο δυσκίνητο από το SH, το γεγονός ότι δεν πατάω και πολύ καλά ίσως κάπου εξανεμίζει το πλεονέκτημα! Αυτό σε συνδυασμό ότι αντικειμενικά είναι ζούγκλα εκεί έξω (αν και τα δικά μου τα μυαλά τα έχω καλά στο κεφάλι μου) με τραβάει πίσω.

Ουφ, τα 'πα και ξαλάφρωσα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Panark

Εγω περασα απο το JOG στην GSR χωρις κανενα προβλημα οποτε απο αυτη την αποψη εισαι καλυμενος.

Αν δεν ξεχνας οτι καβαλας ενα τερατακι με μπολικη δυναμη που μπορει να κανει αλλα μηχανακια να χλωμιασουν με τα κρατηματα του δεν θα αντιμετωπισεις κανενα μα κανενα προβλημα στην μεταβαση

Τωρα μενει να σου αρεσει η μηχανη

Υποψιν,οι αναρτησεις ειναι ρυθμιζομενες και μπορει να χαμηλωσει το μηχανακι.Επισης υπαρχουν και Kit χαμηλωματος που το κατεβαζουν αλλα 40mm περιπου--> http://www.streetfightersinc.com/LoweringKits.htm
    Παντως το GSR εχει ευελιξια μεσα στην πολη παρα τον ογκο του

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

Νέο μέλος
    Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν τέτοια kit, στη Suzuki μου είπαν ότι δεν μπορεί να χαμηλώσει ρυθμίζοντας απλώς τις αναρτήσεις.

Να σας ζαλίσω λίγο ακόμα: Από κατανάλωση πώς πάτε; Μπορείτε να μου δώσετε μια τάξη μεγέθους; Επίσης για συντήρηση μου είπαν ανά 4000 km. Ισχύει; Τα service τι περίπου περιλαμβάνουν και πόσο κοστίζουν;

Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθειά σας!

Πάνος

Αρχικά δημιουργήθηκε από panark
    Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν τέτοια kit, στη Suzuki μου είπαν ότι δεν μπορεί να χαμηλώσει ρυθμίζοντας απλώς τις αναρτήσεις.

Να σας ζαλίσω λίγο ακόμα: Από κατανάλωση πώς πάτε; Μπορείτε να μου δώσετε μια τάξη μεγέθους; Επίσης για συντήρηση μου είπαν ανά 4000 km. Ισχύει; Τα service τι περίπου περιλαμβάνουν και πόσο κοστίζουν;

Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθειά σας!

Πάνος
    Πανο,μπορει να βαριοταν να σου εξηγησουν Υπαρχουν τετοια κιτ κι αλλα πολλα aftermarket.Παραδειγμα οταν παρεις τον αερα κι αρχισεις να στριβεις με πολλα χιλιομετρα μπορει να θελησεις να κανεις το μπροστινο συστημα πιο σφηχτο.Υπαρχει κιτ ελατηριων γι'αυτο το λογο.
    Λοιπον το ντεποζιτο χωραει 16.5 λιτρα και η ενδειξη για βενζινη σε εμενα αναβει στα 205Km αν παω χαλαρα ταξιδακι μεχρι 7-8k στοφες και αν το πινω το μηχανακι μπορει ν'αναψει και στα 150Km!
    Τα σερβις,συμφωνα με το βιβλιο του Ιαπωνεζου κατασκευαστη,γινονται καθε 6000χιλιομετρα μ'εξαιρεση το πρωτο που γινεται στα 1000.Το πρωτο ειναι δωρεαν,τα επομενα γυρω στα 110ε(στην Σαλονικη τουλαχιστον).Στις 24000Km πρεπει να λυθει το μηχανακι για να ρυθμιστουν βαλβιδες/μπουζι οποτε ειναι διπλασιο το κοστος συντηρησης εκει.Αυτα σε γενικες γραμμες.

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις πληροφορίες. Είμαι υπόχρεος!

Να'σαι καλα!

prin peripou 3 bdomades ekana to servise gia ta 19.000xlm(peripou twra den thymamai k akribws)apla egw to ekana sta 17.000.me thn eykairia ellaksa k eksatmiseis.

zhthsa tote ap ton mhxaniko mou na katsw ekei na parakolouthisw k me afise me eyxaristish mporw na pw:P

an kseperasw to gegonos oti kserostaliasa 5 wres synexomenes orthios na ton parakolouthw htan poly ma poly epikodomitiko to prwino ekeino!katafera k ebgala k kamia 30aria foto apo ola ta bhmata k to lysimo ths mhxanhs.opws epishs foto ebgala k me lymeno ton pisw troxo pou ton allaksa ekinh thn hmera.o mprostinos mou glytwse k den ebgala foto:P

en anamwnh twra gia ta 24000 pou k tote tha eimai panw ap to kefali tou na dw k mesa ston khnhtira.fysika me foto!!

den exw metaniwsei oute stigmh pantws gia thn sygekrimenh mhxanh asxeta an thelw twra na paw k pio psyla:P

exw ksenerwsei mono ligo me thn anamonh pou anagastika exw oson afora to genikotero project tou na thn kanw perissotero streetfighter k ayto giati perimenw na vrw ta pragmata pou thelw xwris ayta na yparxoun panta sto emporio.

exw ksenerwsei mono ligo me thn anamonh pou anagastika exw oson afora to genikotero project tou na thn kanw perissotero streetfighter k ayto giati perimenw na vrw ta pragmata pou thelw xwris ayta na yparxoun panta sto emporio
    Μεσω ιντερνετ εψαξες?

exw psaksei nai k exw vrei kapoia pragmatakia alla to thema einai pws thewrw kalytero na asxolithei kapoios mhxanikos apo edw ellada wste na mporoume na kanoume kati kalo san apotelesma.sto internet yparxoun kapoia etoima komatia alla den mou aresoun ta perissotera.

eidika gia karina bash pinakidas k pisw flas enswmatwmena sta stop den exw vrei kati aksiologo.

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα