Σελίδα 84 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994134184 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ρε Terens... λες οτι με διαβάζεις κιόλας... τόσο καιρό μιλώ για χημεία και αυτοματισμούς. Αν δεν το έχει αυτό , ακόμα και Bolt να γίνουν όλοι , δεν κάνουν τίποτα. Εξού και λέω πως κρατώ πισινή και θέλω να τους δώ στο γήπεδο.

Ρε γμτ... όλα πρέπει να τα επαναλαμβάνω;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δηλωση Τζορτζεβιτς!!!!!
    Αν και δεν θέλω να μιλάω για διαιτησία, διάθεση είχαμε αλλά έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής. Έκοψε τον ρυθμό του παιχνιδιού πολλές φορές και δεν μας άφησε να αποκτήσουμε ρυθμό. Τα τρία λεπτά καθυστέρηση ήταν πολύ λίγα με τόσες αλλαγές που έγιναν.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=73869

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.........
    Θα επρεπε να πει...........στην ελλαδα δεν μιλαω για διαιτησια αλλα στην ευρωπη ναι!!!!!rotflmao:

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΡΥΘΜΟ................
    ρε τον απατεωνα το διαιτητη!!!!!!!!!!!
    πανω που οι παικτες του οσφπ ηταν ετοιμοι να ξεχυθουν σαν εμετος στην επιθεση...............ο Φαντελ τους εκοβε το ρυθμο!!!!!!

ΤΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ.......................
    σε 180 λεπτα βαλαν 1 γκολ................ποσα λεπτα καθυστερηση ηθελε ακομα ο Τζορτζεβιτς για να βαλει αλλα 2 γκολ για την παραταση???????????

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΛΛΑ!!!!!!!!!
    πηρα πρωταθλημα περσι με την ομαδα μου, για αυτο παιζω φετος στο Τσαμπιονς Λιγκ!!!
    :a19: :a19:

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ME ΠΑΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ..............τό Χ κανενός...!!

ΕΦΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

20 εύρούλια....???
    Άπό 10 τό κάθε ματσάκι,έτσι μή μάς πούν καί κουμαρτζήδες...........!!!!!!

Με μενα γιατι εβαλες τραπεζωματα (και τον μαγο τον αφηνεις στην απεξω...??)

:smilea:

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    ρε βαζελακια χανουμακια μην χαιρεστε?ξερω οτι ολοι σας βλεπατε τον ολυμπιακο και κανατε βουντου να αποκλειστουμε τοσο κομπλεξικοι εισαστε,μονο με ξενες πουτσες κατα του ολυμπιακου μια ζωη θα χαιρεστε γιατι 11 χρονια στην πιπα σας εχουμε και μην μιλατε εσεις για χουντες οταν ο δικος σας εβγαζε πιστολια.
    84 σελίδες thred ............. κανείς άλλος δεν έριξε το επίπεδο τόσο χαμηλά ............. μπράβο μεγάλε !!!

Τρομερό επίπεδο !!! Εχθές έδειρες κανένα της Ανόρθωσης ή απλά έσπαγες αυτοκίνητα και πήγε χαμένο το μεροκάματο ;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ Μ.....ΚΕΣ.....!!!

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΜΕΣΑ.....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Με μενα γιατι εβαλες τραπεζωματα (και τον μαγο τον αφηνεις στην απεξω...??)

:smilea:
    Τι φωνάζεις ρε πάλι ;;;
    Ξέρεις πόσο κάνει ένα καλό τραπέζωμα ;;;
    Εγώ θα το προτιμούσα !!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Τι φωνάζεις ρε πάλι ;;;
    Ξέρεις πόσο κάνει ένα καλό τραπέζωμα ;;;
    Εγώ θα το προτιμούσα !!!
    Για αυτο φωναζω......

Παει να την βγαλει με 10ρικακι παλι δεν τον βλεπεις...???

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Για αυτο φωναζω......

Παει να την βγαλει με 10ρικακι παλι δεν τον βλεπεις...???

Έτσι ΜΑΛΙΣΤΑ !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    84 σελίδες thred ............. κανείς άλλος δεν έριξε το επίπεδο τόσο χαμηλά ............. μπράβο μεγάλε !!!

Τρομερό επίπεδο !!! Εχθές έδειρες κανένα της Ανόρθωσης ή απλά έσπαγες αυτοκίνητα και πήγε χαμένο το μεροκάματο ;;;
    βρε φιλε που το ειδες προπαντον σε αυτο το ποστ το επιπεδο?και να σου πω οπως θελω θα εκφραζομαι,οπως αλοι εκφραζοντε με ειρωνιες εγω εκφραζομε ετσι αμα θες δεν τα διαβαζεις απλα τα πραματα
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

βρε φιλε που το ειδες προπαντον σε αυτο το ποστ το επιπεδο?και να σου πω οπως θελω θα εκφραζομαι,οπως αλοι εκφραζοντε με ειρωνιες εγω εκφραζομε ετσι αμα θες δεν τα διαβαζεις απλα τα πραματα
    Αν πρόσεξες ΔΕΝ στην είπα μόνο εγώ .................
    Αν τώρα έτσι νομίζεις ............... να τσακωθώ μαζί σου ΔΕΝ .............. καθένας πράττει ανάλογα με την συνείδηση και το επίπεδό του !!!
    Καλή σου μέρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    σας εφαγε η επαρση και η εγωπαθεια αλλα η πτωση σας μολις εχει αρχισει....και θα ειναι μεγαλη σε διαρκεια και επωδυνη...
    την πτώση πως στο διάολο την βλέπετε δεν ξέρω...εκτός αν μιλάμε για κάτι άλλο εκτός απο μπάλα
    ή αν χαιρόσαστε να γράφετε βαρύγδουπα πράγματα και να το παίζετε δήθεν....τι απωθημένα είναι αυτά δεν ξέρω...

το μόνο που έγινε είναι ότι η ομας την ΔΕΝΟΜΕΝΗ χρονική στιγμή είναι ανέτοιμη...οι μεταγραφες γίναν υπερβολικά αργά για πρώτη φορά και εκτός αυτού δεν γίναν όσες έπρεπε ακόμα (και ίσως δεν γίνουν)
    έχουμε νέο προπονητή ,νεους βασικούς παίκτες και λίγες μέρες που βρίσκονται μαζί...
    αλλά έχουμε το καλύτερο υλικο εντός χώρας,την καλύτερη ποιότητα και έναν πολύ καλό προπονητή...
    πέρα απο ένα αποτελεσμα όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χτίσει την καλύτερη ομαδα των τελευταίων 12 χρόνων...και να ξεπεράσει αυτήν του Μπάγεβιτς του 1998...

οπότε δεν διακρίνω ούτε μπορώ να προβλέψω καμια πτώση όταν έχουμε μακράν τις καλύτερες προοπτικές αν αναλογιστώ παίκτες και προπονητή....

για την έπαρση και την αλαζονεία δεν έχεις άδικο...το αποτέλεσμα της φάνηκε στην Κύπρο...και θα μας κάνει καλό στην συνέχεια...

ο Μήτρογλου έχει όλον τον καιρό μπροστά του να γίνει παικταρας....προπονητη έχει πολύ καλό δίπλα του σε αντίθεση με άλλους παίκτες που πέσαν πάνω σε κάτι Αλέφαντους,Μαντζουράκηδες και άλλους άπειρους (ακόμα και Λεμονή την πρώτη φορά)...αρκεί να μείνει χρόνια επιτέλους ενας στην ομάδα και να μπορέσει να φτιάξει την δική του ομάδα..για μια φορά έστω....

αφού τον Ντούσαν δεν τον αφήσαν δις παρόλο την εκπληκτική του απόδοση......
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ναι το ξερω οτι δεν μου την ειπες μονο εσυ.
    βεβαια τα παιδια τα αλλα μου την ειπαν πιο κοσμια γιατι ξερουν οτι ο καθενας γαυρος ειναι αγανακτισμενος,εσυ αρχισες κατι με μεγαλε το επιπεδο το εριξες και χτυπησες κανεναν της ανορθωσης και κατι αλο σε πληροφορω ουτε αλητης ειμαι να χτυπαω ανθρωπους ουτε να σπαω αμαξια για το λεγομενο μεροκαματο που ειπες.
    αυτα καλησπερα
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    την πτώση πως στο διάολο την βλέπετε δεν ξέρω...εκτός αν μιλάμε για κάτι άλλο εκτός απο μπάλα
    Δεν είναι πτώση το να χάνει ο πρωταθλητής Ελλάδας από την πρωταθλήτρια Κύπρου (Ημιεπαγγελματικό πρωτάθλημα) ;;;

Τα υπόλοιπα .......... θα δείξει !!!
    Μήτρογλου φωτεινή λάμψη στην ανυπαρξία που επιδείξατε .................

Πρασινοκοιλάδας μάλλον ετοιμάζει βαλίτσες !!!

Σας βλέπω με Αλέφαντο !!!
    Ίσως και Sir Takis (που δεν το θεορώ απαραίτητα κακό για εσάς) !!!

ναι το ξερω οτι δεν μου την ειπες μονο εσυ.
    βεβαια τα παιδια τα αλλα μου την ειπαν πιο κοσμια γιατι ξερουν οτι ο καθενας γαυρος ειναι αγανακτισμενος,εσυ αρχισες κατι με μεγαλε το επιπεδο το εριξες και χτυπησες κανεναν της ανορθωσης και κατι αλο σε πληροφορω ουτε αλητης ειμαι να χτυπαω ανθρωπους ουτε να σπαω αμαξια για το λεγομενο μεροκαματο που ειπες.
    αυτα καλησπερα
    Να είσαι φίλε μου αγανακτισμένος ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ και με τα καλόπαιδα που κάναν τα αίσχη των τελευταίων ημερών, έχεις κάθε δικαίομα !!! Να μιλάς όπως μίλησες δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ δικαίομα !!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ούτε και κανένας άλλος, υποχρεομένος να ανέχομαι την βωμολοχία από ΚΑΝΕΝΑΝ !!! Και ανάλογα με αυτά που είχες πει ............ μάλλον ήπιος ήμουνα ..............
    Διάβασε λίγο και θα δεις ότι πλάκα και καζούρα κάνουμε 85 σελίδες τώρα !!! Όπως λες δεν είσαι αλήτης ............. γιατί λοιπόν τέτοια γλώσσα ;;; Δεν μπορείς να πεις τα ίδια με χιούμορ και διάθεση για πείραγμα ;;;
    Μπες στο πνευμα, γιατί είσαι λίγο εκτός ............... εδώ δεν είναι πόλεμος συνδέσμων .........

εκεινη την στιγμη ημουν πολυ φορτισμενος γιαυτο εγραψα αυτα που εγραψα,γιατι αμα ολη μερα σου τα πριζουν βαζελοι στην δουλεια καπου ξεσπας,αλα δεν νομιζω οτι εβρισα προσωπικα εσενα ηταν ας το πουμε γενικο,αλα εσυ αρχισες αυτα που ειπες και σου λεω εγω δεν σπαω αμαξια ουτε κοπαναω ανθρωπους.αυτα σορυ αμα παρεκραπηκα και εγραψα βομολοχιες,αλα και καζουρα η ασχημη δεν την ανεχομε και την ειρωνια και αυτο το παραμυθι που πιλανε ολοι με τν χουντα του ολυμπιακου.αυτα και τελος.παντα φιλικα

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε