Σελίδα 84 από 137 ΠρώτοΠρώτο ... 3474798081828384858687888994134 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.246 έως 1.260 από 2050

Θέμα: Xt 660 Z Aftermarket

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    http://www.moto.gr/forums/showthread...&pagenumber=18
    Ρε φίλε... Το είχα ξεχάσει... Θυμάμαι ότι είχα ρωτήσει το Στράτο. Τα links δεν λειτουργούν και είναι λογικό μιας και είναι εταιρείες που σέβονται το όνομα και τους πελάτες τους.
    Σε ευχαριστώ.
    Τελικά βρήκα πληροφορίες σε αυτό το site. Υπάρχει και ένα περίεργο σύστημα καθαρίσματος της αλυσίδας σε κάποιο σημείο.δεν το έχω αγοράσει ακόμα γιατί θέλω να δω αν μπορεί κάποιος να μου το φέρει εδώ στη Χίο μιας και έχουμε 15 ή 16 % ΦΠΑ.

DAZ Thanks

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Sent from me using a computer.

Για το μοτόρι δεν βλέπω να έχουν κάνει κάτι (•appox. 55 hp (no engine modifications!) ούτε για πλάκα), έχει κανείς κάτι υπόψιν? Δεν μιλάω σε επιπεδο Φ.Π.Ε. αλλά κάτι πιό extreme...

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth
    Για το μοτόρι δεν βλέπω να έχουν κάνει κάτι (•appox. 55 hp (no engine modifications!) ούτε για πλάκα), έχει κανείς κάτι υπόψιν? Δεν μιλάω σε επιπεδο Φ.Π.Ε. αλλά κάτι πιό extreme...
    Τι είναι το φ.π.ε ρε stealth?

http://www.off-the-road.de/XT-660-Z-Tenere/XT-Power/2/

Φ.Π.Ε. = Φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση.

Έχουμε κανένα απτο κλαμπ εδω μέσα να έχει αλλάξει πιστόνι, εκκεντροφόρο,ροϊκή την κεφαλή και τα παρελκόμενα σε τενερέ?

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stealth
    Φ.Π.Ε. = Φίλτρο-πρόγραμμα-εξάτμιση.

Έχουμε κανένα απτο κλαμπ εδω μέσα να έχει αλλάξει πιστόνι, εκκεντροφόρο,ροϊκή την κεφαλή και τα παρελκόμενα σε τενερέ?
    Ψάξε στα xtr-x καλύτερα. Στα Z δεν πρόκειται να βρεις.

Μια ερώτηση. Μήπως, λέω μήπως, έιναι δυνατό να μαζευτουν όλα τα site με τα after market για το tenere? Έκατσα το απογευμα και εψαχνα να δω τί ταπώνεις για να μην έχεις σκασίματα και έπαθα πλάκα με την ποικιλία και την πληθώρα! ίσως να είναι ενδιαφέρον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
    Υπάρχει και αυτή η λύση.. http://www.vibranator.com/SearchResults.asp?Cat=22
    Αν και είναι περσυνα ξυνά σταφύλια, μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τί είναι αυτό το πράμα και αν μπορώ να το βάλω στο μαμά τιμόνι με τις χούφτες της τουρατεκ που έχω βάλει?
    Please...

Auribus TENERE Lupum Το avatar του/της gelcat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Αν και είναι περσυνα ξυνά σταφύλια, μήπως μπορεί κάποιος να μου πεί τί είναι αυτό το πράμα και αν μπορώ να το βάλω στο μαμά τιμόνι με τις χούφτες της τουρατεκ που έχω βάλει?
    Please...
    Εγώ το είχα ψάξει τον χειμώνα και τους έστειλα και mail στο οποίο μου απάντησαν,
    αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί αυτοί από τενερε δεν πολυσκαμπάζουν (ως καθόλου)
    και έτσι τα παράτησα. Αν εσύ μπορέσεις να βγάλεις άκρη πάντως ενδιαφέρομαι και εγώ έστω και αν
    χρειαστεί να αλλάξω χούφτες το ερώτημα βέβαια παραμένει αν όντως κάνει αυτά που υπόσχεται.
    HERE I AM AGAIN

Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
    Εγώ το είχα ψάξει τον χειμώνα και τους έστειλα και mail στο οποίο μου απάντησαν,
    αλλά δεν έβγαλα άκρη γιατί αυτοί από τενερε δεν πολυσκαμπάζουν (ως καθόλου)
    και έτσι τα παράτησα. Αν εσύ μπορέσεις να βγάλεις άκρη πάντως ενδιαφέρομαι και εγώ έστω και αν
    χρειαστεί να αλλάξω χούφτες το ερώτημα βέβαια παραμένει αν όντως κάνει αυτά που υπόσχεται.
    Έχουν καταρχήν ιδέα από το μηχανάκι?Κι εγώ δεν πολυκατάλαβα αυτά που γράφουν...και δεν έχω και κανένα γνωστό εκεί στο αμέρικα...Μήπως να βάζαμε κανένα πιο χοντρό τιμονάκι (και πιο μακρύ ίσως)?Λέμε τώρα...
    Είδα και αυτό ...

κάνω κλόπι paste γιατί κάτι δεν κάνω καλά (είναι από το ebay)...

MONO AMMORTIZZATORE OHLINS YAMAHA XT 660 Z TENERE 08>09
    Σελίδα αντικειμένου: Ιταλία Κωδικός αντικειμένου: 400054758350 Νόμισμα: EUR
    Επιστροφή στον κατάλογο αντικειμένων
    Εικόνα: 1 / 1

Εκτύπωση Κοινοποίηση Σελιδοδείκτης

Αποκτήστε το
    Κατάσταση:
    - -
    Το νόμισμά σας (EUR) Νόμισμα του πωλητή (EUR)
    Πραγματοποιήστε τώρα την πληρωμή σας μέσω PayPal:
    Τιμή αντικειμένου:
    ? 779.00
    Έξοδα αποστολής: + ? 30.00

Τιμή με έξοδα αποστολής στην Ελλάδα:
    ? 809.00
    Άμεση αγορά Άμεση αγορά
    Πραγματοποιήστε τώρα την πληρωμή σας μέσω PayPal:
    Τιμή αντικειμένου:
    ? 779.00
    Έξοδα αποστολής: + ? 30.00

Τιμή με έξοδα αποστολής στην Ελλάδα:
    ? 809.00
    Άμεση αγορά Άμεση αγορά
    *Εκτιμώμενο τοπικό νόμισμα. Εφόσον αγοράζετε ένα αντικείμενο εντός της ΕΕ, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για δασμούς, τέλη ή/και φόρους.
    Τρόπος πληρωμής:
    Απαιτείται η χρήση του PayPal για την αγορά αυτού του αντικειμένου.

* Οι πληρωμές με PayPal είναι εύκολες, ασφαλείς και προστατεύονται. Λεπτομέρειες
    * Δεν έχετε λογαριασμό; Δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό στο PayPal τώρα σε δύο εύκολα βήματα.

Τοποθεσία αντικειμένου: Dogana, Άγιος Μαρίνος
    Προβολή περισσότερων λεπτομερειών Απόκρυψη περισσότερων λεπτομερειών | Προβολή αρχικής καταχώρησης καταλόγου | Παρακολούθηση αυτού του αντικειμένου
    Ξεκίνησε:
    Mon Jun 08 07:32:44 MST 2009
    Αποστολή προς: Ευρώπη
    Διάρκεια: 90ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης στον κατάλογο
    Διαθέσιμη ποσότητα 19

Μάθετε περισσότερα για τον πωλητή

wrs-evotech (
    1873
    )
    Αξιολόγηση: 99.9 % Θετικά
    Μέλος: από 25-11-2006 στο Ιταλία
    Επικοινωνία με τον πωλητή
    Προβολή άλλων αντικειμένων από τον ίδιο πωλητή
    Εγγεγραμμένος ως Επιχείρηση-Πωλητής

Ασφαλείς πληρωμές

1. Για τη δική σας προστασία, μπορείτε να πληρώσετε μόνο μέσω PayPal
    2. Το PayPal σάς προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένες πληρωμές
    3. Το PayPal είναι δωρεάν για τους αγοραστές όταν αυτοί πραγματοποιούν συναλλαγές στο ίδιο νόμισμα

Jpk
    Από το μηχανάκι δεν έχουν ιδέα.
    Οι κραδασμοί στο τιμόνι ενοχλούν μόνο όσοι οφείλονται στις δονήσεις υψηλής συχνότητας που κάνουν το τιμόνι να τρέμει στα γκριπ άρα αν βάλουμε ένα πιό χοντρό και σκληρό τιμόνι θεωρητικά θα συντονίζεται λιγότερο και δεν θα κουράζει.
    Εναλλακτικά αν βάλεις πιο βαριά αντίβαρα θα τρέμει λιγότερο αλλά θα βαρύνει το τιμόνι και θα σηκώσεις κι άλλο το κέντρο βάρους της μηχανής.
    Στο link που έβαλες <Είδα και αυτό> θα το δω το βράδυ και θα σου πω γιατί τώρα δεν προλαβαίνω
    HERE I AM AGAIN

Τον βρήκα στα Ιταλικά έχει μαγαζί με ανταλλακτικά, το αμορτισέρ αυτό βρίσκεται στο τελωνείο του Σαν Μαρίνο προφανώς από κατάσχεση μαζί με άλλα και αυτός τα πήρε και τα πουλάει.
    Οι κριτικες που του κάναν όσοι αγόρασαν απ΄ αυτόν μεσω EBAY είναι άριστες (είναι συνεπής, τα στέλνει γρήγορα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του, και η κατάσταση των αντικειμένων, για τα μεταχειρα, είναι αυτή που σου έχει περιγράψει.
    Εγώ θα τον εμπιστευόμουνα.
    Στο Ιταλικο σου προτείνει να δώσεις εσύ μια τιμή (http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?...054758350#shId) άρα σηκώνει παζάρεμα μπορείς να του πεις ότι πχ εγω 2 τεμάχια και σου δίνω 1000 δηλ αν βρεις και άλλους ενδιαφερόμενους ίσως πετύχετε καλύτερες τιμές
    Ελπίζω να σε βοήθησα
    HERE I AM AGAIN

Αρχικά δημιουργήθηκε από gelcat
    Τον βρήκα στα Ιταλικά έχει μαγαζί με ανταλλακτικά, το αμορτισέρ αυτό βρίσκεται στο τελωνείο του Σαν Μαρίνο προφανώς από κατάσχεση μαζί με άλλα και αυτός τα πήρε και τα πουλάει.
    Οι κριτικες που του κάναν όσοι αγόρασαν απ΄ αυτόν μεσω EBAY είναι άριστες (είναι συνεπής, τα στέλνει γρήγορα, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του, και η κατάσταση των αντικειμένων, για τα μεταχειρα, είναι αυτή που σου έχει περιγράψει.
    Εγώ θα τον εμπιστευόμουνα.
    Στο Ιταλικο σου προτείνει να δώσεις εσύ μια τιμή (http://cgi.ebay.it/ws/eBayISAPI.dll?...054758350#shId) άρα σηκώνει παζάρεμα μπορείς να του πεις ότι πχ εγω 2 τεμάχια και σου δίνω 1000 δηλ αν βρεις και άλλους ενδιαφερόμενους ίσως πετύχετε καλύτερες τιμές
    Ελπίζω να σε βοήθησα
    Καλέ μου φίλε βοήθησες, αλλά έχω βαπτιση τον Οκτώβριο (συν κάποια έπιπλα που πρέπει να γίνουν από την αρχή)...
    Άμα κανένας συμφωρουμίτης θέλει ας κάμει μια προσπάθεια. Κερδισμένος θα βγει..

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια για Xt 660 R!!
    από fasma στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2006, 17:07
  2. XT 600 και XT 660 μετατροπή
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 14:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε