Σελίδα 85 από 234 ΠρώτοΠρώτο ... 3575808182838485868788899095135185 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 3499

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    \Δείξε κατανόηση
    ΑΛΛΑ........... έκείνο τό..............ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣ-Ε μή τό σκοτώνεις
    Παθητική φωνή,δεύτερο Ένικό.........

ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣ - ΑΙ

πιστεύω οτι είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβασει εδω μεσα.....

ευγε....ξεπερασες τον εαυτο σου

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πιστεύω οτι είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβασει εδω μεσα.....

ευγε....ξεπερασες τον εαυτο σου

ΓΕΛΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ............

Τά μεταξωτά βρακιά άπαιτούν καί έπιδέξιους κώλους........
    Όταν λοιπόν κάποιος δέχεται είρωνικά σχόλια περί τού έπιπέδου
    νοημοσύνης καί κουλτούρας του,πρέπει μέ κάποιο τρόπο νά άμυνθεί...
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ............πού κακοποιούν
    τήν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.....!!!
    Άλλά τά έχω προσπεράσει.........προσπαθώντας νά μείνω στό πραγματικό
    νόημα,άς πούμε στήν ούσία,καί μή χαρακτηρίζοντας.

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ..........ΕΙΝΑΙ..........ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ.....!!!

Άκόμα όμως πιό γελοίος είναι αύτός πού δέ νοιώθει τό ύφος τής άπάντησης
    καί έρχεται σάν άλλος Ντ' Άρτανιάν...........νά μάς θυμίσει τό..............
    ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ καί όλοι γιά έναν.....!!!

Γιά όποιον λοιπόν θέλει καί νά προβάρει άπλά τό μεταξωτό βρακί.........
    συστήνω,.........
    ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ WORD ΠΡΩΤΑ............όσοι βαριέστε νά άνοίγετε τό λεξικό,
    διορθώνει καί σώζει τήν κατάσταση τουλάχιστον έπιφανειακά...

ΚΑΛΟΙΜΑΙΡΑ.........ΣΑΣ........ΚΟΙΡΕΙΗ

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    απο χθες εχω σκασει παντως....κριμα....πολυ κριμα...

....μονο 18 ποντοι;

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ...........

Πέσαμε ένα καλάθι εξω.......ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Είπαμε... ήταν σχεδόν σίγουρο οτι θα έχανε ο ΟΣΦΠ απο Μπαρτσελόνα, αφού είχε δώσει το 110% σε ένταση στο προηγούμενο παιχνίδι. Ειδικά απο το 3 δεκάλεπτο και μετά , είχε τελειώσει απο δυνάμεις και ήταν εμφανές, αφού οι Ισπανοί τους προσπερνούσαν αέρα και έκαναν "μπασίματα" οι "κοντοί" στο κέντρο της ρακέτας!!!!

Οι διαιτητές (αν και δεν είναι ελαφρυντικό) στα πρώτα δύο δεκάλεπτα θα έλεγα οτι άξιζαν να παίζουν καλύτερα σε καμιά αλάνα (αν και εκεί μπορει να έπεφτε και ξύλο) καθώς αυτά που έδιναν ήταν απίστευτα...(ακίνητος ο άλλος με τα χέρια ψηλά... ο Παπαλουκάς πέφτει πάνω του και σταματάει χώρις να συνεχίσει... και αντί να δώσει την μπάλα άουτ, πάει να δώσει επιθετικό...:hypnotize :hypnotize )

Παρατηρήστε οτι όποτε παίζουμε με τους Ισπανούς, είτε συλλογικά, είτε με την εθνική ομάδα... ΠΑΝΤΑ... ΜΑ ΠΑΝΤΑ... το προηγούμενο παιχνίδι μας θα είναι ζωής-θανάτου στον πόντο. Ποτέ δεν τους έχουμε αντιμετωπίσει ξεκούραστοι. Δεν θυμάμαι κανένα παιχνίδι.

Απο εκεί και πέρα για την μπάλα... ωραία πάσα του Νικοπολίδη ... πάρε - βάλε.

Για το δικό μας παιχνίδι με τον ΑΡΗ.. .μπάλα στο 5Χ5 θύμιζε όπου ο καθένας κάνει τα δικά του. Λογικό σε αυτό το επίπεδο η ΑΕΚ λόγω καλύτερων μονάδων απο τον ΑΡΗ να κερδίσει. Παρόλα αυτά, έδειξαν οι παίκτες οτι το ήθελαν και γύρισαν ενα δύσκολο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο ... (είπαμε.. σε λίγο θα έπαιζαν 5Χ5 παγκότερμα με τον Κουκουλάκη)... Δικαιότατο πέναλτυ και κάρτα στον Σάχα.

Όσκαρ ηθοποιίας στον Καφέ που πήρε με το έτσι θέλω την κόκκινη του άλλου βλάκα που άρχισε τα σπρωξίματα σαν βλαμμένο.

Αυτά και τώρα την Τετάρτη θα έχει φάση καθώς όπως είναι τώρα τα πράγματα με ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΑΡΗ βαθμολογικά κανένα σενάριο δεν φαντάζει απίθανο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Ωχ! Θα αρχίσετε και για την ορθογραφία τώρα;

Βαρετό καταντάει...

Μπινελικωθείτε για τη μπάλα ή ανοίξτε thread εκτόνωσης ρε παιδιά, αλλά το να μαλώνετε για την κάθε μαλακία είναι κουραστικό!

Πείτε λίγο για την ΠΑΟΚάρα. Θα κάνουμε τίποτα στο Φάληρο; Γιατί χτες ήμασταν αρκετά κωλόφαρδοι (ή οι γάβροι ανίκανοι) και παραλίγο να φάμε παστελάκι.

Καλά για το ΑΕΚ-ρούλης δεν υπάρχουν λόγια. Το κοράκι σε ρεσιτάλ βλακείας (μόνο η κάρτα του Σάχα ήταν σωστή) και το πέναλτι στον Σκόκο απίστευτη μούφα. Και ο Παντελής δε λέω... ακόμα μαζεύουν δόντια! Και ο Άρης μπαλάρα! Αυτή η ομάδα προσφέρει θέαμα... τρώει πολλά γκολ!

Αν υποθέσω ότι το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ ήταν παρόμοιο με το ματς στο ΟΑΚΑ είμαστε ομαδικώς για πολλά γιαούρτια. Μιλάμε φαίνονται να παίζουν σε αργή κίνηση σε σχέση με άλλες ομάδες της Ευρώπης.

ΥΓ Στο μπάσκετ άλλες 2 βδομάδες να παίζανε ο γάβρος δεν έπαιρνε κούπα. Δεν ξέρω αν φταίει ο Γιαννάκης μόνο, απλά η ομάδα δεν μπορούσε! Αυτή είναι και η απάντηση στον συμφορουμίτη που ρωτάει για τους Ισπανούς... Αφού είναι καλύτεροι μόνο 1 στα 10 ματς θα παίρνουμε (κι αν)!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΟ WORD ΠΡΩΤΑ............όσοι βαριέστε νά άνοίγετε τό λεξικό,
    διορθώνει καί σώζει τήν κατάσταση τουλάχιστον έπιφανειακά...

ΚΑΛΟΙΜΑΙΡΑ.........ΣΑΣ........ΚΟΙΡΕΙΗ

νομιζω οτι ολοι εχουν δειξει εδω μεσα οτι δεν χρειαζονται προστατη.....
    απλα αυτο που διαβασα και αυτο που παραθετω παλι οντως σε εξευτελιζουν
    σιγουρα το καταλαβαινεις....αλλα δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο σενα.

εξαλλου οταν καποιος εχει γίνει παμπολλες φορες ρεζιλι διαφεύγει σε οοοοτι μπορεσει να βρει για να πικαρει τον αλλον....τον οποιονδηποτε αλλον.

αλλα τι να λεμε τωρα.....δεν περιμεναμε κατι αλλο απο σενα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Καλά για το ΑΕΚ-ρούλης δεν υπάρχουν λόγια. Το κοράκι σε ρεσιτάλ βλακείας (μόνο η κάρτα του Σάχα ήταν σωστή) και το πέναλτι στον Σκόκο απίστευτη μούφα. Και ο Παντελής δε λέω... ακόμα μαζεύουν δόντια! Και ο Άρης μπαλάρα! \

ΥΓ Στο μπάσκετ άλλες 2 βδομάδες να παίζανε ο γάβρος δεν έπαιρνε κούπα. Δεν ξέρω αν φταίει ο Γιαννάκης μόνο, απλά η ομάδα δεν μπορούσε! Αυτή είναι και η απάντηση στον συμφορουμίτη που ρωτάει για τους Ισπανούς... Αφού είναι καλύτεροι μόνο 1 στα 10 ματς θα παίρνουμε (κι αν)!
    γιωργο οι περισσοτερες καρτες που εδωσε ο διαιτητης ηταν σωστες....πως να το κανουμε.
    απλα εφαρμοζε τον νομο.

ρε συ...μονο ο μπαναωτης φταίει???
    εχουν αλλαξει 40 παικτες σε μια χρονια....και εχουν μαζεψει ολα τα γιδια....και θελουν και ευρωπαικο?

εδω εχουν για παικταρα τον ΔΕΚΑΜΕΡΕΣ

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Στο θεμα αντιπαραθεσεις με αδικεις..... Δεν σημαινει οτι επειδη εχουμε τεραστιες διαφορες σε οτι αφορα τα αθλητικα , εχουμε και κοντρα σε ασχετα θεματα....

ΤΟΣΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ...... ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.......

Παρολα αυτα στο συγκεκριμενο θεμα διαφωνω σε κατι πολυ βασικο......

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ......

Εγω προσωπικα θα παρακαλουσα καποιον μοντ να μεταφερει τα παραπανω γραφομενα σου....

ΥΓ .....Να σου θυμισω οτι το θρεντ ειναι υπ ατμον......

Αστο να το στειλει η μπαλα τουλαχιστον.....

Που τα ειδες τα ειρωνικα σχολια περι νοημοσυνης και κουλτουρας ανθρωπε μου...???

Την παλευεις καθολου....????

Ειλικρινα ... Το Υπαρξιακο σου προβλημα δεν μπορω να το λυσω...

( Εγω τουλαχιστον....) Και που εισαι.....

Ριξε αλλον εναν ορθογραφικο ελεγχο στα γραφομενα μου γιατι δεν υπαρχει χρονος για world ..

Συνεχιζουμε λοιπον και αν το προβλημα σου ( με την ορθογραφια μου ) επιμενει...

Κανε αιτηση για μπαμ να καθαρισεις....

Αλλιως στο επιπεδο Σαγιοναρας που οπως λες εχουμε εδω μεσα....

ΕΣΥ εχεις διαλεξει να ασχολεισαι με αυτο το επιπεδο.....

Οποτε μην βγαζεις τον εαυτο σου απ εξω...

Σε αυτο το επιπεδο μπορεις να εισαι....

Σε αυτο εισαι !

( Τωρα αν θα κωλοτουμπιασεις παλι στην πορεια τα γραφομενα σου....Καθολου απιθανο.)

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    νομιζω οτι ολοι εχουν δειξει εδω μεσα οτι δεν χρειαζονται προστατη.....
    απλα αυτο που διαβασα και αυτο που παραθετω παλι οντως σε εξευτελιζουν
    σιγουρα το καταλαβαινεις....αλλα δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο σενα.

εξαλλου οταν καποιος εχει γίνει παμπολλες φορες ρεζιλι διαφεύγει σε οοοοτι μπορεσει να βρει για να πικαρει τον αλλον....τον οποιονδηποτε αλλον.

αλλα τι να λεμε τωρα.....δεν περιμεναμε κατι αλλο απο σενα

ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.....???

Ή ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ......??

Όταν δέν τόχεις.............μή τό χρησιμοποιείς......!!!

Διότι διαφεύγω............σημαίνει άλλο πράμμα.

Βέβαια, ΠΑΝΕΞΥΠΝΑ...........ξεπερνάς τό ποιός είπε πρώτος τήν προσβλητική κουβέντα
    καί ποιός..............

ΔΙΕΦΥΓΕ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ.....??

Όχι ,καί τό ποιός κατέφυγε..........μάλλον στό νά πικάρει....!!!

ΕΣΕΝΑ ΑΜΑ ΣΕ ΛΕΓΑΝ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ.........

ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ............

ΕΣΤΩ ΜΕ ΠΙΚΑ....???

Βλέπω ότι είσαι Δημοκρατικότατος...........καί δικαιότατος......!!!!
    Όπως πάντα στίς συζητήσεις μας.......
    Ά.........καί σούπερ άμερόληπτος....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ρε λαλακες μπορει να βαλει καποιος υποτιτλους..δε καταλαβαινω γιατι μου στε παλι στα μαχαιρια..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ωχ! Θα αρχίσετε και για την ορθογραφία τώρα;

Βαρετό καταντάει...

Μπινελικωθείτε για τη μπάλα ή ανοίξτε thread εκτόνωσης ρε παιδιά, αλλά το να μαλώνετε για την κάθε μαλακία είναι κουραστικό!

Πείτε λίγο για την ΠΑΟΚάρα. Θα κάνουμε τίποτα στο Φάληρο; Γιατί χτες ήμασταν αρκετά κωλόφαρδοι (ή οι γάβροι ανίκανοι) και παραλίγο να φάμε παστελάκι.

Καλά για το ΑΕΚ-ρούλης δεν υπάρχουν λόγια. Το κοράκι σε ρεσιτάλ βλακείας (μόνο η κάρτα του Σάχα ήταν σωστή) και το πέναλτι στον Σκόκο απίστευτη μούφα. Και ο Παντελής δε λέω... ακόμα μαζεύουν δόντια! Και ο Άρης μπαλάρα! Αυτή η ομάδα προσφέρει θέαμα... τρώει πολλά γκολ!

Αν υποθέσω ότι το ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ ήταν παρόμοιο με το ματς στο ΟΑΚΑ είμαστε ομαδικώς για πολλά γιαούρτια. Μιλάμε φαίνονται να παίζουν σε αργή κίνηση σε σχέση με άλλες ομάδες της Ευρώπης.

ΔΕ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ............ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ

Γιά τήν κάρτα τού Σάχα είσαι σίγουρος...??
    Δέν παίρνουν όλοι οί τερματοφύλακες σέ όλες τίς φάσεις κόκκινη έπειδή
    είναι τελευταίοι.
    Έτσι κί άλλιώς πάντα τελευταίοι είναι....

Όσο γιά τόν Άρη έχω μιά διαίσθηση ότι.........

ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΤΣΟΥ - ΛΟΥ....!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ρε λαλακες μπορει να βαλει καποιος υποτιτλους..δε καταλαβαινω γιατι μου στε παλι στα μαχαιρια..
    Ούτε γκόμενες με περίοδο να ήταν!

George οι κάρτες (ιδίως οι πρώτες δύο αποβολές ήταν πολύ τραβηγμένες). Το κοράκι μου έδινε την εντύπωση ότι άκουγε ράδιο και μόλις αντιλαμβανόταν ότι έδωσε μαλακία τη διόρθωνε με δεύτερη μαλακία. Γενικά ήταν τραγικός, αλλά άθελά του βοήθησε να γίνει αρκετά χαβαλεδιάρικο ματς.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Είπαμε... ήταν σχεδόν σίγουρο οτι θα έχανε ο ΟΣΦΠ απο Μπαρτσελόνα, αφού είχε δώσει το 110% σε ένταση στο προηγούμενο παιχνίδι. Ειδικά απο το 3 δεκάλεπτο και μετά , είχε τελειώσει απο δυνάμεις και ήταν εμφανές, αφού οι Ισπανοί τους προσπερνούσαν αέρα και έκαναν "μπασίματα" οι "κοντοί" στο κέντρο της ρακέτας!!!!

Οι διαιτητές (αν και δεν είναι ελαφρυντικό) στα πρώτα δύο δεκάλεπτα θα έλεγα οτι άξιζαν να παίζουν καλύτερα σε καμιά αλάνα (αν και εκεί μπορει να έπεφτε και ξύλο) καθώς αυτά που έδιναν ήταν απίστευτα...(ακίνητος ο άλλος με τα χέρια ψηλά... ο Παπαλουκάς πέφτει πάνω του και σταματάει χώρις να συνεχίσει... και αντί να δώσει την μπάλα άουτ, πάει να δώσει επιθετικό...:hypnotize :hypnotize )

Παρατηρήστε οτι όποτε παίζουμε με τους Ισπανούς, είτε συλλογικά, είτε με την εθνική ομάδα... ΠΑΝΤΑ... ΜΑ ΠΑΝΤΑ... το προηγούμενο παιχνίδι μας θα είναι ζωής-θανάτου στον πόντο. Ποτέ δεν τους έχουμε αντιμετωπίσει ξεκούραστοι. Δεν θυμάμαι κανένα παιχνίδι.

Απο εκεί και πέρα για την μπάλα... ωραία πάσα του Νικοπολίδη ... πάρε - βάλε.

Για το δικό μας παιχνίδι με τον ΑΡΗ.. .μπάλα στο 5Χ5 θύμιζε όπου ο καθένας κάνει τα δικά του. Λογικό σε αυτό το επίπεδο η ΑΕΚ λόγω καλύτερων μονάδων απο τον ΑΡΗ να κερδίσει. Παρόλα αυτά, έδειξαν οι παίκτες οτι το ήθελαν και γύρισαν ενα δύσκολο παιχνίδι με παίκτη λιγότερο ... (είπαμε.. σε λίγο θα έπαιζαν 5Χ5 παγκότερμα με τον Κουκουλάκη)... Δικαιότατο πέναλτυ και κάρτα στον Σάχα.

Όσκαρ ηθοποιίας στον Καφέ που πήρε με το έτσι θέλω την κόκκινη του άλλου βλάκα που άρχισε τα σπρωξίματα σαν βλαμμένο.

Αυτά και τώρα την Τετάρτη θα έχει φάση καθώς όπως είναι τώρα τα πράγματα με ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ-ΑΡΗ βαθμολογικά κανένα σενάριο δεν φαντάζει απίθανο.

Gandalf

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΝΝΑΚΗ

Τόσο μπορούσαν ,τόσο έπαιξαν.

Ή Μπάρτσα τήν προηγούμενη είχε πιό δύσκολο άντίπαλο.

Ή μήπως θεωρείς καλύτερη τήν Παρτιζάν πού τήν έκανε πλάκα ό ΠΑΟ όταν συνήλθε
    καλύτερη άπό τούς Ρώσσους..??

ΔΕ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ............ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΜΕ

Γιά τήν κάρτα τού Σάχα είσαι σίγουρος...??
    Δέν παίρνουν όλοι οί τερματοφύλακες σέ όλες τίς φάσεις κόκκινη έπειδή
    είναι τελευταίοι.
    Έτσι κί άλλιώς πάντα τελευταίοι είναι....

Όσο γιά τόν Άρη έχω μιά διαίσθηση ότι.........

ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΤΣΟΥ - ΛΟΥ....!!!

Ωραία ανταλλαγή κάνετε. Τέλος πάντων!

Για την έξοδο στο ΤΣ.Λ. είναι πολύ νωρίς ακόμη. Από αγωνιστική σε αγωνιστική όλα μπορούν να αλλάξουν. Το σενάριο που λες πάντως είναι αρκετά πιθανό να συμβεί.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864