Σελίδα 85 από 133 ΠρώτοΠρώτο ... 3575808182838485868788899095 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 1995

Θέμα: ηλεκτρονικο τσιγαρο

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ρε σεις... Τι γλώσσα μιλάτε;

Επί της ουσίας, έχετε δει διαφορά με το ΗΤ σε σχέση με το κανονικό; τι διαφορές και μετά από πόσο καιρό; εγώ κάνω ένα μήνα ΗΤ και δεν έχω τρελαθεί κιόλας... Μου φέρνει ένα "μπουκωμα".. Νομίζω ότι και το ΗΤ είναι μια μ@λ@κια..αν καταφέρει και παίξει τον ρόλο του ενός βήματος για να κόψεις τελείως τσιγάρο και μετά το ΗΤ τότε οκ.. Αλλιώς, αμα είναι να κάνεις αυτό συνέχεια τότε όχι οκ..
    Tι πράγμα ατμίζεις; Αν πήρες καμία μ@λ@κία starter, δεν ατμίζεις...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 7Tolis Προβολή μηνύματος

Dripper όλο λέω θα πάρω και ποτέ δε το κάνω για τον λόγο πως είναι μόνο για το σπίτι. Και γεύση έχουν και ντουμάνια γιατί σταζεις κατευθείαν πάνω στις αντιστασεις. Dripper χρησιμοποιούν οι cloud chasers.

Daz μιας και πιάνουν τα χέρια σου από ότι καταλαβαίνω θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με Genesis ατμό/τη. Και απασχόληση μανούρα αλλά και αποτέλεσμα.
    Το googlara! Τι κόλπα ζόρικα είναι αυτά, ούτε που τα ήξερα!

Θα πάρω ένα φθηνό dripper για δοκιμή.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Στην αντοχή είδα διαφορά και στην όσφρηση.
    Άρα και στην γευση!

Θυμαμαι οταν ειχα κοψει το τσιγαρο για 2 χρονια· ουτε ηλεκτρονικο ουτε τιποτα.

Ειχα ανακαλυψει εκ νεου το φαι! (τα κιλα που εβαλα βεβαια αλλο θεμα.. )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    να μπω λιγο σφηνα

μην νομιζεις οτι θα σε κανει να το κοψεις. θελοντας να πω οτι αν εχεις αποφασισει μεσα σου να το κοψεις τοτε ναι θα το κοψεις με ΗΤ. σου δινω ενα με εναμιση μηνα και τα παρατας ολα.

ομως η αληθεια ειναι οτι δεν τοχει αποφασισει κανενας μας
    Κοίτα.. Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ θέλω να το κόψω..

Αν μπορούσα να κάνω μόνο 5-6 τσιγάρα την ημέρα που πραγματικά είναι απόλαυση, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να το κόψω με κανένα τρόπο..

Όμως, τα περισσότερα τσιγάρα που έκανα ήταν μ@λ@κισμενα.
    Με το ΗΤ δεν έχω την ανάγκη των χαζων τσιγάρων και ξεγελαω λίγο και την ανάγκη των απολαυστικων τσιγάρων.

Όμως, επί της ουσίας, δεν ξέρω πόσο λιγότερο βλαβερο είναι το ΗΤ σε σχέση με τα χαζά τσιγάρα της μέρας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος

Αν μπορούσα να κάνω μόνο 5-6 τσιγάρα την ημέρα που πραγματικά είναι απόλαυση, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να το κόψω με κανένα τρόπο..
    κι εγω παρομοιως θα το ηθελα και πολυ μαλιστα. αλλα η πουτανα η νικοτινη ειναι προσθετικη και δεν σε αφηνει σε ησυχια. οποτε η μαχαιρι η πιπες.

οσον αφορα το αν ειναι βλαβερο το ΗΤ ας το αφησουμε στην ησυχια του διοτι και το κανονικο τσιγαρο ας μην πουμε ποσο βλαβερο ειναι

κοινως φαυλος κυκλος. μαχαιρι και τελος το καλυτερο.
    Γιαννης

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Tι πράγμα ατμίζεις; Αν πήρες καμία μ@λ@κία starter, δεν ατμίζεις...
    Νίκο, δεν με νοιάζει τι ατμίζω.. Δεν με νοιάζει να βρω την γαμάτη γεύση γιατί καμία γεύση δεν μπορεί να φτάσει πχ το πραγματικό τσιγάρο μετά το φαγητό.

Δεν με νοιάζει να βγάζω ντουμανια λες και βγαίνει φίρμα σε σκύλαδικο.

Δεν με νοιάζει να γουστάρω το ΗΤ..
    Έχω ένα της aspire με μπαταρία eleaf και μια χαρά κάνει τον ρόλο του υποκαταστατου.

Και δεν θέλει και μηχανολογικες γνώσεις η μ@λ@κια..
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 19/12/2015 στις 21:51.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Εγώ πάντως έχω βάλει μπισκότο κανέλα τώρα και είμαι yolo με ομίχλη σπιτική.

Αν θέλετε να το κόψετε κοφτε το.

Αν θέλετε να καπνίζετε καπνιστε.

Αν θέλετε να ατμισετε ατμίστε.

Το τι κάνει περισσότερο κακό αφήστε το.

Όσο θελουμε κάτι να κρατάμε στο χέρι ή/και να κατεβάζουμε (ή οχι) στα πνευμόνια μας εκτός του αναπνευσιμου αέρα, σημαίνει ότι είμαστε εξαρτημένοι ναρκομανεις.

Η λύση ειναι μαχαίρι. Όλα τα αλλά ειναι νάχουμε να λέμε να περνάει η ώρα.

Όσοι λοιπόν θέλουν να το κόψουν και χρειάζονται ψυχολογικά δεκανίκια, ας ανοίξουν ένα θρεντ "θέλω να κόψω το τσιγάρο" και ας αφήσουν εμάς τους καμμένους να μαλακιζομαστε εδώ με το ποσά βατ χρειάζονται για να μην μου βγαίνει πολυπροπυγλυκαινολη από τα ρουθούνια.

Ευχαριστώ, σας αγαπώ.

Εγώ πάντως έχω βάλει μπισκότο κανέλα τώρα και είμαι yolo με ομίχλη σπιτική.

Κουραμπιε - μελομακαρονο και χρόνια πολλά!!

Έχει κανείς συνταγή για μελομακάρονα;

Τι νικοτίνη

8-10. Όχι σοβαρά τώρα πόσο δύσκολο να είναι. Τόσες αποτυχίες έχω στα ζουμιά. Άλλη μια, σιγά το πράμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Αν θέλετε να το κόψετε κοφτε το.

Αν θέλετε να καπνίζετε καπνιστε.

Αν θέλετε να ατμισετε ατμίστε.

Το τι κάνει περισσότερο κακό αφήστε το.

Όσο θελουμε κάτι να κρατάμε στο χέρι ή/και να κατεβάζουμε (ή οχι) στα πνευμόνια μας εκτός του αναπνευσιμου αέρα, σημαίνει ότι είμαστε εξαρτημένοι ναρκομανεις.

Η λύση ειναι μαχαίρι. Όλα τα αλλά ειναι νάχουμε να λέμε να περνάει η ώρα.

Όσοι λοιπόν θέλουν να το κόψουν και χρειάζονται ψυχολογικά δεκανίκια, ας ανοίξουν ένα θρεντ "θέλω να κόψω το τσιγάρο" και ας αφήσουν εμάς τους καμμένους να μαλακιζομαστε εδώ με το ποσά βατ χρειάζονται για να μην μου βγαίνει πολυπροπυγλυκαινολη από τα ρουθούνια.

Ευχαριστώ, σας αγαπώ.
    Το θρεντακιο τούτο είχε ανοίξει για να γίνει κουβέντα αν και πόσο βοηθάει-εινσι ασφαλες το ΗΤ να κόψεις το καπνισμα και με την πάροδο των χρόνων έγινε ΗΤ tips&tricks... Όποτε, όλα χωράνε σε ΈΝΑ θρεντ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Επειδή ο kanger είναι πολύ καλός και επειδή δεν ατμιζω όπως πρώτα δε νομίζω ότι θα διαθέσω τέτοιο ποσό. Όχι τουλάχιστον αν δεν τον δοκιμάσω πρώτα.

Λόγο περιστασιακής χρήσης όμως σκεφτόμουν κανα dripping, αλλά όχι ακριβό.

Αυτά τα διαόλια δίνουν καθόλου γεύση? Δε με ενδιαφέρει καθόλου η παραγωγή ατμού, το αντίθετο μάλιστα.

http://www.mpixlimpidi.net/index.php...product_id=852
    Ή πλειοψηφία των ντριπερ είναι αερατος σαν τον σαμπτανκ. Εγώ που είμαι του kfl και μου αρέσει ή σφιχτή τσιγαρησια πήρα έναν τομπεκο Μάγκμα από vapesin 25euro και έχει και σφιχτή και αερατη και ντουμάνι και γεύση. Πολύ καλος και στηνεις μόνη ή διπλή. Άμα δεν πας σε επισκευάσιμο δεν νιώθεις πραγματικό ατμισμα. Επίσης χαλας πολλά λεφτά σε αντιστάσεις. Ο subtank και κάνα δύο ακόμη είναι πολύ κοντά σε απόδοση αλλά και σχεδόν στα λεφτά του κφλ.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Ή πλειοψηφία των ντριπερ είναι αερατος σαν τον σαμπτανκ. Εγώ που είμαι του kfl και μου αρέσει ή σφιχτή τσιγαρησια πήρα έναν τομπεκο Μάγκμα από vapesin 25euro και έχει και σφιχτή και αερατη και ντουμάνι και γεύση. Πολύ καλος και στηνεις μόνη ή διπλή. Άμα δεν πας σε επισκευάσιμο δεν νιώθεις πραγματικό ατμισμα. Επίσης χαλας πολλά λεφτά σε αντιστάσεις. Ο subtank και κάνα δύο ακόμη είναι πολύ κοντά σε απόδοση αλλά και σχεδόν στα λεφτά του κφλ.
    Το subtank το είχα πάρει με το πακέτο της kanger για νέοπες οπότε μου είχε βγει πιο φθηνά. Δεν είναι και τόσο για νέοπες αλλά έχει το καλό ότι δύσκολα θα χρειαστείς κάτι παραπάνω αργοτερα, γιατί έχει επισκευάσιμη κεφαλή ενώ και οι έτοιμες αντιστάσεις του είναι πολύ καλές.
    Ένα άλλο καλό που έχει είναι ότι δουλεύει καλά και με έλεγχο θερμοκρασίας γιατί είναι σχετικά απλός. Ο kayfun επειδή έχει τόσα κομμάτια είχα διαβάσει ότι δυσκολεύεται λίγο (δεν αναγνωρίζει σωστά την αντίσταση συνεπώς διαβάζει λάθος την θερμοκρασία). Οπότε κόλλησα στο subtank.
    Στην τζούρα με καλύπτει με τις 3 επιλογές που έχει οπότε δεν με απασχολεί και μάλλον δύσκολα θα μπω σε έξοδα για να τον αλλάξω.

Το ψάχνω για drip μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει λόγος πλέον να κουβαλάω tank γεμάτο με υγρό, λόγο απλότητας και ευκολίας στην κατασκευή αντίστασης και επειδή το μοντάκι με έλεγχο θερμοκρασίας που έχω θα κάνει ωραίο ταίρι σε ένα drip αφού δε θα με αγχώνει μη στεγνώσει το βαμβάκι.

Τώρα θα μου πεις, αντί για tank θα έχεις μπουκαλάκι με υγρό. Ναι το ξέρω αλλά συνήθως το χρησιμοποιώ στο σπίτι οπότε...

Πάντως αν έπαιρνα τώρα κάτι ίσως επέλεγα klf γιατί μάλλον ο τρόπος ατμίσματος του μου ταιριάζει περισσότερο.
    Sent from me using a computer.

Παρόμοια θέματα

1. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  2. Απαντήσεις: 258
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2011, 11:13
  3. Τσιγάρο με...250-270 χλμ./ώρα!!!
    από Multijohn στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 13:01