Κοίτα.. Η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ θέλω να το κόψω..
Αν μπορούσα να κάνω μόνο 5-6 τσιγάρα την ημέρα που πραγματικά είναι απόλαυση, δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να το κόψω με κανένα τρόπο..
Όμως, τα περισσότερα τσιγάρα που έκανα ήταν μ@λ@κισμενα.
Με το ΗΤ δεν έχω την ανάγκη των χαζων τσιγάρων και ξεγελαω λίγο και την ανάγκη των απολαυστικων τσιγάρων.
Όμως, επί της ουσίας, δεν ξέρω πόσο λιγότερο βλαβερο είναι το ΗΤ σε σχέση με τα χαζά τσιγάρα της μέρας
κι εγω παρομοιως θα το ηθελα και πολυ μαλιστα. αλλα η πουτανα η νικοτινη ειναι προσθετικη και δεν σε αφηνει σε ησυχια. οποτε η μαχαιρι η πιπες.
οσον αφορα το αν ειναι βλαβερο το ΗΤ ας το αφησουμε στην ησυχια του διοτι και το κανονικο τσιγαρο ας μην πουμε ποσο βλαβερο ειναι
κοινως φαυλος κυκλος. μαχαιρι και τελος το καλυτερο.
Γιαννης
Νίκο, δεν με νοιάζει τι ατμίζω.. Δεν με νοιάζει να βρω την γαμάτη γεύση γιατί καμία γεύση δεν μπορεί να φτάσει πχ το πραγματικό τσιγάρο μετά το φαγητό.
Δεν με νοιάζει να βγάζω ντουμανια λες και βγαίνει φίρμα σε σκύλαδικο.
Δεν με νοιάζει να γουστάρω το ΗΤ..
Έχω ένα της aspire με μπαταρία eleaf και μια χαρά κάνει τον ρόλο του υποκαταστατου.
Και δεν θέλει και μηχανολογικες γνώσεις η μ@λ@κια..![]()
Τελευταία τροποποίηση από ggs; 19/12/2015 στις 21:51.
Εγώ πάντως έχω βάλει μπισκότο κανέλα τώρα και είμαι yolo με ομίχλη σπιτική.
Αν θέλετε να το κόψετε κοφτε το.
Αν θέλετε να καπνίζετε καπνιστε.
Αν θέλετε να ατμισετε ατμίστε.
Το τι κάνει περισσότερο κακό αφήστε το.
Όσο θελουμε κάτι να κρατάμε στο χέρι ή/και να κατεβάζουμε (ή οχι) στα πνευμόνια μας εκτός του αναπνευσιμου αέρα, σημαίνει ότι είμαστε εξαρτημένοι ναρκομανεις.
Η λύση ειναι μαχαίρι. Όλα τα αλλά ειναι νάχουμε να λέμε να περνάει η ώρα.
Όσοι λοιπόν θέλουν να το κόψουν και χρειάζονται ψυχολογικά δεκανίκια, ας ανοίξουν ένα θρεντ "θέλω να κόψω το τσιγάρο" και ας αφήσουν εμάς τους καμμένους να μαλακιζομαστε εδώ με το ποσά βατ χρειάζονται για να μην μου βγαίνει πολυπροπυγλυκαινολη από τα ρουθούνια.
Ευχαριστώ, σας αγαπώ.
8-10. Όχι σοβαρά τώρα πόσο δύσκολο να είναι. Τόσες αποτυχίες έχω στα ζουμιά. Άλλη μια, σιγά το πράμα.
Ή πλειοψηφία των ντριπερ είναι αερατος σαν τον σαμπτανκ. Εγώ που είμαι του kfl και μου αρέσει ή σφιχτή τσιγαρησια πήρα έναν τομπεκο Μάγκμα από vapesin 25euro και έχει και σφιχτή και αερατη και ντουμάνι και γεύση. Πολύ καλος και στηνεις μόνη ή διπλή. Άμα δεν πας σε επισκευάσιμο δεν νιώθεις πραγματικό ατμισμα. Επίσης χαλας πολλά λεφτά σε αντιστάσεις. Ο subtank και κάνα δύο ακόμη είναι πολύ κοντά σε απόδοση αλλά και σχεδόν στα λεφτά του κφλ.
Το subtank το είχα πάρει με το πακέτο της kanger για νέοπες οπότε μου είχε βγει πιο φθηνά. Δεν είναι και τόσο για νέοπες αλλά έχει το καλό ότι δύσκολα θα χρειαστείς κάτι παραπάνω αργοτερα, γιατί έχει επισκευάσιμη κεφαλή ενώ και οι έτοιμες αντιστάσεις του είναι πολύ καλές.
Ένα άλλο καλό που έχει είναι ότι δουλεύει καλά και με έλεγχο θερμοκρασίας γιατί είναι σχετικά απλός. Ο kayfun επειδή έχει τόσα κομμάτια είχα διαβάσει ότι δυσκολεύεται λίγο (δεν αναγνωρίζει σωστά την αντίσταση συνεπώς διαβάζει λάθος την θερμοκρασία). Οπότε κόλλησα στο subtank.
Στην τζούρα με καλύπτει με τις 3 επιλογές που έχει οπότε δεν με απασχολεί και μάλλον δύσκολα θα μπω σε έξοδα για να τον αλλάξω.
Το ψάχνω για drip μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει λόγος πλέον να κουβαλάω tank γεμάτο με υγρό, λόγο απλότητας και ευκολίας στην κατασκευή αντίστασης και επειδή το μοντάκι με έλεγχο θερμοκρασίας που έχω θα κάνει ωραίο ταίρι σε ένα drip αφού δε θα με αγχώνει μη στεγνώσει το βαμβάκι.
Τώρα θα μου πεις, αντί για tank θα έχεις μπουκαλάκι με υγρό. Ναι το ξέρω αλλά συνήθως το χρησιμοποιώ στο σπίτι οπότε...
Πάντως αν έπαιρνα τώρα κάτι ίσως επέλεγα klf γιατί μάλλον ο τρόπος ατμίσματος του μου ταιριάζει περισσότερο.
Sent from me using a computer.