+1000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
+1000 ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΒΕΒΑΙΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΥΣ,ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.....ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ
Αυτό ξαναπέστο.Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και προσεξε τι ευχεσαι...γιατι δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ξερεις τι παει να πει ΞΥΛΟ![]()
Γιατί στην Αίγυπτο και στη Συρία που πέφτει τώρα "ξύλο", δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Από αυτό το ξύλο, έχουν πεθάνει περί τους 3000 ως τώρα στη Συρία και 1500 με 2000 χιλιάδες στην Αίγυπτο.
Δεν ξέρω πως είναι δυνατό να υπάρχουν τέτοιοι αριθμοί και να μη συμβαίνει κιχ... Αλλά για τον ίδιο λόγο, φαντάζομαι ότι όταν θα φάμε εμείς εδώ "ξύλο", δεν θα μας κλάψει κανένας...
Κατά τ' άλλα, το παιχνίδι της αυτοενοχοποίησης καλά συνεχίζεται.. Το ότι τόσοι πολλοί παπαγαλίζουν τις ατάκες του μεγκα και του Σκαϊ, που κατά τ' άλλα βρίζουν "γιατί έχουν συμφέροντα αυτοί", δεν το καταλαβαίνω..
Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Δεν ξέρω πως είναι δυνατό να υπάρχουν τέτοιοι αριθμοί και να μη συμβαίνει κιχ... Αλλά για τον ίδιο λόγο, φαντάζομαι ότι όταν θα φάμε εμείς εδώ "ξύλο", δεν θα μας κλάψει κανένας...![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
1)To μηνυμα αποτελουσε απαντηση σε μηνυμα του alres που κοροιδευοντας οσα ειπε ο Aufgebracht μας κατεταξε σε αυτους που θελουν "χουντα".Απλα απαντησα στο ιδιο υφος και γω χαριτολογοντας,φυσικα και δεν θελω χουντα,κανεις δε θελει!
2)Φοροφυγας ειναι αυτος που φοροδιαφευγει.Οι μηχανισμοι τον καλυπτουν,αυτος το κανει.Επειδη τον καλυπτουν θα τα ριξω μονο στο κρατος που δεν μπορει να τον πιασει? Αυτος το κανει,σε αυτον τα ριχνω πρωτα απ'ολα!
3)Εγω στην Ελλαδα ξερω την αριστερα που ζηταγε αυξησεις ενω ηξερε οτι οι αυξησεις αυτες μπορουν μονο να προελθουν απο πακετα αναπτυξης,επιδοτησεις και λεφτα κοροιδων που πληρωναν τους φορους τους!Ξερω την αριστερα που με τις πολυμηνες απεργιες τις και την αδιαλλακτη σταση της εκλεισε την Pirelli,το εργοστασιο της Nissan στο Βολο και ποσους αλλους.Ξερω επισης την αριστερα του "Οχι σε ολα,προταση καμια".Ξερω και την αριστερα που ενω μπορουσε να εχει συνδυασμενο ποσοστο 30% στις εκλογες προτιμησε να διασπαστει και οχι να κατσει κατω και να τα βρουνε μεταξυ τους.Ε λοιπον ναι,την εφτυνα,τη φτυνω και οσο ειναι οι χειροτεροι υποκριτες μαζι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,παλι θα τους φτυνω! Αν υποννοεις οτι εντασσω σε αυτη την αριστερα και ολους τους αριστερους,οχι,δεν εχω καμια τετοια προθεση.Αυτα που λεω αφορουν κομματα και κομματικους,τελεια και παυλα!
4)Για την εισπραξη των φορων το αφηνω ασχολιαστο...σε παραπεμπω στην κατασταση της κοινωνιας οπου η φοροι εισπραχθηκαν ολα αυτα τα χρονια.Κανε μια συγκριση στο που ειναι η Γερμανια,η Γαλλια και η Αγγλια σε θεματα παιδειας,βιοτικου επιπεδου κτλ με εδω,και ξαναπεστο μου.
5)Το συστημα θα με ειχε διαβρωσει αν ημουν μερος του ή το υποστηριζα.Δεν ειμαι μεσα στο συστημα,δεν το υποστηριζω.Το να μου λετε οτι ειμαι διαβρωμενος επειδη εφτυσα την αριστερα και εχω αιχμηρες αποψεις για την κοινωνια δεν το λαμβανω υπ'οψιν μου,γιατι κατα τη γνωμη μου,ειναι αδικαιολογητο!
6)Αυτος που ειπε οτι παπαγαλιζω ατακες ΣΚΑΙ και Μεγκα,να του πω απλα οτι θεωρω αυτο που λεει την μεγιστη προσβολη προς εμενα,υποτιμαει ξεκαθαρα τη νοημοσυνη μου και με κατηγορει ευθεως χωρις να με εχει γνωρισει καν.Κακο δικο σου αν κανεις τοσο ανοητα,ασυναρτητα και αβασιμα σχολια!
Είσαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Δεν ειμαι μεσα στο συστημα
Εκτός και αν ζεις σε κάποιο κοινόβιο ψηλά σε κάποιο βουνό το οποίο δεν εμπεριέχεται σε κάποιο κτηματολόγιο, αυτόνομος 100% ενεργειακά, δεν έχεις ΑΦΜ-ΑΔΤ κτλ κτλ κτλ, δεν έχεις παρακολουθήσει δημόσια ή ιδιωτική εκπαίδευση, λειτουργείς με τους δικούς σου νόμους (εσύ και οι εδικοί σου εκεί), δε σου μιλεί κανείς και δεν έχεις επαφές με κανέναν που να ζει στην κοιλάδα παρακάτω.
(καταλαβαίνεις τι εννοώ...)
Το ότι δεν αποδέχεσαι τις νόρμες που υποδουλώνουν/αποξενώνουν τον άνθρωπο δε σημαίνει ότι τις απορρίπτεις σωρηδόν κι όλας. Αλλιώς μετοικείς στο κοινόβιο που προανέφερα.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Φίλε μου, γιατί μυγιάζεσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
1)To μηνυμα αποτελουσε απαντηση σε μηνυμα του alres που κοροιδευοντας οσα ειπε ο Aufgebracht μας κατεταξε σε αυτους που θελουν "χουντα".Απλα απαντησα στο ιδιο υφος και γω χαριτολογοντας,φυσικα και δεν θελω χουντα,κανεις δε θελει!
2)Φοροφυγας ειναι αυτος που φοροδιαφευγει.Οι μηχανισμοι τον καλυπτουν,αυτος το κανει.Επειδη τον καλυπτουν θα τα ριξω μονο στο κρατος που δεν μπορει να τον πιασει? Αυτος το κανει,σε αυτον τα ριχνω πρωτα απ'ολα!
3)Εγω στην Ελλαδα ξερω την αριστερα που ζηταγε αυξησεις ενω ηξερε οτι οι αυξησεις αυτες μπορουν μονο να προελθουν απο πακετα αναπτυξης,επιδοτησεις και λεφτα κοροιδων που πληρωναν τους φορους τους!Ξερω την αριστερα που με τις πολυμηνες απεργιες τις και την αδιαλλακτη σταση της εκλεισε την Pirelli,το εργοστασιο της Nissan στο Βολο και ποσους αλλους.Ξερω επισης την αριστερα του "Οχι σε ολα,προταση καμια".Ξερω και την αριστερα που ενω μπορουσε να εχει συνδυασμενο ποσοστο 30% στις εκλογες προτιμησε να διασπαστει και οχι να κατσει κατω και να τα βρουνε μεταξυ τους.Ε λοιπον ναι,την εφτυνα,τη φτυνω και οσο ειναι οι χειροτεροι υποκριτες μαζι με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,παλι θα τους φτυνω! Αν υποννοεις οτι εντασσω σε αυτη την αριστερα και ολους τους αριστερους,οχι,δεν εχω καμια τετοια προθεση.Αυτα που λεω αφορουν κομματα και κομματικους,τελεια και παυλα!
4)Για την εισπραξη των φορων το αφηνω ασχολιαστο...σε παραπεμπω στην κατασταση της κοινωνιας οπου η φοροι εισπραχθηκαν ολα αυτα τα χρονια.Κανε μια συγκριση στο που ειναι η Γερμανια,η Γαλλια και η Αγγλια σε θεματα παιδειας,βιοτικου επιπεδου κτλ με εδω,και ξαναπεστο μου.
5)Το συστημα θα με ειχε διαβρωσει αν ημουν μερος του ή το υποστηριζα.Δεν ειμαι μεσα στο συστημα,δεν το υποστηριζω.Το να μου λετε οτι ειμαι διαβρωμενος επειδη εφτυσα την αριστερα και εχω αιχμηρες αποψεις για την κοινωνια δεν το λαμβανω υπ'οψιν μου,γιατι κατα τη γνωμη μου,ειναι αδικαιολογητο!
6)Αυτος που ειπε οτι παπαγαλιζω ατακες ΣΚΑΙ και Μεγκα,να του πω απλα οτι θεωρω αυτο που λεει την μεγιστη προσβολη προς εμενα,υποτιμαει ξεκαθαρα τη νοημοσυνη μου και με κατηγορει ευθεως χωρις να με εχει γνωρισει καν.Κακο δικο σου αν κανεις τοσο ανοητα,ασυναρτητα και αβασιμα σχολια!
Εδώ ακούγονται πολλές απόψεις, άλλες καλύτερες, άλλες χειρότερες. Όλες υπόκεινται σε κριτική, άλλοτε πιο αυστηρή, άλλοτε πιο χαλαρή.
Δεν σου απηύθυνα αυτή την ατάκα, ούτε έχω πρόθεση να συνεχίσω μια μάταιη διαφωνία. Πίστεψέ έχω το θάρρος της γνώμης μου να απευθυνθώ σε όποιον νομίζω. Τα είπαμε όμορφα και ωραία με πμ, μην τα ξαναχαλάμε.
τι έπαθες ρε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()
![]()
Τι σχεση εχει η επικοινωνια με ανθρωπους και η ζωη σε κατοικημενη περιοχη με το συστημα?Αλλο κοινωνια αλλα συστημα ε! Προς το παρον ουτε ψηφιζω ουτε ΑΦΜ εχω ουτε φορους πληρωνω ακομα και δεν εχω τελειωσει ακομα την δημοσια εκπεδευση.Ε καταλαβαινετε με ποια εννοια λεω το συστημα,γιατι παιζετε με τις λεξεις? Δεν εχω κανενα προβλημα να ταυτιζομαι με αποψεις...αλλο φερεφωνο αλλα να συμφωνεις.Οντως ταυτιζομαι μερικως με τις αποψεις καποιων στο ΣΚΑΙ,αλλα δεν νομιζω οτι απαγορευεται,αν πιστευω οτι εχουν δικιο...Τελος,κριτικη που ειναι αβασιμη και αδικαιολογητη δεν τη δεχομαι.Ειμαι ομως και λιγο οξυθυμος αν με τσιγκλησεις,το παραδεχομαι αυτο...
Καλά τα λες...Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
τι έπαθες ρε;![]()
Όσο αισιόδοξος και να θέλει να είναι κανείς, η αλήθεια, πολλές φορές, συντρίβει κάθε ελπίδα...
![]()
Ε, δείχνεις (για το νεαρό της ηλικίας σου) ότι έχεις αρχίσει να ψάχνεσαι. Καλό είναι αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Τι σχεση εχει η επικοινωνια με ανθρωπους και η ζωη σε κατοικημενη περιοχη με το συστημα?![]()
Θα το ανακαλύψεις μέσα στην αναζήτησή σου κάποια στιγμή.
Και το τι σχέση έχει, και το τι σχέση ενδεχομένως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχει.
![]()
Εκ των πραγμάτων (by default) ανήκεις στο "σύστημα".Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Αλλο κοινωνια αλλα συστημα ε!
Αφού γράφεις εδώ, θες δε θες ανήκεις.
Δεν σου είπε κανένας πως είσαι φερέφωνο,πως παπαγαλίζεις είπε...Άλλο το ένα,άλλο το άλλο..Θα σου απαντήσω και στο προηγούμενο ποστ έτσι,μιας και βαράω μύγες σήμερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Δεν εχω κανενα προβλημα να ταυτιζομαι με αποψεις...αλλο φερεφωνο αλλα να συμφωνεις.Οντως ταυτιζομαι μερικως με τις αποψεις καποιων στο ΣΚΑΙ,αλλα δεν νομιζω οτι απαγορευεται,αν πιστευω οτι εχουν δικιο...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
2) Ο λόγος ύπαρξης κράτους,μεταξύ πολλών άλλων,είναι και να ελέγχει την εφαρμογή των νόμων.Μεταξύ του φοροφυγά και του κράτους θα έπρεπε να μας πειράζει σε ποσοστό 90% πως το κράτος είναι μπουρδέλο και στο 10% οι φοροφυγάδες...Πρώτον διότι το συντριπτικό ποσοστό της (εισ)φοροδιαφυγής είναι νόμιμο ή σχεδόν νόμιμο με αποτέλεσμα να φεύγουν λεφτά από παράθυρα,δεύτερο γιατί βρίσκουν και τα κάνουν και τρίτο γιατί το φορολογικό μας σύστημα είναι από τη φύση του άδικο με τρομακτικούς,για τα δεδομένα ευρωπαϊκού κράτους,έμμεσους φόρους και αρκετούς πολύ υψηλούς άμεσους...
Στην τελική,είναι σαν να σε αφήνει ο γείτονας να απαυτώνεις την,milfara,γυναίκα του πρωί-μεσημέρι-βράδυ μπροστά στα μάτια του και μετά να σου λέει φταις εσύ γιατί δεν είσαι ηθικός και να σου ζητάει το σπίτι σου για ψυχική οδύνη...
3) Δεν θα κάτσω να αναλύσω,απλά σε 5 γραμμές να αναλύσεις την αριστερά στην Ελλάδα είναι κάπως δύσκολο...Ειδικά στο κομμάτι για την διάσπαση,καποιός είχε βάλει ένα γαμάτο διάγραμμα εδώ κάποτε
4) Δεν είναι πολύ μακριά από εμάς και μη βλέπεις μέσους όρους γιατί η μεσαία τάξη στην Ευρώπη ακολουθεί την αμερικάνικη στον τάφο...Απλά εμείς βρεθήκαμε μέσα σε 3 χρόνια πιο κοντά από όλους...
5) Όταν συμφωνείς με το ΣΚΑΪ ή το Μέγκα μπορεί να μην σε διάβρωσαν αλλά σίγουρα σε κατάφεραν να πιστέψεις τις ερμηνείες τους...Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο μόνο που εσύ δεν έχεις κακές προθέσεις...Έτσι κατάφεραν να <<διαβρώσουν>> πολλούς ανθρώπους που καμία σχέση δεν είχαν με τα 2 κόμματα αυτά καθ'αυτά..Και αυτοί καλές προθέσεις είχαν,τους καταλληλότερους ψήφιζαν πάντα...Έμπαινε και κανένα ανήψι στο δημόσιο και όλα καλά...
6) Καλό παιδί φαίνεσαι,λίγο με την ωρθωγραφήα έχεις ένα θεματάκι αλλά 'νταξ',έχεις καιρό μπροστά σου...
Για να στα πω και αλλιώς...Αυτοί που πιστεύεις,πως έχουν δίκιο,ελέγχουν την πολιτική ζωή και πλέον βάζουν και τα τσιράκια τους απευθείας σε καρέκλες...Καψής,Παντελής όχι ο Μανώλης που έχει το στασίδι στο Μέγκα,υπουργός Επικρατείας και εκπρόσωπος τύπου,Ψυχάρης Jr σύμβουλος Σαμαρά κλπ κλπ...Οι έξω,που είναι μεγαλύτεροι καρχαρίες,δεν κράτησαν καν τα προσχήματα και έβαλαν κατευθείαν φυτευτό πρωθυπουργό,σε εμάς και στους Ιταλούς....
Σίγουρα φταίμε και εμείς που έχουμε μπουρδέλο κράτος αλλά δεν φταίει αυτό για την κρίση...Σίγουρα έφαγαν και οι πολιτικοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια αλλά δεν φταίει αυτό για την κρίση...Σίγουρα η αριστερά έχει ευθύνες,μερικές τις αναφέρεις,αλλά δεν φταίει αυτή για την κρίση...Σίγουρα απόψεις σαν τις δικές σου έχουν μια κάποια βάση,αλλιώς δεν θα τις πίστευε κανένας,αλλά δεν είναι σωστές ούτε θα μας βγάλουν από την κρίση...Από εκεί και πέρα ψάξε όσο μπορείς και καλό θα είναι να έχεις όσο δυνατό λιγότερα φίλτρα στην ενημέρωσή σου και μικρότερες παρωπίδες...
ΥΓ Τα παραπάνω είναι η,υποκειμενική,κρίση του υποφαινόμενου....
Για να γράφεις τόσα πολλά, σε έχει πhdhξει η κρίση...Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Δεν σου είπε κανένας πως είσαι φερέφωνο,πως παπαγαλίζεις είπε...Άλλο το ένα,άλλο το άλλο..Θα σου απαντήσω και στο προηγούμενο ποστ έτσι,μιας και βαράω μύγες σήμερα...
![]()
Η φοροδιαφυγή δείχνει πόσο έχουμε ξεπέσει σαν λαός.Θεωρούσαμε μαγκιά την κλοπή,δικαιολογημένη την φοροδιαφυγή και αντιμετωπίζαμε με έναν ατέλειωτο ωχαδερφισμό κάθε κριτική.Δεν είναι δυνατόν κανένας σε μια χώρα 10.000.000 να μη αναρωτήθηκε πως ενώ όλη η ελληνική βιομηχανία έκλεισε απο το 1990 εμεις διοργανώνουμε τους δεύτερους πιο ακριβούς ολυμπιακούς αγώνες στην ιστορία.Βολευτήκαν όλοι με την κατάσταση.
Ας είναι και έτσι,παρασυρθήκαμε! Ένας ολόκληρος λαός όμως δεν έμαθε ακόμα να σέβεται τον γείτονα του,το περιβάλλον,την ιστορία του τόπου,δεν έμαθε τι πάει να πει υιγής ανταγωνισμός και δεν έμαθε ποτέ-ούτε και σήμερα-να κάνει την αυτοκριτική του.Πάντα το κράτος,αυτοί εκει πάνω."Μας εξαπάτησε"το ΠΑΣΟΚ λένε .Βέβαια,αλλα εσείς ως σκεπτόμενοι άνθρωποι δεν είχατε μυαλό να φανταστείτε τίποτα? Ούτε καν να πείτε:"Για σταθείτε ρε παιδιά! Εδω επηρεάζονται οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου με βιομηχανίες κολοσσους απο την κρίση,η Ελλάδα που δεν εξάγει ούτε υαλοκαθαριστήρα,πού τα βρήκε τα λεφτά ?"
Λέω μονομερώς τα πράγματα επίτηδες.Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ με το κράτος,τι άλλο να πει κανείς? Ούτως ή άλλως δεν μπορούμε αυτη τη στιγμή να αλλάξουμε αυτούς.Ας αλλάξουμε πρώτοι εμείς!