Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
το "Luther" πολυ καλο! εχει πολυ λιγα επεισοδια ομως (17 ολα νομιζω)...
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Narcos. Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει. Limitless, πολύ καλή σειρά. Άσχετο αλλά παραστράτησα και είδα ελληνική σειρά. Δε ξέρω πως έγινε αυτό αλλά το μάλιστα σεφ μου άρεσε αρκετά και έριξα και γέλιο.
Είδα κι εγώ το πρώτο επεισόδιο του Μάλιστα σεφ. Μου άρεσε πολύ (ιδίως οι μουσικές επιλογές!)
Kingdom season 2 στα τορενταδικα. Κυριο κατμαστεεεεερ...
Επίσης το the expanse δείχνει πολύ καλό, space sci fi κλπ.
Πολυ ευχαριστα νεα για το luther!!! μα καλα που το ανακαλυψατε ??
Επισης τωρα βλεπω Jessica Jones το βρισκω πολυ ενδιαφερον και ατμοσφαιρικο, η πλοκη δεν κολλαει οπως πχ το sens8....
Για μενα η φετεινη αποκαλυψη ηταν παντως το limitless.
Εψαξα λιγο και αυτα τα evil dead που λεγατε αλλα δεν τα ειδα, ειδα ομως οτι πρωταγωνιστει ο sam axe του burn notice!!!!!!!!!!!!!!
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Ρε παιδιά, για το αμερικανικό λουθερ μιλάτε; Αφού υπάρχει το βρετανικό.
Στο βρετανικό αναφερόμουν
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
Και οχι αγαπητή Νικόλ. Ο William Ash παίζει και στο burn notice.
Εμ, ειδες, το χα πει κι εγω για το βρετανικο luther (τωρα μαθαινω οτι πααααλι αντιγραφουν οι αμερικανοι, μην αφησουν τπτ καλο στην τυχη του!), δε με ακουγες......
Ε καλα λοιπον αφου επιμενετε τοσο θα τα δω και τα evil dead τι να κανω...του χω αδυναμια αυτουνου του πηγουνα.
Μετα θα κανω μια μελετη σε μερικες κωμωδιες και θα σας πω πορισματα, θα εξετασω
fresh off the boat
jane the virgin
ισως και master of none
(οπως καταλαβατε με εχει πιασει παλι η χειμωνιατικη καταθλιψη και λιωνω μπροστα στον υπολογιστη....φτου κακα)
υγ ψαχνω να κατεβασω το βρετανικο mad dogs αλλα δεν το βρισκω σε 720, καμια ιδεα κανεις? χωρις υποτιτλους
.Α, διορθωση:
..εννοω, αν προσπαθησει κανεις να βοηθησει, δεν χρειαζονται υποτιτλοι.
Κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός αλλά έχει κανείς καμμιά άκρη για το paper chase ,τη σειρά όχι την ταινία.