Σελίδα 85 από 121 ΠρώτοΠρώτο ... 3575808182838485868788899095 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 1807

Θέμα: Ρε δώστε στους ανθρώπους τα αναδρομικά τους

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    Ε μη μας το χαλάς τώρα προφανώς κάποιο έχουν ενημέρωση απο το MEGA και τον ANT1 εντάξει δεν έχουν παει
    ποτε σε πορεία στη ζωή τους αλλά θα μάθουν τα νεα απο τον Πρετεντέρη..
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Εγώ πάντως βλέπω ότι μετά από 85 σελίδες η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στο thread τείνει να συμφωνήσει στα αυτονόητα σε ότι αφορά τους μπάτσους και την αποστολή τους.

Και δεν το λέω ειρωνικά, είναι σημαντικό να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα.
    Άρα τελικά το thread ούτε άσκοπο ήταν ούτε μάταιο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από The_Scientist Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάντως βλέπω ότι μετά από 85 σελίδες η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στο thread εξ'αρχής έλεγε τα αυτονόητα σε ότι αφορά τους μπάτσους και την αποστολή τους.
    fixed.

Όχι δεν ήταν/είναι. Αν μη τι άλλο προσέφερε και υλικό για σκέψη και άφθονο γέλιο.

Μπορεί να έχεις δίκιο.
    Όπως και να έχει, θετικό είναι ...

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Milky Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε συ!!!!!
    Τι είναι αυτά τώρα????
    Ο πρετεντερης το έφτιαξε αυτό το προβοκατόρικο βίντεο,ειμαι σίγουρος.
    Και εσύ γίνεσαι γραφικός ,μα είναι δυνατόν???
    Μόνο Αληθινά βίντεο άλωσης περιπτέρων γίνονται πιστευτά.
    Βλέπουν τον ματατζη που χτυπάει, αλλά δεν βλέπουν τι προηγήθηκε.
    Βλέπουν τα ματ να μπαίνουν στο κτίριο, σίγουρα όχι γιατί έψαχναν για ξενοίκιαστο να μπουν, αλλά γιατί οι μπαχαλακηδες έριχναν πέτρες και μολοτωφ από πάνω, και δεν ήταν παρκουριστες όσο και αν κάποιοι θέλουν να διακωμωδησουν το γεγονός, είναι υπαρκτό, αλλά ο παρωπιδισμος είναι τέτοιος που δεν δέχονται τίποτα.
    Εγώ προσωπικά πρώτος και από άλλα παρόμοια ποστ έκρινα και κρίνω τα κακώς κείμενα των αστυνομικών.
    Και έχω δει με τα μάτια μου και πολλές ΕΔΕ και ποινές.
    Φυσικά δεν περιμένω να το πιστέψει κανένας.
    Όπως και εγώ δεν πιστεύω τα φιλια αισθήματα αυτών, που <αγωνίστηκαν> να σβήσουν την φωτιά στα ΖΆΡΑ ,η να επιβάλουν την τάξη και να κάνουν μία ειρηνική πορεία.
    Υπήρχαν και υπάρχουν ειρηνικοί διαδηλωτές, αυτοί δεν πετάνε μάρμαρα, πέτρες,μολοτωφ κλπ .
    Αυτοί που ορυονται ότι ενέργειες σαν την απόπειρα καψίματος του ΖΑΡΑ πληγώνει τον αγώνα τούς και το κίνημα, μου θυμίζουν τους εξωγήινους στο Mars attack' s .που φώναζαν < είμαστε φίλοι σάς μην τρέχετε > αλλά έκαιγαν τους γήινους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ πάντως βλέπω ότι μετά από 85 σελίδες η πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στο thread τείνει να συμφωνήσει στα αυτονόητα σε ότι αφορά τους μπάτσους και την αποστολή τους.

Και δεν το λέω ειρωνικά, είναι σημαντικό να συμφωνήσουμε στα αυτονόητα.
    Υλικό για σκέψη δεν πρόσφερε (σ εμένα) γιατί κατά την ταπεινή μου άποψη πιάνει την ιστορία από εκεί που μας συμφέρει.
    Η ιστορία λοιπόν δεν ξεκινάει από την ώρα που πέφτει ο δυστυχής Γρηγορόπουλος νεκρός αλλά από καιρό πριν.
    Θέλετε να το κουβεντιάσουμε?
    Νομίζω όχι.
    Έχω την αίσθηση ότι αυτή κουβέντα άρχισε έχοντας από τα πριν αποφασίσει την κατάληξη.
    Δεν μιλάμε δηλαδή για κουβέντα αλλά για ανακοίνωση απόψεων.

Ας ανακοινώσω κι εγώ λοιπόν τη δική μου...

-Τι μέτρα πήρατε ή τι μέτρα θα πάρετε ή τέλος πάντων τι μέτρα θα έπρεπε να πάρετε για να μην βρεθεί
    κανένα άλλο ΠΑΙΔΑΚΙ στη θέση του Γρηγορόπουλο ή του Ρωμανού?

-Πότε συμφωνήσαμε σαν άνθρωποι ή σαν κοινωνία ότι η πώληση ναρκωτικών και η ύπαρξη μαφιόζων στα Εξάρχεια
    θα είναι αν όχι νόμιμη ή έστω ανεκτή?

Οι απαντήσεις φυσικά δεν δόθηκαν και ούτε θα δοθούν....
    Σας εύχομαι λοιπόν από την καρδιά μου στις καταστάσεις αυτές
    να μην εμπλακείτε ποτέ προσωπικά, εσείς, τα παιδιά σας ή τα αδέρφια σας.

Για μένα τα παιδιά αυτά δεν είναι ήρωες.
    Σιχαίνομαι τους νεκρούς ήρωες και την υποκρισία των κεριών που ανάβαουν για πάρτι τους ΜΕΤΑ θάνατο.
    Για μένα είναι απλά νέοι που η θέση τους ήταν στο πανεπιστήμιο, στη δουλειά, στην βόλτα κλπ κλπ
    Ούτε στη φυλακή που είναι ο ένας, ούτε στο χώμα που είναι ο άλλος και σύντομα θα δεχτεί επισκέψεις
    Όποιος λοιπόν νομίζει ότι είναι θέμα μπάτσου πλανιέται πλάνη οικτρά...

υπογραφή
    ο Κυρ Παναγής με το καμένο μαγαζί

υγ
    βρίστε τώρα ελεύθερα τα είχα πει και στο μπάικ νετ κάποτε κι είχε γίνει της πουτάνας...

υγ2
    Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Αμιρουκάι που είναι το αστείο....
    Εγώ μας βλέπω για κλάματα.
    ανανήψαντας

Πολλά από αυτά που λες είναι σωστά...

Τυχαίνει όμως εγώ να είμαι πρακτικός άνθρωπος και όχι θεωρητικός.
    Και σαν πρακτικός άνθρωπος θα σου πω ότι για πετύχεις κάτι πρέπει να πας βήμα - βήμα.
    Ποια είναι τα βήματα κατά τη γνώμη μου ?

1. Συνειδητοποιείς την πραγματικότητα (τα αυτονόητα που λέγαμε)
    2. Συνειδητοποιείς ότι αν θες να αλλάξεις κάτι πρέπει να δράσεις (όχι από το PC)
    3. Συνειδητοποιείς ότι για να έχεις πιθανότητες πρέπει η δράση να είναι μαζική

Αφελής δεν είμαι, ούτε περίμενα αυτό το thread να αλλάξει την κοινωνία.
    Οι αλλαγές κατακτώνται αλλιώς (και αν θες το συζητάμε).
    Αυτό το thread μπορεί να βοηθήσει στο 1. άντε και λίγο στο 2.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    τωρα αυτο το εννοεις? και ρωταω πολυ σοβαρα....
    Σχετικά με το βίντεο με τις μπύρες-μολότωφ.... Υπάρχει λοιπόν αυτό το βίντεο που δείχνει αστυνομικούς να μαζεύουν μολότωφ-μπυρες(γιατί ίσως να τις μαζεύουν οι αστυνομικοί απλώς για ανακύκλωση) από το έδαφος και να τις βάζουν σε έναν σάκο (προφανώς του διαδηλωτή που έχει συλληφθεί)...... ΩΣ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ....
    Πιθανά ενδεχόμενα...
    1. Οι αστυνομικοί θέλουν να φορτώσουν τις μπύρες-μολοτωφ στον διαδηλωτή ενώ είναι αθώος...
    2. Ο διαδηλωτής είχε τις μολότωφ-μπυρες στο σάκο του και τις πέταξε δευτερόλεπτα πριν ενώ τον κυνηγούσαν και τις μαζεύουν μαζί με τον σάκο ως πειστήρια...
    3. Οι αστυνομικοί μαζεύουν τις μπύρες για ανακύκλωση....

Όλα τα παραπάνω παίζουν απλώς οι πιθανότητες είναι κατ'εμένα 1. 9,9% 2. 90% 3. 0.1% και τις βγάζω τις πιθανότητες καθώς δεν είμαι άσχετος με τον χώρο αλλά ωστόσο η αλήθεια είναι ότι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
    Ωστόσο οι περισσότεροι από σας πιστεύετε απλώς αυτό που θέλετε να πιστέψετε πράγμα που σημαίνει πως όποιος ανεβάσει ένα βίντεο όπως τον συμφέρει διαμορφώνει την γνώμη του κόσμου. Αυτό ισχύει σε πολλές περιπτώσεις και αντιστρόφως. Διαμορφώνουν τη γνώμη σας λοιπόν....
    Κι εγώ θα ήθελα να πιστέψω ότι οι αστυνομικοί κάνουν σωστά τη δουλειά τους στο βίντεο αυτό αλλά δεν το υποστηρίζω αυτό καθώς ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ.

ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΑΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΤΙΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ Η ΑΝ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.... (τροφή για σκέψη αυτό)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Ας ανακοινώσω κι εγώ λοιπόν τη δική μου...

-Τι μέτρα πήρατε ή τι μέτρα θα πάρετε ή τέλος πάντων τι μέτρα θα έπρεπε να πάρετε για να μην βρεθεί
    κανένα άλλο ΠΑΙΔΑΚΙ στη θέση του Γρηγορόπουλο ή του Ρωμανού?

-Πότε συμφωνήσαμε σαν άνθρωποι ή σαν κοινωνία ότι η πώληση ναρκωτικών και η ύπαρξη μαφιόζων στα Εξάρχεια
    θα είναι αν όχι νόμιμη ή έστω ανεκτή?

Οι απαντήσεις φυσικά δεν δόθηκαν και ούτε θα δοθούν....

υγ2
    Δεν μπορώ να καταλάβω ρε Αμιρουκάι που είναι το αστείο....
    Εγώ μας βλέπω για κλάματα.
    Για το πρώτο, με ζμπαθάς αλλά μέτρα υπάρχουν. Αλλά όπως βγαίνει ο Shooter και λέει πέρασα εξετάσεις και είμαι καλά, έτσι φαντάζομαι θα είχε περάσει και ο "πιστολάς" που έφαγε τον μικρό γιατί τον είπε μπάτσο κατάμουτρα. (Δεν θέλω να πω ότι ο Shooter συνδέεται με το γεγονός ή οτιδήποτε άλλο εναντίον του, απλά μας ανέφερε το γεγονός και υποθέτω ότι είναι γενική πρακτική. Το ότι ένας αστυνομικός αυτοαποκαλείται "πυροβολητής" και έχει ήρωα τον δικαστή/εκτελεστή είναι λίγο κάπως, αλλά τέλος πάντων ο καθ' ένας ζει την φανταστική ζωή του στο διαδίκτυο). Το ότι τα μέτρα πρόληψης τέτοιων φαινομένων δεν εφαρμόζονται ή υπάρχουν για να υπάρχουν μόνο σαν τύπο και όχι σαν ουσία, είναι ζήτημα. Ζήτημα και εσωτερικό της αστυνομίας που ανέχεται επικίνδυνους στο σώμα και της πολιτείας που ανέχεται επικίνδυνους (μάλλον γιατί είναι υπό συνθήκες χρήσιμοι) και ημών που τους έχουμε να υπηρετούν την δικαιοσύνη θεωρητικά, πρακτικά μπορεί να μας στείλουν γενικώς και ειδικώς έτσι γιατί είχαν μιά επίμονη τσίμπλα το πρωί. Και να μην τρέξει και κάστανο.
    Για τον Ρωμανό ευθύνη έχει η οικογένεια του, εσύ νομίζω το είχες πει. Ας βοηθούσαν το παιδί με ένα ψυχολόγο πριν φτάσει στο σημείο να πάρει όπλο. Δεν θα μπορούσε (λέμε τώρα) να σπουδάσει νομικά και να ασχολείται με το κυνήγι της αδικίας από την αστυνομία; Σαφώς πιο δημιουργικό από την διοίκηση επιχειρήσεων και σαφώς πιο κοντά σε αυτό που θεωρητικά επιθυμεί, λέμε τώρα μιά χαζομάρα...

Για το δεύτερο, το θέμα δεν είναι η ύπαρξη νονών και "Τόνι Μοντάνα" στα εξάρχεια, είναι γενικότερο. Υπάρχουν και συντηρούνται γιατί τα λεφτά είναι πολλά και το "μαρούλι" δεν το μίσησε κανείς.

Και το αστείο δεν πειράζει αν δεν το βρίσκεις, εγώ βρήκα να γελάσω με πολλά πάντως.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    2. Ο διαδηλωτής είχε τις μολότωφ-μπυρες στο σάκο του και τις πέταξε δευτερόλεπτα πριν ενώ τον κυνηγούσαν και τις μαζεύουν μαζί με τον σάκο ως πειστήρια...
    Ναι αγόρι. Και στη δικογραφία τι θα γράψουν, ότι τον πιάσαμε και οι μολότωφ ήταν στο σάκο ή ότι τον πιάσαμε με άδειο σάκο και κάπου κοντά είχε μολότωφ που ΙΣΩΣ τις είχε στο σάκο και ΙΣΩΣ τις πέταξε; Γιατί όπως ξέρεις άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Και αν δεν μπορείς να δεις την διαφορά...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Μενελαε,νωριτερα εκανες ολο υποθεσεις χωρις να ξερεις και τα θεωρουσες δεδομενα ενω τωρα σου δινουμε τα δεδομενα και δεν ξερεις...
    αστο παλικαρι μου...αστο...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Milky Προβολή μηνύματος
    Πωωωω κρίμα, τζάμπα το κλίμα τρόμου που προσπαθούσαν να χτίσουν με τόσο κόπο.
    Απομυθοποιήθηκαν όλα.
    Οι κοκκινομπερέδες τελικά μάλλον με τα σκαλοπάτια ανέβηκαν και δεν αερομεταφέρθηκαν.
    Κανείς ιπτάμενος δεν φόραγε μπέρτα.
    Οι 1000άδες μολότοφ ήταν αόρατες.
    Κανείς δεν έκανε φιγούρες κομανέτσι.
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Πωωωω κρίμα, τζάμπα το κλίμα τρόμου που προσπαθούσαν να χτίσουν με τόσο κόπο.
    Απομυθοποιήθηκαν όλα.
    Οι κοκκινομπερέδες τελικά μάλλον με τα σκαλοπάτια ανέβηκαν και δεν αερομεταφέρθηκαν.
    Κανείς ιπτάμενος δεν φόραγε μπέρτα.
    Οι 1000άδες μολότοφ ήταν αόρατες.
    Κανείς δεν έκανε φιγούρες κομανέτσι.
    Kαλη η προπαγάνδα και δη του ANT1 αλλα δυστηχώς για αυτους πάλι εκτέθηκαν με τα ψεύδη τους.
    Ειδικά για τις χιλιάδες μολοτοβ ..η εικόνα του βιδεο μιλάει απο μονη της. Επίσης και οι ''χιλιάδες'' ''αναρχικοί''
    ηταν τοσοι πολλοί που δε χωράγανε και κατεβηκανε μερικοι κάτω στο δρόμο
    Η προσπάθεια απτα κανάλια να δείξουν με ωρογολογίες πολέμου και η απαράδεκτη προπαγάνδα τους που
    αποσκοπεί στο να τρομάζει τον κόσμο για να μη παει στις πορείες..θα τους γυρίσει μπουμεραγκ...
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Για το πρώτο, με ζμπαθάς αλλά μέτρα υπάρχουν. Αλλά όπως βγαίνει ο Shooter και λέει πέρασα εξετάσεις και είμαι καλά, έτσι φαντάζομαι θα είχε περάσει και ο "πιστολάς" που έφαγε τον μικρό γιατί τον είπε μπάτσο κατάμουτρα. (Δεν θέλω να πω ότι ο Shooter συνδέεται με το γεγονός ή οτιδήποτε άλλο εναντίον του, απλά μας ανέφερε το γεγονός και υποθέτω ότι είναι γενική πρακτική. Το ότι ένας αστυνομικός αυτοαποκαλείται "πυροβολητής" και έχει ήρωα τον δικαστή/εκτελεστή είναι λίγο κάπως, αλλά τέλος πάντων ο καθ' ένας ζει την φανταστική ζωή του στο διαδίκτυο). Το ότι τα μέτρα πρόληψης τέτοιων φαινομένων δεν εφαρμόζονται ή υπάρχουν για να υπάρχουν μόνο σαν τύπο και όχι σαν ουσία, είναι ζήτημα. Ζήτημα και εσωτερικό της αστυνομίας που ανέχεται επικίνδυνους στο σώμα και της πολιτείας που ανέχεται επικίνδυνους (μάλλον γιατί είναι υπό συνθήκες χρήσιμοι) και ημών που τους έχουμε να υπηρετούν την δικαιοσύνη θεωρητικά, πρακτικά μπορεί να μας στείλουν γενικώς και ειδικώς έτσι γιατί είχαν μιά επίμονη τσίμπλα το πρωί. Και να μην τρέξει και κάστανο.
    Για τον Ρωμανό ευθύνη έχει η οικογένεια του, εσύ νομίζω το είχες πει. Ας βοηθούσαν το παιδί με ένα ψυχολόγο πριν φτάσει στο σημείο να πάρει όπλο. Δεν θα μπορούσε (λέμε τώρα) να σπουδάσει νομικά και να ασχολείται με το κυνήγι της αδικίας από την αστυνομία; Σαφώς πιο δημιουργικό από την διοίκηση επιχειρήσεων και σαφώς πιο κοντά σε αυτό που θεωρητικά επιθυμεί, λέμε τώρα μιά χαζομάρα...

Για το δεύτερο, το θέμα δεν είναι η ύπαρξη νονών και "Τόνι Μοντάνα" στα εξάρχεια, είναι γενικότερο. Υπάρχουν και συντηρούνται γιατί τα λεφτά είναι πολλά και το "μαρούλι" δεν το μίσησε κανείς.

Και το αστείο δεν πειράζει αν δεν το βρίσκεις, εγώ βρήκα να γελάσω με πολλά πάντως.
    Ειμαι και σε σκοπευτικό σύλλογο.
    Πηγαίνω και σκοπευτήριο, υπάρχει πρόβλημα?
    Ναι πέρασα δύο φορές ψυχιάτρους, και έχω ένα φάκελλο τίγκα στις ευφημες μνειες και τους επαίνους.
    Υπάρχει πρόβλημα?
    Το nick name SHOOTER το έχω από χρόνια και σε αλλα φόρουμ,Scooby. Gr κλπ
    Και ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκε κανείς ούτε για το Nick ούτε για το αβαταρ,εσυ τοοοοοοσο ενοχλήθηκες?
    Εγώ δεν περνάω τον εαυτό μου ως super cop - robocop - δικαστής κλπ.
    Δηλαδή αν είχα αυτήν Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	80086-600x600 (2).jpg 
Προβολές:	104 
Μέγεθος:	49,5 KB 
ID:	328285 δεν θα υπήρχε θέμα.

Παρόμοια θέματα

1. ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ...ΝΤΟΠΗ.
    από rafz750 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2009, 19:59
  2. γαντια και τα μεγεθη τους
    από Akatanomastos στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2009, 18:07
  3. Κατηγορίες Καπτιστών & τα Τασάκια τους!
    από miraze στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 04/10/2007, 14:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF