Σελίδα 85 από 110 ΠρώτοΠρώτο ... 3575808182838485868788899095 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 1637

Θέμα: Yamaha MT-09 Tracer

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Δε θεωρώ σωστό να αξιολογείς κάθε μοτοσυκλέτα με κριτήρια που θα αξιολογούσες μία super sport. Άλλη χρήση έχει η καθεμία, σε άλλους τομείς δίνει έμφαση μία μοτοσυκλέτα πόλης-τουρισμού και γι' αυτό την κάνει καλύτερη σε πολλά πεδία δράσης, σε σχέση με μία ss. Επιπλέον, από το κακό πλαίσιο, τη χάλια ανάρτηση, και τα ελεεινά φρένα, μέχρι το ιδανικό πλαίσιο, ανάρτηση, φρένα, υπάρχουν διάφορα ενδιάμεσα στάδια που έχουν την αξία τους.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Ναι...εχμ..ποτέ τη σύγκρινα εγώ με κάποιο ss??αντικειμενική αξιολόγηση έκανα εφόσον έχω οδηγήσει και ασχοληθεί λίγο με το συγκεκριμένο....Που ήθελες να καταλήξεις λοιπόν?
    Throttle that mysterious friend of ours

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Είπες ότι δεν αξίζει το Tracer 900 GT που κοστίζει 1840€ επιπλέον από το απλό Tracer 900, διότι οι αναρτήσεις δεν είναι κάτι ιδιαίτερο και ότι όποιος το κάνει, το κάνει για επίδειξη. Σίγουρα υπάρχει αυτή η κατηγορία, όπως συμβαίνει και με τα BMW 1250 GS Adventure, αλλά υπάρχουν και άλλοι που θέλουν τον επιπλέον εξοπλισμό που προσφέρει το GT.

Υπάρχουν απλές αναρτήσεις, υπάρχουν μέτριες, υπάρχουν και καλές WP/Ohlins. Το ζητούμενο είναι να αγοράζεις κάτι που θα αξιοποιήσεις και θα μπορέσεις να συντηρήσεις. Δεν έχουν όλοι ρευστό σε αφθονία, ώστε να ψωνίζουν δυνατότητες που δεν τους χρειάζονται. Και στο λέει αυτό άνθρωπος που πιστεύει ότι πρέπει να επενδύουμε τα μέγιστα σε ενεργητική ασφάλεια. Μακάρι να είχαμε όλες οι μοτοσυκλέτες πανάκριβες αναρτήσεις, σωστά ρυθμισμένες και καλά, φρέσκα λάστιχα. Κάποια στιγμή, μπορεί να σου χρειαστούν, ακόμα κι αν δεν είσαι εκείνος που κυνηγάει χρόνους και ταχύτητα.
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Moderator
    Ναι ωραία όλα αυτά που λες..Δεν είπα πουθενά δεν αξίζει .είπα πολύ αμφιβάλω ότι θα το αξιοποιήσει το 80% των αναβατων.ειπα κάπου για πανάκριβες αναρτήσεις??Για εξωφρενικά λάστιχα??...Που κολλάνε όλα αυτα σε σχέση με ό,τι έγραψα πάλι δεν καταλαβαίνω...δες λίγο τι έχω γράψει πάλι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doros74
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o teos Προβολή μηνύματος
    Έλα τώρα μεταξύ μας....πείτε....το 80% των αναβατων τι πάρετε gt τι το απλό το ίδιο είναι και το αυτό εκτός απ το πουλ Μουρ στο κοφι σοπ όταν αναλύσετε τι έχει πάνω το μηχανάκι σαν έξτρα και που γράφει στο πλάι gt... Αφού στην τελική το tracer Είναι το καινούριο tdm Μην κρυβόμαστε...φτάνει πχια...αλλάζεις λέει ελατηριο σε ακραία περίπτωση που αν έχεις τα χέρια να το πάς η το ανάλογο βάρος θα πρέπει να είναι η πρώτη σου αλλαγή στο μηχανάκι μαζί με αλλαγή λαδιών....και ναι επειδή το πήρε φίλος και το σεταρα έχει άθλιες αναρτήσεις από μαμά...μπροστά θέλει αλλαγή στα λαδια στα 4000χλμ και αν θες δικαβαλο και φορτωμένος για Μην τερματίζει μπροστά στα φρένα πρέπει να αλλάξεις ελατήρια....το πίσω τρώγεται λίγο αλλά δεν είναι κάτι το φοβερό..βέβαια σε σχέση με άλλα μότο mt07 για παράδειγμα έχει καλές αναρτήσεις...Αλλά μη το παρουσιάζουμε για το φοβεροτεραστιο πακέτο της χρονιάς ε...απλά το μηχανάκι έχει μοτερουκλα...απίστευτο δούλεμα..Αλλά για να το πάς σίγουρα θες ΧΈΡΙΑ και αν θες να πιέσεις σίγουρα μετατροπή στις αναρτήσεις για να δουλεύουν σωστά.....οι υπόλοιποι για την καφετέρια τα λιμανάκια την Πέμπτη και τα κομενακια που θα λένε έχει την τρεισερ την 900αρα οοοο οουυυυααααουυυ θέλω βόλτα....για εσάς λοιπόν το απλό είναι μια χαρααααα....παμ παρακατ...
    Φίλε μου δεν ξέρω από που σου προκυπτει οτι τερματιζουν οι αναρτησεις. Εγώ σε ταξίδι 10 ημερών και 2.000 χλμ που έκανα δικαβαλος και φορτωμένος με τριβαλιτσο και tank bag 25 λίτρων οι αναρτησεις μια χαρά δούλευαν και πουθενά δεν μου τερμάτισε.
    Ενοειται ότι δεν είναι ohlins αλλά μια χαρά κάνουν τι δουλειά τους για ένα Sport Touring μηχανάκι.
    Γιατί Sport Touring μηχανάκι είναι ας μην το ξεχνάμε και όχι κάποιο Street ή street Fighter. Και το αναφέρω αυτό γιατι κάποιοι νομίζουν ότι είναι κάποιο SS μηχανάκι λόγω του εκπληκτικού κινητήρα.
    Όσον αφορά τις διαφορές με το απλό μοντέλο, είναι πολλές και εύκολο κάνεις να το καταλάβει αν οδηγήσει και τα 2 μηχανάκια, μην λαμβάνοντας υπόψη τον κινητήρα που είναι ίδιος. Εξάλλου τον ίδιο κινητήρα έχει και το MT09 τον οποίο έχει άλλο προσανατολισμό. Τι σημαίνει αυτό πως ειναι ίδιο με το Tracer; μην τρελαθούμε τώρα.
    Το GT έχει καλύτερες αναρτησεις από το απλό μοντέλο, η πίσω ανάρτηση εχει στροφιγγα η οποία ρυθμίζει για την πλάκα την προφορτιση του πίσω ελατήριο, γεγονός που διευκολύνει τρομερά τον αναβάτη.
    Έχει καλύτερη ποιότητα βαφής, έχει πλαινες βαλίτσες που κοστίζουν 1000 ευρώ από την Yamaha, έχει καλύτερη οθόνη, έχει QS για τα ανεβασματα, έχει Cruise Control που για κάποιον που κάνει ταξίδια σε εθνικούς δρόμους προσφέρει μεγάλη άνεση και ξεκουράσου ( εγώ σε Ιόνια όσο και Ολυμπία οδό το χρησιμοποιούσα συνέχεια και Θερμενομενα Grips για τους χειμερινούς μήνες και ιδιαίτερα για ταξίδια σε βόρειες χώρες
    Όλα αυτά φίλε μου κοστίζουν πολύ παραπάνω από 1300 ευρώ που είναι η διαφορά των δύο μοντέλων και αν πιστεύεις πως κοστίζουν λιγότερο η το ίδιο ή ότι δεν κάνουν καμία διαφορά έχεις το κάθε δικαίωμα να το πιστεύεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει να το πιστεύουμε κι εμείς.
    Επισης, να ξέρεις πως τα δικά μου post δεν αναφέρουν πως το Tracer 900 GT Είναι το καλύτερο μηχανάκι στην αγορά.
    Βεβαίως η αγορά έχει αποφασίσει σχετικά για το πακέτο που προσφέρει το συγκεκριμένο μηχανάκι και αυτή τη στιγμή στην τιμη που προσφερεται και αυτη την στιγμη είναι πρωτο σε πωλησεις.
    Τελος, θεωρώ ότι η σύγκριση που κάνεις με το TDM είναι άστοχη. Η επιτυχια του TDM ήταν η όρθια στάση οδήγησης και η αξιοπιστία του. Σήμερα όλες οι εταιρείες φτιάχνουν τέτοια μηχανάκια. Απλώς η Yamaha με το Tracer έχει το καλύτερο πακέτο.

Moderator
    Θα ρωτήσω κάτι άπλο...Που τερματίζουν οι αναρτήσεις σου μπροστά ξέρεις???έχεις μετρήσει το καλάμι??έχεις βάλει ένα oring Η δεματικο??Έχεις σημαδέψει πραγματικό τέρμα και όχι εκεί που τελειώνει το καλάμι στο casting??έχεις τσεκάρει επαναφορά ότι είναι σωστή??γιατί ας ουμε στο φιλο σε δικαβαλο με βαλίτσες και σχεδόν όλη την προφορτηση μέσα τερμάτισαν σε ταξίδι και δεν είναι κάνα τρελό τιμόνι.η επαναφορά μετά από 4500χλμ έπρεπε να φτάσει στα 2 κλικ από τέρμα κλειστό...σε 1000χλμ αν θέλει να συμπεριφέρεται σωστά Θέλει λάδια.....Και όλα αυτά είναι για μια σωστή χρήση δρόμου Όχι για αγώνες...έλεος με την καραμέλα της σπορ οδήγησης....τό ότι είναι ένα πολύ καλό allaround μηχανάκι και πουλάει σα ζεστό ψωμί δε το κάνει αυτόματα τοπ..όντως για τη δουλειά που προορίζεται είναι τίμιο αρκετά....ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΠΟΤΕ ΜΕ SS ΕΛΕΟΣ....Δείτε παλι τι λέω και ας βγάλουμε παρωπίδες..μη σας μειώσουν το την αγορά ήρθε το τέλος...Για όνομα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της doros74
    Θα ρωτήσω κάτι άπλο...Που τερματίζουν οι αναρτήσεις σου μπροστά ξέρεις???έχεις μετρήσει το καλάμι??έχεις βάλει ένα oring Η δεματικο??Έχεις σημαδέψει πραγματικό τέρμα και όχι εκεί που τελειώνει το καλάμι στο casting??έχεις τσεκάρει επαναφορά ότι είναι σωστή??γιατί ας ουμε στο φιλο σε δικαβαλο με βαλίτσες και σχεδόν όλη την προφορτηση μέσα τερμάτισαν σε ταξίδι και δεν είναι κάνα τρελό τιμόνι.η επαναφορά μετά από 4500χλμ έπρεπε να φτάσει στα 2 κλικ από τέρμα κλειστό...σε 1000χλμ αν θέλει να συμπεριφέρεται σωστά Θέλει λάδια.....Και όλα αυτά είναι για μια σωστή χρήση δρόμου Όχι για αγώνες...έλεος με την καραμέλα της σπορ οδήγησης....τό ότι είναι ένα πολύ καλό allaround μηχανάκι και πουλάει σα ζεστό ψωμί δε το κάνει αυτόματα τοπ..όντως για τη δουλειά που προορίζεται είναι τίμιο αρκετά....ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΑ ΠΟΤΕ ΜΕ SS ΕΛΕΟΣ....Δείτε παλι τι λέω και ας βγάλουμε παρωπίδες..μη σας μειώσουν το την αγορά ήρθε το τέλος...Για όνομα...
    Άστο φίλε μου που θα μου κάνεις και υποδειξεις για τις αναρτήσεις της μηχανής που κυκλοφορώ κάθε ημέρα συγκρίνοντας με έναν γνωστό σου με αυτά που σου λέει, λες και είμαι κανένας άσχετος.
    Αν είχα θέμα θα το έλεγα, όπως το είχα αναφέρει όταν είχα το CBF και τελικά τις άλλαξα.
    Μια χαρά αναρτήσεις έχει το μηχανάκι.
    Το μόνο θέμα που έχει το μηχανάκι είναι τα λάστιχα και η μέτρια ποιότητας αλυσίδα. Αναλωσιμα που τα αλλάζεις εύκολα. Εγώ το έκανα.
    Εγώ δεν έχω το παραμικρό θέμα με τις αναρτήσεις. Τέλεια δουλεύουν, ούτε τερματίζουν ουτε καποιο άλλο προβλημα εχω.
    Το οτι εχει ο φιλος σου θεμα δεν σημαινει ότι έχουμε όλοι οι υπόλοιποι.
    Εδώ ένας γνωστός είχε θέμα αστάθειας με ένα GT και τελικά διαπιστώθηκε πως ειχε θέμα με τα ρουλεμαν οπου και τα αλλαξε.
    Τι σημαίνει αυτό πως αν αυτός είχε θέμα με ελαττωματικά ρουλεμάν θα έχουμε όλοι οι υπόλοιποι;
    Σχεδόν κανένας δεν έχει αναφέρει θέμα με τις αναρτήσεις σε GT.
    Υπάρχουν πολλά Club Εδώ στην Ελλάδα στην Ιταλία στο εξωτερικό και πολλά άλλα Forum. Πρόβλημα με τις αναρτήσεις ελάχιστοι ανέφεραν
    Αν εχει τώρα ο φιλος σου θεμα και θα πρεπει να έχουμε και εμείς;
    Ποιος τα λέει αυτά;
    Και όσον αφορά το αν είναι τοπ το μηχανάκι εγώ ποτέ δεν είπα πως είναι το καλύτερο μηχανάκι που υπάρχει. Είπα πως προσφέρει το καλύτερο πακέτο με τα χρήματα που κοστίζει.
    Μην διαστρεβλώνεις συνειδητά αυτά που λέω και ούτε μην προσπαθείς να μειώσεις την αξία του συγκεκριμένου μοντέλου με αβάσιμες αναφορές.
    Αν δεν σου αρέσει το μηχανάκι μην το αγοράσεις.
    Τελευταία τροποποίηση από doros74; 29/09/2019 στις 16:18.

Μέλος Το avatar του/της TiAiNO
    Σας διαβάζω όλους με πολύ μεγάλη προσοχή... Φυσικά και δεν καταλαβαίνω γρι για ότι λέτε... Δεν ξέρω καν πως πρέπει να ρυθμίσω την ανάρτηση την πίσω αν πάρω το GT έτσι ώστε να είναι σωστά ρυθμισμένη για μένα... Εγώ απλά κοιτώ ποιο πολύ για το απλό μοντέλο διότι δεν θα κάνω πολλά ταξίδια το χρόνο και γιατί θα μπορούσα να βάλω επάνω και μια εξάτμιση να ακούγεται λίγο αυτό ο υπέροχος για μένα ήχος του τρικυλινδρου κινητήρα... Αν θέλετε να το ονομάσετε μούρη. Ναι για μούρη θα το πάρω... Φυσικά και θα πάω και λίγο παραέξω αλλά όχι ας πούμε κάθε Σ/Κ θα είμαι Επίδαυρο. Κοιτώ το 900 σαφώς γιατί είναι πολύ όμορφο εμφανισιακά από το 700 και δεύτερον για έναν προσωπικό λόγω... Ξέρω θα πάρω κάτι το οποίο αποκλείεται να το αξιοποιήσω ούτε στο 50% σίγουρα όμως θα έχω πάρει κάτι που θέλω πολύ. Τώρα βέβαια επειδή πολύ μου λένε κοίτα την GT έκδοση οκ όταν θα πάω από κοντά και στο Πειραιά που είπε ο φίλος αλλά και στη Σαλαμίνα. Θα δω πόσο βγαίνει εν τέλει και το ένα και το άλλο και θα έχω μια πλήρης εικόνα... Αν κάποιος λέμε τώρα κάνει κάτι καλύτερο στη τιμή εκεί αλλάζει το πράμα... Ιδωμεν από βδομάδα

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TiAiNO Προβολή μηνύματος
    Σας διαβάζω όλους με πολύ μεγάλη προσοχή... Φυσικά και δεν καταλαβαίνω γρι για ότι λέτε... Δεν ξέρω καν πως πρέπει να ρυθμίσω την ανάρτηση την πίσω αν πάρω το GT έτσι ώστε να είναι σωστά ρυθμισμένη για μένα... Εγώ απλά κοιτώ ποιο πολύ για το απλό μοντέλο διότι δεν θα κάνω πολλά ταξίδια το χρόνο και γιατί θα μπορούσα να βάλω επάνω και μια εξάτμιση να ακούγεται λίγο αυτό ο υπέροχος για μένα ήχος του τρικυλινδρου κινητήρα... Αν θέλετε να το ονομάσετε μούρη. Ναι για μούρη θα το πάρω... Φυσικά και θα πάω και λίγο παραέξω αλλά όχι ας πούμε κάθε Σ/Κ θα είμαι Επίδαυρο. Κοιτώ το 900 σαφώς γιατί είναι πολύ όμορφο εμφανισιακά από το 700 και δεύτερον για έναν προσωπικό λόγω... Ξέρω θα πάρω κάτι το οποίο αποκλείεται να το αξιοποιήσω ούτε στο 50% σίγουρα όμως θα έχω πάρει κάτι που θέλω πολύ. Τώρα βέβαια επειδή πολύ μου λένε κοίτα την GT έκδοση οκ όταν θα πάω από κοντά και στο Πειραιά που είπε ο φίλος αλλά και στη Σαλαμίνα. Θα δω πόσο βγαίνει εν τέλει και το ένα και το άλλο και θα έχω μια πλήρης εικόνα... Αν κάποιος λέμε τώρα κάνει κάτι καλύτερο στη τιμή εκεί αλλάζει το πράμα... Ιδωμεν από βδομάδα
    Είπες τη μαγική λέξη.......θα πάρεις κάτι που το θελεις πολύ.. αυτό έμενα με καλυψε...απ όπου και να το πάρεις καλορίζικο και καλοτάξιδο και να το χαρείς...

Όσο για το φίλο παραπάνω επειδή ξέρω το στορυ σου με το προηγούμενο.....μάλλον κατάλαβες ότι ότι και να βάλεις διαφορά δε θα καταλάβεις...Δεν είπα ότι έχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ...Αλλος διαστρεβλώνει απόψεις και λόγια...είπα ότι είναι για κλάματα κοινώς ανεπαρκή για αυτό το μηχανάκι...Τώρα αν οι ικανότητες του οποιοδήποτε αναβάτη είναι...Εχμμμ....Τέλος πάντων διαφορά από τις αναρτήσεις δε θα καταλάβει δεν ΠΑ να βάλει ohlins ttx gp....Αυτά και I rest my case....αααα και που σαι....άνετα το αγόραζα αλλά το γυμνό και την επόμενη μέρα θα άλλαζα αναρτήσεις....but that's me και η χρήση που θα του κάνω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Σε πόσες σελίδες μηδενίζει ένα νημα?
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Παιδιά χαλαρώστε χαχαχα!!σίγουρα έχει διάφορες η Σταντάρ έκδοση απο την Gt από εκεί και πέρα είναι και θέμα γούστων....Εγώ έχω πάρει το απλό επειδή δεν μου αρέσει κανένα χρώμα από το GT και όχι μονο...η οθόνη από το gt για μένα είναι πολύ μικρή για τουριστική μηχανη(για το R1 είναι τέλειο)!
    Οι αναρτήσεις πολύ καλύτερες εννοείται από το GT απλά εγώ ήθελα να τις βάλω μόνος μου ( ohlins ) τα θερμαινομενα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όπως και το shifter....αντιθέτως θα ήθελα το cruise control και στην Σταντάρ εκδοση!!
    Φιλικά πάντα και οι δύο εκδόσεις του είναι πολύ καλές το Gt πιο φορτωμένο και αξίζει για την διαφορά χρημάτων!!

Μέλος Το avatar του/της TiAiNO
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από platanos Προβολή μηνύματος
    Παιδιά χαλαρώστε χαχαχα!!σίγουρα έχει διάφορες η Σταντάρ έκδοση απο την Gt από εκεί και πέρα είναι και θέμα γούστων....Εγώ έχω πάρει το απλό επειδή δεν μου αρέσει κανένα χρώμα από το GT και όχι μονο...η οθόνη από το gt για μένα είναι πολύ μικρή για τουριστική μηχανη(για το R1 είναι τέλειο)!
    Οι αναρτήσεις πολύ καλύτερες εννοείται από το GT απλά εγώ ήθελα να τις βάλω μόνος μου ( ohlins ) τα θερμαινομενα δεν με ενδιαφέρουν καθόλου όπως και το shifter....αντιθέτως θα ήθελα το cruise control και στην Σταντάρ εκδοση!!
    Φιλικά πάντα και οι δύο εκδόσεις του είναι πολύ καλές το Gt πιο φορτωμένο και αξίζει για την διαφορά χρημάτων!!
    Αγαπητέ μου φίλε αυτό ακριβώς δεν βρίσκω χρώμα που να μου αρέσει στην έκδοση GT. Ίσως το μαύρο αλλά και πάλι δεν με τραβάει... Ίδωμεν την Τρίτη που θα πάω Πειραιά... Να δούμε τι θα βγει σαν αποτέλεσμα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της STF
    Να σε ρωτήσω κάτι γιατί φαίνεται να είσαι γνώστης (αναφέρεις ένα σκασμό αοριστίες για το φίλο σου -που δεν είναι και καρατιμόνα όπως λες- και μάλιστα δείχνεις να έχεις ενοχληθεί για πράγματα που δεν έχεις γράψει).

Για πες μας τώρα γιατί στο cafe στο λιμανάκι που το κουβεντιάζαμε με τη παρέα μου δε βγάλαμε άκρη... το Tracer 900 και το TDM ποια σχέση έχουν μεταξύ τους εκτός από το σηματάκι με το διαπασών;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από STF Προβολή μηνύματος
    Να σε ρωτήσω κάτι γιατί φαίνεται να είσαι γνώστης (αναφέρεις ένα σκασμό αοριστίες για το φίλο σου -που δεν είναι και καρατιμόνα όπως λες- και μάλιστα δείχνεις να έχεις ενοχληθεί για πράγματα που δεν έχεις γράψει).

Για πες μας τώρα γιατί στο cafe στο λιμανάκι που το κουβεντιάζαμε με τη παρέα μου δε βγάλαμε άκρη... το Tracer 900 και το TDM ποια σχέση έχουν μεταξύ τους εκτός από το σηματάκι με το διαπασών;

Είναι και τα 2 900cc και έχουμε αρχικά δείγματα ότι η συνομοταξία του είδους των οδηγών των TDM μεταφέρονται πάλι σε 900cc αλλά σε τρικιλινδρο μοτέρ
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Είναι και τα 2 900cc και έχουμε αρχικά δείγματα ότι η συνομοταξία του είδους των οδηγών των TDM μεταφέρονται πάλι σε 900cc αλλά σε τρικιλινδρο μοτέρ
    Μα μέσα στο μυαλό μου είσαι...

Παρόμοια θέματα

1. Ανάκληση μοτοσικλετών Yamaha MT-09
    από McGyver στο forum Ανακλήσεις
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2014, 13:22
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2014, 07:46
  3. Yamaha MT-09 Adventure...?
    από Juohmaru! στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2014, 20:28
  4. Yamaha mt-03
    από Projector στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2006, 22:07
  5. Yamaha Mt - 02
    από el_hymador στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2006, 00:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •