Εμένα σωστή μου φαίνεται η τιμή της αγγελίας πάντως.
έτσι φαίνεται και απο το μήνυμα στον τοίχο στο τέλος του βίντεο
Εύχομαι πάντως εφόσον πωλείται να μπορέσει να το αγοράσει κάποιος μερακλής να το διατηρήσει και να το διαμορφώσει ακόμη καλύτερο.
Είναι κρίμα να πάει στράφι για το κόπο και το μεράκι όλων αυτών που διατήρησαν όλα αυτά τα μοντέλα σε τέτοια κατάσταση.
you rise you fall you're down then you rise again
Τόσα λεφτά χαλάμε σαν κράτος,προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε αν τα αγόραζε ΟΛΑ και έστηνε ένα μουσείο κλασσικής ευρωπαικής μοτοσυκλέτας.Στην πορεία θα μπορούσε να βρει και άλλα,θα μπορούσε να δανείζεται κομμάτια από άλλα παρόμοια μουσεία για ένα διάστημα,βιντεοπροβολές,εκδηλώσεις.
Αν είναι βιώσιμο δεν ξέρω ,καθαρά σαν ''μηχανόβιος'' θα μου άρεσε σαν ιδέα ,ένα εισιτήριο κάθε φορά που ανέβαινα στην Αθήνα θα το πλήρωνα πάντως για να πιω ένα καφέ εκεί μέσα.
Αρκετοί βέβαια θα είχαν αντίθετη άποψη με αυτή την ''σπατάλη'' δημοσίου χρήματος.
Σε μια άλλη Ελλάδα ίσως να γινόταν,υπό άλλες συνθήκες εννοώ και όχι υπό την μόνιμη σκιά του μπαμπούλα-μνημόνιο κτλ.
when life gets complicated... i ride.
Φυσικά.
Και δεν κατηγορώ το ''κράτος'' που δεν θα φτιάξει αυτό το μουσείο.
Εντελώς ρομαντικά και σχεδόν με αφέλεια είπα τι θα ήταν όμορφο να γίνει.
when life gets complicated... i ride.
Υπάρχουν και άλλοι ρομαντισμοί που δυστυχώς εκείνοι που απαρτίζουν ένα κράτος δεν έχουν τον συγκεκριμένο τρόπο σκέψης.
Γενική αεροπορία είναι ένα ακόμα παράδειγμα. Το κλείσιμο του ελληνικού και η καταστροφή του αεροδρομίου του Μαραθώνα είναι δυο παραδείγματα. Στο Τατόι κάποτε οι μπολτοζες έσπαγαν tiger moth γιατί έπιαναν χώρο. Και στο ελληνικό έκοβαν το Νο2 serial number B727 επίσης γιατί έπιανε χώρο. Και ας μην αναφέρω τα ελληνικά μουσεία σε ποια κατάσταση ειναι πλην της Ακρόπολης....
Δεν χάθηκε ο ρομαντισμός. Απλά βρέθηκαν σε θέσεις άνθρωποι χωρίς ρομαντισμό
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Κουλτούρα:
Στα ρωμαϊκά χρόνια ο ύπατος Κικέρων (Marcus Tullius Cicero, 106 π.Χ.-43 π.Χ.) εισήγαγε για πρώτη φορά στο λατινικό λεξιλόγιο τη λέξη cultura, από το ρήμα colere, που σημαίνει καλλιεργώ. Σημαίνει δηλαδή στην κυριολεξία καλλιέργεια και είναι το αντίστοιχο της ελληνικής λέξης παιδεία
you rise you fall you're down then you rise again
Δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τους χαρακτηρισμούς άλλων, εξάλλου απάντησε ο ίδιος ο συντάκτης.
Στην ουσία της παρατήρησης, απλά εξέφρασα την διαπίστωση ότι θα μπορούσε να γίνει μια πιο σωστή παρουσίαση ενός ιδιαίτερου "προϊόντος" που πιθανότατα (λέω πιθανότατα γιατί όπως προείπα, δεν γνωρίζω καθόλου την δυναμική της αγοράς κλασικών μοτοσυκλετών στην Ελλάδα) να έχει ανταπόκριση από εξωτερικό, δηλαδή από παχύτερα πορτοφόλια.
Σε κάθε περίπτωση, περιουσία του ανθρώπου είναι, όπως θέλει την πουλάει, εμείς σχολιάζουμε απέξω και όπως λέει και το γνωμικό, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.
εγώ έμπαινα αλλα με 2 ερωτήσεις πιο πριν :
- πόσο κοστίζουν οι φλάτζες του και αν χρειάζεται τακτικά αλλαγή , όπως λέγεται
- πόσο συχνά θέλει ρύθμιση βαλβίδων ?
Γενικά δηλαδή , τα προβλήματα του θυμάμαι οτι είναι υπερθέρμανση και τα 2 που αναφέρω.
Έχω την εντύπωση όμως ότι υπάρχουν τρόποι για να μην είναι τόσο ευαίσθητο και να το χαίρεται κάποιος περισσότερο
Εγω εχω αλλη ερωτηση βλεποντας τα μαρσπιε συνεπιβατη να λειπουν δεδομενου οτι ειναι μονοσελο.
Η εξατμιση κατω ειναι αυτη ή λειπει το τελικο και το κυκλοφορει ετσι;
pew pew pew pew pew pew !!!
Δεν ειναι μονοσελο Βαγγελη, η μαμα σελα ειναι. Ετσι ειναι το σχεδιο της ΚΤΜ σε αυτο το μοντελο, να μοιαζει με μονοσελο. Απο τα πιο εξυπνα σχεδιαστικα στοιχεια του RC.
Η εξατμιση ειναι η μαμα, απλα λειπει η καρινα. Στην πρωτη γενια (με την εξατμιση κατω απο το μοτερ) η καρινα εβρισκε σχετικα ευκολα στο πλαι και αναβατες που οδηγανε λιγο πιο γρηγορα τη βγαζαν γι'αυτο το λογο. Ή απλα μπορει να εχει σπασει βεβαια.
![]()