Σελίδα 85 από 125 ΠρώτοΠρώτο ... 3575808182838485868788899095 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 1866

Θέμα: Αγγελίες (ευκαιρίες) μοτοσικλετών που βρίσκουμε..

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Εμένα σωστή μου φαίνεται η τιμή της αγγελίας πάντως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Εμένα σωστή μου φαίνεται η τιμή της αγγελίας πάντως.
    Εσύ επιταγή να κόψεις, επ ουδενί μετρητά.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    Εσύ επιταγή να κόψεις, επ ουδενί μετρητά.
    Τρελός είσαι; Πού να βρω μετρητά στις μέρες μας;
    Life begins at 45°.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Κι εγώ το βρίσκω άστοχο το σχόλιο.
    Μήπως θα έπρεπε να σκεφτούμε οτι ειναι πολύ πιθανόν να απεβίωσε ο ιδιοκτήτης της συλλογής?
    Το λέω γιατί τέτοιες συλλογές συνήθως πωλούνται σε τέτοιες περιπτώσεις.
    έτσι φαίνεται και απο το μήνυμα στον τοίχο στο τέλος του βίντεο
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Screenshot from 2020-04-22 14-50-02.jpg 
Προβολές:	384 
Μέγεθος:	31,8 KB 
ID:	417633

Εύχομαι πάντως εφόσον πωλείται να μπορέσει να το αγοράσει κάποιος μερακλής να το διατηρήσει και να το διαμορφώσει ακόμη καλύτερο.
    Είναι κρίμα να πάει στράφι για το κόπο και το μεράκι όλων αυτών που διατήρησαν όλα αυτά τα μοντέλα σε τέτοια κατάσταση.
    you rise you fall you're down then you rise again

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Τόσα λεφτά χαλάμε σαν κράτος,προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε αν τα αγόραζε ΟΛΑ και έστηνε ένα μουσείο κλασσικής ευρωπαικής μοτοσυκλέτας.Στην πορεία θα μπορούσε να βρει και άλλα,θα μπορούσε να δανείζεται κομμάτια από άλλα παρόμοια μουσεία για ένα διάστημα,βιντεοπροβολές,εκδηλώσεις.
    Αν είναι βιώσιμο δεν ξέρω ,καθαρά σαν ''μηχανόβιος'' θα μου άρεσε σαν ιδέα ,ένα εισιτήριο κάθε φορά που ανέβαινα στην Αθήνα θα το πλήρωνα πάντως για να πιω ένα καφέ εκεί μέσα.
    Αρκετοί βέβαια θα είχαν αντίθετη άποψη με αυτή την ''σπατάλη'' δημοσίου χρήματος.
    Σε μια άλλη Ελλάδα ίσως να γινόταν,υπό άλλες συνθήκες εννοώ και όχι υπό την μόνιμη σκιά του μπαμπούλα-μνημόνιο κτλ.
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από katsar Προβολή μηνύματος
    Τόσα λεφτά χαλάμε σαν κράτος,προσωπικά δεν θα με ενοχλούσε αν τα αγόραζε ΟΛΑ και έστηνε ένα μουσείο κλασσικής ευρωπαικής μοτοσυκλέτας.Στην πορεία θα μπορούσε να βρει και άλλα,θα μπορούσε να δανείζεται κομμάτια από άλλα παρόμοια μουσεία για ένα διάστημα,βιντεοπροβολές,εκδηλώσεις.
    Αν είναι βιώσιμο δεν ξέρω ,καθαρά σαν ''μηχανόβιος'' θα μου άρεσε σαν ιδέα ,ένα εισιτήριο κάθε φορά που ανέβαινα στην Αθήνα θα το πλήρωνα πάντως για να πιω ένα καφέ εκεί μέσα.
    Αρκετοί βέβαια θα είχαν αντίθετη άποψη με αυτή την ''σπατάλη'' δημοσίου χρήματος.
    Σε μια άλλη Ελλάδα ίσως να γινόταν,υπό άλλες συνθήκες εννοώ και όχι υπό την μόνιμη σκιά του μπαμπούλα-μνημόνιο κτλ.
    Προς το παρών αγοράζει και δέχεται δωρεές για ιατρικό εξοπλισμό αντιμετώπισης της πανδημίας
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Φυσικά.
    Και δεν κατηγορώ το ''κράτος'' που δεν θα φτιάξει αυτό το μουσείο.
    Εντελώς ρομαντικά και σχεδόν με αφέλεια είπα τι θα ήταν όμορφο να γίνει.
    when life gets complicated... i ride.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Φυσικά.
    Και δεν κατηγορώ το ''κράτος'' που δεν θα φτιάξει αυτό το μουσείο.
    Εντελώς ρομαντικά και σχεδόν με αφέλεια είπα τι θα ήταν όμορφο να γίνει.
    Υπάρχουν και άλλοι ρομαντισμοί που δυστυχώς εκείνοι που απαρτίζουν ένα κράτος δεν έχουν τον συγκεκριμένο τρόπο σκέψης.
    Γενική αεροπορία είναι ένα ακόμα παράδειγμα. Το κλείσιμο του ελληνικού και η καταστροφή του αεροδρομίου του Μαραθώνα είναι δυο παραδείγματα. Στο Τατόι κάποτε οι μπολτοζες έσπαγαν tiger moth γιατί έπιαναν χώρο. Και στο ελληνικό έκοβαν το Νο2 serial number B727 επίσης γιατί έπιανε χώρο. Και ας μην αναφέρω τα ελληνικά μουσεία σε ποια κατάσταση ειναι πλην της Ακρόπολης....
    Δεν χάθηκε ο ρομαντισμός. Απλά βρέθηκαν σε θέσεις άνθρωποι χωρίς ρομαντισμό
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από viper1 Προβολή μηνύματος
    Απλά βρέθηκαν σε θέσεις άνθρωποι χωρίς ρομαντισμό
    Κουλτούρα:
    Στα ρωμαϊκά χρόνια ο ύπατος Κικέρων (Marcus Tullius Cicero, 106 π.Χ.-43 π.Χ.) εισήγαγε για πρώτη φορά στο λατινικό λεξιλόγιο τη λέξη cultura, από το ρήμα colere, που σημαίνει καλλιεργώ. Σημαίνει δηλαδή στην κυριολεξία καλλιέργεια και είναι το αντίστοιχο της ελληνικής λέξης παιδεία
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Που οι Ιταλοί θα προβάλουν και θα βάλουν εισιτήριο μέχρι και σε ένα πλάτανο που είχε κατουρήσει κάποτε κάποιος Ρωμαίος Στρατηγός - που λέει ο λόγος.
    Εδώ τα ξέρουμε,κάτι διαβάσαμε και στην βόλτα του Billy84 προχτές,έχουμε κομμάτια της Via Egnatia θαμμένα στην βλάστηση ,μουσεία-αρχαιολογικές συντηρήσεις με συμβάσεις για τα 100% βύσματα,( ive been there).
    Τώρα να πω ότι το 2012 -κάπου εκεί- ήμουν στο μουσείο στην Πύλο και η συμπαθέστατη κατά τα άλλα κυρία στα εισιτήρια (που ήταν και ο μοναδικός υπάλληλος) δεν ήξερε λέξη Αγγλικά και έκανα εγώ τον μεταφραστή σε επισκέπτη ξένο;
    (βλέπω τώρα έφτιαξαν καινούργιο ,Good news)

Τέλος πάντων πάλι ξεφύγαμε, μακάρι να βρεθεί κάποιος με αγάπη ( και χρήμα βασικά,αγάπη έχουμε και εμείς ) και να τα σπιτώσει όπως τους πρέπει.
    Άστα, έβλεπα χθες κατά σύμπτωση ένα επεισόδιο του chasing classic cars που μια στο τόσο ο wayne βρίσκει κλασσικό μηχανάκι και παίρνει.
    Indian του 1928 unrestored και την πηγαίνει στο ετήσιο event που διοργανώνει το barber museum στην παρακείμενη πίστα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lospsi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από buckley Προβολή μηνύματος
    To "έπεσε πείνα" να μου σχολιάσεις θέλω και έπειτα να σκεφτείς, από τα μηχανάκια που βλέπεις, πόσων ετών είναι ο ιδιοκτήτης. Πάντως μην ανησυχείτε θα του την πέσουν μεσίτες άφθονοι.Εννοείται η εξαργύρωση ολόκληρης της συλλογής είναι απίθανη καθώς στα 150 μπορεί τα 15 να αξίζουν όσο τα υπόλοιπα 135...
    Δεν θέλω και δεν με ενδιαφέρει να σχολιάσω τους χαρακτηρισμούς άλλων, εξάλλου απάντησε ο ίδιος ο συντάκτης.
    Στην ουσία της παρατήρησης, απλά εξέφρασα την διαπίστωση ότι θα μπορούσε να γίνει μια πιο σωστή παρουσίαση ενός ιδιαίτερου "προϊόντος" που πιθανότατα (λέω πιθανότατα γιατί όπως προείπα, δεν γνωρίζω καθόλου την δυναμική της αγοράς κλασικών μοτοσυκλετών στην Ελλάδα) να έχει ανταπόκριση από εξωτερικό, δηλαδή από παχύτερα πορτοφόλια.
    Σε κάθε περίπτωση, περιουσία του ανθρώπου είναι, όπως θέλει την πουλάει, εμείς σχολιάζουμε απέξω και όπως λέει και το γνωμικό, έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέγονται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THRESH
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    εγώ έμπαινα αλλα με 2 ερωτήσεις πιο πριν :

- πόσο κοστίζουν οι φλάτζες του και αν χρειάζεται τακτικά αλλαγή , όπως λέγεται
    - πόσο συχνά θέλει ρύθμιση βαλβίδων ?

Γενικά δηλαδή , τα προβλήματα του θυμάμαι οτι είναι υπερθέρμανση και τα 2 που αναφέρω.

Έχω την εντύπωση όμως ότι υπάρχουν τρόποι για να μην είναι τόσο ευαίσθητο και να το χαίρεται κάποιος περισσότερο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Εγω εχω αλλη ερωτηση βλεποντας τα μαρσπιε συνεπιβατη να λειπουν δεδομενου οτι ειναι μονοσελο.
    Η εξατμιση κατω ειναι αυτη ή λειπει το τελικο και το κυκλοφορει ετσι;
    pew pew pew pew pew pew !!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Προβολή μηνύματος
    Εγω εχω αλλη ερωτηση βλεποντας τα μαρσπιε συνεπιβατη να λειπουν δεδομενου οτι ειναι μονοσελο.
    Η εξατμιση κατω ειναι αυτη ή λειπει το τελικο και το κυκλοφορει ετσι;
    Δεν ειναι μονοσελο Βαγγελη, η μαμα σελα ειναι. Ετσι ειναι το σχεδιο της ΚΤΜ σε αυτο το μοντελο, να μοιαζει με μονοσελο. Απο τα πιο εξυπνα σχεδιαστικα στοιχεια του RC.
    Η εξατμιση ειναι η μαμα, απλα λειπει η καρινα. Στην πρωτη γενια (με την εξατμιση κατω απο το μοτερ) η καρινα εβρισκε σχετικα ευκολα στο πλαι και αναβατες που οδηγανε λιγο πιο γρηγορα τη βγαζαν γι'αυτο το λογο. Ή απλα μπορει να εχει σπασει βεβαια.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	161 
Μέγεθος:	39,7 KB 
ID:	417682

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2008, 15:55
  2. Οι φώτο που βρίσκουμε στο Internet...
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 10:38
  3. που το βρισκουμε αυτο
    από afrolykos στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 85
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2005, 11:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας