Σελίδα 85 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 3575808182838485868788899095 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.261 έως 1.275 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

pws mporeis na vretheis me problhma apo ekei pou den to perimeneis re gamwth mou..
    stamathmenos sto fanari k perimenontas erxete apo pisw mou kanonika xwris na exei dei tp mia gynaika me ena papaki k sygkrouete pisw k deksiamou me apotelesma na pesw ap ta aristera egw.mias k hmoun se orthia stash k den epiana to timoni h mhxanh efyge apo mena k etsi den eixa priblhma gia to podi alla den glytwsa to pesimo...den epatha apolytws tp k den katalaba pwstokranos ksefloydistika gia poly ligo sto panw meros tou.poly ligo omws.

otan thn rwtaw pws k giati(afou eixe kseperasei to sok) mou leei den kserw den se eida katholou KATI SKEYTOMOUN!!!!apla eleos...

h mhxanh exei sapsmena pisw fwta,deksi flas,lygise olh h pinakida,espase olos o deksios marspies mono to freno emeine k ayto ligo strabo,h deksia eksatmish gratzounistike ligo panw ap to stomio k akribws panw se ayto k to aristero manitari ap thn ptwsh den kserw an exei stravwsei katholou alla exei laskarei.elpizw na mhn exei pathei tp o levies taxythtwn giati gia ligh wra den anebokatevaze taxythtes,prepei na to doume k ayto.

mou kanene dilwsh filikh kanonika den eipe koubenta alla twra exw ena mikro agxos mhn mou arxisei ta kopsimata o empirognomonas pou tha ertei ayrio na thn dei th mhxanh...tha ton parei k tha ton shkwsei...

ayta en olighs paidia panta orthioi k prosoxh ston k@lo mas..... :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis24
    pws mporeis na vretheis me problhma apo ekei pou den to perimeneis re gamwth mou..
    stamathmenos sto fanari k perimenontas erxete apo pisw mou kanonika xwris na exei dei tp mia gynaika me ena papaki k sygkrouete pisw k deksiamou me apotelesma na pesw ap ta aristera egw.mias k hmoun se orthia stash k den epiana to timoni h mhxanh efyge apo mena k etsi den eixa priblhma gia to podi alla den glytwsa to pesimo...den epatha apolytws tp k den katalaba pwstokranos ksefloydistika gia poly ligo sto panw meros tou.poly ligo omws.

otan thn rwtaw pws k giati(afou eixe kseperasei to sok) mou leei den kserw den se eida katholou KATI SKEYTOMOUN!!!!apla eleos...

h mhxanh exei sapsmena pisw fwta,deksi flas,lygise olh h pinakida,espase olos o deksios marspies mono to freno emeine k ayto ligo strabo,h deksia eksatmish gratzounistike ligo panw ap to stomio k akribws panw se ayto k to aristero manitari ap thn ptwsh den kserw an exei stravwsei katholou alla exei laskarei.elpizw na mhn exei pathei tp o levies taxythtwn giati gia ligh wra den anebokatevaze taxythtes,prepei na to doume k ayto.

mou kanene dilwsh filikh kanonika den eipe koubenta alla twra exw ena mikro agxos mhn mou arxisei ta kopsimata o empirognomonas pou tha ertei ayrio na thn dei th mhxanh...tha ton parei k tha ton shkwsei...

ayta en olighs paidia panta orthioi k prosoxh ston k@lo mas..... :rotflmao:
    Εχω ξανακουσει αυτη την δικαιολογια.... σκεφτομουν,ειχα στεναχωριες κτλ.

Απ'οτι ξερω παντα φταιει ο πισω σε μια τετοια τρακα.
    Ενημερωσε και την δικη σου ασφαλιστικη αν δεν το'χεις κανει ηδη... και μην δεχτεις μλκς απ'τον πραγματογνωμονα.Τ'ανταλλακτικα καμια φορα ειναι πανακριβα και με το ματι δεν φαινεται το μεγεθος της ζημιας.

Αφου δεν χτυπησατε παντως τ'αλλα ολα γινονται.Καλο δρομο φιλε να'χουμε ολοι
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

ma ekei epitopou eixe erthei anthrwpos ths dikhs mou sfalistikhs.h kopela den iksere ti ths ginotan afou rwtage emena ti prepei na kanw k an prepei na parei thl sthn asfalistikh ths:PPP

shmera exw to rantevou me ton empirognomona k eimai etoimos akoma k gia mpounies an arxisei na mou leei lalakies...ola kainouria ta thelw k as exoun k thn pio mikrh gratzounia!!!

Ψυχραιμια ομως γιατι ειναι κριμα να χασεις το δικιο σου που λενε

Απολυτα δικαιολογημενο ειναι να θελεις την μηχανη σου στην κατασταση που ηταν πριν το ατυχημα,δηλαδη αγρατσουνιστη
    ~~Νέο forum για Suzuki - GSR600~~

Μας ρωτάνε : «Ποιος ανακάλυψε τον ηλεκτρισμό ;» , «Ποιος μίλησε πρώτος για άτομα ;» , «Ποιος υπολόγισε πρώτος τη διάμετρο της Γής ;» , «Ποιος ανακάλυψε πρώτος ότι η Γή στρέφεται γύρω από τον Ήλιο ;» και απαντάμε «Οι Έλληνες !» .

Λάθος ! Όλα αυτά τα ανακάλυψαν ο Θαλής , ο Δημόκριτος , ο Πτολεμαίος , ο Αρίσταρχος . Μεταξύ αυτών και του μέσου Έλληνα υπάρχει τόση απόσταση όσο μεταξύ του μέσου Έλληνα και ενός χιμπατζή...

kala fysika k hrema ekeinh thn wra.yparxoun k alloi tropoi an den thelei
    na katalavei me to kalo...

to nomiko tmhma ti to xei h etairia?

paidia exw faei to net gia mia karina ths prokophs!!!giati den mporw na vrw?:P

kamia mexri twra den me trelenei!k blepw kati alles gia fazer h k alla montela k sifiliazomai:PP

kserei kaneis an parw mia apo allo montelo an tha mporesw na thn kotsarw epanw me kamia patenta ths prokophs? exei kanei kaneis to idio?

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR
    "Ανασταίνω" το post για να αναφέρω τα του service των 12.000 km:

Συνθετικά Elf 15-50: 60,5
    Φίλτρο Λαδιού: 10.3
    Υγρά φρένων (ζήτησα αλλαγή γιατί μου φάνηκαν "κουρασμένα"): 3
    Εργασία: 40

Service μπροστινού (επίσης το ζήτησα, δε συμπεριλαμβάνεται στο τυπικό service)
    Εργατικά: 60
    Λάδι: 16,5

ΦΠΑ: 19

ΣΥΝΟΛΟ: 209,3

Έγιναν φυσικά όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, ρυθμίσεις, σφιξίματα κλπ

Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά km, αλλά η μοτοσυκλέτα άλλαξε προς το καλύτερο 100%

Καλύτερη αίσθηση στα φρένα, πιο "στιβαρό" μπροστινό, γλυκύτατο κιβώτιο ταχυτήτων...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    618rr

ειμαι κοντα στο 12000αρι και ειχα μια απορια για το ποσο παει το μαλι

Ειδικα μετα την πτωση που θα του πω να κοιταξει λιγο μπροστα μπας και εχει φυγει απο την ευθεια το πηρουνι και ενα θεματακι που εχω με το φρενο νομιζα οτι θα μου παρει το σκαλπ.

SUZUKI GSR600 K6 Το avatar του/της 618RR

Μια βδομάδα μετά το service και έχοντας κάνει αρκετά χιλιόμετρα, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος!!!

Τόσο τα φρένα με τα φρέσκα υγρά αποδίδουν πολύ καλά και με αίσθηση, όσο και το μπροστινό είναι πολύ σαφές και σταθερότατο!!!

Σειρά έχουν τα Dunlop Qualifier RR και η τσέπη άδεια!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Καλα αυτο το "και η τσεπη αδεια" ειναι δεδομένο με την καλη μας....

Ο μπουστης ο Σφακ μονο την τιμη αγορας ριχνει. Ολα τα αλλα παραμενουν σε τιμες ιδιωτικης κλινικής

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Ευτυχής κάτοχος ενός Μπορντώ Suzuki GSR, Πρέπει να παραδεχτώ οτι έχω κάνει μια αρκετά καλή άγορα!

Δεν είναι το καλύτερο μηχανάκι, αλλά είναι Τίμιο και αξιοσέβαστο, ειδικά με τις τιμές που παίζουν τωρα!

Το μηχανακι

-Το φορτώνω πυροσβεστηρες καθε μερα (λογω δουλειας) και το λιωνω στο κεντρο...
    -Το βάζω πίστα
    -Το πάω Κυριακάτικες βόλτες, "πολεμικές" ή νορμάλ
    -Το ταξιδεύω (με μεγαλυτερη προκληση το φετινο 36ωρο)

και έχω να πώ οτι έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος!

Το μονο προβλημα που όντως με έχει κουράσει, είναι το κ@λοσαζμάν!

Μετά από 1 χρόνο ακριβώς ήρθε η ώρα για το μεγάλο σέρβις των 24.000χλμ.

Έχουμε κ λέμε λοιπόν:
    1. Μπουζί : 4 x 7,50 ?
    2. Λάδι : 4 x 10 ? (motul 15 50)
    3. Φ. Αέρα : 60 ? (K&N)
    4. Φ. Λαδιού : 11 ?
    5. Πίσω τακάκια: 27 ?
    6. Εργασία : 170 ? (+40 ? καθαρισμός μπεκ)

Ρύθμιση στις βαλβίδες όπως απαιτείται και προληπτικός καθαρισμός στα μπεκ.

Μετά από αυτά η μηχανή είναι σαν καινούρια! αλλάζει πιο εύκολα και ήρεμα τις ταχύτητες , ο ήχος απ τον κινητήρα μάλλον έγινε πιο μπάσος (λόγω φίλτρου?)κ ίσως να τραβάει λίγο καλύτερα ψηλά απ ότι πριν.(θέλω λίγο χρόνο ακόμα για να σιγουρευτώ)

Και κάποιες φωτογραφίες:

bek.jpg
    filtro.jpg
    petaloudes.jpg
    top.jpg
    vallvides.jpg

Με την ευκαιρία του ποστ θα πω παρακάτω και όλα όσα έχω κάνει μέχρι σήμερα στη μηχανή. Σχεδόν μόνο στην εμφάνιση καθώς μοτέρ δεν έχω πειράξει καθόλου κ ούτε πρόκειται.

• Φώτα xenon : 170 ? (μόλις την πήρα)
    xenon.jpg

• Μανιτάρια : 70 ?

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ SUZUKI
    ------------------------------------------------------

• Ζελατίνα μικρή : 100 ?
    zelatina1.jpg
    zelatina2.jpg

• Carbon look Όργανα : 60 ?
    konter.jpg

• Carbon look κάλυμμα κλειδαριάς : 20 ?
    kklidarias.jpg

• Carbon look τάπα βενζίνης : 20 ?
    tapa.jpg

• Tank pad GSR : 25 ?
    tankpad.jpg

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ
    ------------------

• Καθρέφτες : 60 ?
    ka8reftes1.jpg
    ka8reftes2.jpg

• Φρύδια ψυγείου ermax : 110 ?
    propsigiou2.jpg
    propsigioy1.jpg

• Κάλυμμα για το πιαστράκι από banditmania : 60 ?
    piastraki1.jpg
    piastraki2.jpg

• Βάση πινακίδας αναδιπλούμενη +φλας+φως led barracuda : 190 ?
    pinakida1.jpg
    pinakida2.jpg

• Εξατμίσεις laser extreme : 600 ?
    laser.jpg

• Stand για την πίσω ρόδα : 60 ?
    stand.jpg

ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ
    ----------------

1. Μαύρες μανετες φρένου κ συμπλέκτη
    2. Μονοσελο ermax
    3. Καρίνα
    4. Μαρσπιεδες αγωνιστικούς (όχι όλη τη βάση αλλά μόνο εκεί που πατάει το πόδι)

Ιδανικό θα ήταν να άλλαζα κ το τιμόνι γιατί δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η κουρμπα που κάνει αλλά δεν με καίει και τόσο πολύ αυτό.

Μετά από έναν χρόνο λοιπόν πολύ στενής συμβίωσης με την 2η αγάπη μου ομολογώ πως έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και χωρίς κανένα παράπονο. κάλυψε τις ανάγκες μου και με το παραπάνω!

Νέο μέλος Το avatar του/της jkap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis24
    [B]

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ
    ------------------

• Καθρέφτες : 60 ?
    ka8reftes1.jpg
    ka8reftes2.jpg
    Φιλαράκι γ@μ@τοι οι καθρέφτες, που τους πήρες?

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Μμμ, όντως τα καθρεπτάκια από που τα πήρες;
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Μέλος Το avatar του/της vamei

γυναίκα οδηγός

Γειά σας παιδιά. Σ' εσάς που γνωρίζετε τη μηχανή πως θα σας φαινόταν με μια γυναίκα οδηγό? Έχω εμπειρία μιας beverly 250 και ενός bandit 400. Είμαι στο τσακ να την αγοράσω και δεν θέλω να κανω καμμιά γκάφα.

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα