ασε μας ρε νικκερ με τα ευρωπαικα και τις μαλακιες....
ειπαμε τα μονα που αξιζουν ειναι agusta kai 1098
ασε μας ρε νικκερ με τα ευρωπαικα και τις μαλακιες....
ειπαμε τα μονα που αξιζουν ειναι agusta kai 1098
Ξέχασα να πω...μπορεί τα Suzuki να κόβουν πλαίσιο, αλλά είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.
Και το R1 επίσης μπορεί να καίει και να φτύνει λάδια, μπορεί αντί για service να θέλει ανακασκευή κινητήρα...αλλά είναι φτηνό, αξιόπιστο και γλήγορο.
Μπορεί τα supersport να λειτουργούν στις 14 χιλιάδες στροφές και να θέλουν ανακατασκευή κάθε 2 χιλιάδες, αλλά είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Ξέχασα να πω...μπορεί τα Suzuki να κόβουν πλαίσιο, αλλά είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.
Και το R1 επίσης μπορεί να καίει και να φτύνει λάδια, μπορεί αντί για service να θέλει ανακασκευή κινητήρα...αλλά είναι φτηνό, αξιόπιστο και γλήγορο.
Μπορεί τα supersport να λειτουργούν στις 14 χιλιάδες στροφές και να θέλουν ανακατασκευή κάθε 2 χιλιάδες, αλλά είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.
ρε οτι σας συμφερει λετε ρε..... το desmosedici που δουλευει στις 14.000 και αυτο ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΛΕς ΤΠΤ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ε? επειδη ειναι ευρωπαικο?
κολλημενοι με τις μαρκες ειστε ρε.... ολες οι εταιρειες βγαζουν και καλα μοντελα και μαπα... για αυτο μονο τα μοντελα να κοιτατε
οσο για τα 2 παραπανω που ειπες κανενα δεν ισχυει![]()
μπορει να έχεις χάρλει και έισαι ακριβώς αργός και κουνημένος σα φραπες απο τους κραδασμούς!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Να κίνησε με ηλιθιόδη ταχύτητα και να υπεριφανέβεσαι για μια ρωποή που είναι αχριστη και άστριφτη!
Να ψάχνεις Αριζόνα στην Ελλάδα γτ για να ανέβεις τον ταυγετο μονο με τρέιλερ η με 20χλμ!
Μπόρν του μπι γουάιλντ!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
Εννοείς το Desmocedici που βγάζει 240 άλογα?
Δηλαδή εσύ έχεις supersport...και απλά πας και του αλλάζεις το λαδάκι κάθε λίγο και λιγάκι.
Δηλαδή το Shiver δεν ψωλιάζει GSR, Fazer, Hornet, Z750!!!
Απλά τυχαίνει να φοράει Brembo monoblock aktinika, Ohlins USD και να στοιχίζει 8000.
Το monster απλά φοράει marzochi, brembo και έχει σασί της προκοπής. Σωληνωτό και όχι τραπουλόχαρτα.
Ο Πήγασος απλά στοιχίζει πιο φτηνά απο το ΧΤ και απλά είναι ντυμένο και φοράει Brembo επίσης.
Ο Τίγρης απλά στοιχίζει δύο χιλιάρικα πιο φτηνά απο το Varadero και βγάζει 15 άλογα παραπάνω.
Το Multi απλά βγάζει τις περισσότερες ροπές απο οποιοδίποτε άλλο της κατηγορίας του. Αλλά επειδή στρίβει καλύτερα απο τα λοιπά της κατηγορίας του...καλύτερα να το κατατάσουμε στα street!!!
Tα KTM είναι απλά ότι πιο ζωηρό μπορεί να οδηγήσει άνθρωπος. Απλά όποιος ανεβαίνει ερωτεύεται.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Εννοείς το Desmocedici που βγάζει 240 άλογα?
Δηλαδή εσύ έχεις supersport...και απλά πας και του αλλάζεις το λαδάκι κάθε λίγο και λιγάκι.
Δηλαδή το Shiver δεν ψωλιάζει GSR, Fazer, Hornet, Z750!!!
Απλά τυχαίνει να φοράει Brembo monoblock aktinika, Ohlins USD και να στοιχίζει 8000.
Το monster απλά φοράει marzochi, brembo και έχει σασί της προκοπής. Σωληνωτό και όχι τραπουλόχαρτα.
Ο Πήγασος απλά στοιχίζει πιο φτηνά απο το ΧΤ και απλά είναι ντυμένο και φοράει Brembo επίσης.
Ο Τίγρης απλά στοιχίζει δύο χιλιάρικα πιο φτηνά απο το Varadero και βγάζει 15 άλογα παραπάνω.
Το Multi απλά βγάζει τις περισσότερες ροπές απο οποιοδίποτε άλλο της κατηγορίας του. Αλλά επειδή στρίβει καλύτερα απο τα λοιπά της κατηγορίας του...καλύτερα να το κατατάσουμε στα street!!!
Tα KTM είναι απλά ότι πιο ζωηρό μπορεί να οδηγήσει άνθρωπος. Απλά όποιος ανεβαίνει ερωτεύεται.
πιο ρε εχει 240 αλογα200 αλογα στροφαλο δλδ 180-185 ροδα κλαιν μαιν... και κοστιζει 60.000 ευρω
οι πηγασοι τα λιονταρια και τιγρηδες δε με νοιαζουν....
θυμασε που ανοιξαμε thread για σ.μοτο ??? που καταληξαμε στο φτηνο καλο και δε χαλαει και παει καλουτσικα ??/ se japan μηπως?
Θα το πουλήσω να πάρω Kawasaki. Να έχω 100 άλογα στις 11 χιλιάδες στροφές βρουμ βροουυυυμ....να ξύνω γόνατο στις στροφές του Ταυγέτου γιατί είμαι Valentino βρουμμ.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
μπορει να έχεις χάρλει και έισαι ακριβώς αργός και κουνημένος σα φραπες απο τους κραδασμούς!
Να κίνησε με ηλιθιόδη ταχύτητα και να υπεριφανέβεσαι για μια ρωποή που είναι αχριστη και άστριφτη!
Να ψάχνεις Αριζόνα στην Ελλάδα γτ για να ανέβεις τον ταυγετο μονο με τρέιλερ η με 20χλμ!
Μπόρν του μπι γουάιλντ!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Γιατί τι να τα κάνεις τα μέταλλα....όταν μπορείς να έχεις πλαστικά?
Ε? Έτσι και αλλιώς πιό ελαφριά είναι τα πλαστικά...βρουυυυμ!!!!
Ε? Έτσι και αλλιώς μία πτώση με πλαστικά πιό φτηνά θα μου έρθει...αφού για πτώσεις προορίζομαι βρουυυμ!!!
Θα πάρω Z750 γιατί τις προάλλες μου τα έριξαν στο φανάρι και δεν μπορούσα να κοιμηθιώ τρεις μέρες βροουμμ!!!
Και απο εκεί και έπειτα ότι και να πουν θα κάνω επίκληση στην θεά αξιοπιστία, φτήνια γιατί άμα δω τι μαλακία αγόρασα πάλι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια.
Γιατί τα 127 άλογα της Harley στις 7000 στροφές μου φαίνονται λίγα...εγώ θέλω να πηγαίνω Σύνταγμα --> Γλυφάδα γλήγορα...
Γιατί ένας μεγάλος V2 που λειτουργεί χαμηλά ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο για να cruisάρεις στην Ευρώπη. Θα πάρω Ζ750...και ίσως με βγάλει μέχρι την Πάτρα. Αφού σταματήσω 15 φορές για βενζίνη.
ρε δε πας καλα νικκερ ποιος αλλαζει λαδακια καθε τρεις και λιγο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
καθε 6.000 λαδια βαζω και τπτ αλλο... μας δουλευεις? και στις 24.000 παλι 150 ευρω θα δωσω για σερβις οχι σαν τα ντουκατι που θελουν 500-600 για σερβις στα 24.000 για αλλαξουν τους ιμαντες![]()
![]()
Θα το πουλήσω να πάρω Kawasaki. Να έχω 100 άλογα στις 11 χιλιάδες στροφές βρουμ βροουυυυμ....να ξύνω γόνατο στις στροφές του Ταυγέτου γιατί είμαι Valentino βρουμμ.....
Γιατί τι να τα κάνεις τα μέταλλα....όταν μπορείς να έχεις πλαστικά?
Ε? Έτσι και αλλιώς πιό ελαφριά είναι τα πλαστικά...βρουυυυμ!!!!
Ε? Έτσι και αλλιώς μία πτώση με πλαστικά πιό φτηνά θα μου έρθει...αφού για πτώσεις προορίζομαι βρουυυμ!!!
Θα πάρω Z750 γιατί τις προάλλες μου τα έριξαν στο φανάρι και δεν μπορούσα να κοιμηθιώ τρεις μέρες βροουμμ!!!
Και απο εκεί και έπειτα ότι και να πουν θα κάνω επίκληση στην θεά αξιοπιστία, φτήνια γιατί άμα δω τι μαλακία αγόρασα πάλι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια.
Γιατί τα 127 άλογα της Harley στις 7000 στροφές μου φαίνονται λίγα...εγώ θέλω να πηγαίνω Σύνταγμα --> Γλυφάδα γλήγορα...
Γιατί ένας μεγάλος V2 που λειτουργεί χαμηλά ΔΕΝ είναι ότι καλύτερο για να cruisάρεις στην Ευρώπη. Θα πάρω Ζ750...και ίσως με βγάλει μέχρι την Πάτρα. Αφού σταματήσω 15 φορές για βενζίνη.
μεχρι και το ζ750 ειναι 1000 φορες πιο ομορφο απο το χαρλευ σου ρεεεεεεεεεεεεεεε![]()
Nαι ρε...αφού το λες εσύ...θα πουλήσω το Harley να πάρω Kawasaki.
Έτσι όλο ντυμένο με πλαστικά, θα έχει και πλαστικό κάλλυμα στο ψαλίδι να μοιάζει αλουμινένιο, θα βάψω και τα φρένα κόκκινα να μοιάζουνε με Brembo,θα κολλήσω και αυτοκόλλητο whitepower στην ανάρτηση, θα βάλω και αυτοκόλλητα Zapatinas Racing, και είμαι έτοιμος!!!
Για κοιτάξτε την τελευταία δεκαετία στα superbikes τι παίζει
Year Country Champion Bike
1990 France Raymond Roche Ducati 851
1991 United States Doug Polen Ducati 888
1992 United States Doug Polen Ducati 888
1994 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 916
1995 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 916
1996 Australia Troy Corser Ducati 916
1998 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 996
1999 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 996
2001 Australia Troy Bayliss Ducati 996
2003 United Kingdom Neil Hodgson Ducati 999
2004 United Kingdom James Toseland Ducati 999
2006 Australia Troy Bayliss Ducati 999
Επειδή δεν μιλάω και καλά Αγγλικά...ποιός μπορεί να μου μεταγλωτίσει το παρακάτω...
"Ducati has also won thirteen WSBK Manufacturer Championships for years 1991–1996, 1998, 1999, 2001–2004, and 2006."
Νομίζω ότι σημαίνει ότι έχει κερδίσει 13 βραβεία απο το 91 μέχρι το 06.
Η Kawasaki πάντως είδε βάθρο στον τελευταίο αγώνα. Και είναι φτηνή αξιόπιστη και γλήγορη.
Για κοιτάξτε την τελευταία δεκαετία στα superbikes τι παίζει
Year Country Champion Bike
1990 France Raymond Roche Ducati 851
1991 United States Doug Polen Ducati 888
1992 United States Doug Polen Ducati 888
1994 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 916
1995 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 916
1996 Australia Troy Corser Ducati 916
1998 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 996
1999 United Kingdom Carl Fogarty Ducati 996
2001 Australia Troy Bayliss Ducati 996
2003 United Kingdom Neil Hodgson Ducati 999
2004 United Kingdom James Toseland Ducati 999
2006 Australia Troy Bayliss Ducati 999
Επειδή δεν μιλάω και καλά Αγγλικά...ποιός μπορεί να μου μεταγλωτίσει το παρακάτω...
"Ducati has also won thirteen WSBK Manufacturer Championships for years 1991–1996, 1998, 1999, 2001–2004, and 2006."
Νομίζω ότι σημαίνει ότι έχει κερδίσει 13 βραβεία απο το 91 μέχρι το 06.
Η Kawasaki πάντως είδε βάθρο στον τελευταίο αγώνα. Και είναι φτηνή αξιόπιστη και γλήγορη.
ρε πας καλα επειδη κερδιζει δλδ στους αγωνες πρεπει να παρουμε ντουκατι???
δλδ αν το 2009 κερδισει ι χονδα στα μοτογπ και σβκ θα παμε να παρουμε χονδα επειδη κερδισε?
Sorry...μπερδεύτηκα. Νόμιζα πως ο τίτλος του thread είναι Japan VS Europe.
Ε τέλος πάντων...άμα ήτανε Japan VS Europe θα έλεγα ότι ένας Ιταλός ρε πούστημ όλος και όλος...ένας Ιταλός σε μία πισίνα Γιάπωνες!!! Μία Ducati συμμετέχει όλη και όλη...
Αξέχασα...συμμετέχει και η Aprilia στις μικρές κατηγορίες του MotoGP, αλήθεια...επειδή δεν θυμάμαι...πως τα πάει εκεί? Νομίζω παίρνει το βραβείο κατασκευαστή στις μικρές κατηγορίες εδώ και ....ανέκαθεν?
Δεν είμαι σίγουρος...έτσι νομίζω.
Και νομίζω επίσης πως η Ducati έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ...
Δεν έχει νόημα ωστόσο...γιατί τα Γιαπωνέζικα είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.
Sorry...μπερδεύτηκα. Νόμιζα πως ο τίτλος του thread είναι Japan VS Europe.
Ε τέλος πάντων...άμα ήτανε Japan VS Europe θα έλεγα ότι ένας Ιταλός ρε πούστημ όλος και όλος...ένας Ιταλός σε μία πισίνα Γιάπωνες!!! Μία Ducati συμμετέχει όλη και όλη...
Αξέχασα...συμμετέχει και η Aprilia στις μικρές κατηγορίες του MotoGP, αλήθεια...επειδή δεν θυμάμαι...πως τα πάει εκεί? Νομίζω παίρνει το βραβείο κατασκευαστή στις μικρές κατηγορίες εδώ και ....ανέκαθεν?
Δεν είμαι σίγουρος...έτσι νομίζω.
Και νομίζω επίσης πως η Ducati έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ...
Δεν έχει νόημα ωστόσο...γιατί τα Γιαπωνέζικα είναι φτηνά αξιόπιστα και γλήγορα.
ακριβως οπως τα ειπες φτηνα αξιοπιστα και γρηγορα ... και ετσι ειναι
Πολύ είπες , μιά μέρα άντε δύο!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ένα Ducati στα χέρια μου δεν θα αντέξει ούτε εβδομάδα!
![]()
ΚΑΛΗΣΠΕΡΕΣ!![]()
![]()
![]()
ΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΠΟΥΑΧ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
Ότι αν πάει πάνω απο 5,000 θα πάρει φωτιά!![]()
:a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: :a5: