Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
την πτώση πως στο διάολο την βλέπετε δεν ξέρω...εκτός αν μιλάμε για κάτι άλλο εκτός απο μπάλα
ή αν χαιρόσαστε να γράφετε βαρύγδουπα πράγματα και να το παίζετε δήθεν....τι απωθημένα είναι αυτά δεν ξέρω...
το μόνο που έγινε είναι ότι η ομας την ΔΕΝΟΜΕΝΗ χρονική στιγμή είναι ανέτοιμη...οι μεταγραφες γίναν υπερβολικά αργά για πρώτη φορά και εκτός αυτού δεν γίναν όσες έπρεπε ακόμα (και ίσως δεν γίνουν)
έχουμε νέο προπονητή ,νεους βασικούς παίκτες και λίγες μέρες που βρίσκονται μαζί...
αλλά έχουμε το καλύτερο υλικο εντός χώρας,την καλύτερη ποιότητα και έναν πολύ καλό προπονητή...
πέρα απο ένα αποτελεσμα όλα τα δεδομένα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να χτίσει την καλύτερη ομαδα των τελευταίων 12 χρόνων...και να ξεπεράσει αυτήν του Μπάγεβιτς του 1998...
οπότε δεν διακρίνω ούτε μπορώ να προβλέψω καμια πτώση όταν έχουμε μακράν τις καλύτερες προοπτικές αν αναλογιστώ παίκτες και προπονητή....
για την έπαρση και την αλαζονεία δεν έχεις άδικο...το αποτέλεσμα της φάνηκε στην Κύπρο...και θα μας κάνει καλό στην συνέχεια...
ο Μήτρογλου έχει όλον τον καιρό μπροστά του να γίνει παικταρας....προπονητη έχει πολύ καλό δίπλα του σε αντίθεση με άλλους παίκτες που πέσαν πάνω σε κάτι Αλέφαντους,Μαντζουράκηδες και άλλους άπειρους (ακόμα και Λεμονή την πρώτη φορά)...αρκεί να μείνει χρόνια επιτέλους ενας στην ομάδα και να μπορέσει να φτιάξει την δική του ομάδα..για μια φορά έστω....
αφού τον Ντούσαν δεν τον αφήσαν δις παρόλο την εκπληκτική του απόδοση......
Thats the spirit!
ΘΑ φτιαξεις την καλυτερη ομαδα, ΘΑ δεσει το υλικο, ΘΑ μπορεσετε να βρειτε χρονο....
το πρωταθλημα ξεκιναει την Κυριακη και ακομα δεν ξερετε που πανε τα τεσσερα....
εχετε εναν ικανο προπονητη, ο οποιος ειμαι σιγουρος οτι εχει καραφρικαρει με αυτα που βλεπει και ακουει και για να σου πω την αληθεια μαλλον για παραιτηση τον κοβω...
Πηρατε οτι να ναι μεταγραφες της τελευταιας στιγμης, πηρατε τον πο*υλο απο το ch-l και τα λεφτα, οποτε μην περιμενετε να δειτε ασπρη μερα μακροπροθεσμα για αποκτηση νεου εμψυχου δυαναμικου....ηταν να μην αρχισει....τωρα που αρχισε![]()