παιδες ο ΤΕΝ ΤΕΝ φετος δεν εχει καμια δικαολογια και καμια ανοχη..
ειναι σε ενα τεραστιο σωματειο, με πολλους οπαδους, πολλα λεφτα, υποδομες, ιστορια και θεωρητικα εχει οτι θελει θελει.
ΔΕΝ εχει δικαιωμα να μιλαει για τιποτα παρα μονο να κανει δουλεια.να κοψει τις συνεντευξεις τυπου ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ και να κατσει να δουλεψει με τους αλλους τους ολλανδους.
Εγω τον στηριζα, γιατι ειμαι της αποψης να μενει ενας ανθρωπος να δουλευει λιγο καιρο μεχρι να κανει αυτο που θελει.
Αλλα την νεα σαιζον θα ειμαι στην γωνια ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ. φετος πηρε υποτιθετε τους παικτες που θελει, τελικα ειδαμε οτι ειχε εμμονες με παικτες που δεν ηξερε κανεις, πηραμε τον Λετο που ΕΙΜΟΥΝ και ΕΙΜΑΙ σιγουρος οτι τον πηραμε ετσι, χωρις κανεις να τον θελει, εκτος απο κανεναν αμπαλο της διοικησης,
ΦΕΤΟς ο ΤΕΝ κατε ειχε οσο καιρο ειχε να προετοιμαστει. Επρεπε να εχει την ομαδα αν οχι ετοιμη, να κυκλοφορει την μπαλα και να εχει δεσει την αμυνα. Δεν μπορει να σου λεει παμε να κρατησουμε το 0, και να τρως 3 γκολ ΑΣΤΕΙΑ ολα.
Η ομαδα ειναι εντελως ανετοιμη και αυτο ειναι απαραδεκτο για ενα επαγγελματικο σωματειο που εχει - υποτιθετε - αξιωσεις για πορειες, πρωταθληματα και κυπελλα
ΕΙΜΑΣΤΕ στο 2 - 1 και αντι να κυνηγησουν το 2 - 2 καθοντε και κρατανε την μπαλα πισω απο την σεντρα. Μην χασουμε το τρομερο αποτελεσμα. Αυτος ειναι ο ΠΑΟ?
Τελος, ο Τεν Κατε δεν ειναι κανενα παιδακι, καντευει τα 60. Ποτε θα σοβαρευτει να βρει μια εντεκαδα να παιζει με αυτην, και να σταματησει τις δοκιμες