Σελίδα 86 από 94 ΠρώτοΠρώτο ... 36768182838485868788899091 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 1402

Θέμα: Περί καπνίσματος σε κοινόχρηστους χώρους.(2 threads σε 1)

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    (πρόσθεσε και το ότι πολλά μαγαζιά σπρώξανε χρήματα για να το διαμορφώσουν ως καπνιζόντων)
    Δυο τριχωτα @@ σπρωξανε...

Οι "διαρυθμίσεις" χωρων ήταν της συμφοράς. Πού ακούστηκε οι καπνιστές στο ισόγειο και οι μη καπνιστές στον ημιόροφο ενώ ο καπνός πάει επάνω...

Ασε γιατι το θυμάμαι στο "Black Duck" που είχαν τους καπνιστές στα εξω τραπεζια κοντα στο τζαμι κι οπως ήταν ανοιχτη η πόρτα ερχοταν ο καπνος μεσα.

Μετα καθως γεμισαν αυτα κι ηρθε ενα ζευγάρι που καπνιζε, τους εβαλαν στους μη καπνιστές και τους έδωσαν τασακι κανονικα...

Εγραψαν στ' @@ τους το νομο ακόμα κι όταν τους έδινε το δικαίωμα επιλογής και δεν έδειξαν σεβασμο σε πελάτες που δεν καπνιζαν. Τωρα λοιπόν σφίξαν οι κώλοι - συμβαίνει αυτό όταν έχεις να κάνεις με κόσμο κακομαθημένο και αγενή.

Σορυ
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δυο τριχωτα @@ σπρωξανε...

Οι "διαρυθμίσεις" χωρων ήταν της συμφοράς. Πού ακούστηκε οι καπνιστές στο ισόγειο και οι μη καπνιστές στον ημιόροφο ενώ ο καπνός πάει επάνω...

Ασε γιατι το θυμάμαι στο "Black Duck" που είχαν τους καπνιστές στα εξω τραπεζια κοντα στο τζαμι κι οπως ήταν ανοιχτη η πόρτα ερχοταν ο καπνος μεσα.

Μετα καθως γεμισαν αυτα κι ηρθε ενα ζευγάρι που καπνιζε, τους εβαλαν στους μη καπνιστές και τους έδωσαν τασακι κανονικα...

Εγραψαν στ' @@ τους το νομο ακόμα κι όταν τους έδινε το δικαίωμα επιλογής και δεν έδειξαν σεβασμο σε πελάτες που δεν καπνιζαν. Τωρα λοιπόν σφίξαν οι κώλοι - συμβαίνει αυτό όταν έχεις να κάνεις με κόσμο κακομαθημένο και αγενή.

Σορυ
    τι σόρυ ορέ Καπετάνιε εσύ το ζήτησες ?

Όταν ανακοίνωσαν ότι τα μικρά μαγαζιά θα έχουν το δικαίωμα επιλογής (οχι για μεικτά) ανακοίνωσαν και τις προϋποθέσεις που έπρεπε να τηρούν ! Κάποιοι πληρώσανε για να τις αποκτήσουν και κάποιοι όχι !

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    σωστος.
    εχεις αναλογιστει ομως ΓΙΑΤΙ συμβαινει αυτο??
    Την εκστρατεία της απαγόρευσης του καπνίσματος την ''επέβαλλαν'' οι ασφαλιστικές εταιρείες ! Μην έχεις αυταπάτες περί σεβασμού και προστασίας του πολίτη .....

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    σωστος.

θελω να πω οτι καποια στιγμη καποιου νομοθετη του καρφωθηκε και ξεκινησε με Αμερικη, μετα Ευρωπη και τωρα εμας? ειναι μοδα?

οχι. απλα δεν υπηρχε αλληλοσεβασμος. απλουστατα ο αλλος σε εγραφε στα @@ του, οταν του μιλαγες. εσυ δεν μπορουσες παρα να στηριχθεις στο φιλοτιμο του και ο μαγαζατορας δεν ειχε καποιο νομο για να πατησει και να παρει θεση. (ουτως ή αλλως αυτος λεφτα περνει και απο τους 2 σας. ουδετερος μονο μπορουσε να ειναι)

και μην μου αρχισετε τωρα τα : "μα εγω οποτε μου ειχαν πει, ειχα κανει παραπερα" και "παντα προσεχα μηπως ηταν καποιο παιδι στο διπλανο τραπεζι του εστιατοριου που ετρωγα"...

μπορει εσεις να ησασταν σωστοι (δεν ξερω) αλλα η πλειοψηφια ΔΕΝ ηταν.

ξερετε πολυ καλα οτι ειμαι κατα των ΠΡΕΠΕΙ και των επιβολων απο το κρατος (με οποια μορφη)..
    νομιζω ομως οτι στο συγκεκριμενο ζητημα ηταν επιτακτικη αναγκη να γινει.

βεβαια καποιοι αλλοι θα πουν...."@@ μαντολες...οι εξωγηινοι ηρθαν και θελουν να μας επιβληθουν για να μας κυριεψουν" ή "η κυβερνηση ετσι σιγα σιγα θα περασει και το stop στο αλκοολ/γ@μησι/τηγανητα/βανιλια υποβρυχιο)

δεν κατανοουν οτι αν υπηρχε ο αλληλοσεβασμος πιθανοτατα ΔΕΝ θα γινοταν τιποτα απο ολα αυτα. και φυσικα ο αλληλοσεβασμος δεν λειπει μονο στο θεμα καπνισμα.

δειτε εδω στο 0.35 μια χαρακτηριστικη σκηνη που θυμομουν απο εργο του 1988. 22 χρονακια πριν. τυχαιο? μπορει....

+ άπειρο

σωστος.

θελω να πω οτι καποια στιγμη καποιου νομοθετη του καρφωθηκε και ξεκινησε με Αμερικη, μετα Ευρωπη και τωρα εμας? ειναι μοδα?

γιατι το ταμειον ειναι μειον...στα παπαρια τους η υγεια σου και υγεια μου....σοβαρα πιστευεις οτι ολα γινονται για την υγεια????
    αφου κανει κακο και σκοτωνει το απαγορευεις τελειως...οχι που θα καπνιζεις...αλλα να πουλας τσιγαρα...αυτο λεει η λογικη υπερ της υγειας...και επειδη δεν μπορουν να στο κοψουν ετσι χρησιμοποιουνε αλλους τροπους...στην αρχη ηταν οι απαγορευση διαφημισεων...μετα αναγραφη στα πακετα περι θανατου...μετα αυξησαν οσο μπορουσαν τις τιμες...τωρα απαγορευση σε κοινοχρειστους χωρους...

βεβαια να το απαγορεψουν δεν παιζει με την καμμια γιατι θα γινει οπως με τα σκληρα ντραγκια...στην ζουλα να αγορασουν τσιγαρα...με εκατομυρια χαμενα εσοδα απο φορους...

διαβασε παρακατω..
    Διάβασα, οκ αλλά μόλις το είδα τρελάθηκα. Να μη σου τύχει, ούτε στον εχθρό σου παληκάρι μου.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εδω μειλαμε για το καπνισμα...απο την στιγμη που μας εχουν πρηξει τα παπαρια για τα (σωστοτατα) δικαιωματα των μη καπνιστων θα επρεπε να εχουμε τα ιδια δικαιωματα και εμεις οι καπνιστες...αρα η λυση ειναι μια...μαγαζια για καπνιστες και για μη...ο καθενας παει οπου γουσταρει και ουτε ρουφιανιες ουτε τιποτα...αλλα ειπαμε...ο λογος ειναι αλλος...
    +675

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

Την εκστρατεία της απαγόρευσης του καπνίσματος την ''επέβαλλαν'' οι ασφαλιστικές εταιρείες ! Μην έχεις αυταπάτες περί σεβασμού και προστασίας του πολίτη .....

γιατι το ταμειον ειναι μειον...στα παπαρια τους η υγεια σου και υγεια μου....σοβαρα πιστευεις οτι ολα γινονται για την υγεια????
    αφου κανει κακο και σκοτωνει το απαγορευεις τελειως...οχι που θα καπνιζεις...αλλα να πουλας τσιγαρα...αυτο λεει η λογικη υπερ της υγειας...και επειδη δεν μπορουν να στο κοψουν ετσι χρησιμοποιουνε αλλους τροπους...στην αρχη ηταν οι απαγορευση διαφημισεων...μετα αναγραφη στα πακετα περι θανατου...μετα αυξησαν οσο μπορουσαν τις τιμες...τωρα απαγορευση σε κοινοχρειστους χωρους...

βεβαια να το απαγορεψουν δεν παιζει με την καμμια γιατι θα γινει οπως με τα σκληρα ντραγκια...στην ζουλα να αγορασουν τσιγαρα...με εκατομυρια χαμενα εσοδα απο φορους...

μπορει να ισχυουν αυτα που λετε...
    μπορει και οχι βεβαια...

αν δεν εισαι μεσα στα κολπα δεν μπορεις να πεις σιγουρα. και εσεις εικασιες κανετε.
    "ασφαλιστικες" ο ενας "μαζεμα λεφτων" ο αλλος... εχουν λογικη αλλα στα σιγουρα δεν ξερετε...

το ζητημα ειναι οτι το καθε κρατος και η καθε εταιρεια (ειτε λεγεται ασφαλιστικη,ειτε καπνοβιομηχανια) σκοπο εχει το κερδος.

το κρατος δεν θα το απαγορευσει καθολικα γιατι χανει...
    ουτε ομως θα το επιτρεψει παντου,γιατι παλι χανει...
    οι σφαλιστικες μπορει να κερδιζουν περισσοτερα απο τους λιγοτερους "καρκινους", μπορει ομως να χανει απο τα ασφαλιστικα συμβολαια των καπνοβιομηχανιων...

το νομισμα παντα εχει 2 οψεις.

γ@μηστε ομως αυτα...

εσεις, ο καθε ενας απο εσας...σαν ανθρωπος...σαν οντοτητα...
    τι κανει για τον διπλα του? τον σεβεται?
    στα @@ μου τι κανει ο καθενας για την προσωπικη του κ@υλα και διασκεδαση...στα @@ μου αν καπνιζει τσιγαρο, μπαφο ή ναργιλε. αν με σεβεται θα δωσω το respect και εγω. αν οχι...

και αυτο,ειπαμε, οχι μονο στο καπνισμα...

το ιδιο ισχυει και με τους gay...
    τι με νοιαζει εμενα αν ο αλλος ξεκωλιαζεται με 10 νταγκλαραδες...αν δεν μου πιασει τον κwλο ή γενικα δεν με πειραξει..δεν τον πειραζω. (θα πω: "κοιτα τον μπ0υστη" ..αλλα μεχρι εκει)

το ιδιο και με την ταχυτητα.
    δε πα να ξεκωλιαζεται ο αλλος στις σουζες και στα εντο...δεν πα να πηγαινει με 300...
    αν δεν πεσει επανω μου δεν εχω λογο να του την πω. (παλι θα πω: "κοιτα τον μ@λακα πως παει"...αλλα μεχρι εκει)

ετσι και με το καπνισμα...
    λεω συνεχως: "ρε τους μ@λακες τους εθισμενους, το ενα αναβουν και το αλλο σβηνουν"...
    αλλα αν δεν ερχεται ο καπνος τους στην μαπα μου,τελειωνει ο ζητημα.

ειναι απλα τα πραγματα μαγκες.
    μην τα κανετε δυσκολα.

μπορει να ισχυουν αυτα που λετε...
    μπορει και οχι βεβαια...

αν δεν εισαι μεσα στα κολπα δεν μπορεις να πεις σιγουρα. και εσεις εικασιες κανετε.
    "ασφαλιστικες" ο ενας "μαζεμα λεφτων" ο αλλος... εχουν λογικη αλλα στα σιγουρα δεν ξερετε...

το ζητημα ειναι οτι το καθε κρατος και η καθε εταιρεια (ειτε λεγεται ασφαλιστικη,ειτε καπνοβιομηχανια) σκοπο εχει το κερδος.

το κρατος δεν θα το απαγορευσει καθολικα γιατι χανει...
    ουτε ομως θα το επιτρεψει παντου,γιατι παλι χανει...
    οι σφαλιστικες μπορει να κερδιζουν περισσοτερα απο τους λιγοτερους "καρκινους", μπορει ομως να χανει απο τα ασφαλιστικα συμβολαια των καπνοβιομηχανιων...

το νομισμα παντα εχει 2 οψεις.

γ@μηστε ομως αυτα...

εσεις, ο καθε ενας απο εσας...σαν ανθρωπος...σαν οντοτητα...
    τι κανει για τον διπλα του? τον σεβεται?
    στα @@ μου τι κανει ο καθενας για την προσωπικη του κ@υλα και διασκεδαση...στα @@ μου αν καπνιζει τσιγαρο, μπαφο ή ναργιλε. αν με σεβεται θα δωσω το respect και εγω. αν οχι...

και αυτο,ειπαμε, οχι μονο στο καπνισμα...

το ιδιο ισχυει και με τους gay...
    τι με νοιαζει εμενα αν ο αλλος ξεκωλιαζεται με 10 νταγκλαραδες...αν δεν μου πιασει τον κwλο ή γενικα δεν με πειραξει..δεν τον πειραζω. (θα πω: "κοιτα τον μπ0υστη" ..αλλα μεχρι εκει)

το ιδιο και με την ταχυτητα.
    δε πα να ξεκωλιαζεται ο αλλος στις σουζες και στα εντο...δεν πα να πηγαινει με 300...
    αν δεν πεσει επανω μου δεν εχω λογο να του την πω. (παλι θα πω: "κοιτα τον μ@λακα πως παει"...αλλα μεχρι εκει)

ετσι και με το καπνισμα...
    λεω συνεχως: "ρε τους μ@λακες τους εθισμενους, το ενα αναβουν και το αλλο σβηνουν"...
    αλλα αν δεν ερχεται ο καπνος τους στην μαπα μου,τελειωνει ο ζητημα.

ειναι απλα τα πραγματα μαγκες.
    μην τα κανετε δυσκολα.
    συμφωνεις στο να γινουν 2 ειδων μαγαζια???καπνιστων και μη???

"H μέρα της μαρμότας"
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

διαβασε πιο πανω ρε Πανουλη...
    ναι,το εχω πει οτι συμφωνω...(ειναι πιο "δικαιο" ή "δημοκρατικο" αν θελεις)

τα "" δεν τα εχω βαλει για πλακα...

"H μέρα της μαρμότας"
    :wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	groundhogday.jpg 
Προβολές:	128 
Μέγεθος:	45,2 KB 
ID:	214753

Πες λοιπόν οτι ο Λοβέρδος που ειναι τακτικός στο φορουμ σε διαβαζει, σκέφτεται "ωραια ιδεα" και το εφαρμοζει.

Κανονιζουμε λοιπον εμεις οι δυο να βγουμε. Πού θα παμε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πες λοιπόν οτι ο Λοβέρδος που ειναι τακτικός στο φορουμ σε διαβαζει, σκέφτεται "ωραια ιδεα" και το εφαρμοζει.

Κανονιζουμε λοιπον εμεις οι δυο να βγουμε. Πού θα παμε;
    Βlue Oyster

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Βlue Oyster

Δε ρωτησα πού πας εσυ :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Βlue Oyster

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rotflmao: :rotflmao:

Παρόμοια θέματα

1. Περί καπνίσματος μια άποψη.
    από αιγαιοπλόος στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 212
    Τελευταίο μήνυμα: 08/07/2009, 02:36
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 10:16
  3. περι ρεπορταζ αλτερ. αντιγραφι απο ποστ φιλου σε γγιτονικο φορουμ
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 12:29
  4. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF