Σελίδα 86 από 124 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 1858

Θέμα: "Αγανακτισμένοι" σε όλες τις πόλεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μια χαρα ειναι ΜΟΝΟ η απλη αναλογικη. Ολα τα αλλα ειναι τα παιχνιδακια των δεξιων και ακροδεξιων κομματων που κυβερνουν την Ελλαδα μεχρι σημερα.
    Και για οποιον δεν καταλαβε δεξιο κομμα ειναι η ΝΔ.

+1000.....................................

αυτο ειναι το καλυτερο ολων, αλλα πρεπει να πλημμυρισουμε της πλατειες και τους δρομους για να το απαιτησουμε!
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Οχι Ηλια.Μια χαρα ειναι μονο η απλη αναλογικη.Πολυφωνια στη βουλη και προεδρος δημοκρατιας μη ευνουχισμενος.

Απλή αναλογική , μετά ας ορίζουν οι 300 των πρόεδρο βάση ψηφοφορίας και κοινής αποδοχής , και μετά ο πρόεδρος ας κυβερνά με υπουργικό συμβούλιο όσους επιθυμεί και θεωρεί άξιους από όλα τα κόμματα .

Μήπως και έτσι τελικά καταφέρουν εκεί στη βουλή να ψηφίζουν βάση της άποψης τους και της γνώμης τους και όχι της κομματική γραμμής .

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Μια χαρα ειναι ΜΟΝΟ η απλη αναλογικη. Ολα τα αλλα ειναι τα παιχνιδακια των δεξιων και ακροδεξιων κομματων που κυβερνουν την Ελλαδα μεχρι σημερα.
    Και για οποιον δεν καταλαβε δεξιο κομμα ειναι η ΝΔ.

Η απλή αναλογική ,θέλει συνεργασία ! Έχεις δει να τα καταφέρνουν πουθενά ?? Εκτός αν θες συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων ....που όπως φάνηκε και αυτή απέτυχε

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν ειναι πολιτικη τοποθετηση.εκει διαφωνησα με τον καπτεν.

Για κάποιους που συνειδητά δεν βρίσκουν πολιτική στέγη ,γιατί απλά διαφωνούν , για κάποιους που απογοητεύτηκαν απο το κόμμα τους , το καταλαβαίνω ! Αλλά το κάνω σημαία την βαρεμάρα και την ασχετοσύνη μου δεν το θεωρώ πολιτική τοποθέτηση .....

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από takis-kk
    ....Αν στο Σύνταγμα α.41 παρ. 1΄΄ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δύναται να διαλύσει την Βουλή εάν αυτή ευρίσκεται εν προφανή δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα………΄΄ στην άνω περίπτωση που σε μεγάλο ποσοστό (50% συν 1) του εκλογικού σώματος αποκηρύσσει, με την ψήφο του, τα πολιτικά κόμματα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ως ρυθμιστής του πολιτεύματος – αρχηγός της πολιτείας (α30 παρ.1 του Συντάγματος ) θα πρέπει να διαλύσει όλα τα κόμματα (αρχή της λαϊκής κυριαρχίας).......

Αντιγράφω απο πιο πάνω...

Βέβαια δεν είμαι συνταγματολόγος....

Ρε μάγκες ...."δύναται" γράφει το σύνταγμα...όχι "υποχρεούται".
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Τι κουβεντιάζουμε τώρα ?

Αν ο υπάρχον εκλογικός νόμος δύναται να εκφράσει την πραγματική βούληση του λαού ?

ΟΧΙ …

Υπάρχει περίπτωση τα κόμματα εξουσίας να φτιάξουν εκλογικό νόμο που να εκφράζει την βούληση του λαού ?

ΟΧΙ…

Υπάρχουν άρθρα του Συντάγματος που προστατεύουν την χώρα από ιδιοτελεις και προδοτικές κυβερνήσεις (σαν την σημερινή) ?

ΝΑΙ…

Υπάρχουν ιδιοτελεις και προδοτικές κυβερνήσεις (σαν την σημερινή) που εφαρμόζουν πιστά το Σύνταγμα ?

ΟΧΙ…

Γνωρίζει ο λαός τα συνταγματικά του δικαιώματα και υποχρεώσεις ?

ΟΧΙ

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    ...........
    Για κάποιους που συνειδητά δεν βρίσκουν πολιτική στέγη ,γιατί απλά διαφωνούν , για κάποιους που απογοητεύτηκαν απο το κόμμα τους , το καταλαβαίνω ! Αλλά το κάνω σημαία την βαρεμάρα και την ασχετοσύνη μου δεν το θεωρώ πολιτική τοποθέτηση .....
    δεν διαφωνω πουθενα!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Η απλή αναλογική ,θέλει συνεργασία ! Έχεις δει να τα καταφέρνουν πουθενά ??
    Μια, δυο, τρεις, θα το καταφέρουν

Κι αν αποτύχει, ή θα βγει κομμα με 51% ή ξανααλλαζουμε σύστημα. Παλιά ήμουν κατα της απλής, τώρα δεν ειμαι απολυτος, στο κατω κατω κυβερνησεις συνεργασίας δεν έχουμε κανει γιατι ποτε δεν παρουσιαστηκε η αναγκη. Αν παρουσιαστεί, κατι θα γινει.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    [B]Η απλή αναλογική ,θέλει συνεργασία ! Έχεις δει να τα καταφέρνουν πουθενά ?? Εκτός αν θες συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων ....που όπως φάνηκε και αυτή απέτυχε

Με απλη αναλογικη δεν θα υπηρχε δικομματισμος με ολα τα γνωστα επακολουθα του.Τωρα το παιχνιδι παραειναι στημενο.Κυβερνα η ΝΔ,κανει σκανδαλα.Ερχεται το ΠΑΣΟΚ και τα καλυπτει.Κρατανε και ομηρο τον κοσμο με μια θεση στο δημοσιο κι ολα καλα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Ρε μάγκες ...."δύναται" γράφει το σύνταγμα...όχι "υποχρεούται".

Επίσης υπάρχει και απλούστερη σε επίπεδο "πολιτικής διαχείρησης" λύση...
    Ο πρόεδρος της δημοκρατίας απλά παραιτείται... Πάλι το αποτέλσμα είναι εκλογές

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μια, δυο, τρεις, θα το καταφέρουν

Κι αν αποτύχει, ή θα βγει κομμα με 51% ή ξανααλλαζουμε σύστημα. Παλιά ήμουν κατα της απλής, τώρα δεν ειμαι απολυτος, στο κατω κατω κυβερνησεις συνεργασίας δεν έχουμε κανει γιατι ποτε δεν παρουσιαστηκε η αναγκη. Αν παρουσιαστεί, κατι θα γινει.

+1000

Στο κάτω-κάτω δεν το έχουμε δοκιμάσει...Χειρότερο από την σημερινή κατάντια πολύ απίθανο να είναι...

Απ' όσο ξέρω Συνταγματολόγος ειναι ακαδημαϊκή ειδικότητα της νομικής, εσείς πώς βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα και ερμηνείες για το τι λέει το σύνταγμα, δεν ξερω αλλα με εντυπωσιάζετε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Απ' όσο ξέρω Συνταγματολόγος ειναι ακαδημαϊκή ειδικότητα της νομικής, εσείς πώς βγάζετε τόσο εύκολα συμπεράσματα και ερμηνείες για το τι λέει το σύνταγμα, δεν ξερω αλλα με εντυπωσιάζετε
    Καλα θα ρωτησω το Βενιζελο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Καλα θα ρωτησω το Βενιζελο.
    Αυτός ειναι απασχολημένος, ρωτα τον Παυλόπουλο που ξύνεται αυτον τον καιρο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γραφή και ανάγνωση ξέρουμε....Στο κάτω-κάτω την στιγμή που όπως αναφέρει το Σύνταγμα "η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων" σημαίνει ότι ΟΛΟΙ οι Ελληνες πολίτες μπορούν και πρέπει να το κατανοούν για να ελέγχουν την εφαρμογή του...

Μα δεν τα βγάζουμε εμείς οι αμόρφωτοι…

Οι ίδιοι οι καθηγητές - Συνταγματολόγοι που διδάσκουν τα λένε…

Κασιματης - Χρυσογονος - Μπεης κ.α.

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF