Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_abel
Για να γράφεις τόσα πολλά, σε έχει πhdhξει η κρίση...![]()
Δεν έχω φαληρίσει ακόμα αλλά το βλέπω να έρχεται,για όλους τους μικρομεσαίους/μεσαίους...Από τους 100 πελάτες,πχ,που βλέπω το μήνα οι 95 κλαίνε με μαύρο δάκρυ....
Όμως μετά από 2 μήνες με αλλεργική κνίδωση,αποτέλεσμα άγχους,το έχω γυρίσει στην παλαβή
@Τακάτα Αυτά πιάνανε πριν 2-3 χρόνια....Τώρα τις ενοχές μας τις φάγαμε,τις χωνέψαμε και τις χέσαμε...
Αυτο ειναι το πιο σοβαρο μαγκες! Ακουω για συνομηλικους (αλλα και πιο μικρους) με αγχη τρελα, ελκη, ηρεμηστικα, κρισεις πανικου, καταθλιψη και ολα αυτα τα ωραια... τις προαλες περασε να με δει ενας γνωστος μου μεσοβδομαδα, ειχε αδεια... πως και τετοια εποχη αδεια τον ρωταω; και μου λεει τον πηραν λιποθυμο απο τη δουλεια και τον πηγαν σηκωτο στο νοσοκομειο, βαρεσε μπιελα ο ανθρωπος απο το στρες, τις υπερωριες και τη συνεχιζομενη πιεση... για 800 ευρω... ενοικιο, παιδι και γυναικα ανεργη.Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Δεν έχω φαληρίσει ακόμα αλλά το βλέπω να έρχεται,για όλους τους μικρομεσαίους/μεσαίους...Από τους 100 πελάτες,πχ,που βλέπω το μήνα οι 95 κλαίνε με μαύρο δάκρυ....
Όμως μετά από 2 μήνες με αλλεργική κνίδωση,αποτέλεσμα άγχους,το έχω γυρίσει στην παλαβή
@Τακάτα Αυτά πιάνανε πριν 2-3 χρόνια....Τώρα τις ενοχές μας τις φάγαμε,τις χωνέψαμε και τις χέσαμε...
Μια εβδομαδα αδεια λοιπον και να ειναι αγχωμενος και στην αδεια που υποτιθεται οτι την πηρε για να ηρεμησει, γιατι σκεφτοταν οτι θα τον απολυσουν οταν γυρισει... επειδη λυγισε... του συνταγογραφησαν μου ελεγε ελαφρια ηρεμιστικα... μετα απο λιγο καιρο δεν θα τον πιανουν, ετσι δεν ειναι; Και αν συνεχισει με αυτο το ρυθμο θα γινει ενα χαρουμενο "πρεζακι" που θα δουλευει για 800 ευρω εσαει, χωρις ομως να "χαλαει" και να θελει service...τραγικο ρε πουστη μου, απλα τραγικο!!!
Μακαρι να εχουμε ολοι τη δυναμη και να μη μας επηρρεαζουν οι καταστασεις, οσο μπορουμε ρε γαμοτο! Μη μας παρει απο κατω....
Το ξεπέρασες τελικά;Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
(Εγώ τραβιόμουν 7 χρόνια).
ειδαμε και τη μαλακω την Ιταλιδα που "δακρυσε" λεει και ανακοινωσε με λυγμους τα σκληρα μετρα.... :wacko:
το ιδιο σεναριο με τη Βασουλα τη Παπανδρεου διαβασε, μονο που η Βασω δεν καταφερε να το αποδωσει ντουρο , λογω του botox ....
αυτος ο περιοδευων θιασος υποτιμα τη νοημοσυνη του φρεσκοπλυμενου μας μυαλου ρε πουστ11 !!!!!!
Υ.Γ. εχω τεραστια αγωνια να παρακολουθησω προεκλογικα σποτακια....![]()
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Όχι ότι δε το ξέραμε αλλά έτσι, για να βρισκόμαστε σε εγρήγορση.
Όσο πλησιάζει η "μεγάλη" ώρα και οι κWλοτούμπες είναι προ των πυλών.
Αφιερωμένο σε όσους κατάβαθα ακόμη πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει
(πιστεύω σε κανέναν που κουβεντιάζει σε αυτό το νήμα) :
Μόνο με την έγκριση της Τρόικας
φυσικα και πιστευω οτι κατι μπορει να αλλαξει
προυποθετει να φυγουν ΑΥΤΟΙ*
και για να φυγουν ΑΥΤΟΙ πρεπει πρωτα να αλλαξουμε εμεις. που ειναι πιο ευκολο απο οτι δειχνει
*ΑΥΤΟΙ ειναι οι γνωστοι διαπλεκομενοι: τραπεζιτες-εργολαβοι-μμε-πολιτικοι . με αυτη τη σειρα
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Aυτό πες το και προσπάθησε να πείσεις τον γιδοβοσκό με το κτηνώδες Navara που με προσπέρασε με 500 και με έκλεισε πάνω στη στροφή ακολουθών συρμό σήμερα το πρωί!Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
πρεπει πρωτα να αλλαξουμε εμεις. που ειναι πιο ευκολο απο οτι δειχνει
Το δυσκολότερο όλων Σήφη, το να αλλάξουμε εμείς!
Γιατί δεν θελουμε!!!!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Ήμουνα το Σάββατο με κάτι τέτοιους σε ένα γάμο και όταν με είδαν να μη βάζω κρασί στοΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aυτό πες το και προσπάθησε να πείσεις τον γιδοβοσκό με το κτηνώδες Navara που με προσπέρασε με 500 και με έκλεισε πάνω στη στροφή ακολουθών συρμό σήμερα το πρωί!
Το δυσκολότερο όλων Σήφη, το να αλλάξουμε εμείς!
Γιατί δεν θελουμε!!!!
![]()
ποτήρι μου, με ρωτούσαν ¨γιατί, σε έχουν πιάσει;" και όταν τους έλεγα όχι, απλά οδηγώ
γελάγανε.
Μετά τσακωνόντουσαν αν η ΝΔ θα είχε κάνει τα ίδια αν δεν είχε φύγει και ότι ο καλύτερος
που θα αντιμετώπιζε τη κρίση ήταν ο Γιωργάκης.
Δεν μίλησα, πήγα στη πίστα και χόρευα με το γυιο μου που καταλαβαίνει.![]()
ολοι δεν θα αλλαξουν και δεν γινεται-αλλωστε το τι εννουμε "να αλλαξουμ" ο καθεις το ερμηνευει διαφορετικα
η ιστορια και οι κοινωνιες πορευονται με/απο τις μειοψηφιες
το θεμα ειναι να αλλξει/συγκροτηθει/οργανωθει η ΚΡΙΣΙΜΗ ΜΑΖΑ
η οποια αλλοτε μπορει να ειναι 5%, αλλοτε 10% αλλοτε 20%.
απλα υπαρχει ενας πολυ ισχυρος εχθρος ο οποιος μαλιστα δεν εχει προσωπο συγκεκριμενο: τα καθεστωτικα μμε και το κεφαλαιο που εξυπηρετουν
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
....5)Το συστημα θα με ειχε διαβρωσει αν ημουν μερος του ή το υποστηριζα.Δεν ειμαι μεσα στο συστημα,δεν το υποστηριζω.Το να μου λετε οτι ειμαι διαβρωμενος επειδη εφτυσα την αριστερα και εχω αιχμηρες αποψεις για την κοινωνια δεν το λαμβανω υπ'οψιν μου,γιατι κατα τη γνωμη μου,ειναι αδικαιολογητο!
....μετα απο αυτα τα 2 δεν χρειαζεται να συνεχισουμε να κουβεντιαζουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
...Τι σχεση εχει η επικοινωνια με ανθρωπους και η ζωη σε κατοικημενη περιοχη με το συστημα?Αλλο κοινωνια αλλα συστημα ε! Προς το παρον ουτε ψηφιζω ουτε ΑΦΜ εχω ουτε φορους πληρωνω ακομα και δεν εχω τελειωσει ακομα την δημοσια εκπεδευση....
καλη ψυχη![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από karellen
Το ξεπέρασες τελικά;
(Εγώ τραβιόμουν 7 χρόνια).
Είχε να με πιάσει από το 2006 ή 2007,δεν θυμάμαι...Φέτος μου έδωσε ότι μου χρώσταγε με τόκους...
Το ένα αναιρεί το άλλο? Δεν είμαι άξιος για αυτή τη συζήτηση?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μετα απο αυτα τα 2 δεν χρειαζεται να συνεχισουμε να κουβεντιαζουμε.
καλη ψυχη![]()
Μη μας σνομπάρετε και τόσο πολύ πια...![]()
δεν ξεκιναμε την κουβεντα απο την ιδια βαση.αν σου αρκει αυτο εχει καλως.αν οχι...λυπαμαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Takata Dome
Το ένα αναιρεί το άλλο? Δεν είμαι άξιος για αυτή τη συζήτηση?
Μη μας σνομπάρετε και τόσο πολύ πια...![]()
c' est la vie.
στη βαση του ποιοι ειμαστε εμεις που σνομπαρουμε εσας,και ποιοι ειστε εσεις που νιωθετε οτι εμεις σας σνομπαρουμε,
τα συμπερασματα τυπου:''μη μας σνομπαρετε τοσο πολυ πια...'' κρατα τα για τον εαυτο σου.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...