Σελίδα 86 από 117 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 1747

Θέμα: Σαφάρι για ανασφάλιστα οχήματα....

Αυτός ο κύκλος αντεγκλήσεων με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα έχει γίνει πόσες φορές στις 85 αυτές σελίδες...;;;;;

α και, παιδάκια, περικαλώ, κόΖμια γιατί είναι Αύγουστος, έχει ζέστα που βαράει όλους και μπορεί, τυχαία λέω τώρα, οι χαρακτηρισμοί για τους συμφορουμίτες με τους οποίους έχουμε μικρο-μεγαλοδιαφορές σε άποψη για οτιδήποτε να οδηγήσουν σε εγκαύματα.

Πάντως για κάποιον που δεν θέλει να τρώει την ώρα του στις ουρές για πινακίδες και μένει Αθήνα, υπάρχουν και εταιρίες που το κάνουν για εσάς (με το αζημίωτο φυσικά). Ίσως σε κάποιες περιπτώσεις να συμφέρει. π.χ.

http://www.bestday.gr/
    http://xemperdema.gr/yphresies-diekpereosis/oximata
    Artificial intelligence is no match for natural stupidity...

ντάξει, ουρές για πινακίδες δεν υπάρχουν πλην τέλους του έτους, οπότε είναι λίγο αστεία η συζήτηση για το θέμα, εκτός αν είναι "τρελή ταλαιπωρία" το δεκαλεπτάκι, άντε είκοσι αν έχει και άλλους γιατί σε μερικές εφορίες ΦΠΑ και αυτοκίνητα είναι μαζί.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ντάξει, ουρές για πινακίδες δεν υπάρχουν πλην τέλους του έτους, οπότε είναι λίγο αστεία η συζήτηση για το θέμα, εκτός αν είναι "τρελή ταλαιπωρία" το δεκαλεπτάκι, άντε είκοσι αν έχει και άλλους γιατί σε μερικές εφορίες ΦΠΑ και αυτοκίνητα είναι μαζί.
    Αστεία συζήτηση η κλοπή ?? ... Π.χ. πληρώνει κάποιος τον Δεκέμβριο τέλη κυκλοφορίας για το 2016 πχ σε 4 οχήματά του ... Αποφασίζει Φεβρουάριο να μην κυκλοφορίσει τα 3 από αυτά μέχρι τον Οκτώβριο και πηγαίνει να καταθέσει τις πινακίδες του ώστε να μην πληρώσει το καταχρηστικό μέτρο της "υποχρεωτικής" ασφάλισης ... Η εφορία θα του επιστρέψει το ποσό που αντιστοιχεί για τους μήνες της ακινησίας από αυτά που ήδη της έχει πληρώσει ?? ... (παραβίασα την αρχή μου να μην ξανα-ασχοληθώ με το θέμα ...)

Βρασίδα εδώ ζούμε όλοι μας, αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, ΔΕΝ έχουμε έλεγχο πάνω στους κανόνες σε κανένα επίπεδο. Δεν σ'αρέσει; Ούτε εμένα αλλά τι να γίνει. Θες να ξεκινήσεις κίνημα "Τίμιοι Ανασφάλιστοι Ελλάδας"; Κοινό έχει μπόλικο, βλέπω. Θα βρεθούν και άλλοι. Ε, να μαζευτούμε (τέσσερις άδειες έχω στ' όνομά μου) να συνεννοηθούμε και να δούμε νομικά τι μπορεί να γίνει. Μέχρι τότε, το "κολύμπα" είναι μονόδρομος και το ξίδι ΤΟΠ πρέπει να το κάνουμε όλοι μας προσωπικό χορηγό. Χτυπιέσαι δεν χτυπιέσαι και σχολιάζεις δεν σχολιάζεις, ένα και το αυτό. Παίξε με τους κανόνες ή φάε την ποινή. Όχι μόνον εσύ, όλοι μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    @amyrou

Μα δεν ειπε κανενας εδω μεσα ρε συ να παρουμε τα οπλα και να βγουμε στα βουνα.

Ουτε και ειπε κανενας εδω μεσα (εγω τουλαχιστον δεν το ειδα) οτι μπιστολιαζει την ασφαλεια.... αυτο που συζηταμε εκατονπενηνταδωδεκα σελιδες ειναι οτι για αλλη μια φορα περασε μαλακια νομος για να εξυπηρετησει τους φιλαρακους μας στις ασφαλιστικες.

Απο αυτο μεχρι το "καλα κανουν γιατι καποιοι πιθανον να τα κυκλοφορουν" ειναι 150AU αποσταση....

Ναι λυσεις υπαρχουν, οπως το να χανω 2 μεροκαματα το χρονο για να δινω-παιρνω τις πινακιδες σε ενα απο τα πιο κωλοβαρεματα υπηρεσιες του δημοσιου... ή να δινω 50€ σε "διεκπεραιωτες"

Επισης λυση ειναι να ελεγχονται σωστα οσοι κυκλοφορουν.... οχι μονο για ασφαλεια γενικα μιλαω...

Η λογικη της μαλακιας ειναι που με ενοχλει, γιατι κατα τα αλλα εγω τα ασφαλιζω και τα πληρωνω (ειμαι απο τους τυχερους που δεν εχασα την δουλεια μου και που πληρωνομαι κανονικα) και τα κυκλοφορω οποτε θελω.

Αυριο θα σκεφτει οτι δεν μπορω να ελεγχω τελικα το παραεμποριο και την φοροδιαφυγη οποτε θα σου παιρνω εσενα μισθωτε τα 12χιλιαρικα του μισθου σου (αφου μπορω) και για καθε φοροφυγα που μου φερεις με χειροπεδα θα σου δινω 500ε το κεφαλι.... Λογικο ε?

Και με ενα νομο ε.... και αφου ειναι νομος τοτε νταξ....

ογδονταπέντε σελίδες ρε μαν. Πόσες φορές έχουν ειπωθεί ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;

Ο νόμος είναι μιά χαζομάρα και το είπε σωστότατα τώρα δα ο ελ-γάτος. Δεν μπορώ να αστυνομεύσω και όλοι μπαίνουν στο σακί.

Αυτό είναι. Να πούμε άλλες ογδονταπέντε σελίδες ότι είναι άδικο; Να το πούμε. Άλλες οκτακόσιες πενήντα οτι είναι άδικο; Ε άντε, παρακαλώ, να γράψουμε όλοι να τις πιάσουμε.

Αλλά πλέον δεν λέμε κάτι που δεν γράφτηκε στην σελίδα δέκα, στην είκοσι, στην τριάντα και σε άλλες πόσες, ξανά και ξανά.

Είναι άδικο. Δεν υπάρχει επαρκής αστυνόμευση. Και είναι άδικο. Αλλά ΠΟΛΛΟΙ τα κυκλοφορούν γιατί ξέρουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και είναι ατιμώρητοι. Και πινακιδάτοι και απινακίδωτοι. Και καίγονται τα χλωρά και τα ξερά παρέα. Και είναι άδικο.

Κάτι που να ΜΗΝ έχει ξαναγραφτεί δεκάδες φορές, έχουμε; Και πολλά συγγνώμη για το ύφος και τον τόνο, προκαταβολικά. Εκτός αν το νήμα πλέον είναι "λέω και εγώ τον πόνο μου" οπότε σόρι, ας πει ο καθ' ένας τα δέοντα που τον αφορούν να τα βγάλει από μέσα του για να μην τα κρατάει, ας είναι τα ίδια με όλων των άλλων.

Απλά μην βρίζεστε μεταξύ σας

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ...

Απλά μην βρίζεστε μεταξύ σας
    Ειδες τι μας κανουν..;;;
    Στρεφομαστε ο ενας εναντιον του αλλου!!!

υ.γ. Μισο-αστεια μισο-σοβαρα το λεω και δεν αφορα μονο τις ασφαλειες προφανως..
    MADE IN JAPAN 日本製

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    μα δεν βρίστηκε κανείς και δεν τα έχω με κανέναν συμφορουμίτη

απλά έχω φορτώσει λίγο γιατί πρέπει να τρέξω ΚΑΙ για αυτό
    και βλέπω και τους υπηρεσιακούς στα καφενεία των εθνικών να πίνουν καφεδάκια και κανένα τσίπουρο,
    ε δεν θέλω και πολύ

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Αστον μωρέ,νομίζει ότι όλοι είμαστε με δύο μηχανάκια μόνο και ξύνουμετα αρχίδια μας όλοι μέρα και χαλαρά μπορούμε να πάμε στην εφορία,που την έχουμε και στα 40 χλμ....
    επειδή οι μπάτσοι δεν μπορούν να κάνουν την δουλειά τους να τρέχουμε εμείς κάθ μέρα πέρα δώθε...

και δεν μου λές μαστορα? εκτός των άλλων....ένα τρακτέρ βοηθητικό που έχω και σπέρνει βρώμες κάθε σεπτέμβρη μόνο,τι στον π@υτσο να κάνω? να καταθέτω και να ξαναπαίρνω πίσω πινακίδες? :a31:
    Ναι ρε,επειδη εσυ εχεις γεμισει μηχανακια το υποστεγο,θα σου κανουμε μια ΔΟΥ και ενα μηχανολογικο εκει παραδιπλα για να μην πηγαινοερχεσαι.

Ρε τι τραβατε και εσεις οι χορευτριες.:rotflmao:

Μέλος
    Eγώ πάλι τί να κάνω που έχω μεν την wolf και το kaze-r στο όνομα μου αλλά έχω βρήκα και ένα ξεχασμένο kaze-r ακόμα που έχει να κινηθεί από το 2009,να πληρωθούν σήματα από τότε,έχει πινακίδες αλλά το έχει κάνει η μάνα μου γλάστρα.......εδώ και πόσα χρόνια...βασικά δεν έχει καν μοτέρ απάνω...Πρέπει να το ασφαλίσω;Τι πρέπει να κάνω εγώ δηλαδή;Εκτός και εάν θεωρούν οτι κινήται εάν το σπρόχνω με τα πόδια σαν τους φλινστοουν!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Και κάπου εδώ μπαίνουμε στη ζώνη του λυκόφωτος... Τελικά ο προτεσταντικός βουρδουλας των βορείων δε φτάνει ουτε για ζητω για να συνελθουμε... Κλειδωστε το να τελειωνουμε γιατί θα καραφλιασουμε με οσες παιδαριώδεις δικαιολογίες έχουν ακουστεί εδώ.
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe
    Σε λιγο περιμενουμε "καποια" φωτο απο προστιμο (για ανασφαλιστο απο ΔΟΥ) μελους να ανεβασει. Μετα κλειδωστε το.
    TO AVOID PAIN, THEY AVOID PLEASURE
    TO AVOID DEATH, THEY AVOID LIFE
    54°10'02.9"N 4°28'40.5"W

όοοοοοοοοοχι, μετά θα έχει το καλό το γέλιο. Εκτός και αν αρχίσει πολεμική σύρραξη, θα κάτσω να χαζεύω επαναστατικά μανιφέστα και τους ύμνους εις την ελευθερίαν και το σύνταγμα.

Επειδή κάποιοι παρεξηγούνται να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Δεν συμφωνώ με αυτόν τον νόμο όπως εφαρμόζεται αλλά από την πρώτη στιγμή (προ τριετίας σχεδόν; ) κατέθεσα όλες τις πινακίδες οχημάτων που δεν χρησιμοποιούσα. Και έχω πάρει και έχω δώσει πίσω πάλι ότι ήθελα και ότι με βόλευε και τα λοιπά, χάνοντας μεροκάματα ή μερικές ώρες ή μερικά λεπτά όταν δεν είχε κόσμο η ΔΟΥ.

Επειδή λοιπόν συμμορφώνομαι με τον νόμο και γενικώς συμμορφώνομαι κατά κανόνα με τον νόμο δεν είμαι μαλάκας. Και όσοι δεν συμμορφώνεστε με τον νόμο δεν είστε μάγκες, έξυπνοι, δεν έχετε κανένα δικαίωμα από καμία πηγή σε οτιδήποτε παραπάνω από εμένα και το δικό σας μεροκάματο και ο χρόνος σας δεν αξίζει παραπάνω από τον δικό μου. Και έχω κάθε δικαίωμα να γράφω την γνώμη μου και έχετε κάθε υποχρέωση να την σεβαστείτε όπως σέβομαι την δική σας γνώμη και ας διαφωνώ με μερικούς.

Είμαστε όλοι σύμφωνοι στο ότι είναι αστείο να θεωρούμαστε συλλήβδην παραβάτες.

Το πως αντιμετωπίζουμε την κατάσταση γενικώς, κάνει την διαφορά. Και στο θέμα των πινακίδων και στο θέμα χιούμορ σε ότι αφορά τις πινακίδες και τους νόμους. Και ας έχουμε επιτέλους το θάρρος της γνώμης μας. Ο ένας σβήνει, ο άλλος αποχωρεί... Σε αυτούς λοιπόν, η ώρα η καλή, καλές συνέχειες, καλούς δρόμους χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας και αστεϊσμού γιατί μερικοί έχουν κερδίσει σεβασμό και ας φέρονται σαν μικρά παιδάκια.

Παρόμοια θέματα

1. Ανασφάλιστα οχήματα
    από cityfly στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 129
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2013, 02:28
  2. Ανασφαλιστα οχηματα
    από fidel_98_99 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2013, 08:53
  3. Link για ανακληθέντα οχήματα παντός τύπου και κατασκευαστή.
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 13/06/2012, 18:12
  4. 1,5 εκατομυριο ανασφαλιστα οχηματα.
    από zephyr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2011, 12:53
  5. Οχήματα για όλα τα γούστα....
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 02:44

Κανόνες δημοσιεύσεων