Σελίδα 86 από 141 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 2101

Θέμα: Εργαλεία χειρός (For Tool Addicts')

Ξερει κανεις να μου πει 2 λογια για τις
    Metrinch
    Blue point
    RECA

Ειδα καποιες συλλογες που μου αρεσαν και μιας και εχω σκοπο να αλλαξω ολη την σειρα εργαλειων που εχω ,ειδα αυτες.

η δευτερη σχετιζεται με την Snap-on ?
    η τριτη ειναι φασον οπως η Würth ?
    απο οτι ειδα και οι 3 εχουν ανεβασμενες τιμες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimitrisinside Προβολή μηνύματος
    Metrinch
    Blue point
    RECA

Ειδα καποιες συλλογες που μου αρεσαν και μιας και εχω σκοπο να αλλαξω ολη την σειρα εργαλειων που εχω ,ειδα αυτες.

η δευτερη σχετιζεται με την Snap-on ?
    η τριτη ειναι φασον οπως η Würth ?
    απο οτι ειδα και οι 3 εχουν ανεβασμενες τιμες.
    Όντως η Reca είναι μεταπωλητής σαν τη würth. H Blue Point είναι νομίζω ότι η Elofort για την Elora. Η προσιτή σειρά δηλαδή.
    Αν δε σου αρέσει πολύ το πράσινο της Reca κοίτα και τις Berner.
    Dream with the feathers of angels stuffed beneath your head.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MISKIN Προβολή μηνύματος
    Όντως η Reca είναι μεταπωλητής σαν τη würth. H Blue Point είναι νομίζω ότι η Elofort για την Elora. Η προσιτή σειρά δηλαδή.
    Αν δε σου αρέσει πολύ το πράσινο της Reca κοίτα και τις Berner.
    Ευχαριστω.
    Ξερεις αν η Reca ειναι ισαξια της gedore π.χ ;

Νομίζω ότι ούτε η Würth είναι ισάξια της Gedore, πόσο μάλλον η Reca.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Metrinch
    Που τα πέτυχες αυτά?

Καρυδάκια, γερμ/να τι βρήκες?

Αμερικάνικα! Δεν ξέρω που κατασκευάζονται, νομίζω λένε ότι κατασκευάζονται usa αλλά τα εργαλεία δε νομίζω να έχουν COO επάνω οπότε κανείς δεν ξέρει.

Έχει ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό στα καρυδάκια της.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	L575554-01.gif 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	13,0 KB 
ID:	364100

που νομίζω ότι ξεκίνησε απ' αυτήν. Βέβαια τώρα βρίσκεις απ' όλη την ταιβάν (και όχι μόνο) τέτοια σχεδίαση αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλά όσο της metrinch.

Έχουν το καλό ότι αρπάζουν τη βίδα πολύ μακριά απ' τις άκρες (όχι φυσικά απ' τη μέση όπως φαίνεται). Όλες οι άλλες τεχνολογίες με τις στρογγυλεμένες γωνίες πιάνουν πιο κοντά στη γωνία της βίδας.
    Επίσης δεν χαράζουν τη βίδα. Είναι ιδανικά για βίδες τις οποίες δεν θέλουμε να γρατζουνίσουμε (και όχι μόνο) όπως πχ η βίδα του λαιμού στις μοτό. Ή για βίδες πολύ σκουριασμένες ή για ψιλοχαλασμένες.
    Το κακό είναι ότι λόγο του τρόπου που πιάνουν επάνω στη βίδα είναι πολύ μπόσικα. Νομίζεις δλδ ότι έχεις βάλει ένα νούμερο μεγαλύτερο καρυδάκι.

Επειδή είναι τόσο μπόσικα πιάνουν και βίδες που είναι σε ίντσες χωρίς να τα επηρεάζουν τα λίγα χιλιοστά διαφορά που έχουν. Νομίζω παλιότερα (ίσως ακόμα) τα καρυδάκια της επάνω έγραφαν 2 νούμερα και το μετρικό σύστημα και για το κλασματικό. Δλδ και mm και ίντσες.

Από ποιότητα δεν ξέρω αλλά καλά πρέπει να είναι. Τώρα πως συγκρίνονται (από ποιότητα) με άλλες μάρκες δε γνωρίζω.

Το ανάλογο σύστημα που έχει η koken το έχει ονομάσει surface drive.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 13/08/2016 στις 00:36.
    Sent from me using a computer.

Moderator
    Η blue point είναι ότι είπε ο μισκιν.

Από reca τι βρήκες? Δε μπορείς να ξέρεις μωρέ! Μπορεί να βρεις σε reca, γερμανοπολύγνωνα της heyco και να πάθεις πλάκα αλλά αν δεν τα κατασκευάζει αυτή τι να πούμε? Όπως και η wurth την μία μπορεί να έχει αυτό και την άλλη το άλλο. Σήμερα κνιπεχ και αύριο κανείς δεν ξέρει. Σε γενικές γραμμές νομίζω έχει καλά εργαλειάκια.

Αυτό μπορεί να συγκριθεί με τα gedore αλλά είναι της heyco οπότε πως να πεις αν η reca έχει το ίδιο καλά εργλαλεία με την gedore. Στον κατάλογό της δεν αποκλείεται να βρεις και gedore.

Όνομα:	13.jpg 
Προβολές:	173 
Μέγεθος:	38,4 KB 
ID:	364101

Ναι το παραπάνω το είχα βρει σε αγγελία στο car. (ολόκληρη τη σειρά)

Moderator
    Metrinch

Βρήκα αυτή τη φωτό από ένα παλιότερο τέστ που είχαν κάνει κάτι τρελοαμερικανάκια.

Όταν όλα τα υπόλοιπα είχαν αφαιρέσει το χρώμα το metrinch είχε κάνει μόνο αυτό. Φαίνεται και το σημείο που πιάνει την βίδα.

Όνομα:	14.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	16,1 KB 
ID:	364102

Edit. Απ' τη φωτό καταλαβαίνεις και πόσο "παίζει" το καρυδάκι επάνω στη βίδα..

Απ' το σημάδι που βλέπεις στη φωτό υπέθεσε ότι στρίβεις το καρυδάκι αριστερόστροφα μέχρι να ακουπίσει πάλι στο αντίστοιχο σημείο, στην άλλη γωνία της βίδας.

Παλαιό μέλος
    Βρήκα ανάμεσα σε κουτιά από ληγμένες μπογιές στα ράφια του πατέρα μου μανέλα Dehco. Είναι τουλάχιστον 15 χρόνια εκεί αλλά δουλεύει ΟΚ. Εάν μέτρησα καλά έχει 48 ή 24 δόντια. Μέτρησα τα κλικ ... Από ιντερνετ ξέρω ότι είναι εταιρεία Κινέζικη αλλά αυτή γράφει DEHCO Germany. Στον κάδο με αυτά προς ανακύκλωση (μαζί με τα Gedore India) ή την βάζω στην συλλογή με τα πρόχειρα;

Όνομα:	20160813_153513.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	53,6 KB 
ID:	364128

Όνομα:	20160813_153457.jpg 
Προβολές:	165 
Μέγεθος:	41,8 KB 
ID:	364129

Ασχετο αλλά ίσως κάπου θα μπορούσαμε (στην Αθήνα) να μαζεύουμε εργαλεία για ανακύκλωση.

Moderator
    Η ολοκληρωμένη πρόταση πρέπει να είναι made in china for DEΗCO GERMANY αλλά δεν χώραγε μάλλον.

Η dehco το κάνει ακόμα. Έχει κάτι κασετίνες με 2 ευρώ στο 1/4 και 6ευρώ στο 1/2 που επάνω γράφουν w.germany η germany. (μόνο στην εργαλειοθήκη)

Πραγματικά δε σε ενδιαφέρει που και από ποιον κατασκευάστικε. Η ποιότητα είναι αυτή που βλέπεις.

Όσο λειτουργεί χρησιμοποίησέ τη.
    Τελευταία τροποποίηση από daz; 13/08/2016 στις 19:45.

15 χρόνια παρατημένη χωρίς ίχνος σκουριάς, έστω επιφανειακής;
    Στη γυάλα την είχες;

Παλαιό μέλος
    Κλειστό πλαστικό μπαυλάκι του πατέρα μου που είχε μερικά χρώματα ληγμένα σε μικρά κουτάκια. Υπάρχει άσχετος λόγος που είμαι σίγουρος ότι ήταν εκεί από καλοκαίρι 2001. Το μαύρο πλαστικό αφήνει σημάδια στο χέρι μάλλον από διαλυτικά χρωμάτων που εξατμιστηκαν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Που τα πέτυχες αυτά?

Καρυδάκια, γερμ/να τι βρήκες?

Αμερικάνικα! Δεν ξέρω που κατασκευάζονται, νομίζω λένε ότι κατασκευάζονται usa αλλά τα εργαλεία δε νομίζω να έχουν COO επάνω οπότε κανείς δεν ξέρει.

Έχει ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό στα καρυδάκια της.

Όνομα:	L575554-01.gif 
Προβολές:	181 
Μέγεθος:	13,0 KB 
ID:	364100

που νομίζω ότι ξεκίνησε απ' αυτήν. Βέβαια τώρα βρίσκεις απ' όλη την ταιβάν (και όχι μόνο) τέτοια σχεδίαση αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλά όσο της metrinch.

Έχουν το καλό ότι αρπάζουν τη βίδα πολύ μακριά απ' τις άκρες (όχι φυσικά απ' τη μέση όπως φαίνεται). Όλες οι άλλες τεχνολογίες με τις στρογγυλεμένες γωνίες πιάνουν πιο κοντά στη γωνία της βίδας.
    Επίσης δεν χαράζουν τη βίδα. Είναι ιδανικά για βίδες τις οποίες δεν θέλουμε να γρατζουνίσουμε (και όχι μόνο) όπως πχ η βίδα του λαιμού στις μοτό. Ή για βίδες πολύ σκουριασμένες ή για ψιλοχαλασμένες.
    Το κακό είναι ότι λόγο του τρόπου που πιάνουν επάνω στη βίδα είναι πολύ μπόσικα. Νομίζεις δλδ ότι έχεις βάλει ένα νούμερο μεγαλύτερο καρυδάκι.

Επειδή είναι τόσο μπόσικα πιάνουν και βίδες που είναι σε ίντσες χωρίς να τα επηρεάζουν τα λίγα χιλιοστά διαφορά που έχουν. Νομίζω παλιότερα (ίσως ακόμα) τα καρυδάκια της επάνω έγραφαν 2 νούμερα και το μετρικό σύστημα και για το κλασματικό. Δλδ και mm και ίντσες.

Από ποιότητα δεν ξέρω αλλά καλά πρέπει να είναι. Τώρα πως συγκρίνονται (από ποιότητα) με άλλες μάρκες δε γνωρίζω.

Το ανάλογο σύστημα που έχει η koken το έχει ονομάσει surface drive.

αυτα τα 3 κομματια επεσαν στα χερια μου, τα ειχε εξτρα με μια συλλογη καρυδακια που πηρα.

Όνομα:	IMG_20160815_193251.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	49,4 KB 
ID:	364221

Όνομα:	IMG_20160815_193317.jpg 
Προβολές:	192 
Μέγεθος:	51,7 KB 
ID:	364222

Ελεγα να παρω μια κασετινα 3/8 Stahlwille η Belzer.
    Αλλα επειδη δεν βρισκω λεω να παρω αυτην της Bahco Ergo 3/8" 7440ME την οποια βρηκα και σε καλη τιμη σχετικα.

Καμια γνωμη για την συγκεκριμενη ;
    http://www.bahco-werkzeuge.de/products/3533.html
    Τελευταία τροποποίηση από dimitrisinside; 22/08/2016 στις 23:49.

Ελεγα να παρω μια κασετινα 3/8 Stahlwille η Belzer.
    Αλλα επειδη δεν βρισκω λεω να παρω αυτην της Bahco Ergo 3/8" 7440ME την οποια βρηκα και σε καλη τιμη σχετικα.

Καμια γνωμη για την συγκεκριμενη ;
    http://www.bahco.com/el-gr/p/syllogh...0-c9-04-d9-d2/
    Δεν θα τη πρότεινα. Έχει μόνο μια προέκταση, δεν έχει άρθρωση, λείπει το 8 καρυδάκι, ενώ έχει το 20 και το 21 που είναι απίθανο να σου χρειαστούν. Αν θες να πας σε Bahco η παρακάτω είναι πιο πλήρης τουλάχιστον για μοτό, λείπει μόνο το 22.
    http://www.bahco.com/el-gr/p/38-sock...2-9c-38-ca-6c/

Γιατί όμως Bahco;

Moderator
    Η άλλη όμως έχει σπαστή μανέλα!

Παρόλα αυτά, αυτά που λείπουν χρειάζονται (εκτός και αν τα έχει κάποιος από - σε άλλη συλλογή).

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 02/01/2017, 14:36
  2. [ΠΩΛΕΙΤΑΙ] Alpinestars Tech Tool Pack - Τσαντάκι μέσης με θέση για εργαλεία
    από 675 στο forum Αγγελίες εξοπλισμού αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2016, 16:46
  3. Tool box (εργαλειοθήκη) for Tenere '08
    από xtkoulas στο forum Yamaha XT series
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 19:45
  4. ONE for the money,TWO for the show,THREE for the girl
    από ntamigio στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/12/2003, 08:48
  5. Pink Panther (for TManiac)