Που τα πέτυχες αυτά?
Καρυδάκια, γερμ/να τι βρήκες?
Αμερικάνικα! Δεν ξέρω που κατασκευάζονται, νομίζω λένε ότι κατασκευάζονται usa αλλά τα εργαλεία δε νομίζω να έχουν COO επάνω οπότε κανείς δεν ξέρει.
Έχει ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό στα καρυδάκια της.
που νομίζω ότι ξεκίνησε απ' αυτήν. Βέβαια τώρα βρίσκεις απ' όλη την ταιβάν (και όχι μόνο) τέτοια σχεδίαση αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλά όσο της metrinch.
Έχουν το καλό ότι αρπάζουν τη βίδα πολύ μακριά απ' τις άκρες (όχι φυσικά απ' τη μέση όπως φαίνεται). Όλες οι άλλες τεχνολογίες με τις στρογγυλεμένες γωνίες πιάνουν πιο κοντά στη γωνία της βίδας.
Επίσης δεν χαράζουν τη βίδα. Είναι ιδανικά για βίδες τις οποίες δεν θέλουμε να γρατζουνίσουμε (και όχι μόνο) όπως πχ η βίδα του λαιμού στις μοτό. Ή για βίδες πολύ σκουριασμένες ή για ψιλοχαλασμένες.
Το κακό είναι ότι λόγο του τρόπου που πιάνουν επάνω στη βίδα είναι πολύ μπόσικα. Νομίζεις δλδ ότι έχεις βάλει ένα νούμερο μεγαλύτερο καρυδάκι.
Επειδή είναι τόσο μπόσικα πιάνουν και βίδες που είναι σε ίντσες χωρίς να τα επηρεάζουν τα λίγα χιλιοστά διαφορά που έχουν. Νομίζω παλιότερα (ίσως ακόμα) τα καρυδάκια της επάνω έγραφαν 2 νούμερα και το μετρικό σύστημα και για το κλασματικό. Δλδ και mm και ίντσες.
Από ποιότητα δεν ξέρω αλλά καλά πρέπει να είναι. Τώρα πως συγκρίνονται (από ποιότητα) με άλλες μάρκες δε γνωρίζω.
Το ανάλογο σύστημα που έχει η koken το έχει ονομάσει surface drive.