-Έχεις φακούς επαφής;
-Ναι
-Τους ανάβεις λίγο;
^^Αυτο γιατι δεν ειναι στα κρυα?
![]()
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....
μπαίνει τυπάς σε μαγαζί με ανταλλακτικά, ψάχνει για κολάρο για τη μηχανή του, έχουν κοπεί
πάει στον πάγκο, κάνει νόημα στην υπάλληλο, έρχεται
- καλημέρα σας
- καλημέρα, έχεις κολάρα;
I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.
Χαχαχα το έχω ΚΑΝΕΙ αυτό. Ασυναίσθητα, φυσικά. Είχα παραγγείλει ένα κολάρο από Ε για το fcr, με ειδοποίησαν ότι ήταν στην αντιπροσωπεία και όταν πήγα να παραλάβω, του κάνω: "Έχω παραγγείλει ένα κολαράκι". Το επόμενο δευτερόλεπτο χαμογελάσαμε μαζί. Άντρας ήταν. Μαλακία.
Life begins at 45°.
κι΄εγινε βραχιολι
https://www.youtube.com/watch?v=2rKHZFngpZ8
-Και πώς μπορώ να έχω έκπτωση ως φοιτητής;
-Με το πάσο σου.
-Οκ, δεν βιάζομαι.
-Πρεπει να σου πω κατι αλλα ντρεπομαι..
-Και εγω το ιδιο...
-Ας το πουμε μαζι τοτε!
-1..2..3
-Σαγαπω!
-Εκλασα.
-Θες να τα φτιαξουμε;
-Οχι
-Οπα απορριψη το μαρακι..μα γιατι;
-Γιατι εισαι ανωριμος..
-Καλα παω στοιχημα οτι δεν ακουσες τι σε ρωτησα
- -Φυσικα και ακουσα
-Για πες
-Θες να τα φτιαξουμε;
-ΟΧΙ ΦΑΕ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΜΩΡΗΗΗ!
Πάτερ,αμάρτησα...
- Τι έκανες;
- Πήδηξα τη γυναίκα του κολλητού μου.
- Συγχωρεμένος.
- Παρασκευή θα είστε εδώ;
- Γιατί ρωτάς;
- Πέμπτη θα την ξαναπηδήξω...!!
Περιμένει κάποιος στη στάση, οπότε έρχεται ένας άγνωστος, του τσιμπάει το μάγουλο και του λέει:
- Κερατούκλη!...και φεύγει.
Την άλλη μέρα το ίδιο. Εκεί που περιμένει το λεωφορείο, πλησιάζει ο άγνωστος και του τσιμπάει το μάγουλο.
- Κερατούκλη !...και φεύγει.
Αφού έγινε το ίδιο μερικές φορές, λέει στη γυναίκα του.
- Ασε ρε γυναίκα, ξέρεις τι μου συμβαίνει τις τελευταίες μέρες; Με πλησιάζει κάποιος άγνωστος με τσιμπάει στο μάγουλο και με λέει κερατούκλη.
- Μη δίνεις σημασία άντρα μου. Κανένας τρελός θα είναι.
Την άλλη μέρα τον πλησιάζει πάλι ο άγνωστος, του τσιμπάει το μάγουλο και του λέει.
- Κερατούκλη, είσαι και μαρτυριάρης ε;;;
Ο Χρήστος, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει. Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:
- "Χρήστο, έχεις δύο επιλογές" του λέει, "ή σου χυμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σεξ."
Ο Χρήστος αποφασίζει ότι προτιμάει τη ζωή οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα. Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά ο Χρήστος ορκίστηκε να εκδικηθεί. Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον χτυπάει στον ώμο. Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.
- "Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Χρήστο," του λέει το γκρίζλι,
"διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σεξ."
Για άλλη μια φορά ο Χρήστος σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει. Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει αλλά εξαγριωμένος πια ο Χρήστος, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι και το σκοτώνει. Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.
- "Παραδέξου το, Χρήστο", του λέει η αρκούδα "δεν έρχεσαι στο δάσος για το κυνήγι, έτσι;"
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
- Φίλε πόσο ζουν τα γαϊδούρια;
- Γιατί, δεν αισθάνεσαι καλά;