Σελίδα 86 από 135 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 2021

Θέμα: HABEMUS PAPA(RIA)M 666

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αν η διαμαρτυρία μου για αυτήν την φωτό
    Και για κάποια απο αυτά εδώhttp://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148611
    Είναι ταλιμπανισμος
    Τοτε είμαι Ταλιμπάν
    Ε ναι, είσαι ταλιμπάν. Αυτά (ειδικά τα της επανάστασης) είχαν τρελό γέλιο.
    Και στο ξαναείπα, αν πιστεύεις ότι η ορθοδοξία κινδυνεύει από ένα ποστάκι ή από μερικές δεκάδες ποστάκια σε ένα φόρουμ, μάλλον κάτι δεν πάει καλά. Για την ιστορία του 21, την έχουν γράψει οι νικητές ως συνήθως και ας πούμε για την οικονομία της συζήτησης πως είναι ότι μάθαμε στο σχολείο... Και ας πούμε ότι δεν θα το ξεμάθουμε επειδή κάποιος κάνει πλακίτσα.

Φυσικά και εσύ και όποιος άλλος έχει δικαίωμα να είναι ταλιμπάν, όσο δικαίωμα έχουν οι άλλοι να είναι ότι είναι. Είναι εξίσου άκυρο να παλεύουν οι ταλιμπάν να εκταλιμπανίσουν το φόρουμ όσο το να παλεύουν οι όποιοι άλλοι να το... εκ-ότι είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει σώνει και καλά να πατήσει τον άλλον στον λαιμό. Ακόμα και ο Ντάλτον σοβαρεύτηκε, μήπως να πάρουμε ένα μήνυμα...;

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτά (ειδικά τα της επανάστασης) είχαν τρελό γέλιο.
    Πράγματι.
    Αν και εγώ δεν κατάλαβα να σατιρίζουν την επανάσταση. Καθόλου μάλιστα!
    Την μ@****@ του Twitter, και το κουτσομπολίστικο στυλ των ηλεκτρονικών μέσων διαφθοράς (και δή το νεοελληνικό) μου φάνηκε οτι σατίριζαν.
    Μάλλον πετυχημένα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αν η διαμαρτυρία μου για αυτήν την φωτό

Και για κάποια απο αυτά εδώhttp://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148611
    Είναι ταλιμπανισμος
    Τοτε είμαι Ταλιμπάν
    Αυτό σου λέμε χριστιανέ μου, γίνεσαι ταλιμπάν χωρίς λόγο. Και με το ταλιμπάν εννοούμε κατι κακό, σα να λέμε γίνεσαι χαζός χωρίς λόγο.

Η συγκεκριμένη φωτό δε, δεν είναι έξυπνο χιούμορ, είναι χαζή - προσβάλει την νοημοσύνη μου.
    Τι να κάνω τώρα, να κάνω αναφορά στο ποστ, να αρχίσω να βρίζω θεούς και δαίμονες
    να κατέβει επειδή δεν με κάνει να γελάσω;

Ξέρεις πόσες βλακειες (κατά τη δικιά μου άποψη) διαβάζω και ακουω;
    Φαντάσου να κύρησα τζιχάντ κατά των (κατά τη δικιά μου άποψη) χαζών.

Μακελειό.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    θα σου φυγει και σένα αυτό, κάποια στιγμή στην πορεία, αν σου δωθεί η ευκαιρία
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος
    « Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις. »
    καλημερα!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ohm Προβολή μηνύματος
    θα σου φυγει και σένα αυτό, κάποια στιγμή στην πορεία, αν σου δωθεί η ευκαιρία
    Σόρυ, δε σε έπιασα, πλιζ εξπλέιν

Περασμένα ξεχασμένα... Το avatar του/της Δεινόσαυρος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Η συγκεκριμένη φωτό δε, δεν είναι έξυπνο χιούμορ, είναι χαζή - προσβάλει την νοημοσύνη μου.
    Ακριβώς όπως λέει ο φίλος.
    Η πετυχημένη σάτιρα ΟΚ, αλλά να προσβάλει κάποιον αυτή η μπούρδα, I mean, λίγο έλεος... για λύπηση είναι.

never hold back Το avatar του/της Ohm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Σόρυ, δε σε έπιασα, πλιζ εξπλέιν
    κάποια στιγμή θα σου φύγει η τάση να σου έρχονται τέτοιες σκέψεις στο μυαλό όταν ακούς πράματα που τα κρίνεις ως βλακώδη
    I live to learn. I learn to think. I think to create. I create to be.

Παλαιό μέλος
    Eχω δηλωσει αθεος απο το Δημοτικο.Δεν πιστευω σε κανεναν Θεο και σε καμμια θρησκεια και το εχω ξαναπει.

Παντα εκρινα και συνηθως κατεκρινα και κατακρινω ολες τις θρησκειες του κοσμου.Οσοι μου λενε οτι δεν θεωρουνε σωστο να κατακρινω την θρησκεια τους,τους λεω με τη σειρα μου οτι και αυτοι το ιδιο κανουνε με ολες τις υπολοιπες θρησκειες.Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι δεν πρεπει εγω να το κανω με τη δικη τους.

Την τυφλη πιστη σε οτιδηποτε,οχι μονο στα θεματα των θρησκειων,ποτε δεν την καταλαβα ουτε την υποστηριξα.Απο εκει και περα καταλαβαινω οτι πολλοι ανθρωποι καταφευγουνε στους Θεους τους,γιατι θεωρουνε οτι ειναι η μονη τους διεξοδος.Διαφωνω με αυτην τους την ευκολη κατα την αποψη μου τακτικη,αλλα το καταλαβαινω και το σεβομαι.Με εκνευριζει που θελουνε να δεχτω την δικη τους Αληθεια και προσπαθουνε να με κανουνε να αλλαξω γνωμη,κατι που ποτε μου δεν προσπαθησα να κανω σε καποιον που πιστευει.

Ομως παρα του οτι ειμαι καθετα αντιθετος με τη θρησκεια,εξαιρετικα σπανια θα ανακατεψω Χριστους και Παναγιες στα μπινελικια μου.Ποτε δεν θα προσβαλω με λογια η πραξεις αυτο που πιστευει καποιος.Διαφωνω καθετα με τον εξευτελισμο του Μωαμεθ,αλλα και τις προκλητικες κινησεις καποιων με τον Χριστο η τον Παισιο.

Θεωρω οτι το κανουνε μονο και μονο για να προκαλεσουνε και τιποτε παραπανω.Κατα την αποψη μου ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ ,με κεφαλαια γραμματα,και τιποτε παραπανω.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Την συγκεκριμένη φωτογραφία και εγώ σαχλή την βρίσκω. Δεν είναι πετυχημένο χιούμορ. Ωστόσο θεωρώ ότι με το χιούμορ -το πετυχημένο- μπορείς να προσεγγίσεις θέματα και να προσπελάσεις καταστάσεις που δεν αγγίζονται εύκολα. Το black humor π.χ. δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια του ανθρώπου να ξεπεράσει ένα βαθιά ριζωμένο φόβο, αυτό του θανάτου. To αυτό ισχύει και υπαρξιακές και θρησκευτικές ανησυχίες. Δεν μιλάμε για ευτελισμό και για κρυάδες, μιλάμε για έξυπνες τοποθετήσεις και ατάκες που αλαφρώνουν λίγο τους φόβους μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fkol k4
    Για τη φωτό με το πιτόγυρο λέτε ρε παιδιά;
    Εγώ πάντως μια χαρά αστεία τη βρίσκω, ότι και καλά αυτά τα πιτόγυρα έχουν «άνωθεν» άδεια ή κάτι τέτοιο...
    Πρόσεχε τι εύχεσαι, γιατί κάποτε μπορεί και να συμβεί!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    « Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις. »
    καλημερα!!!
    Όσο το είπε πράγματι ο Βολταίρος, άλλο τόσο έχει εφαρμογή και ισχύ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από el_hymador Προβολή μηνύματος
    Την συγκεκριμένη φωτογραφία και εγώ σαχλή την βρίσκω. Δεν είναι πετυχημένο χιούμορ. Ωστόσο θεωρώ ότι με το χιούμορ -το πετυχημένο- μπορείς να προσεγγίσεις θέματα και να προσπελάσεις καταστάσεις που δεν αγγίζονται εύκολα. Το black humor π.χ. δεν είναι τίποτα άλλο από μια προσπάθεια του ανθρώπου να ξεπεράσει ένα βαθιά ριζωμένο φόβο, αυτό του θανάτου. To αυτό ισχύει και υπαρξιακές και θρησκευτικές ανησυχίες. Δεν μιλάμε για ευτελισμό και για κρυάδες, μιλάμε για έξυπνες τοποθετήσεις και ατάκες που αλαφρώνουν λίγο τους φόβους μας.
    Aλλο το χιουμορ και αλλο ο εξευτελισμος.

Υ.Γ.Φυσικα το πως εννοει ο καθενας το χιουμορ η τον εξευτελισμο ειναι και αυτο μια ιστορια απο μονο του.
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 02/04/2016 στις 15:44.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Όσο το είπε πράγματι ο Βολταίρος, άλλο τόσο έχει εφαρμογή και ισχύ...
    Και για να βοηθησω την κατασταση: http://ellinikahoaxes.gr/2014/09/16/...-what-you-say/

Παρόμοια θέματα

1. HABEMUS PAPA(RIA)M 5
    από sniper στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2016, 13:25
  2. HABEMUS PAPA(RIA)M 4
    από pipe_smoker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1940
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2015, 16:06
  3. habemus Papa(dima)m!!!
    από DrBig στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2011, 08:01
  4. 666
    από WWW στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 15:11
  5. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF