Σελίδα 86 από 183 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196136 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 2733

Θέμα: Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...ΙΙ

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Office 2016 Home, version 2110, build 14527.20312
    Πρώτα θα τσεκάρεις την build που θές και ακολουθείς το step 2 των οδηγιών της Microsoft.

https://support.microsoft.com/en-us/...1-f709e3dda841
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Θέλω να αγοράσω ένα USB flash drive 128 GByte, με μεγάλη ταχύτητα εγγραφής και υψηλή αξιοπιστία. Θέλω να γράφει γρήγορα και σε USB 2.0. Συνήθως η ταχύτητα εγγραφής είναι μέγεθος αντιστρόφως ανάλογο με την αντοχή στο χρόνο και στη χρήση του flash drive, αλλά υπάρχουν μάρκες που βγάζουν προϊόντα που πετυχαίνουν τη χρυσή τομή.

Τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ ένα Mushkin Ventura Pro 64 GByte και είμαι ευχαριστημένος. Πέρα από την αξιοπιστία, η ταχύτητα εγγραφής είναι πολύ σημαντική, διότι η συνήθης των 4 Mbyte/sec τα καθιστά τελείως άβολα για εγγραφή μεγάλου όγκου δεδομένων. Π.χ. ένα 32GByte flash drive γεμίζει σε δύο ώρες αν δεν είναι γρήγορο. Ιδανικά ήθελα να γράφει κατά μέσο όρο (συνδυασμός μικρών και μεγάλων αρχείων) σε ταχύτητες μεγαλύτερες των 20 Mbyte/sec.

Έχετε να προτείνετε κάποιο που να είναι δοκιμασμένο επί μήνες; Π.χ. για τα ADATA διαβάζω ότι λειτουργούν καλά για λίγους μήνες και μετά γίνονται αργά ή χαλάνε τελείως. Καλές κριτικές διαβάζω για το Samsung Fit Plus (MUF-128AB).
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Θέμα τύχης είναι... Για ταχύτητες ότι λένε τα specs (λέμε τώρα...) αλλά για αντοχή παίζεις λότο...
    Μου έχει τύχει ακριβά αγορασμένα με καλή φήμη αξιοπιστίας να τα παίξουν ανεξήγητα μετά από λίγους μήνες, και πάμφθηνα no name που λειτουργούν άψογα εδώ και 2-3 χρόνια πετώντας τα από εδώ κι απο εκεί....

Πρέπει να έχω καμιά 20αρια φλασάκια, τα περισσότερα με ταχύτητα εγγραφής άνω των 10 MByte/sec και κάποια άνω των 20 MByte/sec. Πολλά είναι 16 GByte, αλλά οριακά δεν με φθάνουν για πλήρη αντίγραφα δίσκου, με νέα εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος.

Χρειάζομαι τουλάχιστον 32 GByte. Σκληρός δίσκος δεν με βολεύει, θέλω να υπάρχουν τουλάχιστον δύο πάντα μαζί μου, χωρίς να με απασχολεί ο όγκος και το βάρος.

Πέρασε από το μυαλό μου και ο φορητός SSD, που αντέχει σε πτώσεις, διότι κάπως ετσι μάλλον χάλασε ένας HDD 2.5" Passport. Οι τιμές τους όμως είναι ακόμα υψηλές και δεν έχει μικρύνει πολύ ο όγκος τους, σε επίπεδα π.χ. M2.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 04/12/2021 στις 10:17.

Banned Το avatar του/της WebD
    Αν θέλεις πολύ μικρό μέγεθος αλλά και αξιόπιστο δες το https://www.e-shop.gr/samsung-muf-64...e-p-PER.306385

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Τα SANDISK EXTREME γενικα ,τα εχω δουλεψει και ειναι απιστευτα.
    Και με αντοχη στο χρονο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από WebDevGr Προβολή μηνύματος
    Αν θέλεις πολύ μικρό μέγεθος αλλά και αξιόπιστο δες το https://www.e-shop.gr/samsung-muf-64...e-p-PER.306385
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Τα SANDISK EXTREME γενικα ,τα εχω δουλεψει και ειναι απιστευτα.
    Και με αντοχη στο χρονο.
    Μετά από διάβασμα κριτικών, όπως έγραψα και πιο πάνω, είχα καταλήξει στο Samsung FIT Plus, αλλά στην έκδοση με τα 128 GByte, με κόστος 24€. Διαβάζω βέβαια και κάποια αρνητικά σχόλια για αποσυνδέσεις και πολύ σφικτή σύνδεση, η οποία ίσως φθείρει τις υποδοχές USB με τον καιρό.

Το Sandisk Extreme Pro 128 GByte, που πρότεινε ο thunder ace, φαίνεται πολύ καλύτερο από τις κριτικές, αλλά και με κόστος σχεδόν διπλάσιο, 42€. Ένας μόνο γράφει ότι του χάλασε πολύ γρήγορα, ενώ μειονεκτεί κάπως στο μέγεθος και υπερθερμαίνεται με μείωση επιδόσεων μετά από ώρα χρήσης. Με το ίδιο κόστος παίρνεις διπλάσιας χωρητικότητας Samsung Fit Plus 256 GByte.

Αμφότερες οι μάρκες είναι από τις καλύτερες τις αγοράς για μνήμες flash, οπότε το ρίσκο είναι σχετικά μικρό. Παλαιότερα έπαιρνα Corsair, αλλά στο τέλος είχαν χαλάσει αισθητά την ποιότητα, έχοντας αυξήσει και τις τιμές. Π.χ. το Flash Voyager (απλό, μπλε χρώμα) 8 GByte είναι ανθεκτικό και γρήγορο, ενώ το Flash Voyger GT 16 GByte (κόκκινο), αρκετά ακριβότερο, ήταν κάτω του μέσου όρου και σε επιδόσεις και σε ποιότητα. Χάλασε σχετικά γρήγορα, χωρίς πολλή χρήση.

Ευχαριστώ για τις προτάσεις, πολύτιμη η βοήθεια στο forum. Αποφάσισα να αγοράσω το Sandisk Extreme Pro 128 GByte, διότι προσδοκώ ότι θα κάνω απόσβεση σε επαγγελματική χρήση με την ποιότητα και την απόδοσή του.

Αν δω και χρειάζομαι επιπλέον 32GByte+ flash drives, ίσως πάρω μερικά Samsung Fit Plus 64 GByte. Με 14€ είναι value for money και μάλιστα συμφέρει περισσότερο το 64άρι από το 32άρι.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 04/12/2021 στις 10:27.

Τα Sandisk Fit ζεσταίνοναι πολύ γρήγορα και πέφτει η απόδοση τους. Τα Sandisk Extreme πιθανόν να μην έχουν αυτό το πρόβλημα.

Το Samsung Fit το χρησιμοποιώ καθημερινά (wsl ubuntu) μεταξύ laptop-desktop και για πολλές ώρες. Δεν καταλαβαίνει τίποτα κι ούτε ανεβάζει θερμοκρασία σε σχέση με το Sandisk Fit που είχα πριν.

Λόγω της εμμονής μου με τα πολύ μικρά USB Stick πέρασαν από τα χέρια μου διάφορα και τα χειρότερα ήταν ένα Mushkin Atom κι ένα Intenso Slim.

Αθάνατο και πολύ γρήγορο είναι ένα παλιό Transcend JetFlash που 7 χρόνια τώρα σβήσε γράψε, κυρίως σε εκδόσεις live linux usb δεν με πρόδωσε ποτέ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Επειδή χρησιμοποιώ παντού το Extreme,έχω να πω ότι δεν παρατήρησα να ζεσταίνεται.
    Για τα άλλα usb της SanDisk δεν γνωρίζω να πω .

Από Transcend JetFlash είμαι κι εγώ ευχαριστημένος από θέμα ταχύτητας, αλλά δεν θυμάμαι ποια σειρά είχα χρησιμοποιήσει περιστασιακά. Υπάρχει απόκλιση στην αξιοπιστία στις διάφορες σειρές τους. Πάντως είχα εντυπωσιαστεί θετικά από την ταχύτητά τους, για φλασάκια κάτω των 20€.

Οτιδήποτε έχει στην πράξη ταχύτητα εγγραφής άνω των 20 MByte/sec είναι ανεκτό, αρκεί να είναι και αξιόπιστο. Τραγικά είναι όσα έχουν μείνει στα 4 MByte/sec και πάνε σε δεκαδικές τιμές όταν γράφονται πολλά μικρά αρχεία. Εκεί κερδίζεις συνήθως σε αξιοπιστία και αντοχή στο χρόνο, αλλά αξίζουν μόνο για περιστασιακό αποθηκευτικό χώρο. Αν κάνεις συχνές μεταφορές μεγάλου μεγέθους, είναι πρακτικά άχρηστα, τόσο αργά που είναι.
    Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 04/12/2021 στις 16:34.

Το δικό μου πάντως είναι το Transcend JetFlash 780 κι ο μόνος λόγος που δεν έχω γεμίσει με τέτοια είναι ο όγκος τους

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Πήρα το extreme pro 128 στα 25€ από πλαίσιο.
    Σκοτώνει.
    300mb/sec για μεταφορά 50-60 GB απροβληματιστα.
    Το είχα σταμπαρει από περισυ.
    Ride(s) the wind of change...

Τη μαύρη Παρασκευή το βρήκες τόσο; Τώρα το έχει 50€.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Τη μαύρη Παρασκευή το βρήκες τόσο; Τώρα το έχει 50€.
    Μια εβδομάδα πριν την μαύρη Παρασκευή.
    Ride(s) the wind of change...

Παρόμοια θέματα

1. Μια βοηθεια απο κομπιουτεραδες...
    από blackbusa στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2314
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2018, 15:07
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2017, 09:58
  3. Μια βοήθεια από androidάδες....
    από Ζεύκας στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15