Λακκούβες και σαμαρακια τα περνάει σαν να μην τα νιώθω, δεν κοπανάει καθόλου,
Μέχρι και εγώ που είμαι κουλαδι αισθάνομαι διαφορά σημαντική στις στροφές με πάνω από 100 χλμ, πιο ασφαλής, και επίσης δεν κουνάει σχεδόν καθόλου στα απότομα ανοίγματα.
Θα πάω λογικά και μια εκδρομουλα πάλι στην Λίμνη Ευβοιας και θα έχω καλύτερη εικόνα από την συμπεριφορά της
Δεν είναι σήμερα αλλά γενικά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.
Μετά από μια τριετία σε σπίτι χωρίς αυλή, μετακόμισα σε ένα κανονικό αξιοπρεπές σπίτι. Όποτε με δικιά μου αυλή ασχολούμαι πλέον όσο πρέπει με την μια και μοναδική μοτοσυκλέτα που έχω σε κυκλοφορία αυτή την περίοδο, το αειθαλές DT 125R που έχω από το μακρινό 2004.
Για αρχή άλλαξα λάστιχα, έβαλα Dunlop Trailmax τα οποία φορούσα και πριν. Κλασικό 90/90-21 μπροστά, πίσω φοράω πάντα 120/90-18 αντί του 110/80 που φορούσε από το εργοστάσιο.
Έπιασα να συντηρήσω σωστά την αλυσίδα. Στο πακετάρισμα της μετακόμισης, μέσα στην αποθήκη βρήκα ένα σετ καθαρισμού και λίπανσης motul το οποίο είχα ξεχάσει ότι έχω. Ψεκασμός με σπρέι καθαρισμού, τρίψιμο με βούρτσα, καθάρισμα με πανί, λάδωμα και έτοιμη η αλυσίδα.
Επιπλέον έπρεπε να περάσω ΚΤΕΟ. Σε έναν γρήγορο έλεγχο ανακάλυψα ένα καμμένο λαμπάκι στο πίσω δεξί φλας, το άλλαξα με εφεδρικό που είχα και έτοιμο.
Έφτιαξα και το μπροστινό που είχε σπάσει όντας ξεραμένο από τον ήλιο.
Το ΚΤΕΟ εδώ είναι υπερβολικά εύκολο μιας και πάω με ολόκληρη μοτοσυκλέτα και όχι σε τεύχη (πινακίδα εκτός, φλας ανύπαρκτα, καθρέφτες να λείπουν κλπ).
Αυτό που μένει να κάνω είναι να αλλάξω το σωληνάκι τροφοδοσίας μιας και έχει αποπολυμεριστεί από τον ήλιο και έχει διαρροή.
Σημερα ο καιρος ειναι σκατα οποτε αποφασισα να δωσω μερικα λεφτα για το νιντζα.
Παραγγειλα tank pads γιατι γλιστραω και θα χρειαστουν μα πανω απ απ ολα εκανα τον Rage περιφανο και παραγγειλα επιτελους την clear ζελατινα.
Σειρα εχουν τα λαστιχα λογο TD στις 20 του μηνα, και να πληρωσω την ασφαλεια και την αγωνιστικη ασφαλεια και παμε παρακατω.
μπράβο ρυθμιστή(πρέπει να παραγγείλω κι εγώ επειδή άρχισαν oι ρωγμές,την έχω από το 2007), τί λάστιχα θα βάλεις?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
Λες για καθημερινή χρήση; sintered θα δοκιμάσω της σειράς από έναν άγγλο dealer που πήρα τους δίσκους.
Ήθελα παραδοσιακή kawasaki δαγκάνα αλλά οι εκδόσεις με τα ανάγλυφα λογότυπα που δίνουν στην suzuki
έχουν πιο περίπλοκο σχήμα.
Τις είχες αυτές των gsxr; έχουν διαφορά από αυτές;
Κοίτα, καινούργιο το αγόρασα, cl brakes τακακια φορούσα και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος, πάντα καθαρά, φρέσκα υγρά κτλ.
Έβρισκα τις monoblock tokico των Κ9 πιο ακριβές από αυτές των cbr κι έτσι τις προτίμησα (τις 2ες,ε) . Βεβαια τις άλλαξα σετ μαζί με την αντλία αφού έχουν διαφορετικής διαμέτρου έμβολα.
Για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να κάνω άμεση σύγκριση μεταξύ των 2 , αφενός έχουν περάσει χρόνια κι αφετέρου έχω εξελιχθεί σαν αναβάτης.
Και , ναι, χρησιμοποιώ τα td τακακια και στο δρόμο για όχι και πολύ καθημερινή χρήση![]()
Τελευταία τροποποίηση από RaGe_Raptor; 12/09/2024 στις 10:19.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2