Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Απο πίσω σου...![]()
Οχι τέτοιες δηλώσεις γιατί κάπου πήρε το μάτι μου οτι είσαι γλυκό αγόρι. . .
και δεν θέλω τέτοια στα γεράματα...
:rotflmao: :rotflmao:
Συνηθισμενος εισαι ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Απο πίσω σου...![]()
Eλα που δε σου κατάλαβες!...
Με αγχωσες... Ουφ...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Συνηθισμενος εισαι ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κακε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Τουλαχιστον αυτουνου το μηχανακι παιρνει μπροστα το πρωι χωρις να χρειαζεται να κανει αιτηση με πρωτοκολλο στην Ιταλικη Πρεσβεια...:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Κακε...
![]()
Και ας ερχεται και 2ος...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τουλαχιστον αυτουνου το μηχανακι παιρνει μπροστα το πρωι χωρις να χρειαζεται να κανει αιτηση με πρωτοκολλο στην Ιταλικη Πρεσβεια...:rotflmao: :rotflmao:
Έχεις εμπειρία;;;;???Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τουλαχιστον αυτουνου το μηχανακι παιρνει μπροστα το πρωι χωρις να χρειαζεται να κανει αιτηση με πρωτοκολλο στην Ιταλικη Πρεσβεια...:rotflmao: :rotflmao:
Να περάσω αν είναι να σε δείξω πως παίρνει και με την πρώτη...
![]()
Ενα παλιο749 ειχε μουλαρωσει μια μερα και εζμπρωχνα...Κατι αναποδες ειχα φαει απο ενα Ηusqvarna επειδης ειχε κολλησει η μιζα...Να μην μιλησω για το Suzaberg (gamaei παρεπιπτοντως)...Αρχικά δημιουργήθηκε από dessert
Έχεις εμπειρία;;;;???
Να περάσω αν είναι να σε δείξω πως παίρνει και με την πρώτη...
![]()
Τεσπα,δεν εχω προβλημα με τα ευρωπαικα γενικως...Αλλα αυτα τα Ντου--κατι ρε παιδι μου,τι να πω...
Αμα ηθελα κατι να το βγαζω βολτα με τα ποδια επαιρνα σκυλο καλυτερα...:rotflmao:![]()
εσύ έχεις συνηθήσει να κάνεις τον μπροστά ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Συνηθισμενος εισαι ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Δεν εκπλήσομαι!
Kαβάλα'τον κι όλας... πιό γρήγορα θα πάει απο το μηχανάκι σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αμα ηθελα κατι να το βγαζω βολτα με τα ποδια επαιρνα σκυλο καλυτερα...:rotflmao:![]()
Ασε που αν δει στροφή θα στρίψει!![]()
Αν πάλι είσαι ευθειάκιας όπως έχει ειπωθεί και παλαιότερα... Και σε περάσει κανα R1 ευθεία, βάλ'του λίγο νέφτη στο κώλο... λειτουργεί σα νίτρο!![]()
Kαβάλα'τον κι όλας... πιό γρήγορα θα πάει απο το μηχανάκι σου...
Ασε που αν δει στροφή θα στρίψει!![]()
Αν πάλι είσαι ευθειάκιας όπως έχει ειπωθεί και παλαιότερα... Και σε περάσει κανα R1 ευθεία, βάλ'του λίγο νέφτη στο κώλο... λειτουργεί σα νίτρο!![]()
Χεχεχε...δεν πειραζει,βαλτε νοητες κοντρες και περαστε μπροστα,κριμα ειναι να κλαιτε τα πεταμενα λεφτουδακια σας,δεν θα σας χαλασω την καρδια...
Ο ευρωπαιος κυνηγαει την αξιοπιστια...
![]()
Kαι εσύ τα R1... Tί να λέει αυτό κανένας απο τα δύο δε θα πιάσει το στόχο του!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ο ευρωπαιος κυνηγαει την αξιοπιστια...![]()
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΕΟ?