σε ss κατηγορια?
σε ss κατηγορια?
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εκτος της εμφανισης παρουσιασε μου λογους για να προτιμησει καποιος την οχι κ πολυ μεγαλη αξιοπιστια, το κοστος συντηρησης, λαδια και βενζινες και τελος την τιμη αποκτησης και την ευκολια μεταπωλησης![]()
![]()
![]()
ποιος σου μιλησε για ολα αυτα???
εγω τα πηρα μαζι σου μονο και μονο για το συνεργειο που ειπες....
αλλα επειδη εισαι γκιοζης ακου κι αυτα που ρωτας...
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ---> αν ξερεις να δουλευεις ενα διχρονο και δε του γ!μας τα πρεκια θα σου κρατησει ΟΣΟ ΘΕΣ!!!
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ---> χρειαζεσαι ενα χχλ πορτοφολι ναι, αλλα καμια σχεση δεν θα εχει με τα συνεργεια το πορτοφολι σου....
ΛΑΔΙΑ-ΒΕΝΖΙΝΕΣ-ΤΙΜΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ---> ειπαμε μεγαλο πορτοφολι αλλα παλι εισαι οφφ τοπικ ασχετο με τα συνεργεια....
ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗ---> στ @@@ μου τη γραφω τη μεταπωληση αν και αντικειμενικα δεν εχει οντως,
επισης ασχετο με τα συνεργεια....
εγω σ ολα συμφωνω μαζι σου αλλα αυτο με τα συνεργεια μου τη βιδωσε ρε φιλε....![]()
ε ναι....δλδ υπαρχει κ το μιτο..συν ενα χιλιαρικο γιατι μας περισσευουν!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σε ss κατηγορια?![]()
σχεδον ολα οσα αναφερεις ειναι τελειος προσωπικη υποθεση,,,,
gpr 125..με 3500..και εχει κ κατι εκπτωσεις ακουσα η derbi..
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
πες τα ρε μπιλακο...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ε ναι....δλδ υπαρχει κ το μιτο..συν ενα χιλιαρικο γιατι μας περισσευουν!!![]()
![]()
μπαρε ενα βφντηνο μηχανακι γκε μαθε να οντιγεις γκανονικαΑρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ναι αλλα τι να παρεις δλδ?ντεν υπαρκει γκαντι ντιαφορεντιγκο..
μετα ονταν μεγαλωζεις λιγκο θα μπαρεις ενα 600 ςς γκαι ντοτε θα μαθεις να οντιγας καρντια μου
![]()
![]()
![]()
ξερεις τα 125 λεγονται race replica,αρα super sport...Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
σε ss κατηγορια?![]()
σκεφτειτε τα αντιστοιχα χωματινα..το χασκυ wre k to sm 125 στα ιδια λεφτα ειναι..
ρωτησα αν θελουν ss ή γενικα αλλο 125 mob
ηλια ελα λιγο στη κουβεντα να κλεισει σαν θεμα το rs..
εσυ ντεν μπιγες γκια υπνο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
μπαρε ενα βφντηνο μηχανακι γκε μαθε να οντιγεις γκανονικα
μετα ονταν μεγαλωζεις λιγκο θα μπαρεις ενα 600 ςς γκαι ντοτε θα μαθεις να οντιγας καρντια μου
![]()
![]()
![]()
![]()
τα εντουρο 125 δεν αξιζουν και πολλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
σκεφτειτε τα αντιστοιχα χωματινα..το χασκυ wre k to sm 125 στα ιδια λεφτα ειναι..![]()
βντινο μηκανακι εκο...αμα παω κ παρω 600 ουτε να ισορροπησω ντεν θα μπορω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Bandit-akos
μπαρε ενα βφντηνο μηχανακι γκε μαθε να οντιγεις γκανονικα
![]()
![]()
![]()
![]()
πρωτα θα βαλω γονατα κατω με 125 αλλιως δν ειμαι αξιος για μεγαλη μοτο..
στο δρομο ειμαι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από elias_sgr
εσυ ντεν μπιγες γκια υπνο?![]()
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
εγω πλακα πλακα θα σε λεγα να κρατησεις τα λεφτα και να παρεις αργοτερα κατι σε 600αρι τουμπανο...Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
βντινο μηκανακι εκο...αμα παω κ παρω 600 ουτε να ισορροπησω ντεν θα μπορω...![]()
πρωτα θα βαλω γονατα κατω με 125 αλλιως δν ειμαι αξιος για μεγαλη μοτο..![]()