Έχω γελάσει με τις ζωοτροφές BARF που δεν είναι για διεθνή καριέρα με αυτό το όνομα.
Σήμερα, από μιά κοινοποίηση μιάς φίλης, έλιωσα στο γέλιο με το SPAZ. Σύλλογος προστασίας αδέσποτων ζώων; SPAZ ρε παίδες; Σοβαρά;![]()
Καλησπέρα.
1.Από περιέργεια τις αμπούλες γιά παράσιτα τις βάζετε όλο τον χρόνο και το χειμώνα? Το κολάρο εμείς το φοράμε από Απρίλιο και μετά.
Όσο αναφορά αυτά τα δύο από που τα αγοράζετε και ποιά εταιρία να προτιμήσω?
Υπάρχουν ένα σωρό εταιρίες και μαγαζιά εκεί έξω μέσω Ιντερνέτ.
2.Ρωτάω γιατί σήμερα πήγα ένα σκυλάκι στο χωριό ,στη γιαγιά, οπότε δεν μπορώ να πάω να το παίρνω να το πάω στον κτηνίατρο να τα βάζει και να το ξαναπάω πισω (100χλμ όλο αυτό). Θέλω να πάρω ένα κολάρο για το καλοκαίρι και μερικές αμπούλες και όταν πάω να του βάζω.
3.Εγώ προσωπικά τα βάζω στον κτηνίατρο αλλά θα με ενδιέφερε και μένα η αγορά μέσω ιντερνέτ μήπως εξοικονομήσω κάποια χρήματα σε σχέση με τον κτηνίατρο.
Το μικρό είναι 3 κιλά , και από ότι είδα την μάνα του θα φτασει 5-7 κιλά και το δικο μου είναι 6 κιλά.
Ευχαριστώ.
Καλησπέρα,
θα σου πω τι κανω εδω, δεν γνωριζω αν ισχυει το ιδιο και στην Ελλαδα (αλλα γιατι οχι; ).
Απο δικτυο δεν παιρνω, καθως με τα μεταφορικα, βγαινουν ακριβουτσικα.
Αμπουλες απο το φαρμακειο, μια τον μηνα.
Κολλαρο απο pet shop (η αληθεια ειναι πως ειναι φιλος ο ιδιοκτητης και 1ον τον εμπιστευομαι οτι δεν θα μου δωσει μουφα πραμα και 2ον στρογγυλοποιει, προς τα κατω παντα)το οποιο το αλλαζω καθε 1,2-2 μηνες.
Απο Απριλιο κι εγω, μεχρι μεσα-τελη Οκτωβρη.
εντιτ: βρηκα τις αμπουλες που εχω απο περσι Bephar η μαρκα.
Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 06/02/2017 στις 22:26.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Λουρί scalibor.
Έχω κόψει τις αμπούλες εδώ και λίγους μήνες και χρησιμοποιώ τρίμηνο χάπι αποπαρασιτωσης.θεωρειται καλύτερο.δεν ξέρω αν υπάρχουν κι άλλα,εγώ το bravecto δινω.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ακη,
αλλη δουλεια κανουν οι αμπουλες και αλλη το χαπι.
Οι πρωτες ειναι για ψυλλους (η και τσιμπουρια) και τα χαπια για τα παρασιτα εντος του εντερου.
Μα υποθετω με λουρι μονο και τακτικη ενασχοληση (καθαριοτητα και χτενισμα) του ζωντανου, καλυπτεσαι.
Inochi, ρε!
Για οσο.
Δεν γνωριζα μανα μ'!
Ε, θα το ψαξω λοιπον. Βολικο ακουγεται!
Inochi, ρε!
Για οσο.