Σελίδα 86 από 236 ΠρώτοΠρώτο ... 3676818283848586878889909196136186 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.276 έως 1.290 από 3537

Θέμα: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ....ΜΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ (Part II)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    http://www.youtube.com/watch?v=WfusxHokCDg
    Δυσκολο πραγμα η ξενιτια φιλε μου....!

Υπομονη ...!!!

Και με το καλο να ξαναγυρισεις στην πατριδα σου...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Εμεις οταν φωναζαμε καναμε ομαδα και θα παιρνουμε τιτλους για τα επομενα 15 χρονια......

Εσεις ποτε την ειδατε αντρες..??? Επι Καπετανιου , Φιλιπιδη, η.......... Ψευτοπουλου..????

Μπαλα αν σε ενδιαφερει εχω να δω απο τον πνιγμο σου στα πηγαδια......

ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ!!!!

παρασκηνιο εφτιαξε ο προεδρος σας και εβαλε τα ΜΜΕ να σας ταιζουν κουτοχορτο!!!!

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

παρασκηνιο εφτιαξε ο προεδρος σας και εβαλε τα ΜΜΕ να σας ταιζουν κουτοχορτο!!!!

+1299

STOUBI όταν θα επιστρέφεις από τον πλανήτη Αφροδίτη (χαιρετίσματα και στον Ar Villa να δώσεις), να μας κρατάς και μια γυρόπιτα .............. ευχαριστούμε.........
    :rotflmao: :rotflmao:

Προτου σου απαντησω....

Απο που βγαζεις το συμπερασμα οτι η αεκ εχει παρει πολυ λιγες στημενες φασεις απεξω ( και ειδικα σε σημεια που ειναι βουτυρο στο ψωμι του ριμπο...???)

Δεν εχω βγαλει εγω αυτο το συμπερασμα....Εκτος και αν εννοεις οτι ειναι δεδομενο αυτο...Μα βρε Stoybi δεν εβαζε σε εσας 20 γκολ απο φαουλ....Εγω ειπα οτι τον εχει παρασυρει κιολας η γενικη κατρακυλα μας και το κακο ποδοσφαιρο....Αλλα αμα δεν κανει αυτος γκολ ΚΑΙ ασιστ τοτε ποιος θα το κανει....Εσεις γκρινιαζατε οτι σας καθυστερει....Εγω λεω οτι και μας καθυστερει και αλλα πραγματα δεν προσφερει οπως γκολ και ασιστ....Εχει τις μισες απο οτι ειχε σε εσας...Και εχουμε υποτιθεται την καλυτερη επιθεση....Και απο τα 6(3) γκολ που εχει βαλει ολα ειναι σε παιχνιδια 3-0 και πανω εκτος απο το πεναλτι με τον ΠΑΟ....

Απαντα τωρα να μου λυσεις την απορια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν εχω βγαλει εγω αυτο το συμπερασμα....Εκτος και αν εννοεις οτι ειναι δεδομενο αυτο...Μα βρε Stoybi δεν εβαζε σε εσας 20 γκολ απο φαουλ....Εγω ειπα οτι τον εχει παρασυρει κιολας η γενικη κατρακυλα μας και το κακο ποδοσφαιρο....Αλλα αμα δεν κανει αυτος γκολ ΚΑΙ ασιστ τοτε ποιος θα το κανει....Εσεις γκρινιαζατε οτι σας καθυστερει....Εγω λεω οτι και μας καθυστερει και αλλα πραγματα δεν προσφερει οπως γκολ και ασιστ....Εχει τις μισες απο οτι ειχε σε εσας...Και εχουμε υποτιθεται την καλυτερη επιθεση....Και απο τα 6(3) γκολ που εχει βαλει ολα ειναι σε παιχνιδια 3-0 και πανω εκτος απο το πεναλτι με τον ΠΑΟ....

Να στην λυσω ... Οσο αφορα το θεμα του σκορερ Ριβαλντο ( και μεχρι εκει..)

Στον Ολυμπιακο υπηρχαν παιχτες οπου μπορουσαν να βγαλουν την ασιστ ( η να παρακολουθησουν τις ασιστ του με επιστροφη στον ιδιο ) στον ριβαλντο για να κανει το γκολ, σε αντιθεση με εσας που ολοι περιμενουν την μαγικη πασα του ριμπο για να μπορεσουν να κανουν την τελικη προσπαθεια...!

Για του λογου το αληθες σου παραθετω και τα 44 γκολ του ριμπο στον ολυμπιακο ... Παρατηρησε τα....

http://www.youtube.com/watch?v=sis6VP_eR2I

Θα εκπλαγεις το ποσο λιγοτερα ειναι τα γκολ με φαουλ (απο οσα νομιζετε...)
    Και επισεις θα καταλαβεις ποσες φασεις δεν περιμεναν να αρχισουν απο αυτον ( αλλα ειχαν απλο αποδεκτη αυτον και εντος και εκτος περιοχης ..)

Τα αντιθετα δηλ απο οτι συμβαινουν στην αεκ..!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    +1299

STOUBI όταν θα επιστρέφεις από τον πλανήτη Αφροδίτη (χαιρετίσματα και στον Ar Villa να δώσεις), να μας κρατάς και μια γυρόπιτα .............. ευχαριστούμε.........
    :rotflmao: :rotflmao:
    Μεχρι στιγμης βολευτειτε με τις γιαουρτοπιτες ( και μετα βλεπουμε...)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Μεχρι στιγμης βολευτειτε με τις γιαουρτοπιτες ( και μετα βλεπουμε...)

Θρυλαρα ρε....

Γ@μω τον Βαζελο, την Λεωφορο και ολα τα μουνι@-φλωρους..

Αιωνιοι πελατες και φετος η κουπα στον Πειραια...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    [B]/B]

44 γκολ σε 4 χρονιες!!!

ρε αεκακια αφηστε την κλαψα ρε που σας φταει ο ριμπο.
    αλλιμονο αν καθε ομαδα στηριζοταν σε ενα παιχτη..

τοσες και τοσες μεταγραφες σας ειναι αχρηστες, βαλε και αυτη στο λογαριασμο, μια πανω μια κατω δεν χαλασε και ο κοσμος:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Θρυλαρα ρε....

Γ@μω τον Βαζελο, την Λεωφορο και ολα τα μουνι@-φλωρους..

Αιωνιοι πελατες και φετος η κουπα στον Πειραια...

+777
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

σωστός
    γιατι ως γνωστόν τα ΜΜΕ και προσωπικά ο Κοκκαλης σας έχει ρίξει τόσες 4αρες
    σας έχει κατεβάσει τα παντελόνια live σε τελικό κυπέλλου με 10 παίκτες
    κ τόσα άλλα

πότε ξεκινήσαν τα ταξίδια στο διάστημα ρε?πόσα δίνετε?
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

......
    Αυτα που λες τα λεω και εγω...Αλλα μαλλον δεν βλεπεις παιχνιδια της ΑΕΚ οποτε δεν βλεπεις τι ακριβως γινεται....

Τεσπα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    σωστός
    γιατι ως γνωστόν τα ΜΜΕ και προσωπικά ο Κοκκαλης σας έχει ρίξει τόσες 4αρες
    σας έχει κατεβάσει τα παντελόνια live σε τελικό κυπέλλου με 10 παίκτες
    κ τόσα άλλα

πότε ξεκινήσαν τα ταξίδια στο διάστημα ρε?πόσα δίνετε?
    Πεστα ρε!!

Λαγο-κουνελα βαζελια και χανουμακια ολοι στα λαγουμια σας!!

Θρυλος για παντα!!... μια ζωη στην π*πα σας εχουμε ρεεεεεεεε

Πεστα ρε!!

Λαγο-κουνελα βαζελια και χανουμακια ολοι στα λαγουμια σας!!

Θρυλος για παντα!!... μια ζωη στην π*πα σας εχουμε ρεεεεεεεε
    +777
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τελικά την πληρώνουν οι προπονητές αντί για τους παίκτες.

Εντάξει δεν είναι σίγουρα κάτι πρωτότυπο αλλά εδώ το κακό έχει παραγίνει.

Έχεις τον ΟΣΦΠ που με συνοπτικές διαδικασίες΄έδιωξε τον Λεμονή. παρόλη την (για εμένα) επιτυχημένη πορεία του, μέχρι και την στιγμή της απόλυσης του. Αμέσως μετά το βάρος πέφτει στον Σεγκούρα που καλείται να κάνει μαγικά σε μια ομάδα , με 5 αγωνιστικές πριν το τέλος. Αλλιώς θα φταίει!!!!

Αμέσως μετά έχεις την ΑΕΚ που λέει πως ο Ντέμης είναι δυσαρεστημένος με τον Κωστένογλου τώρα και την εικόνα της ΑΕΚ!!!;;; Μα δεν έχει κάτι παραπάνω απο οτι είχε ο Φερέρ και μάλιστα μέχρι το τέλος , έχει να αναδιοργανώσει όλη την ΑΕΚ που φέτος , όπως σωστά είπώθηκε στην ERASPORT, θες δύο μπουκάλια ουίσκυ να την δείς. Δεν γίνονται αυτά.
    Χωρίς χημεία η ομάδα (αυτό απο την αρχή της χρονιάς) και με παίκτες "κουρασμένους" (βλ. Ριβάλντο, Ζήκο, Δέλλα, Αρουαμπαρένα) ή καμμένους (βλ. Παπασταθόπουλο, Μπλάνκο, Λυμπερόπουλο) ή γενικά αυτούς που πέρασαν και δεν ακούμπησαν (Ράμος, Μανού, Μαντούκα, Σέζαρ, Μορέτο, Ενσαλίβα, Τόζερ, Πλιάτσικας , Κονές) ή ακόμα και μερικούς που δεν ξέρουμε τι θα γίνει (Καλόν , Εντίνιο).

Μαγικά δεν μπορούν να γίνουν.... ξεγελαστήκαν αρκετοί στην αρχή (μαζί και εγώ) απο το μαγικό 6Χ6 αλλά τώρα μάλλον τα πράγματα έφτασαν στον κόμπο. Εδώ πλέον θέλει ισχυρό προπονητή , scouter και χρήματα... Κυρίως το τρίτο πλέον.

Με τα παραπάνω λοιπον , έχεις δύο ομάδες... μια που έδωσε 30 εκατομύρια για παίκτες και δεν βλέπει μπάλα... και μία που κατά τον Φερέρ που έδωσε 2 εκατομύρια (χωρίς τα λεφτά του glou για Ρίμπο) και δεν παίζει μπάλα.

Άρα σίγουρα δεν έχει να κάνει το χρηματικό σαν όρος στο ποιός θα παίξει μπάλα. Ας μην ξεχνάμε οτι τόσο η ΑΕΛ όσο και ο ΑΡΗΣ παίζουν καλή μπάλα με το 1/10 των εξόδων αυτών. Αρα τι φταίει;

Φταίει η νοοτροπία των παικτών και η ανυπαρξία των προπονητών στον ψυχολογικό τομέα. Εκεί δηλαδή που μεσουρανεί τόσο ο Δώνης όσο και ο Μπάγιεβιτς. Κανείς απο τους δύο δεν μπορεί να πεί κανείς οτι είναι προπονητής της τάξης του Βενγκερ και του Μουρίνιο.

Είναι όμως άνθρωποι που κάνουν την διαφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα , μιας και μπορούν να επιβάλουν...

1) Πειθαρχία. Ούτε ο Φερέρ , ούτε ο Λεμονής την είχε.

2) Νοοτροπία νικητή και αγωνιστή. Την μεν πρώτη δεν την είχε ο Φερέρ , την μεν δεύτερη δεν την είχε ο Λεμονής. Στον πρώτο τον ρόλο του νικητή κλήθηκε να περάσει ο Ριβάλντο και στον δεύτερο ..... ο Κόκκαλης!!!

3) Scouting. Η ΑΕΚ κάηκε σε αυτο τον τομέα απο τον Ισπανό. Ο ΟΣΦΠ όμως είχε και έχει καλό μάτι με τον Ivic, ειδικά το διάστημα που του δόθηκε και το budget. Πήρε νεαρούς παίκτες πήρε και έμπειρους. Θα δούμε τι θα κάνουν.

Σε σύγκριση τώρα με τους παραπάνω ας πιάσουμε τόσο τον Δώνη όσο και τον Μπάγιεβιτς.

Δώνης...

Επί δύο χρόνια , με μια υγιής διοίκηση, έχει καταφέρει να κάνει την Λάρισσα ενα στολίδι του Ελληνικού ποδοσφαίρου , με την ποιότητα ποδοσφαίρου που παίζει και την εικόνα που δείχνει προς τα έξω το ποδοσφαιρικό της τμήμα. Ο Μπακαγιόκο που δείχνει να απομακρύνεται , ακόμα δέν ξέρουμε το γιατί. Δέιγμα του πόσο έχει περάσει το δέσιμο και η πειθαρχία εντός της ομάδος. Έχει επίσης μαζέψει πιτσιρικάδες που κάνουν την διαφορά.
    Στην ΑΕΚ , μπορεί να θέλουμε να έρθει... αλλά πείτε μου αλήθεια ενα λόγο να το κάνει. Ειδικα΄απο την στιγμή που είναι καλά εκεί που είναι.

Μπάγιεβιτς...

Όλοι τον αμφισβητούν και λένε διάφορα. Η αλήθεια είναι όμως μια και δυστυχώς για αυτούς λέει πως είναι ΜΑΚΡΑΝ... Ο ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Τόσο σε τίτλους , όσο και σε ποιότητα που αποδίδει στο ποδοσφαιρικό του τμήμα.

Ο ΑΡΗΣ των χιλίων βασάνων , είναι ήδη τέταρτος και ετοιμάζεται να κάνει ζημιά στα Play offs. Να το θυμηθείτε αυτό.

Περνάει σιδηρά πειθαρχία στο τμήμα και για αυτό Βραζιλιάνους δεν θέλει. Απο φύση τους είναι απείθαρχοι ποδοσφαιρικά και δεν του αρέσει να τους έχει στην 11αδα (Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Αμορόζο ενδεικτικα΄παραδείγματα).

Έχει άριστο μάτι scouter σε μικρές ηλικίες. Ο επιθετικός του ΑΡΗ που χτύπησε στους χιαστούς και έμεινε εκτός 6 μήνες (sorry.. μου διαφεύγει το όνομα) έβγαλε μάτια απο την δεύτερη αγωνιστική κιόλας.
    Λειτουργεί σαν ασπιδα στην ομάδα και δίνει το στίγμα του στον τρόπο ανάπτυξης (ο μόνος προπονητής που διδάσκει το "μπάλα με μία") και αποδίδει αυτό που πρέπει εντός χώρας. Εκτός χώρας έχει μια δυσκολία πάντως καθώς έχει κολήματα με το πως και πότε θα επιτίθεται αλλά και με το χρονικό όριο για την πρώτη αλλαγή.

Γιατί αναφέρω τώρα τους δύο παραπάνω προπονητές;...

Γιατί η φημολογία δίνει τον ένα στην ΑΕΚ και τον άλλο στον ΟΣΦΠ... τελειώς άκυρη για εμένα. Τόσο γιατί ο ένας είναι καλά εκεί που είναι , και το έχει δηλώσει κιόλας δημόσια, όσο και γιατί ο δεύτερος με τον Κόκκαλη δεν ξαναμπλέκει μετά απο αυτά που έγιναν.

Παρόλα αυτά , κατά την δική μου , προσωπική γνώμη, είναι και οι μόνοι ικανοι στον Ελληνικό χώρο, να αποδώσουν σύντομα ποδοσφαιρική ποιότητα στις δύο ομάδες. Όσο και αν κάποιοι αντιδρούν , ειδικά στην εικόνα του δεύτερου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αλλα αμα δεν κανει αυτος γκολ ΚΑΙ ασιστ τοτε ποιος θα το κανει....Εσεις γκρινιαζατε οτι σας καθυστερει....Εγω λεω οτι και μας καθυστερει και αλλα πραγματα δεν προσφερει οπως γκολ και ασιστ...

Δεν του προσφερουν ομως και οι συμπαικτες του στην Αεκ γκολ και ασιστ (οπως στον Ολυμπιακο...)

Εκει ειναι η διαφορα μας....

Για αυτο σου εβαλα και το βιντεο για να δεις ποσα "ετοιμα" γκολ πηρε στον Ολυμπιακο..!

Αν εχω λαθος με διορθωνεις..

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3814
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 15:54
  2. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΞΕΔΡΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ
    από blueblack στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 809
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2007, 14:48
  3. Ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα του χωριού;
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 18:38