Το να είναι η μάνα μου από τη Νιγρίτα και ο μπαμπάς μου από την Τσαρπίστα (!) δεν παίζει δηλαδής;Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΥΓ. Ή άπό Τερπνή θάσαι ή άπό Νιγρίτα.........καί τά δύο δέ γίνεται....
Έντάξει κολλητά είναι ή Τερπνή ..........άλλά
Όπως κατάλαβες άπό κεί...........ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΡΧΕΣ....!!!
Όσο για τα άλλα... τί να σε πω. Κάθεσαι και μου λες ότι όταν ο ΠΑΟΚ πήρε ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ πρωταθλήματα τα έκλεψε ουσιαστικά από την ΑΕΚ. Άρα ούτε καν αυτά τα 2 δεν δικαιούνταν να πάρει και τα πήρε λόγω εύνοιας...
Και θες να απαντήσω σε αυτό;
Το βρίσκεις -και εσύ και οι υπόλοιποι- λογικό;
Προφανώς δε βάζω την ΑΕΚ στην ίδια μοίρα με τους απαταιώνιους αλλά δεν είναι άμοιρη των ευθυνών που της αναλογούν και προφανώς δεν αποδέχομαι το άλλοθι του "οι άλλοι κάνουν πολύ περισσότερα".
Όλοι κάνουν όπου τους παίρνει και όσο τους αναλογεί βάσει -κυρίως- μεγέθους λαού (πχ ο ΠΑΟΚ στη Βόρεια Ελλάδα είναι κράτος σε σχέση με Άρη & Ηρακλή απλά και μόνο λόγω κόσμου), αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι πρακτικά -και αφού οι κούπες είναι αυτό που στην τελική μετράει- με έχετε -το ΠΟΚ εννοώ- πηδήξει σε πολλαπλάσιο βαθμό. Δε συζητώ για άλλες ομάδες! Aυτές τις έχουν σκυλοπηδήξει και πολλές τις έχουν καταστρέψει, κυρίως λόγω έλλειψης κόσμου.
Σε ότι αφορά στον villa που λέει ότι αν δεν έχεις ομάδα και με παράγκα δεν κάνεις πολλά θα συμφωνήσω εν μέρει. Απλά θέλω να υπενθυμίσω ότι, τουλάχιστον στην Ελλάδα, δε θέλει να έχεις και καμιά υπερομάδα για να ξεχωρίσεις. Οι αντίπαλοί σου είναι 1-2 άντε 3, άρα με λίγη σοβαρότητα και κυρίως με χρήμα είναι σχετικά εύκολο. Φαντάζομαι είναι φανερό ότι το ζόρι του βάζελου (μετά και την σταδιακή πτώση της ΑΕΚ για διάφορους λόγους ενώ και ο ΠΑΟΚ ήταν στα χαμένα για χρόνια) είναι το πώς θα περάσει τον ΟΣΦΠ, μιας και τους άλλους τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τους έχει. Και ο γαύρος τα πρώτα χρόνια του θείου έτρωγε φάπες συνεχώς, απλά μόλις πήρε την παράγκα και με λίγες καλές προσθήκες ξεπετάχτηκε. Αντίθετα καλύτερες ομάδες που δεν είχαν παράγκα πήραν τα @@ τους.
ΥΓ Μην το ξανακλείσουμε το thread, είναι κρίμα. Το να βρίζεστε είναι μαλακία. Το να βρίζεστε δημοσίως είναι διπλή μαλακία. Στην τελική μπορείτε να στείλετε πμ ή να μην απαντάει ο ένας στον άλλο. Εγώ πρoσvπικά μιας και από μηχανές δεν κατέχω μόνo εδώ γράφω (στα άλλα απλώς διαβάζω), σας παρακαλώ δεν θα ήθελα να το χάσω γιατί κάνω χαβαλέ εν ώρα δουλειάς και ξεφεύγω έστω και για 5'. Ευχαριστώ.