Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Θεσσαλικό κλιμάκιο back to base. Καφεκόφτα μας λείψατε. Συνημμένο 348798 Μια το βαν.....τωρα ο καδος.... Ρε σεις αφου θετε να τα ξεφορτωθειτε φέρτε τα στο σκοπευτήριο.......εχω ενα tula για μηδενισμα........ Ζηλεύω παλιοπαιδα......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Ζηλεύω παλιοπαιδα...... ε, παιδιά δεν τους λες...
Grow old disgracefully Restoring Caponord
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 ε, παιδιά δεν τους λες... Δεν τους ξέρω και προσπαθώ να δείξω χαρακτήρα. ....
TeoGamwTaPaidia ... Βολο και 'συ;
Oui.....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Δεν τους ξέρω και προσπαθώ να δείξω χαρακτήρα. .... το ότι δεν τους ξέρεις και προσπαθείς να δείξεις και χαρακτήρα με προβληματίζει μήπως υπονοείς κάτι; αλλά πάλι λέω, μπα...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Oui..... Μωρή Γαλλίδα άμα ατμίζεις υγρά parfume τουλάχιστον μείωνε τα W γιατί σου βγαίνει κάτι σε "σύμφωνο συμβίωσής"! Όχι τπτ άλλο αλλά έχει έρθει κι ο Φαήλος για διακοπές εκεί στο Βόλο!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Μωρή Γαλλίδα άμα ατμίζεις υγρά parfume τουλάχιστον μείωνε τα W γιατί σου βγαίνει κάτι σε "σύμφωνο συμβίωσής"! Όχι τπτ άλλο αλλά έχει έρθει κι ο Φαήλος για διακοπές εκεί στο Βόλο! Προσπαθω να την πεσω στον σναιπερ αλλα ειναι λιγο μπρουταλ τυπος..............
Ωχ εισαι πεφτουλας. Ακυρο το Λάρσα - Βολος!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Ωχ εισαι πεφτουλας. Ακυρο το Λάρσα - Βολος! Ετσι ξαναθαβεται το θεσσαλικο κλιμακιο.......... One down more to come........
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Ετσι ξαναθαβεται το θεσσαλικο κλιμακιο.......... One down more to come........ Συμφωνο συμβιωσης και ποιος μας πιανει ε;;;;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προσπαθω να την πεσω στον σναιπερ αλλα ειναι λιγο μπρουταλ τυπος.............. επειδή αυτός είναι δύσκολος, και συ έχεις και μια ΜπΕο.... ιστορία εκεί στον Βόλο -από τότε με την καρύδα- να προσέχεις ΟΧΙ όταν πας...... όταν φεύγεις απ' τα τσιπουράδικα αγάπη πάντα βρε!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Ωχ εισαι πεφτουλας. Ακυρο το Λάρσα - Βολος! Ακομη χειροτερο,καφεκοΦτης.:a39:
Καλα δεν τη παλευετε καστανο,το τερματισατε Απο μια κιτρινη ΟΛΟΙ!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pew Ωχ εισαι πεφτουλας. Ακυρο το Λάρσα - Βολος! βρε γκριφόν με το νεροπίστολο αυτός θέλει να δοκιμάσει από Αρκούδα με σκοπευτικό και συ ψαρώνεις;