Και σχετικά με την αναβάθμιση των W10...
Γέλασα διότι "θα κατέβει και θα την εγκαταστήσετε όταν θέλετε" δηλαδή κατέβηκε και μπήκε μόνη της την νύχτα. Όπως φανταζόμουν, είναι "διαφανής" στον τελικό χρήστη. Θεωρητικά, παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια στο ίντερνετ (γιατί έτσι λέει δηλαδή). Κατά τα λοιπά, απλά μου ανακάτεψε το desktop![]()
*το κόλπο που "αφαιρεί" την μπλε ακτινοβολία σε ώρες που θα του ορίσεις για να μην σου χαλάει τον ύπνο έχει ΠΟΛΥ γέλιο. Το λευκό τώρα που γράφω είναι κίτρινο... Για το καλό μου όμως, εντάξει
update junkie ρε γμτ...
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 16/04/2017 στις 20:24.
Ρε γαμώ το game feature. Όπως κάθομαι και χαζεύω, αρχίζει μιά μουσική από το πουθενά, "χαλάει" η ανάλυση της οθόνης και βλέπω τον browser σε... 640*320 και λέω ΠΑΡΤΑ κάτι κολλήσαμε και παθαίνω ένα μικρό σοκ...
Και περνάνε δυό λεπτά αγωνίας μέχρι που να καταλάβω ότι το Origin κατέβασε το Syberia II που το έχει δωρεάν σήμερα (και που διάβασα ότι είναι καλό και εύκολο, ότι πρέπει για lamer gamer) και το ξεκίνησε ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ και δεν το έφερε και "μπροστά" αλλά χάλασε το σύμπαν... alt+tab για να πάει στο παιχνίδι, να ξεκολλήσει το απλικέισο και να κάνω quit game.
Τα ίδια μου έκανε και με το Elite: Dangerous αλλά εκεί το έπαιζε σε παράθυρο και έπρεπε να βρω το setting που το κάνει full screen. BTW το elite με gamepad παίζει πολύ πιο "σωστά" και με το force feedback joystick ελπίζω σωστότερα, αλλά δεν βιάζομαι να το δοκιμάσω ακόμα, χαίρομαι που παίζω τα training missions![]()
H επόμενη αγορά: Starctaft II Battlechest...
Syberia, Elite... Πρέπει σοβαρά να παίξεις κάποιο παιχνίδι αυτού του αιώνα.
Life begins at 45°.
ώπα ρε, το Elite του 2015/2016 είναι και το expansion είναι ακόμα beta stage...
και γενικά δεν έχω ικανό pc για "φετινά" games. Ο αδερφός μου, μου λέει κάτι για Xbox Scorpio που θα είναι σουπερντούπερ και θα παίζει τα πάντα και τα κοάλα. Αν το θέλει ο Αλλάχ.
Mπατε σκυλοι αλεστε, με λιγα λογια, το pc σου Αμυρου..
Γιατι το εχεις με τοσο χυμα settings..??
Το δικο μου δεν το αφηνω να κανει ΤΙΠΟΤΑ μονο του.
MADE IN JAPAN 日本製
μπάτε σκύλοι δεν το λες, "αυθαιρεσία της Origin" και "συνέργεια της μικροσοφτ" το λες όμως. δεν ρώτησε ποτέ τι θα κάνει μόλις κατέβει το παιχνίδι...
Έχει συνεργαστεί κανείς με κανέναν VOIP provider cloud based ? Βρήκα Grasshoper και ShoreTel αλλά το 2ο μου φάνηκε ψιλοακριβό.
σιγά.....και του ΟΤΕ το speedport το ίδιο είναι μέσα αλλά πιο compact.![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).